Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
One Direction
|
|
yersinia |
Dodany dnia 31.08.2013 22:05
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 328 Dom: GryffindorPunkty: 3481 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.07.11 |
A ja tam uwielbiam muzykę Rihanny. W dupie mam jak się zachowuje, (...) ale z całą stanowczością mogę nazwać się jej fanką. Zanucę każdą jej piosenkę. No i właśnie o to mi chodziło, że można być zwykłą fanką, bez obsesji
|
|
|
|
Beastille |
Dodany dnia 18.09.2013 19:44
|
![]() Postów: 21 Dom: SlytherinPunkty: 103 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 18.09.13 |
O mój boże, to temat dla mnie, haha. Czytam wasze komentarze i tak, co poniektórzy mają racje Z mojej strony: Ja kocham One Direction i mam "obsesję" na ich punkcie już cały rok. Na początku się z nich śmiałam, a potem powoli przekonywałam. I przyznam szczerze, że mam świadomość, iż jest to zespół komercyjny, a oni nie mają jako tako talentu. Nawet ja to muszę powiedzieć, gdyby nie ich wygląd nie zaszli by tak daleko. Co do coveru Blondie nie wykonali go tylko dlatego, że mieli taki kaprys, zbierali pieniądze na dzieci w Ghanie, dlatego to było tak mocno nagłośnione. Ale jako osoby są naprawdę wspaniali. "May the wind always be at your back and the sun upon your face. And may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars." ![]() *** "Prawda jest taka, że lotniska widziały więcej szczerych pocałunków niż ołtarze kościołów - a ściany szpitali słyszały więcej prawdziwych modlitw, niż ściany kościołów." ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 04.02.2016 12:19
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
W liceum, moja przyjaciółka zaraziła mnie i naszą drugą przyjaciółkę One Direction i byłyśmy wielkimi fankami. Wysyłałyśmy sobie ich gify, każda miała "swojego" chłopaka tam. Ale to nie było na zasadzie obsesji, bardziej żartobliwie, ale był okres "One Direction" i nigdy sie tego nie wstydziłam. Nadal lubię czasem posłuchać ich piosenki, sama sobie ich raczej nie puszczam, ale jak gdzieś trafie to sobie zanuce czy coś ![]() Dobrze wspominam ten czas miłosci do tego zespołu i nadal mam do nich sentyment ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alura |
Dodany dnia 26.02.2016 20:06
|
![]() Postów: 29 Dom: SlytherinPunkty: 603 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 18.02.16 |
Typowy boysband. Żaden z chłopaków nie jest nikim specjalnym. Znam wiele fanek i nie mam nic do nich, tyle że one nie są w stanie słuchać nawet najbardziej konstruktywnej krytyki na temat ich idoli. Zgadzam się z osobami, które twierdzą, że ten zespół to komercja. Kiedy Zayn odszedł z 1D i powiedział prawde o tym "zespole" już nie było wątpliwości, że to jakiś żart. Piosenki o niczym ale dużo osób to łyka. Szanuje chłopaków mimo wszystko. Każdego wypadałoby szanować. Ale ta muzyka... ona nawet w większości nie jest ich. Popatrzcie co tworzył z nimi Malik a co tworzy teraz. To dwa różne światy. Widać jak umowa bardzo go ograniczała. Podobnie pewnie jest z resztą. Podsumowując 1D to zwykły produkt. Nie lubie go. Nie trawie muzyki. Jeśli takie zespoły wciąż będą powstawać to jest koniec dobrej muzyki. |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 26.02.2016 20:27
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Alura napisał(a): Jeśli takie zespoły wciąż będą powstawać to jest koniec dobrej muzyki. Daaaamn, to już blisko 40 lat temu DOBRA MUZYKA SIĘ SKOŃCZYŁA, okaaaaay. Serio, byłbym ostrożny z takimi twierdzeniami jak tam wyżej, bo chyba łatwo jest zrozumieć mechanizm popytu i podaży w popie, nie? Toż to normalka przecież... - zawsze tak było, jest i będzie. ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Margaret Black |
Dodany dnia 26.02.2016 22:03
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 215 Dom: RavenclawPunkty: 9854 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.07.15 |
Są mi kompletnie obojętni. Moja siostra jest ich obsesyjną fanką. Kupuje płyty, marzy o koncercie, śledzi ich prywatne życie... Zna nawet ich drugie imiona i grupy krwi! Jak dla mnie, jest to co najmniej dziwne, ale nie wnikam. Nigdy nie byłam wielką fanką żadnego z zespołów, a One Direction to raczej nie moje klimaty. Nie zmienia to faktu, że gdy siostra włącza piosenkę, zdarza mi się pofałszować do refrenu. "Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby nie było żadnych wojen W naszym kraju (Wysłuchaj nas panie.) Żeby głód nie dotknął Nas (Wysłuchaj nas panie.) Żeby nikt nie cierpiał Gdy patrzę (Wysłuchaj nas panie.) Żeby wrogowie nasi Zdechli (Wysłuchaj nas panie.) Amen. ![]() ![]() To ja Człowiek agresywny Ze strachu Przepełniony nienawiścią Z bólu Żyjący samotnie Z obawy Szydzący ze słabszych Z niepewności Uśmiechający się Ze zmęczenia Plujący jadem Z zazdrości Zły Bo przeżarty żalem. ![]() ![]() ![]() ![]() Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest ![]() ![]() Drugie miejsce to ciągle podium ![]() ![]() ![]() ![]() "Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu." |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Gryffindor

Slytherin
Z mojej strony: Ja kocham One Direction i mam "obsesję" na ich punkcie już cały rok. Na początku się z nich śmiałam, a potem powoli przekonywałam. I przyznam szczerze, że mam świadomość, iż jest to zespół komercyjny, a oni nie mają jako tako talentu. Nawet ja to muszę powiedzieć, gdyby nie ich wygląd nie zaszli by tak daleko. Co do coveru Blondie nie wykonali go tylko dlatego, że mieli taki kaprys, zbierali pieniądze na dzieci w Ghanie, dlatego to było tak mocno nagłośnione. 

Ravenclaw

Hufflepuff