Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Emma Watson
|
|
Lilusia |
Dodany dnia 02.03.2007 19:04
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 91 Dom: Brak przydziału Punkty: 707 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 10.02.07 |
Jest to bardzo fajna dziewczyn która we wszystkich częściach wcielała się w Hermionę Granger - przyjaciółkę Harry'ego Pottera Edytowane przez ![]() Ministerstwo Magii jest wolne! Pozbyliśmy się tego diabła Umbrigde!
Prowadze sklep z różnymi przyżądami do Quidditcha członkinia zakonu feniksa Szef szpitalu św Munga Najlepszy animag-Lew |
|
|
Peeves |
Dodany dnia 03.03.2007 00:05
|
![]() ![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Co do postaci HErmiony to lubię nie jakoś bardzo, ale lubię... Emma jest dla mnie nie do strawienia, a już najbardziej ten jej sztuczny uśmiech (a może przemawia przeze mnie zwykła zazdrość, w co wątpię)... choć uważam że bardzo dobrze gra swoja rolę "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
Hermiona_S |
Dodany dnia 03.03.2007 01:01
|
![]() ![]() Postów: 21 Dom: Brak przydziału Punkty: 61 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.03.07 |
Myślę, że dobrze gra, ale jednak mogła by dać z siebie więcej. W ostatniej części mam wrażenie jakby wogóle się nie przykładała do swojej roli. Uważam, że rolę Hermiony Granger powinien zagrać ktoś inny, ale wiadomo, że specjalnie do ostatniej części nie będą zmieniac aktorki. To byłoby głupie i śmieszne. Ale ogólnie to może być. Wiadomo. Sa przecież gorsi aktorzy![]() |
|
|
Tonia |
Dodany dnia 10.03.2007 21:32
|
![]() ![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 879 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.09.06 |
Ja tam Emmę lubię od początku- i Hermionę też. Obie są the best. Nawet trochę podobna do Emmy jestem. Chociaż w zeszłym roku jak przefarbowałam włosy i zrobiłam trwałą to byłam podobna bardziej do Emmy z 3 filmu niż obecnej...![]() "Tym, którzy wiele o przyjaźni mówią- nie ufam. Lecz tych, waż ze złotem, którzy są przyjaciółmi, lecz nie mówią o tym..."
A. Mickiewicz |
|
|
Artemis Fowl III |
Dodany dnia 25.04.2007 19:19
|
![]() ![]() Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: -22 Ranga: Irytek Data rejestracji: 23.04.07 |
A kto ją obgaduje? Ja tam też za Emma nie pzrepadam ale nie widzę powodu by jej nienawidzić. Jest średnio ładna i raczej niezbyt fajna nie wiem nawet co w niej wszyscy widzą. A co do jej gry to raczej też nie jest za dobra bo stara się wszystko przesładzacB)Sorry taki jest mój układ odniesienia |
|
|
martuniapotterolog |
Dodany dnia 10.05.2007 17:19
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: -1103 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 28.04.07 |
Hermione bardzo lubię i gre emmy też! jak emma była mlodsza to ją bardziej lubiłam. A terazmnie denerwuje, uważa się za wielką gwiazdę, lepi się do Feltona, szczerzy zęby. Czasami ją uwielbiam, a czasami chciałabym ją zabić. |
|
|
Madziex |
Dodany dnia 27.05.2007 18:17
|
![]() ![]() Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 15 Ranga: Mugol Data rejestracji: 27.05.07 |
kiedyś Emmę lubiłam...jako dziecko ;P teraz niezbyt za nią przepadam i denerwuje mnie jej gra, ale to może dlatego, że jej nie lubię ;]. Ale tak to nic do niej nie mam. A Hermiona? Upierdliwa i wkurzająca momentami, ale ją lubię ;] ![]() Dla niej żyć, dla niej umierać ;] SMG ;-* Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! |
|
|
Bossy |
Dodany dnia 07.06.2007 07:17
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 17 Dom: Brak przydziału Punkty: 133 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 07.06.07 |
No trzeba jej przyznac dodatkowy punkt za swietne odtwarzanie roli Hermiony![]() edit. W sumie to nie mozemy stwierdzic nawet czy jest symatyczna...ale wydaje sie byc takaOczko Rozczarowalabym sie gdyby sie okazalo, ze jest rozpuszczona i zadufana...no ale tak raczej nie jestOczko Takie mam bynajmniej wrazanieSzczerzy zęby A jesli chodzi o jej gre w filmie to podoba mi sie zdecydowanie najbardziej....wg. mnie gra najbardziej naturalnie i w ogole bardzo ladnieOczko Edytowane przez ![]() I don't wanna be the girl who has to feel the silence...
|
|
|
wiedzma_ple_ple |
Dodany dnia 30.07.2007 11:41
|
![]() ![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 8 Ranga: Mugol Data rejestracji: 26.07.07 |
zuzka2112 napisał/a: Widzieliście Emm na angielskiej premierze? Pewnie tak. Straaasznie się chwaliła sunkienką od Channel Czyli co? Ściągnęła i machała nią każdemu przed nosem metką? :lol: Jakoś nie zauważyłąm. Poza tym jak ją stać na Channel i jak lubi to niech nosi, kto jej broni.... Zuzka możnaby stwierdzić, że to zwyczjna zazdrość przemawia przez twój post... :lol: Żartuję ![]() A co do Emmy- uważam że świetnie odtwarza rolę Hermiony- dokładnie tak sobie ją wyobrażałam, gdy czytałam ksiązki. A sama Emma- parę lat temu po prostu ją uwielbiała, wpatrzona byłam w nią jak w obrazek. Teraz jakoś mi przeszło. Nie interesuje się jej życiem specjalnie.... i sama nie wiem, co myśleć o tej jej rzekomej "zarozumiałaości" ![]() |
|
|
kogut |
Dodany dnia 31.07.2007 21:26
|
![]() ![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 1 Ranga: Mugol Data rejestracji: 31.07.07 |
tak serio to jestem bokserem dla jesdnych to może być dziwne, bo jak taki młody chłopak może boksować. Ale 2 tygodnie temu miałem walke w Angli , jeszcze nie o tytuł ale po walce odbierałem gratulacje, był nawet sam Don King który mi pogratulował było troche osób i nie jestem pewny ale była jedna dziewczyna otoczona ochroniażami która pogratulowała mi również i coś powiedziała. Daniela już też widziałem na jednej z walk w USA, może i to była ona , potem w szatni była położona jedna róza i koperta z 1 funtem, ale to raczej nie mogła być ona.więc wróciłem do polski i dalej trenuje boks. |
|
|
roit_girl |
Dodany dnia 01.08.2007 19:37
|
![]() ![]() Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 30 Ranga: Charłak Data rejestracji: 01.08.07 |
Ja się tam zgadzma ze zdaniem peeves poltergeist Na początku grała doskonale, ale niestety z każdym tomem idzie jej coraz gorzej:/ Jak patrze na Emme wydaje mi sie osobą antypatyczną:/ "Everybody
Put your hands up say, I don't wanna be in love, I don't wanna be in love!" "...Cóż jedną matkę, jaką znasz Jest nadzieja... Głupią matkę masz..." |
|
|
Ravenhood |
Dodany dnia 02.08.2007 22:58
|
![]() ![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 5 Ranga: Mugol Data rejestracji: 25.07.07 |
Emma jest jedną z najładniejszych aktorek młodego pokolenia. Bardzo mi się podoba i uważam że jest stworzona do roli "hermy" ![]() Pisanie dłuższych postów nie boli, a dwulinijkowce takie jak ten zazwyczaj są kasowane. Li. Edytowane przez Limonka dnia 06.08.2007 23:09 Jeśli sądzisz, że w dobie komputerów sztuka czytania zanikła, zwłaszcza wśród dzieci, to niezawodny znak, iż jesteś MUGOLEM
|
|
|
PatiMalfoy |
Dodany dnia 12.08.2007 13:26
|
![]() ![]() Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.08.07 |
Nie naweidze Emmy...zachowuje się jak paris Hilton na tych premierach..smieje się sztucznie i lepi się do tego Daniela:lol: (jeden warty dregiego).. A Hermiona jest taka o .... nie przepadam ![]() ~~*~~ Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ~~*~~ |
|
|
Kathleen |
Dodany dnia 13.08.2007 22:39
|
![]() ![]() Postów: 9 Dom: Brak przydziału Punkty: 108 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.08.07 |
bardzo lubię postać Hermiony, ale Emme jakoś mniej. Ale nie że nie lubię, jak była młodsza to pasowała do Hermiony a teraz tak jakby jest bardziej sobą niż Hermioną, no nie wiem ... ale teraz bym jej już nie zmieniła na inną bo to by było śmieszne. Tak już będę widzieć Hermione. |
|
|
Alqalonde |
Dodany dnia 18.08.2007 18:16
|
![]() ![]() Postów: 30 Dom: Brak przydziału Punkty: 68 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.08.07 |
Ej a ja jestem po 2 stronach. Bo lubie Emme ( żeby nie powiedzieć uwielbiam ) i Feltona. A jak ktoś powie że ich nie nawidzi i że są głupi to dla niego zmienie się w Anoła Śmierci. Ulubieni/e.
Aktorzy: Tom Hanks, Hatden Christensen, Will Smith, Viggo Mortensen Aktorki: Jessica Alba, Jeniffer Lopez, Keira Knightley. Emma Watson Piosenkarze: 50 cent, Snoop Dogg, Eminem, Timberlake Piosenkarki: Rihanna, Kelly Clarkson, Avril Lavigne, Nelly Furtado |
|
|
Limonka |
Dodany dnia 18.08.2007 18:47
|
![]() ![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Jesteś po dwóch stronach? A co to, jakaś wojna? W tej sprawie nie ma żadnych stron, bo lubienie Emmy nie przeczy lubieniu Toma i odwrotnie. Nie ty jedyna lubisz ich obojga. Nikt normalny i myślący nie powie też, że któregoś z nich nienawidzi. Nie można nienawidzić kogoś, kogo się nie zna. Chociaż osobiście opinię o Emmie mam nie najlepszą, delikatnie mówiąc. A co do jej wyglądu, to uważam, że jest przeciętna. |
|
|
Lord Mariusz |
Dodany dnia 19.08.2007 00:06
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 63 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.08.07 |
Ja również mam o niej opinie nie najlepszą, czytałem jej notke o życiu prywatnym i chyba stąd, do Emmy taka ,,nienawieść" z kolei mówiąc o jej wyglądzie to większość ludzi ja ,,kocha" ja jednak za nią nie przepadam. Wracając z kolei do notki Limonki to nikt kto jej dosłownie nie zna to faktycznie nie może powiedziećczy jej nienawidzi ale własną opinie można wyraźić. Lord Mariusz
|
|
|
Limonka |
Dodany dnia 19.08.2007 03:10
|
![]() ![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Ależ oczywiście, że można wyrazić własną opinię. Ja objeżdżam Emmę, gdzie i kiedy tylko się da. A co do twierdzenia, że np. się jej nienawidzi - jeżeli ktoś nie mówi tego całkowicie poważnie, to spoko - bo znaczy to tyle samo, jak ja napisałabym przykładowo "kocham Toma", no a przecież tak naprawdę go nie kocham ;). Jak ktoś zrozumiał o co mi chodzi, to niech przyjmie moje najszczersze gratulacje xD. Już późno i nie za bardzo potrafię się wysłowić ^^. |
|
|
Peeves |
Dodany dnia 19.08.2007 03:51
|
![]() ![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
*krzyczy* *podskakuje* *wymachuje rękami i nogami* Tak ja zrozumiałam^^ "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
Alqalonde |
Dodany dnia 19.08.2007 10:06
|
![]() ![]() Postów: 30 Dom: Brak przydziału Punkty: 68 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.08.07 |
Dobra, jeżeli cały świat ( no prawie ) jest przeciwko mnie, nawet Administratorzy to się poddaje. Przyznaje , wygraliście. Nie moge jej sam bronić, bo to troche męczące. Nie mam żadnego towarzysza broni więc ogłaszam wszem i wobec swoją kapitulacje. Cieszcie się z wygranej Limonko i peeves poltergeist. A i fajne avatary. Ulubieni/e.
Aktorzy: Tom Hanks, Hatden Christensen, Will Smith, Viggo Mortensen Aktorki: Jessica Alba, Jeniffer Lopez, Keira Knightley. Emma Watson Piosenkarze: 50 cent, Snoop Dogg, Eminem, Timberlake Piosenkarki: Rihanna, Kelly Clarkson, Avril Lavigne, Nelly Furtado |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |