Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Sprzedawca prac domowych
03.02.2025 19:39
cześć moje Potterowe demony! jak leci? ja siedzę teraz w domu i robię za pełnoetatową pielęgniarkę, moja mama złamała biodro i leży w łóżku

Pracownik departamentu
30.01.2025 18:10
Ale stypa

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Żywy worek treningowy
11.01.2025 19:37
nowa okołopotterowa książka

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39456 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Zobacz temat
Drukuj temat
Czy chcielibyście zagrać w filmie Harry Potter ?
Hermione13
Napewno każdy z Was chciałby zagrać w Harrym Potterze :)
Ale w której części?
W jakiej roli chcielibyście zagrać?

Edited by Limonka:
Skasowałam wszystkie posty, zawierające jedynie wymienioną postać. Trochę konstruktywniej, kochani.

Edytowane przez Prefix użytkownikaXeri dnia 31.10.2013 20:54
Gryfonka

www.zycie-zwariowanej-aguski.blog.onet.pl
Prefix użytkownikaMoony Alex
Ja bym się ucieszyła nawet, jakby mi dali szatę, krawacik, naszywkę Ravenclawu albo Gryffindoru i różdżkę w łapę. Dziękuję xD. Mogę być po prostu przechodniem. Bylebym na planie spotkała Davida Thewlisa (przede wszystkim), Oldmana, Rickmana, Isaacsa, Fiennesa, Feltona. O.
A jakbym miała grać kogoś...
To bym chciała grać Tonks, o!
Szczególnie w 6 części ]:->

Her-mio-na 13
Och, ta Moony^^ Ja mogłabym zagrać... Nevilla^^ To postać idealna dla mnie, po prostu go kocham^^ Ewentualnie Severusa^^ A tak naprawdę to chyba mogłabym zagrać Voldzia- podoba mi się ta postać. A jak nie to Bellatrix

EWDIT: Ew. jeszcze Lee Jordana ;)
Edytowane przez Her-mio-na 13 dnia 04.07.2007 09:50
www.twilightpoison.com/downloads/twi_avatars10.gif

Mafalda
Albo sobą, albo po prostu być statystką. Niby to niezbyt ciekawe, no ale zawsze coś. A żebym była wybitną aktorką, to raczej chyba nie.

Niektórzy mówią, że przypominam im do Granger, ale chwilę po tym stwierdzeniu nieszczęśliwcy nie przypominają juz samych siebie ;)
Edytowane przez Mafalda dnia 04.07.2007 13:19

www.blablablablabla.eblog.pl
Prefix użytkownikaKaMcIa
O jej! Co ja bym dała, żeby zagrać Cho Chang w 5 części ^^. No... ewentualnie Ginny Weasley w 6 części xD Daniel Radcliffe jest taaki słoodki xD

BuŚśś :* [only for Dan ^_^]
s2.favim.com/orig/28/lol-penny-sheldon-cooper-the-big-bang-theory-Favim.com-237738.gif

Prefix użytkownikaWood
ee fajny temat :D dostałem się do liceum humanistyczno teatralnego i będę się szkolił w tym fachu :D zważywszy na mój sportowy tryb życia mógłbym zagrać jakiegoś zawodnika Quidditcha... Olivera Wood'a chociażby B) ehh w ogóle chciałbym znaleźć się na planie Harry'ego Pottera i zagrać jakikolwiek epizod, poczuć tę atmosferę xD chociaż najlepsze są trudne, wyzywające role takie jak Draco Malfoy, Neuville albo Syriusz xD no i ostatnio poszukiwany na castingach młody Tom Riddle :)
Edytowane przez Prefix użytkownikaWood dnia 05.07.2007 22:46
Quidditch... ta gra mnie pociąga.

Harry Potter i Kamień filozoficzny - wciągnęło...

Harry Potter i Komnata Tajemnic - pobudziło...

Harry Potter i Więzień Azkabanu - poruszyło...

Harry Potter i Czara Ognia - zainspirowało...

Harry Potter i Zakon Feniksa - uzależniło...

Harry Potter i Książe Półkrwi - powaliło...

Harry Potter i Insygnia Śmierci - umarłem...

Limonka
Bardzo fajny temat^^. Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia kogo chciałabym grać. Rola Draco odpada, nawet gdybym była facetem, bo przecież wtedy zniknął by z planu Tom, a tego nie chcemy xD. Właściwie, mogłabym grać Hermionę - lubię być w centrum uwagi. Chociaż, tak jak większość, ucieszyłabym się nawet z bycia statystką... O, albo jeszcze mogłabym grać Pansy, chociaż za ciekawej roli to ona nie ma^^.

I jeszcze jedno. Przeniosłam temat do działu o filmach.

Margherita
ja to bym chciała zagrać Hermionę:D, po prostu od razu polubiłam tę postać i spodobał mi się wątek jej "romansu" z Krumem;). A jeśli nie Hermionę(bo w sumie nie lubię być na pierwszym planie), to zagrałabym chętnie np Padmę Patil-nie pojawia się za często , ale jednak jest do zauważenia B)

Dark Oracle
POST I
Co bym dała żeby zagrać w 6 części Fleur albo w 5 części Tonks. Tonks bo chciałabym tak zmieniać włosy jak ona a Fleur dlatego że chciałabym pomażyć o ślubie z Bilem wesleyem;)

POST II
Mogłabym zagrać w 5 części Cho albo w 6 części Ginny bo Harry jest śliczny jak go widzę a zdjeciach i wogule.

Istnieje coś takiego, jak możliwość edycji postów.
Edytowane przez Limonka dnia 02.08.2007 00:41
Dark Oracle

Adams
Hmmm.... zbytniego talentu to ja raczej nie mam ponoć za młodu Harrego przypominałem ale wole stać z boku i zło czynić więc pewnie jakiegoś cichego Ślizgona:D
"Cast off the crutch that kills the pain,
The red flag waving never meant the same,
The kids of tomorrow don't need today,
When they live in the sins of yesterday. "

Ron Weasleys
Z jednej strony tak z drugiej nie
NIE-Nie chciało by mi sie uczyć scenariusza i tak dalej
Tak-Fajnie by siebie było pooglądać w kinie i na przykład wkurzyć moje siostry
Jak coś to bym mógł Dean'a Thomasa grać :smilewinkgrin:
Edytowane przez Ron Weasleys dnia 17.07.2007 12:44
Nie bedzie mnie przez 22 23 24 pazdziernika :(...^^

Osoby ktore Bardzo polubilem
*LiLy EvAnS i JaMeS PoTtEr*
*Nimphadora Tonks*
*_Harry_Potter_*
*Smierciojadek*
*Draco_Malfoy*
*Hardodziobek*
*Zona Valdzia*
*Hermiona145*
*BlinkBlinkBoy*
*Hermiona12*
*RazorBMW*
*Domcia_HP*
*Biala Lania*
*paniNorris*
*asia15963*
*franek123*
*Potter_H*
*Filemona*
*Dzieciol5*
*Kuba006*
*mati012*
*Mike_PL*
*Lilly713*
*fanclub*
*KaMcIA*
*Maurus*
*lennne*
*luke6p*
*ishar*
*Raziol*
*Volta*
*Revi*
*MiM*
*SHR*
*son*
*JR*

marekryba
Ja to bym chcial zagrać oczywiście cokolwiek, żeby tylko było mnie widać prawie co chwile tak jak Harrego. No nie wiem mógłbym być...no nie weim. Obojętnie kim, żeby tylko zobaczyć ich wszystkich z bliska. No może chciałbym zobaczyć z bliska Hermione:bigrazz::smilewinkgrin::D:);)jezyk

roo
a ja chętnie zagrałabym Lunę, bo to ciekawa postać i czytając książkę jakoś się z nią utożsamiałam. a Jeśli byłabym facetem:D, to chciałabym zagrać Syriusza, Billa:) albo Snape'a.

Nice_Destruction
Mi się wydaje, że nadawałabym się na Tonks, bo jestem podobnie walnięta jak ona (ale niestety nie jestem metamorfomagiem) w częściach od 5 do 7.
Druga postać to Pansy Parkinson. Chciałabym zagrać zły charakterek, no i co tu dużo ukrywać, chciałabym zbliżyć się do Toma, naszego filmowego Draco jezyk

www.nicedestruction.mylog.pl
Eragon041
Ja bym był... bo ja wiem... Georgem albo Fredem. Ale skoro filmowi to bracia i w rzeczywistości to bracia, to cóż... chyba mi się nie uda xD Albo... Seamusa Finnigana w 5 części! Fajnie by było pokrzyczeć na Harrego a potem go przeprosić... To jest rola dla mnie.
Animag: Wąż
Patronus: Bazyliszek
Dom: Gryffindor

Członek Stowarzyszenia Metamorfomagów

Moje forum o tematyce HP

http://hpzone.ok1.pl/
fanka_Pottera
Bym mogła zagrać cokolwiek:smilewinkgrin: nawet nie musiałabym nic mówić ani nie musiałoby mnie widać...:smilewinkgrin:
Wystarczyłaby mi jakaś przepustka na plan filmowy albo coś takiego najlepiej byle tylko zobaczyć wszystkich aktorów i pozgarniać autografy:bigrazz:
heh...jedno z moich marzeń raczej nie do spełnienia:(
Zapraszam na mojego photobloga:D
http://www.photoblog.pl/punky888

I LOVE ANIMALS AND MAGIC
ROCK RULES

Członkini Zakonu Feniksa

Czlonkini Stowarzyszenia Wilkołaków

Patronus-pies

Metamorfomag

"Ma oczy zielone jak pikle z ropuchy.Jego włosy są czarne jak tablica.O,gdyby moim został,bohater mych snów,służyłabym mu jak diablica.":D
Jeśli chcesz poznać człowieka, patrz, jak traktuje podwładnych, a nie równych sobie. - Syriusz Black

melody
Cóż, ze względu na wygląd to nic oprócz Fleur albo Luny by nie wyszło, ale jakby mnie farbnąć na dark red i dać zielone kontakty to mogłabym grać Lily (i chciałabym). Ale tak naprawdę to zależałoby mi tylko by być na planie i poznać aktorów.
Posiadaczka hipogryfki o wdzięcznym imieniu Ariana
Zaawansowany Auror
Członkini Stowarzyszenia Wilkołaków
Animag - biała łania

Świat zobaczyć w Ziarenku
Piasku
Niebo w Dzikiej Roślinie
Nieskończoność uchwycić w ręku
A Wieczność w godzinie.
- Wróżby niewinności

William Blake
img170.imageshack.us/img170/5935/maskmh9.th.gif

Pomylunaa
No pewnie !! Mogłabym grać nawet skrzata byle żeby znaleść się na planie i poczuć ten klimat, pozwiedzać Hogwart, popracować z aktorami !!:D
Tak najbardziej to chcaiłabym grać Ginny albo Lunę (ale z moimi włosami to nie pasowałabym ani na ta ani na tamtą ) na grugim miejscu mogłabym ostatecznie zagrać Tonks- fajna z niej babka :D

Margherita
biorąc pod uwagę moją ostatnią obsesję na Tonks to właśnie ją:D poza tym bardzo podoba mi się jej związek z Lupinem
a jeśli nie ją to Lunę- jest pomysłowa a zarazem taka inna od wszystkich B)

Nacia
Pewnie ze bym chciala zagrac,poznac ciekawych ludzi,aktorow ehh...marzenia,marzenia...
A tak w ogole to chcialabym byc w Slytherinie...
I wystepowac razem z Malfoyem hehe jezyk
Life is wasted on the living

i49.tinypic.com/282m7op.jpg

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: