Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Czy chcielibyście zagrać w filmie Harry Potter ?
|
|
Hermione13 |
Dodany dnia 02.07.2007 13:54
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: -202 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 02.07.07 |
Napewno każdy z Was chciałby zagrać w Harrym Potterze ![]() Ale w której części? W jakiej roli chcielibyście zagrać? Edited by Limonka: Skasowałam wszystkie posty, zawierające jedynie wymienioną postać. Trochę konstruktywniej, kochani. Edytowane przez ![]() Gryfonka
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.07.2007 16:05
|
![]() ![]() Postów: 1059 Dom: ![]() Punkty: 3278 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.07 |
Ja bym się ucieszyła nawet, jakby mi dali szatę, krawacik, naszywkę Ravenclawu albo Gryffindoru i różdżkę w łapę. Dziękuję ![]() A jakbym miała grać kogoś... To bym chciała grać Tonks, o! Szczególnie w 6 części ]:-> |
|
|
Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 02.07.2007 21:21
|
![]() ![]() Postów: 1494 Dom: Brak przydziału Punkty: 1650 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Och, ta Moony^^ Ja mogłabym zagrać... Nevilla^^ To postać idealna dla mnie, po prostu go kocham^^ Ewentualnie Severusa^^ A tak naprawdę to chyba mogłabym zagrać Voldzia- podoba mi się ta postać. A jak nie to Bellatrix EWDIT: Ew. jeszcze Lee Jordana ![]() Edytowane przez Her-mio-na 13 dnia 04.07.2007 09:50 ![]() |
|
|
Mafalda |
Dodany dnia 04.07.2007 13:17
|
![]() ![]() Postów: 73 Dom: Brak przydziału Punkty: 142 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.04.07 |
Albo sobą, albo po prostu być statystką. Niby to niezbyt ciekawe, no ale zawsze coś. A żebym była wybitną aktorką, to raczej chyba nie. Niektórzy mówią, że przypominam im do Granger, ale chwilę po tym stwierdzeniu nieszczęśliwcy nie przypominają juz samych siebie ![]() Edytowane przez Mafalda dnia 04.07.2007 13:19 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.07.2007 17:32
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 2350 Dom: ![]() Punkty: 3033 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 11.03.07 |
O jej! Co ja bym dała, żeby zagrać Cho Chang w 5 części ^^. No... ewentualnie Ginny Weasley w 6 części ![]() ![]() BuŚśś :* [only for Dan ^_^] ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.07.2007 22:43
|
![]() ![]() Postów: 38 Dom: ![]() Punkty: 2115 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.02.07 |
ee fajny temat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ![]() Quidditch... ta gra mnie pociąga. Harry Potter i Kamień filozoficzny - wciągnęło... Harry Potter i Komnata Tajemnic - pobudziło... Harry Potter i Więzień Azkabanu - poruszyło... Harry Potter i Czara Ognia - zainspirowało... Harry Potter i Zakon Feniksa - uzależniło... Harry Potter i Książe Półkrwi - powaliło... Harry Potter i Insygnia Śmierci - umarłem... |
|
|
Limonka |
Dodany dnia 09.07.2007 02:12
|
![]() ![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Bardzo fajny temat^^. Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia kogo chciałabym grać. Rola Draco odpada, nawet gdybym była facetem, bo przecież wtedy zniknął by z planu Tom, a tego nie chcemy ![]() I jeszcze jedno. Przeniosłam temat do działu o filmach. |
|
|
Margherita |
Dodany dnia 09.07.2007 12:43
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 11 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.07 |
ja to bym chciała zagrać Hermionę![]() ![]() |
|
|
Dark Oracle |
Dodany dnia 09.07.2007 17:17
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 63 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 08.07.07 |
POST I Co bym dała żeby zagrać w 6 części Fleur albo w 5 części Tonks. Tonks bo chciałabym tak zmieniać włosy jak ona a Fleur dlatego że chciałabym pomażyć o ślubie z Bilem wesleyem ![]() POST II Mogłabym zagrać w 5 części Cho albo w 6 części Ginny bo Harry jest śliczny jak go widzę a zdjeciach i wogule. Istnieje coś takiego, jak możliwość edycji postów. Edytowane przez Limonka dnia 02.08.2007 00:41 Dark Oracle
|
|
|
Adams |
Dodany dnia 12.07.2007 10:33
|
![]() ![]() Postów: 18 Dom: Brak przydziału Punkty: 83 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.07.07 |
Hmmm.... zbytniego talentu to ja raczej nie mam ponoć za młodu Harrego przypominałem ale wole stać z boku i zło czynić więc pewnie jakiegoś cichego Ślizgona![]() "Cast off the crutch that kills the pain, The red flag waving never meant the same, The kids of tomorrow don't need today, When they live in the sins of yesterday. " |
|
|
Ron Weasleys |
Dodany dnia 17.07.2007 12:44
|
![]() ![]() Postów: 41 Dom: Brak przydziału Punkty: 42 Ranga: Charłak Data rejestracji: 07.07.07 |
Z jednej strony tak z drugiej nie NIE-Nie chciało by mi sie uczyć scenariusza i tak dalej Tak-Fajnie by siebie było pooglądać w kinie i na przykład wkurzyć moje siostry Jak coś to bym mógł Dean'a Thomasa grać :smilewinkgrin: Edytowane przez Ron Weasleys dnia 17.07.2007 12:44 Nie bedzie mnie przez 22 23 24 pazdziernika
![]() Osoby ktore Bardzo polubilem *LiLy EvAnS i JaMeS PoTtEr* *Nimphadora Tonks* *_Harry_Potter_* *Smierciojadek* *Draco_Malfoy* *Hardodziobek* *Zona Valdzia* *Hermiona145* *BlinkBlinkBoy* *Hermiona12* *RazorBMW* *Domcia_HP* *Biala Lania* *paniNorris* *asia15963* *franek123* *Potter_H* *Filemona* *Dzieciol5* *Kuba006* *mati012* *Mike_PL* *Lilly713* *fanclub* *KaMcIA* *Maurus* *lennne* *luke6p* *ishar* *Raziol* *Volta* *Revi* *MiM* *SHR* *son* *JR* |
|
|
marekryba |
Dodany dnia 27.07.2007 10:25
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 115 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 15.07.07 |
Ja to bym chcial zagrać oczywiście cokolwiek, żeby tylko było mnie widać prawie co chwile tak jak Harrego. No nie wiem mógłbym być...no nie weim. Obojętnie kim, żeby tylko zobaczyć ich wszystkich z bliska. No może chciałbym zobaczyć z bliska Hermione:bigrazz::smilewinkgrin:![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
roo |
Dodany dnia 29.07.2007 22:19
|
![]() ![]() Postów: 9 Dom: Brak przydziału Punkty: 24 Ranga: Mugol Data rejestracji: 25.07.07 |
a ja chętnie zagrałabym Lunę, bo to ciekawa postać i czytając książkę jakoś się z nią utożsamiałam. a Jeśli byłabym facetem![]() ![]() |
|
|
Nice_Destruction |
Dodany dnia 31.07.2007 15:00
|
![]() ![]() Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 332 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 07.07.07 |
Mi się wydaje, że nadawałabym się na Tonks, bo jestem podobnie walnięta jak ona (ale niestety nie jestem metamorfomagiem) w częściach od 5 do 7. Druga postać to Pansy Parkinson. Chciałabym zagrać zły charakterek, no i co tu dużo ukrywać, chciałabym zbliżyć się do Toma, naszego filmowego Draco ![]() |
|
|
Eragon041 |
Dodany dnia 02.08.2007 14:13
|
![]() ![]() Postów: 95 Dom: Brak przydziału Punkty: 199 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
Ja bym był... bo ja wiem... Georgem albo Fredem. Ale skoro filmowi to bracia i w rzeczywistości to bracia, to cóż... chyba mi się nie uda ![]() Animag: Wąż
Patronus: Bazyliszek Dom: Gryffindor Członek Stowarzyszenia Metamorfomagów Moje forum o tematyce HP |
|
|
fanka_Pottera |
Dodany dnia 03.08.2007 17:36
|
![]() ![]() Postów: 9 Dom: Brak przydziału Punkty: 297 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.08.07 |
Bym mogła zagrać cokolwiek:smilewinkgrin: nawet nie musiałabym nic mówić ani nie musiałoby mnie widać...:smilewinkgrin: Wystarczyłaby mi jakaś przepustka na plan filmowy albo coś takiego najlepiej byle tylko zobaczyć wszystkich aktorów i pozgarniać autografy:bigrazz: heh...jedno z moich marzeń raczej nie do spełnienia ![]() Zapraszam na mojego photobloga
![]() http://www.photoblog.pl/punky888 I LOVE ANIMALS AND MAGIC ROCK RULES Członkini Zakonu Feniksa Czlonkini Stowarzyszenia Wilkołaków Patronus-pies Metamorfomag "Ma oczy zielone jak pikle z ropuchy.Jego włosy są czarne jak tablica.O,gdyby moim został,bohater mych snów,służyłabym mu jak diablica." ![]() Jeśli chcesz poznać człowieka, patrz, jak traktuje podwładnych, a nie równych sobie. - Syriusz Black |
|
|
melody |
Dodany dnia 03.08.2007 22:07
|
![]() ![]() Postów: 28 Dom: Brak przydziału Punkty: 55 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.06.07 |
Cóż, ze względu na wygląd to nic oprócz Fleur albo Luny by nie wyszło, ale jakby mnie farbnąć na dark red i dać zielone kontakty to mogłabym grać Lily (i chciałabym). Ale tak naprawdę to zależałoby mi tylko by być na planie i poznać aktorów. |
|
|
Pomylunaa |
Dodany dnia 05.08.2007 00:48
|
![]() ![]() Postów: 11 Dom: Brak przydziału Punkty: 103 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.08.07 |
No pewnie !! Mogłabym grać nawet skrzata byle żeby znaleść się na planie i poczuć ten klimat, pozwiedzać Hogwart, popracować z aktorami !!![]() Tak najbardziej to chcaiłabym grać Ginny albo Lunę (ale z moimi włosami to nie pasowałabym ani na ta ani na tamtą ) na grugim miejscu mogłabym ostatecznie zagrać Tonks- fajna z niej babka ![]() |
|
|
Margherita |
Dodany dnia 05.08.2007 20:50
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 11 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.07 |
biorąc pod uwagę moją ostatnią obsesję na Tonks to właśnie ją![]() a jeśli nie ją to Lunę- jest pomysłowa a zarazem taka inna od wszystkich B) |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 28.08.2007 16:01
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Pewnie ze bym chciala zagrac,poznac ciekawych ludzi,aktorow ehh...marzenia,marzenia... A tak w ogole to chcialabym byc w Slytherinie... I wystepowac razem z Malfoyem hehe ![]() Life is wasted on the living ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |