Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Sprzedawca prac domowych
03.02.2025 19:39
cześć moje Potterowe demony! jak leci? ja siedzę teraz w domu i robię za pełnoetatową pielęgniarkę, moja mama złamała biodro i leży w łóżku

Pracownik departamentu
30.01.2025 18:10
Ale stypa

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Żywy worek treningowy
11.01.2025 19:37
nowa okołopotterowa książka

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39456 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Czy chcielibyście zagrać w filmie Harry Potter ?
Lara
Sama nie wiem...wtedy film nie sprawiał by mi takiej radości, stracił by cały magiczny urok. Jednak gdybym miała zagrać, to sadze, ze najlepiej pasuje mi rola Pansy Parkinson albo Ginny.
,, Jeżeli zabijasz spraw by ofiara czuła, że umiera'' - Bellatrix

img444.imageshack.us/img444/2754/bellajb9.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=a7IWiOeAyiA&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SAFtF4ldeMU&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=pchB66yW7EI&mode=related&search=

b1ala.znajomi.interia.pl
Mitzi Caspar
Heh...chcialabym zagrać. Ale żadną z głównych ról.
Faktycznie, film straciłby już tą swoją magiczność...w końcu oglądając, wiedzielibyśmy, jak to było naprawde...
Myślę, że można by ze mnie zrobić niezłą Tonks;D
Ewentualnie chętnie zagrałabym Lunę, albo Lavender...takie poboczne postaci
"From childhood's hour I have not been
As others were: I have not seen
As others saw..."

/Edgar A. Poe/

jetinajt
Ja chciałbym zagra Voldemorta. Gaża duża, a charakteryzacja taka, że będzie można wyjśc na ulicę, nie bojąc się, że zostanie się napadniętym przez bandę nastolatków uzbrojonych w długopisy, notatniki i aparaty fotograficzne:)
http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0

http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY

[quote]Ridcully mlasnął z satysfakcją.
- My w Ankh-Morpork wiemy, z czego się robi piwo - stwierdził.
Magowie pokiwali głowami - rzeczywiście wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem.
[/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s

[quote]Harry shouted, "Crucio!";(...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."

...a potem (...) ściął łodygę fasoli, dodając morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcześniej przestępstw kradzieży, oszustwa i wtargnięcia na cudzy teren. Uszło mu to jednak na sucho; żył długo i szczęśliwie, bez śladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczynił. Co dowodzi, że jeśli człowiek jest bohaterem, to właściwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytań.
[/quote]

PatiMalfoy
Ja to bym chciała zagrać ee nie wiem...przez moją płeć nie mogłabym zagrać najlepszych ról jak Dracuś czy Lucek :) hmmm ale jak by byłam chłopem to bym bardzo,bardzooo chciała zagrać Snape :D
~~*~~
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
~~*~~

Asik
No tak jak duża większośc ludzi, którzy czytali Harrego chciałabym zagrać w którymś z filmów:D A kogo? Sama nie wiem. Byłabym szczęśliwa gdyby dali mi do ręki kawałwk różdzki i kazali stanąć w tłumie innych majacych takie samo zadanie jak ja:) mogłabym wtedy na własne och zobaczyć Toma, Alana i wszystkich:) Fajnie by było:lol: A tak na serio to zawsze marzyła mi się rola Cho, mimo, że jej nie znoszę i nie wiem czy chciałabym całować Daniela:uhoh:.Bella też byłaby dobra (uwielbiam czarne charaktery) A gdybym była chłopcem? Zdecydowanie Draco( uwielbiam Go) albo Newill
Asik

Madzia_nr_17
Ooo.. ja bym chciała zagrać w takim filmie xD
Mogłabym choć chwilę być w tym magicznym świecie.. bo na co dzień to się nie da. Chociaż z punktu kręcenia wygląda to inaczej...
Hmm.. myślę, że mogłabym zagrać Lavender.. chociaż.. nie xD Nie pasuję do żadnej postaci xD I w 3 części.. moim zdaniem najlepsza :)
Zaczarowane życie <33

Polubiłam:

*Fanclub
*asia15963

www.brand-new-day.blog.onet.pl
Hermiona_Cool
Uważam, że tutaj nie mam obojętnego zdania.
Szczerze mówiąc, każda część mi pasuje.
Ehm... A szczerze mówiąc to chyba w "WIĘZIEŃ AZKABANU".
Dlaczego ?
Nie mam pojęcia, bodajże dlatego, że to jest... hm... moja ulubiona część

Moja odpowiedź brzmi:
Więzień Azkabanu

Postać:
Draco Malfoy lub Harry Potter
Harry is de COOL

Hermiona <Serduszko2> xD

Ginny - Miłość
Hermiona - Romans
Luna - Spotkania

Nie zapomniani:
lenne-
Całkiem spoko, pomoże, podpowie, jednym słowe dobry przyjaciel!

www.niemamstrony.pl
Blubottle
Oczywiście, że niezwyklę bym chciała, być jedną z postaci, grających w ekranizacji Harrego Pottera!

Nie wiem tylko, czy podołała bym dużej, wiele znaczącej roli, jak np. Hermiona, czy Ginny.
Gdyby głębiej się nad tym zastanowić, chyba chciałabym zagrać Lunę, bo choć jej rola wiele znaczy, mogłabym się w nią prawdziwię wczuć!
( Romantyczna dusza i długie do pasa włosy, koloru dojrzałej gruszki. ;) )
Nie ma dobra i zła, jest tylko władza i potęga. A miłość ma zapach kruszącego się szkła.

www.huncwockie-zapiski.blog.onet.pl
Ariana
w sumie chcialabym zagrac..czemu nie..hihi:) a mysle ze najbardziej posowalabym do Tonks lub do Hermiony..Tonks jest taka smieszna te jej wlosy chyba sa najlepsze hehe a Hermiona potrafi sie wymadrzac i czesto ma racje wiec chcialabym zagrac taka role:D moglabym tez zagrac taka role jak zla Bellatriks..he
W kazdym czlowieku jest tyle samo dobra ile zla..tylko od nas zalezy ktora droge wybierzemy..

Alice_Gomez
no ba, kto by nie chciał? ja nadawałabym się na Hermionę (kolor włosów i ta szopa), ale wolałabym zagrać siebie... Ale nawet mogłabym byle jaka Ślizgonkę... Byleby być blisko Feltona jezyk

nimfadora21
Bardzo chciałabym odnaleźć się w roli Luny lub Hermiony, obie maja ciekawe i tajemnicze role, które kryją wiele tajemnic. Jeżeli wcieliłabym sie w role Hermiony to byłaby to pierwsza część, jeżeli miałabym zamienić sie a Lune to zdecydowanie byłaby to piąta część. Lubie je obie.
moje ulubione powiedzonko:
"NIE MÓW DO MNIE NIMFADORA":-)

http://hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg[/img]

Ulubiony przedmiot: Transmutacja, Obrona przed Czarną Magią
Ulubiony aktor: Rupert Grint
Ulubiona aktorka: Emma Watson
Wymarzona miotła: PiorunxxD
Różdżka: 8 cali, kawałek klapy od sedesu, kawałek klamki
Ulubiony nauczyciel: McGonagall
Patronus: Kot
Animag: Sarna
Dom: Gryffindor
Ulubiony kolor: niebieski, złoty

hogsmeade.pl/button/userbar-gryffindor.jpg
img.userbars.pl/14/2773.gif
i32.tinypic.com/9hl6hw.jpg

Mój nick jest dość długi, więc, aby go całego nie pisać możecie pisać nimfa. Łatwij i prościej!

Prefix użytkownikaCassidy
Czy chciałabym? To na pewno. Chociaż kosztowałoby mnie to z pewnością wiele pracy i trudu, a tego nie lubię. :D Ale czego się nie robi dla bycia sławnym. W moim przypadku, to chyba nie sławnym, a zadowolonym z siebie i swoich osiągnięć. Najbardziej jestem podobna do książkowej Luny i nie obraziłabym się gdyby ktoś zaproponował mi jej rolę. Intryguje mnie ta postać, jest tajemnicza- zupełnie jak ja. Mamy trochę wspólnego. Charakter jak i wygląd. Z przyjemnością wcieliłabym się w ową postać. Mogłabym też zagrać Hermionę, ale jednak wolałabym żeby zrobiła to za mnie Emma. Pamiętam, że na przedstawieniu w bibliotece grałam Rona i ta postać też mi przypasowała. Musiałam odpowiednio się ucharakteryzować, czyli czarna szata, prawie rude włosy i jego ton głosu. Wyszło całkiem nieźle, później moi znajomi prosili mnie, żebym jeszcze raz im powtórzyła scenkę. Ma się ten talent:lol:. W szczególności podpasowały mi jego miny, głos musiałam naśladować. Cóż marzyłabym też... o zagraniu postaci przeze mnie wymyślonej, albo nawet siebie. Nie pogardziłabym również kimś zupełnie nieznaczącym. Ale przy tak wspaniałej ekipie(Snape, Lupin, Syriusz:(). Mogłabym czynić cuda byleby tylko z nimi porozmawiać. Specjalnie dla Severusa ośmieliłabym się zagrać jego podnóżek:lol: , a dla Syriusza gotowa byłabym zamienić się w czarną psinę, o Lupinie nawet nie wspomnę. No to chyba się rozpisałam, mogłabym jeszcze trochę, ale zanudzę was na śmierć. ;)
hogsmeade.pl/images/articles/Zalozyciele3.png

Gryffindor

* * *

Jestem lojalna wobec wyboru.

media.tumblr.com/tumblr_mclwvhHFzL1rr0bko.gif

fc05.deviantart.net/fs70/f/2009/356/8/3/Jack_Sparrow_Avatar_2_by_FuyukoTsukasa.png

-Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter?
-Tak.
-Tak, proszę pana.
-Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze.

24.media.tumblr.com/tumblr_mdcxubDbpq1ritemio1_250.gif

"Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę."

25.media.tumblr.com/tumblr_md1k2c5ojJ1rhxc8co1_500.gif

Prefix użytkownikaEsey
baa obojetnie kim byleby zagrac by byc na planie zobaczyc jak to sie robi.... to jest fascynujace byc po srodku takiego widowiska (jakby sie gralo jedna z wazniejszych rol to i slawa, pieniadze.....) fajnie by bylo
Ludzie nie mogą czegoś zyskać, jeżeli czegoś nie poświęcą. Aby coś uzyskać, musisz dać coś o takiej samej wartości. Takie jest prawo równorzędnej wymiany w alchemii.

i46.tinypic.com/xgcdh1.gif i48.tinypic.com/2553oux.gif
i46.tinypic.com/10z1wyg.gif i45.tinypic.com/acjgj.gif

Time waits for no one.

Don't forget 1.JUN.12

Moja miłość, książki fantasy:

Stare Królestwo (Sabriel, Lirael, Abhorsen)

Mroczne Materie (Zorza Północna, Magiczny Nóż, Bursztynowa Luneta)

Saga o Ludziach Lodu (na razie skończyłem na 17 tomie)

Saga o Czarnoksiężniku (15 tomów)

Saga o Królestwie Światła (20 tomów)

Trylogia Władcy Pierścieni

Trylogia Czarnego Maga

Uczennica Maga

Misja Ambasadora

Szepty Dzieci Mgły

Trylogia Era Pięciorga

Kruczy Dwór (Czarodzeje Skrzydła Nocy, Władczyni Demonów, Krwawy Księżyc)

Ziemiomorze (Czarnoksiężnik z Archipelagu, Grobowce Atuanu, Najdalszy Brzeg, Tehanu, Inny Wiatr)

Kroniki Amberu (5 tomów znanych jako Kroniki Corwina)

Zawód Wiedźma (2 tomy)

Wiedźma Opiekunka (2 tomy)

Wiedźma Naczelna

Wiedźmin (7 tomów)

Trylogia Era Czarownic

Lodowy Ogień

Opowieści z Narnii (7 tomów)

Miecz Prawdy (11 tomów)

Jesienne Ognie

Amerykańscy Bogowie

Prawa i powinności

Wyższa Magia

Malowany Człowiek (2 tomy)

Pustynna Włócznia ( 2 tomy)

Wielki Bazar, Złoto Brayana

Tajemnica Czarnych Rycerzy (12 tomów)

Trylogia Mrocznego Elfa

Trylogia Doliny Lodowego Wichru

Hobbit, czyli tam i z powrotem

Elantris

Arcymag (2 tomy)

Trylogia Zimnego Ognia

Nigdziebądź

Gwiezdny pył

Czaropis

Trylogia Skrytobójcy

nimfadora21
Luna, te jej oczy... chyba w 5 albo 7... nie wiem, dlaczego, albo Hermionę w pierwszej albo siódmej, po prostu kogoś, może być Hanna Abboth, byle była różdżka i mundurek z emblematem Gryffindoru, albo ostatecznie Revenclavu...
moje ulubione powiedzonko:
"NIE MÓW DO MNIE NIMFADORA":-)

http://hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg[/img]

Ulubiony przedmiot: Transmutacja, Obrona przed Czarną Magią
Ulubiony aktor: Rupert Grint
Ulubiona aktorka: Emma Watson
Wymarzona miotła: PiorunxxD
Różdżka: 8 cali, kawałek klapy od sedesu, kawałek klamki
Ulubiony nauczyciel: McGonagall
Patronus: Kot
Animag: Sarna
Dom: Gryffindor
Ulubiony kolor: niebieski, złoty

hogsmeade.pl/button/userbar-gryffindor.jpg
img.userbars.pl/14/2773.gif
i32.tinypic.com/9hl6hw.jpg

Mój nick jest dość długi, więc, aby go całego nie pisać możecie pisać nimfa. Łatwij i prościej!

wilku94
Chciałbym zagrać w filmie, hmm... w której części sam nie wiem najlepiej we wszystkich... i główną rolę oczywiście najlepiej taką jak grał Daniel Radcliffe... ;]]]] ;PP ;))
hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg

Dom: Gryfindor
Różdżka: 11 cali pióro feniksa i klon, ładna i giętka
Partonus: Wilk
Animag: Tygrys

Prefix użytkownikaHarry Potter 33
Tak, chciałabym w filmie HP zagrać.

W jakiej postaci? Hm... jestem dziewczyną. A więc może Hermiony, Luny bądź Ginny. Chodź mogłabym grać nawet w innej roli, by tylko pojawić się w filmie...
Edytowane przez Prefix użytkownikaXeri dnia 31.10.2013 20:56

www.pilkarz.ad2.pl
Vemyana
Chciałabym zobaczyć plan filmowy HP, ale zagrać w nim - nie ma mowy. Nie jestem dobrą aktorką, nie mam zdolności, trema by mnie zabiła, nie umiem zbyt dobrze angielskiego. Tak więc po pierwszym dniu zdjęć wyrzuciliby mnie za próg.

Santino
Kręci Cię tak duża ilość emotów??? Kolejne bezsensowne posty w twoim wykonaniu. Wygląda mi to na zwyczajny SPAM! A jeśli chodzi o temat ja chciałbym zagrać choćby mały epizodzik w Insygniach Śmierci, a szczególnie w scenach Bitwy o Hogwart.;)

Arry
Pewnie żebym chciała zagrać, ale nie ze względu na tą popularność i otoczke która jest wokół HP, ale uważam że to byłaby niesamowita przygoda. Poznać fajnych ludzi, żyć tym filmem i przygotowywać się za każdym razem do następnej części.
A kogo miałabym zagrać? hm..Hermiona ma najbardziej interesującą role, Luna jest też fajna, Ginny również.

Adela
Zagrać filmie - owszem, ale nie w HP. Oczyiście dalej droga do kariery byłaby otwarta (jeśli byłaby to jakaś większa rola), ale taki Radcliffe zawsze już będzie kojarzony z Potterem, nieważne w czym będzie grał. A ja nie chciałaby przez całe życie być kojarzona z jedną postacią.
One Ring to rule them all, One Ring to find them.
One Ring to bring them all and in darkness bind them.

img507.imageshack.us/img507/1860/16390it4.png

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: