Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Czy chcielibyście zagrać w filmie Harry Potter ?
|
|
Lara |
Dodany dnia 28.08.2007 20:33
|
![]() ![]() Postów: 90 Dom: Brak przydziału Punkty: 1032 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.06.07 |
Sama nie wiem...wtedy film nie sprawiał by mi takiej radości, stracił by cały magiczny urok. Jednak gdybym miała zagrać, to sadze, ze najlepiej pasuje mi rola Pansy Parkinson albo Ginny. ,, Jeżeli zabijasz spraw by ofiara czuła, że umiera'' - Bellatrix
![]() http://www.youtube.com/watch?v=a7IWiOeAyiA&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=SAFtF4ldeMU&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=pchB66yW7EI&mode=related&search= |
|
|
Mitzi Caspar |
Dodany dnia 30.08.2007 18:44
|
![]() ![]() Postów: 83 Dom: Brak przydziału Punkty: 245 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 19.08.07 |
Heh...chcialabym zagrać. Ale żadną z głównych ról. Faktycznie, film straciłby już tą swoją magiczność...w końcu oglądając, wiedzielibyśmy, jak to było naprawde... Myślę, że można by ze mnie zrobić niezłą Tonks;D Ewentualnie chętnie zagrałabym Lunę, albo Lavender...takie poboczne postaci "From childhood's hour I have not been
As others were: I have not seen As others saw..." /Edgar A. Poe/ |
|
|
jetinajt |
Dodany dnia 31.08.2007 19:36
|
![]() ![]() Postów: 371 Dom: Brak przydziału Punkty: 778 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.08.07 |
Ja chciałbym zagra Voldemorta. Gaża duża, a charakteryzacja taka, że będzie można wyjśc na ulicę, nie bojąc się, że zostanie się napadniętym przez bandę nastolatków uzbrojonych w długopisy, notatniki i aparaty fotograficzne![]() http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0
http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY [quote]Ridcully mlasnął z satysfakcją. - My w Ankh-Morpork wiemy, z czego się robi piwo - stwierdził. Magowie pokiwali głowami - rzeczywiście wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem. [/quote] http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s [quote]Harry shouted, "Crucio!" ![]() ...a potem (...) ściął łodygę fasoli, dodając morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcześniej przestępstw kradzieży, oszustwa i wtargnięcia na cudzy teren. Uszło mu to jednak na sucho; żył długo i szczęśliwie, bez śladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczynił. Co dowodzi, że jeśli człowiek jest bohaterem, to właściwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytań. [/quote] |
|
|
PatiMalfoy |
Dodany dnia 02.09.2007 12:51
|
![]() ![]() Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.08.07 |
Ja to bym chciała zagrać ee nie wiem...przez moją płeć nie mogłabym zagrać najlepszych ról jak Dracuś czy Lucek ![]() ![]() ~~*~~ Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ~~*~~ |
|
|
Asik |
Dodany dnia 12.09.2007 20:04
|
![]() ![]() Postów: 30 Dom: Brak przydziału Punkty: 384 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 04.08.07 |
No tak jak duża większośc ludzi, którzy czytali Harrego chciałabym zagrać w którymś z filmów![]() ![]() ![]() Asik
|
|
|
Madzia_nr_17 |
Dodany dnia 21.09.2007 21:18
|
![]() ![]() Postów: 35 Dom: Brak przydziału Punkty: 276 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.09.07 |
Ooo.. ja bym chciała zagrać w takim filmie ![]() Mogłabym choć chwilę być w tym magicznym świecie.. bo na co dzień to się nie da. Chociaż z punktu kręcenia wygląda to inaczej... Hmm.. myślę, że mogłabym zagrać Lavender.. chociaż.. nie ![]() ![]() ![]() Zaczarowane życie <33
Polubiłam: *Fanclub *asia15963 |
|
|
Hermiona_Cool |
Dodany dnia 23.10.2007 15:08
|
![]() ![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: -122 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 21.09.07 |
Uważam, że tutaj nie mam obojętnego zdania. Szczerze mówiąc, każda część mi pasuje. Ehm... A szczerze mówiąc to chyba w "WIĘZIEŃ AZKABANU". Dlaczego ? Nie mam pojęcia, bodajże dlatego, że to jest... hm... moja ulubiona część Moja odpowiedź brzmi: Więzień Azkabanu Postać: Draco Malfoy lub Harry Potter Harry is de COOL
Hermiona <Serduszko2> ![]() Ginny - Miłość Hermiona - Romans Luna - Spotkania Nie zapomniani: lenne- Całkiem spoko, pomoże, podpowie, jednym słowe dobry przyjaciel! |
|
|
Blubottle |
Dodany dnia 27.10.2007 11:49
|
![]() ![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 21 Ranga: Mugol Data rejestracji: 25.10.07 |
Oczywiście, że niezwyklę bym chciała, być jedną z postaci, grających w ekranizacji Harrego Pottera! Nie wiem tylko, czy podołała bym dużej, wiele znaczącej roli, jak np. Hermiona, czy Ginny. Gdyby głębiej się nad tym zastanowić, chyba chciałabym zagrać Lunę, bo choć jej rola wiele znaczy, mogłabym się w nią prawdziwię wczuć! ( Romantyczna dusza i długie do pasa włosy, koloru dojrzałej gruszki. ![]() Nie ma dobra i zła, jest tylko władza i potęga. A miłość ma zapach kruszącego się szkła. |
|
|
Ariana |
Dodany dnia 04.02.2008 22:45
|
![]() ![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 54 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 31.01.08 |
w sumie chcialabym zagrac..czemu nie..hihi![]() ![]() W kazdym czlowieku jest tyle samo dobra ile zla..tylko od nas zalezy ktora droge wybierzemy..
|
|
|
Alice_Gomez |
Dodany dnia 10.02.2008 11:31
|
![]() ![]() Postów: 70 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 06.02.08 |
no ba, kto by nie chciał? ja nadawałabym się na Hermionę (kolor włosów i ta szopa), ale wolałabym zagrać siebie... Ale nawet mogłabym byle jaka Ślizgonkę... Byleby być blisko Feltona ![]() |
|
|
nimfadora21 |
Dodany dnia 12.02.2008 21:48
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 85 Dom: Brak przydziału Punkty: 348 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.12.07 |
Bardzo chciałabym odnaleźć się w roli Luny lub Hermiony, obie maja ciekawe i tajemnicze role, które kryją wiele tajemnic. Jeżeli wcieliłabym sie w role Hermiony to byłaby to pierwsza część, jeżeli miałabym zamienić sie a Lune to zdecydowanie byłaby to piąta część. Lubie je obie. moje ulubione powiedzonko:
"NIE MÓW DO MNIE NIMFADORA":-) [img] http://hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg[/img] Ulubiony przedmiot: Transmutacja, Obrona przed Czarną Magią Ulubiony aktor: Rupert Grint Ulubiona aktorka: Emma Watson Wymarzona miotła: Piorunx ![]() Różdżka: 8 cali, kawałek klapy od sedesu, kawałek klamki Ulubiony nauczyciel: McGonagall Patronus: Kot Animag: Sarna Dom: Gryffindor Ulubiony kolor: niebieski, złoty ![]() ![]() ![]() Mój nick jest dość długi, więc, aby go całego nie pisać możecie pisać nimfa. Łatwij i prościej! |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.02.2008 16:00
|
![]() ![]() Pochwały: 8 Postów: 134 Dom: ![]() Punkty: 3442 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.03.07 |
Czy chciałabym? To na pewno. Chociaż kosztowałoby mnie to z pewnością wiele pracy i trudu, a tego nie lubię. ![]() ![]() ![]() ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.03.2008 19:52
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 64 Dom: ![]() Punkty: 14165 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 01.03.08 |
baa obojetnie kim byleby zagrac by byc na planie zobaczyc jak to sie robi.... to jest fascynujace byc po srodku takiego widowiska (jakby sie gralo jedna z wazniejszych rol to i slawa, pieniadze.....) fajnie by bylo Ludzie nie mogą czegoś zyskać, jeżeli czegoś nie poświęcą. Aby coś uzyskać, musisz dać coś o takiej samej wartości. Takie jest prawo równorzędnej wymiany w alchemii. ![]() ![]() ![]() ![]() Time waits for no one. Don't forget 1.JUN.12 Moja miłość, książki fantasy: Stare Królestwo (Sabriel, Lirael, Abhorsen) Mroczne Materie (Zorza Północna, Magiczny Nóż, Bursztynowa Luneta) Saga o Ludziach Lodu (na razie skończyłem na 17 tomie) Saga o Czarnoksiężniku (15 tomów) Saga o Królestwie Światła (20 tomów) Trylogia Władcy Pierścieni Trylogia Czarnego Maga Uczennica Maga Misja Ambasadora Szepty Dzieci Mgły Trylogia Era Pięciorga Kruczy Dwór (Czarodzeje Skrzydła Nocy, Władczyni Demonów, Krwawy Księżyc) Ziemiomorze (Czarnoksiężnik z Archipelagu, Grobowce Atuanu, Najdalszy Brzeg, Tehanu, Inny Wiatr) Kroniki Amberu (5 tomów znanych jako Kroniki Corwina) Zawód Wiedźma (2 tomy) Wiedźma Opiekunka (2 tomy) Wiedźma Naczelna Wiedźmin (7 tomów) Trylogia Era Czarownic Lodowy Ogień Opowieści z Narnii (7 tomów) Miecz Prawdy (11 tomów) Jesienne Ognie Amerykańscy Bogowie Prawa i powinności Wyższa Magia Malowany Człowiek (2 tomy) Pustynna Włócznia ( 2 tomy) Wielki Bazar, Złoto Brayana Tajemnica Czarnych Rycerzy (12 tomów) Trylogia Mrocznego Elfa Trylogia Doliny Lodowego Wichru Hobbit, czyli tam i z powrotem Elantris Arcymag (2 tomy) Trylogia Zimnego Ognia Nigdziebądź Gwiezdny pył Czaropis Trylogia Skrytobójcy |
|
|
nimfadora21 |
Dodany dnia 14.03.2008 16:13
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 85 Dom: Brak przydziału Punkty: 348 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.12.07 |
Luna, te jej oczy... chyba w 5 albo 7... nie wiem, dlaczego, albo Hermionę w pierwszej albo siódmej, po prostu kogoś, może być Hanna Abboth, byle była różdżka i mundurek z emblematem Gryffindoru, albo ostatecznie Revenclavu... moje ulubione powiedzonko:
"NIE MÓW DO MNIE NIMFADORA":-) [img] http://hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg[/img] Ulubiony przedmiot: Transmutacja, Obrona przed Czarną Magią Ulubiony aktor: Rupert Grint Ulubiona aktorka: Emma Watson Wymarzona miotła: Piorunx ![]() Różdżka: 8 cali, kawałek klapy od sedesu, kawałek klamki Ulubiony nauczyciel: McGonagall Patronus: Kot Animag: Sarna Dom: Gryffindor Ulubiony kolor: niebieski, złoty ![]() ![]() ![]() Mój nick jest dość długi, więc, aby go całego nie pisać możecie pisać nimfa. Łatwij i prościej! |
|
|
wilku94 |
Dodany dnia 26.03.2008 21:38
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 51 Dom: Brak przydziału Punkty: 101 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.03.08 |
Chciałbym zagrać w filmie, hmm... w której części sam nie wiem najlepiej we wszystkich... i główną rolę oczywiście najlepiej taką jak grał Daniel Radcliffe... ;]]]] ;PP ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 21.04.2008 15:56
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 39 Dom: ![]() Punkty: 106 Ranga: Mol książkowy Data rejestracji: 07.04.08 |
Tak, chciałabym w filmie HP zagrać. W jakiej postaci? Hm... jestem dziewczyną. A więc może Hermiony, Luny bądź Ginny. Chodź mogłabym grać nawet w innej roli, by tylko pojawić się w filmie... Edytowane przez ![]() |
|
|
Vemyana |
Dodany dnia 30.05.2008 17:11
|
![]() ![]() Postów: 252 Dom: Brak przydziału Punkty: 746 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 19.05.08 |
Chciałabym zobaczyć plan filmowy HP, ale zagrać w nim - nie ma mowy. Nie jestem dobrą aktorką, nie mam zdolności, trema by mnie zabiła, nie umiem zbyt dobrze angielskiego. Tak więc po pierwszym dniu zdjęć wyrzuciliby mnie za próg. |
|
|
Santino |
Dodany dnia 05.06.2008 17:45
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 889 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.08 |
Kręci Cię tak duża ilość emotów??? Kolejne bezsensowne posty w twoim wykonaniu. Wygląda mi to na zwyczajny SPAM! A jeśli chodzi o temat ja chciałbym zagrać choćby mały epizodzik w Insygniach Śmierci, a szczególnie w scenach Bitwy o Hogwart.![]() |
|
|
Arry |
Dodany dnia 06.06.2008 12:19
|
![]() ![]() Postów: 36 Dom: Brak przydziału Punkty: 468 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.06.08 |
Pewnie żebym chciała zagrać, ale nie ze względu na tą popularność i otoczke która jest wokół HP, ale uważam że to byłaby niesamowita przygoda. Poznać fajnych ludzi, żyć tym filmem i przygotowywać się za każdym razem do następnej części. A kogo miałabym zagrać? hm..Hermiona ma najbardziej interesującą role, Luna jest też fajna, Ginny również. |
|
|
Adela |
Dodany dnia 06.06.2008 17:23
|
![]() ![]() Postów: 112 Dom: Brak przydziału Punkty: 197 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.02.08 |
Zagrać filmie - owszem, ale nie w HP. Oczyiście dalej droga do kariery byłaby otwarta (jeśli byłaby to jakaś większa rola), ale taki Radcliffe zawsze już będzie kojarzony z Potterem, nieważne w czym będzie grał. A ja nie chciałaby przez całe życie być kojarzona z jedną postacią. |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |