Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Ulubiony moment
|
|
| Magneton |
Dodany dnia 24.08.2007 21:52
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 23.08.07 |
mi sie podoba jak w 1 części harry łapie niezapominajke na miotle , wszystkie sceny meczów w quidditcha , jak w KT uwalnia zgredka chciał bym zobaczyć jak w 7 części malfoy rozbije nos w pociągu potterowi. |
|
|
|
| Lara |
Dodany dnia 26.08.2007 14:43
|
![]() Postów: 90 Dom: Brak przydziału Punkty: 1032 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.06.07 |
W ZF: To jak Bellatrix zabiła Syriusza, pojedynek Dumbledore kontra Voldemort (aż mnie dreszcze przeszły), gdy Harry był wężem i ukąsił Pana Weasley'a, spotkania GD, rozmowa pod koniec filmu Harrego z Luna i to z tymi wiszącymi trampkami ![]() W CO: Bal, Lekcja z Moodym, 1 i 2 zadanie WA: Lot Harrego na hipogryfie, walka z dementorami KT: Klub Pojedynków, Mecz quidditcha KF: Mecz quidditcha, lekcja latania na miotle, ,, Jeżeli zabijasz spraw by ofiara czuła, że umiera'' - Bellatrix
![]() http://www.youtube.com/watch?v=a7IWiOeAyiA&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=SAFtF4ldeMU&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=pchB66yW7EI&mode=related&search= |
|
|
|
| Flowerpower |
Dodany dnia 31.08.2007 21:39
|
![]() Postów: 87 Dom: Brak przydziału Punkty: 132 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.08.07 |
ZF: wszystkie z Bellatrix, wszystkie z ministerstwa ( zwłaszcza walk V. z D.), wszystkie z Syriuszem ( zwłaszcza, kiedy osłaniał Harry'ego, co ja bym dała, żeby mnie tak osłaniał...). WA: wszystkie z Syriuszem ![]() CO: odrodzenie V. Let me take you down 'cause I'm going to strawberry fields.
|
|
|
|
| agatqa92 |
Dodany dnia 03.09.2007 10:53
|
![]() Postów: 486 Dom: Brak przydziału Punkty: 1509 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.07.07 |
Nuda, ten twój avek.. ah, nie przezyje go DNo, ale sceny- wiec napewno w CO- bal ^^ o tak ^^ i te sceny przed balem, to napiecie wsrod uczniów i w ogóle Super ^^w KF- juz za bardzo nie pamietam ale scena z lustrem byla słodka ^^ WA- to na meczu kiedy harry spada i wtedy kiedy hermiona zaje..uderzyła malfoya D kocham to DZF- oczywiscie spotkania GD ![]() reszty nie pamietam, najwyzej dopisze ^^ 'Nie wiem czego szukam, ale jestem pewna, że to znajdę'
|
|
|
|
Stefa |
Dodany dnia 10.09.2007 15:19
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 69 Dom: RavenclawPunkty: 437 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 27.07.07 |
KF: Za bardzo nie pamiętam, oglądałam strasznie dawno, ale zawsze mogę powiedzieć, że boski Draco![]() KT: Dobre było, jak Malfoy nazwał Hermę szlamą i jak się gonił z Potterem naokoło boiska. WA: Naprawdę uwielbiam Draco! Ale lubię też Hermionę, dlatego scena z ciosem mi się podobała No i oczywiście wierzba bijąca i sceny z boskim Garym, ulubieńcem mojej mamy .CO: Wiem że to wstyd! Ale... nie oglądałam. Przegapiłam w tym naszym cofniętym kinie. Aż płakałam. Muszę sobie kupić na DVD... ZF: Sceny w ministerstwie magii, obłęd Pottera, Graup i Hermi, Luna, Syriusz. A gdzie Dracoś? ![]() edit: Aha i jeszcze piękna, mroczna Bella... Edytowane przez Limonka dnia 14.10.2007 00:50 "A więc zabij mnie Voldemorcie, z ochotą powitam śmierć! Tyle że moja śmierć nie da ci tego czego szukasz... jest tyle rzeczy, których nie pojmujesz..."
|
|
|
|
| Magic |
Dodany dnia 19.11.2007 15:59
|
![]() Postów: 11 Dom: Brak przydziału Punkty: 33 Ranga: Charłak Data rejestracji: 19.11.07 |
Mi najbardziej podobał się moment w IV części kiedy to Harry z Cedrikirm wylądowali na cmentarzu, Cedrik ginie od zaklęcią Avadakedavra (aż sam się wzruszyłem) a potem ten pojedynek Harrego z Voldemortem, i te twarze jego rodziców i Cedrika pojawiające się w trakcie walki.... SUPER SCENA |
|
|
|
FleurEvans |
Dodany dnia 13.01.2008 19:24
|
![]() Postów: 960 Dom: HufflepuffPunkty: 1352 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Ja uwielbiam Bal Bożonarodzeniowy i 'świetnie' bawiącą się Parvati:"Rękę, nogę cokolwiek!" . A następna jaka mi się podoba to spotkanie Harry'ego i Marty w łazience prefektów w CO.:lol: |
|
|
|
| Potter7 |
Dodany dnia 20.01.2008 11:18
|
![]() Ostrzeżenia: 5 Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 52 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 19.01.08 |
Film 2 : Lot Fordem anglią i wderzeniu w bijącą wierzbę oraz walka z bazyliszkiem Film 3 :Najlepsza scena to jak Malfoy podchodzi do Harry'ego jakby się mieli bić a potem : dementor! dementor ! uuuuuuuuaaaaaaaa cha cha cha kretyni! oraz jak Harry leci na Hardodziobie i wrzeszczy nad jeziorem Film 4 : zdobycie jaja i labirynt + walka z woldim, wejście Durmstrangu zadania na Tórnieju Film 5 : atak Weasleyów na Umbrigde i GD Film 1 :trol w lochach, quidditch, szachy, klucze, Potter7
|
|
|
|
| Ewciak |
Dodany dnia 26.01.2008 13:21
|
![]() Postów: 129 Dom: Brak przydziału Punkty: 282 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.11.07 |
Kamień Filozoficzny: "Trooool jest w lochach! To chyba źle..."; ![]() Mecz Quidditcha; Komnata Tajemnic: Walka z Bazyliszkiem; Mecz Quidditcha; Więzień Azkabanu: Lekcja Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami [Draco vs. Harry] ![]() Lot na Hardodziobie nad jeziorem; Przemiana Lupina w wilkołaka; Wszystko co było we Wrzeszczącej Chacie; Lekcja z Lupinem [Bogin]; Walka z Dementorami pod koniec filmu; Mecz Quidditcha; Czara Ognia: Wejście uczniów Durmstrangu; Moment w namiocie po Mistrzostwach Świata w Quidditchu [rKrum ja Cię kocham, do Ciebie szlocham...r1;] ![]() Zakon Feniksa; Rozmowa Snaper17;a z Umbridge [Starał się pan o stanowisko nauczyciela OPCM?] ![]() Voldemort vs. Dumbeldore; |
|
|
|
| Bellatrix xD |
Dodany dnia 30.01.2008 16:54
|
![]() Postów: 40 Dom: Brak przydziału Punkty: 58 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.01.08 |
Mam dużo ulubionych scen Lecz najbardziej mi się podobają wszystkie z Syriuszem i Bellą,kiedy Hermiona uderza Malfoya w twarz i odrodzenie Sami-Wiecie-Kogo z CO "Harry,nie jesteś złym człowiekiem.Jesteś dobrym człowiekiem,któremu przytrafiło się wiele złych rzeczy(...)
Świat nie dzieli się na ludzi dobrych i śmierciożerców.Każdy ma w sobie tyle samo dobra co zła.Tylko od nas zależy jaką drogą pójdziemy"-Syriusz Black |
|
|
|
| claire108 |
Dodany dnia 05.02.2008 17:49
|
![]() Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: 38 Ranga: Charłak Data rejestracji: 07.12.07 |
Zakon Feniksa: - Lot nad Londynem. - Scena, w której Harry widzi Stworka. Nawiasem mówiąc, mój ulubiony moment. Ta scena trwa tylko kilka sekund, ale jest w niej taki klimat, że ciarki przechodzą mi po plecach (głównie, dzięki melodii (?), którą słychać w tle). - Szlaban u Umbridge, czyli "Nie będę opowiadać kłamstw". - Lekcje oklumencji (bez wspomnienia Snape'a). - Pojawienie się Bellatrix w Departamencie Tajemnic i jej tekst: "Neville Longbottom, czyż nie? Co u rodziców?" - Moment (mimo że nie zgadza się z treścią książki), kiedy Bella rzuca Avadę na Syriusza. - "Zabiłam Syriusza Blacka <śmiech>" (przepraszam, mam "lekką" manię na punkcie Belli ).- Opętanie Harry'ego. "I would regard it as a mark of extreme favour if you would stoop to honor me with this next dance."
![]() |
|
|
|
| Jo |
Dodany dnia 05.02.2008 19:05
|
![]() Postów: 133 Dom: Brak przydziału Punkty: 143 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.02.08 |
z CO to jak Harry prosi Cho na bal (zawsze mam polewke z tego), ja wyplówa sok z buzi, lekcja Snapa jak wali ich po głowach , tanic Harrego na blau, po meczu Quidditcha : Krum jak ja cie kocham....itd.:lol:z WA lekcja Hagrida jak Hermiona łapie Rona z ręke (mina Rona:lol: ) jak Draco drze sie ze umiera.. z ZF jak Umbridge przeprowadza 'wywiad' ze Snapem:lol: , wejscie blizniaków na egzaminach... ![]() ![]() AVE SLYTHERIN''Do you live, do you die, do you bleed For the fantasy In your mind, through your eyes, do you see Its the fantasy '' J.J.L \m/ ![]() ''Hermiona wypuściła z rąk kły bazyliszka. Podbiegła do Rona, rzuciła mu się na szyję i pocałowała go głęboko w usta. Ron puścił kieł oraz miotłę, które trzymał i odpowiedział jej z takim entuzjazmem, że stopy Hermiony oderwały się od ziemi...'' JARED LETO RUUULLLLEEZZZ ![]() |
|
|
|
| Bilbao |
Dodany dnia 08.02.2008 20:39
|
![]() Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 15 Ranga: Mugol Data rejestracji: 14.01.08 |
Scena ze smokiem oczywiście!!! I jeszcze kiedy pojawia się W.Krum i dziewczęta z "Błabaton" - totalny czad. W ogóle uwielbiam czwórkę! P.S. Dziewczyny - zapraszam na stronkę www.waga.tivi.pl Czarodziejka z Wenus
|
|
|
|
| Albus _ Dumbledore |
Dodany dnia 19.02.2008 18:53
|
![]() Postów: 81 Dom: Brak przydziału Punkty: 164 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.01.08 |
Nie chce się za dużo rozpisywać więc powiem tylko jaka scena najbardziej podoba mi się z Zakonu Feniksa. Otóż tą ulubiona sceną jest oczywiście walka w ministerstwie i pojedynek Dumbledora z Voldemortem. Uważam, że Dumbledore był zaj^&*@ty. Ścisnął Voldzia jak nic. Zwłaszcze, że przypomnę wam, że Dumbledore nie dostał ani razu, a Voldemort aż 2 razy. Najpierw gdy zaczął topić go w kuli wodnej z fontannyi potem w tej scenie kiedy obydwoje wyczarowali jakieś strumienie czegoś czarnego i białego na samym pawie końcu i dostał właśnie tą kulą (czegoś) i Voldzio zaryczał z bulu tak MOCNO, że zbił szyby w całym atrium. Uważam, że Dumbledore jest o wiele potężniejszy od Voldemorta pomijając fakt, że Voldemort ma horkruksy i jest nieśmiertelny. ![]() Albus Perciwal Wulfryk Brian Dumbledore
Zastępca Szefa Kwatery Głównej Zakonu Feniksa Dyrektor szkoły Magii i Czrodziejstwa w Hogwarcie Różdżka: Elder Wand (rożdżka o potężnej mocy) Rdzeń: Pióro Feniksa Patronus: Feniks |
|
|
|
| marti96 |
Dodany dnia 22.02.2008 21:26
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 8 Ranga: Mugol Data rejestracji: 21.02.08 |
Super jest scena z WA jak Hermiona dała Malfoyowi w nos! To było super! Tekst bliźnaków "Krum ja cie kocham, do ciebie szlocham..." Ron i pająki, ta jego mina=]. Pierwsze spotkanie z Luną, "Jesteś tak samo normalny jak ja" i ta gazeta! super! Albo jak Luna szukała swoich rzeczy i nagle zauważyli jej trampki;]. Sceny w mnisterstwie z ZF, i większość scen z Bellą. I texty bliźniaków=]=] ![]() |
|
|
|
| sew |
Dodany dnia 24.02.2008 17:01
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: -1 Ranga: Irytek Data rejestracji: 24.02.08 |
Mi najbardziej podobała się scena z HARREGO POTTERA I CZARY OGNIA. A była to scena walki Harrego z Woldemortem,jak się zderzyły promienie ich różdzek i z pomocą Harremu przyszły duchy rodziców Harrego,duch Cedrika i dozorcy.Podobał mi się jak mówili do Harrego,szczególnie jego matka. W głosie matki i ojca czuć było miłość do syna,głos Cedrika to był głos przyjaciela. Ta scena wydaje mi się najlepsza. |
|
|
|
| DVD |
Dodany dnia 03.03.2008 20:54
|
![]() Postów: 11 Dom: Brak przydziału Punkty: 61 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.03.08 |
Wszystkie sceny u Dursleyów, przed tym jak przeczytałem książke ( a zrobiłem to dopiero po obejrzeniu 2 części filmu) wydawał mi się to najciekawszy wątek i tak jakoś mi zostało. Poza tym pojedynek Voldemorta i Dumbledora no i rzecz jasna scena na cmentarzu w CO. Ogólnie filmy mi się podobały, ale te sceny jakoś tak wyryły mi się w pamięci najbardziej. |
|
|
|
Werka3481 |
Dodany dnia 14.04.2013 12:33
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 5 Postów: 73 Dom: SlytherinPunkty: 383 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 02.01.12 |
Mecze quidditcha, sceny w których pojawiają się Fred i George, wrzeszcząca chata, walka z bazyliszkiem oraz Quirrel w pierwszej części z krzykiem "Trool jest w lochach!" Na Mistrzostwach Świata w Quidditchu z tym tekstem "Krum ja cię koccham, do ciebie szlocham..." oraz jak Hermiona przywaliła Malfoyowi "Zagłuszanie bólu na jaki czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą"
|
|
|
|
Ana_Black |
Dodany dnia 23.06.2013 15:07
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 8 Postów: 4391 Dom: GryffindorPunkty: 24016 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 06.02.10 |
Według mnie najlepsze są sceny we Wrzeszczącej Chacie w WA, jak Remus uczy Harry'ego wyczarowywać patronusa, jego przemiana, no i Harry i Hermiona cofnięci w czasie. No i lekcja z Hardodziobem. ![]() Loki: Dość tego! Wszyscy stoicie niżej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzę się, aby pomiatał mną... Hulk: Wielki mi bóg. ![]() ![]() Hulk ziewać ~ Łapa ![]() Uwielbiam też jak dostajesz szału i zamieniasz się w tę wielką zieloną bestię.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdradzę ci moją tajemnicę. Zawsze jestem zły. ![]() ![]() Nieźle. Chcą mnie zamknąć w metalowym pudle i zanurzyć w wodzie. Nie. Jest gorzej niż myślałem. ![]() No bo czym jesteśmy? Zespołem? Nie, nie, nie. Mieszanką wybuchową niosącą chaos. *** ![]() Nie bądź jeleń, nie fikaj. ![]() Matka wie że ukradłeś jej szaty? ![]() - Jarvis, znasz przypowieść o Jonaszu? - Traktowałbym ją raczej jako metaforę. - Thor walczy na 6. - Nie zaprosił mnie? ![]() Co, stawaliście na siusiu? ![]() Niech wyskakuje z ciuchów. Przenoszę imprezę do was. ![]() Weź mnie nie strasz. Co to było, robił mi usta usta? ![]() Phil? Ale on ma na imię Agent! ![]() J.A.R.V.I.S: Dostępne 400% mocy. Iron-Man: Dzięki. ![]() Nie gniewam się, pączuszku. Masz niezły prosty. ![]() Ta wiedźma miesza ci w głowie. Jesteś od niej silniejszy, mądrzejszy. Jesteś Banner. ![]() On jest szefem. Ja tylko za wszystko płacę, wszystko buduję i dbam żebyśmy byli cool. ![]() Stark! Potrzebny jest plan ataku! Mam plan: atakować! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() - Ja bym sobie odpuściła, to faceci nie z tego świata, bogowe czy coś. - Bóg jest tylko jeden! I głowę dam, że tak się nie ubiera. ![]() - No jasne. Złoty chłopiec w złotej zbroi. Co zostanie jak ją zdejmiesz? - Geniusz, miliarder, playboy, filantrop. A co? (...) A kto jest [prawdziwym bohaterem]? Ty? Jesteś wynikiem eksperymentów na ludziach. Tyle w tobie bohatera, ile zmieściło się do probówki. *** Zabijesz mnie? Ustaw się w kolejce. ![]() Kto znajdzie ten młot i okaże się go godny posiądzie moc Thora. ![]() Thor: Loki może i jest nieobliczalny, ale jest Asgardczykiem i moim bratem. Natasha: Zabił 80 ludzi w ciągu dwóch dni. Thor: Był adoptowany. - Nie będę z tobą walczył bracie. - Nie jesteśmy braćmi. ![]() Piekło rozbrzmiewa jękami jego ofiar. ![]() - O, kontratakują. - No wiesz, młodzi są. - Do stu piorunów, szanuj mowę ojczystą - Długo mi tego nie wybaczą. ![]() To bardzo, bardzo ciekawa teoria, ale ja mam prostszą. Nie jesteście godni. ![]() - A jakby wsadzić młot do windy? Uniesie ją. - Winda nie jest godna. ![]() Zobaczyłem coś we śnie. Muszę to wyjaśnić. Tutaj się nie da. ![]() - Jak tam kosmos? - Kosmos ma się dobrze. ![]() - I myślisz, że możesz mi zaufać? - Nie ufam ci. Matka ci ufała. W przeszłości. Nawet mimo naszych ciągłych sporów. Zawsze miała nadzieję, że gdzieś w tobie nadal jest iskierka mojego brata. Ta nadzieja już nie istnieje i już cię nie chroni. ![]() Mojego życia... Tato, nie nadaję się na króla. Będę bronić Asgardu i innych światów do ostatniego tchu... ale nie mogę tego robić z tronu. Mimo swego szaleństwa Loki rozumiał władzę w taki sposób, jakiego ja nigdy nie osiągnę. *** ![]() O nie, będę żył wiecznie i będę cały z plastiku. ![]() ![]() Kto okaże się godzien moc młota posiądzie. Bez jaj, stary, to sztuczka. ![]() Rekalibracja kognitywna... Zdzieliłam cię w czaszkę ![]() Mam go spowolnić? Czy wyślesz mu więcej sparingpartnerów? ![]() Lepiej wydaj rozkaz, bo zaczynam mu kibicować. ![]() Have you ever had someone take your brain and play? Pull you out and stuff something else in? Do you know what it's like to be unmade? ![]() Przerabiałem hipnozę. Nie lubię. *** Stoimy w obliczu globalnej katastrofy. ![]() Hej malutki. Słonko już zachodzi. ![]() Cicho blaszak, ja nie mam rakiety w tyłku. ![]() - Steve nie lubi takiego słownictwa. - A kopnąć cię w tą... ![]() Nie jest taki zły, tylko trochę nerwus. Drugiego takiego nie ma na całym świecie. Wszyscy lubią wygrywać, a ten mój facet robi co może by walki uniknąć, bo wie że walkę wygra. ![]() - Co ci się śniło? - Że jestem Avengersem, że jestem kimś więcej niż tylko posłuszną maszynką do zabijania. ![]() Kocha to się dzieci, ja mam u niego dług. *** ![]() ![]() *** ![]() ![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Wstąp do T.A.R.C.Z.Y, poznaj dalekie kraje, niezwykłych ludzi... i zabij ich. ![]() ![]() Ja się nie pocę. Ja błyszczę. ![]() Thor mógłby choć raz przysłać boga sprzątania po sobie. Na pewno ma jakąś magiczną miotłę. ![]() ![]() Zawsze nosisz whisky? ![]() Ten dom miał wytrzymać siłę Hulka. ![]() - Jak nas znaleźli? - Zaprosiłem ich. ![]() Nie poddam się. Odzyskam Skye i T.A.R.C.Z.Ę, ale jeep od Eddiego to za mało. ![]() Nasza kiepska opcja. Grant Ward. *** ![]() Bez ciebie nie ma T.A.R.C.Z.Y. ![]() - Służysz Coulsonowi czy T.A.R.C.Z.Y? - To to samo. ![]() Kogo jak kogo, ale Coulsona nie zlikwidujesz. ![]() Dyrektor T.A.R.C.Z.Y zawsze ma tajemnice. *** Nie wierzę w strach. Wierzę w zaufanie. ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() I was able to hack S.H.I.E.L.D. from my van. You're gonna show me something new. ![]() Nie byłam w waszym durnym "S.H.I.E.L.D. Hogwarcie". ![]() ![]() *** ![]() ![]() Nie jestem dobrym człowiekiem, Skye. ![]() Long time to see. ![]() Jestem Agent Grant Ward. ![]() *** ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Jeśli to jeszcze aktualne, to poproszę tego drinka. ![]() - Żołnierzyk. Postać nie z tej epoki. Ale za to z tej planety. ![]() Nigdy nie chciałem tronu. Chciałem być równym tobie. ![]() - A ty co? Błyskawic się boisz? - Nie darzę miłością tego, co zwiastują. - Chcesz zabrać mi ukochaną planetę w odwecie za rzekomą zniewagę? Nie. Sprawuję nad nią opiekę. - No rzeczywiście, wspaniale się nią opiekujesz. Ludzie wyżynają się milionami, a ty palcem nie kiwniesz. Zaprowadzę tu porządek. Kto mnie powstrzyma? ![]() - Jesteś potworem. - O nie. Potwór jest wśród was. - A, Banner. To twój plan. ![]() Że urodziłem się by zostać królem. ![]() No dobrze. To może wolisz kogoś ze swoich nowych przyjaciół? Wydaje się, że jesteś do nich podobny. No i to jest o wiele lepsze! Mój strój jest taki sobie. Ale ile niesie ze sobą cnót! Jakiż to wielki zaszczyt! Czuję, że aż szaleję od sprawiedliwości. Chcesz usłyszeć mowę o prawdzie, honorze i patriotyźmie? Boże chroń Amer... Zaufaj mojemu gniewowi. Nie zrobiłem tego dla niego. Uuuu. A była już na wyciągnięcie ręki. Dzięki Tesseractowi mogliście mieć władzę, nieograniczoną moc. A wy co? Ciepło i światło dla wszystkich ludzi? Dopiero przekonacie się, co znaczy prawdziwa władza. ![]() Przynoszę wam dobrą nowinę. Czeka was wyzwolenie. *** ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Nie miałem prawa cię winić. Wiem, że chciałeś mi pomóc, chronić mnie. Od tego są przyjaciele. Możemy żyć z godnością - nie możemy z nią umrzeć. Człowiek jest najgorszym źródłem prawdy o sobie. Wszystko się zmienia. To nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi. |
|
|
|
Upadly Aniol |
Dodany dnia 06.05.2014 14:11
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 641 Dom: HufflepuffPunkty: 4098 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 10.03.14 |
Ogólnie ekranizacje pozostawiają bardzo wiele do życzenia, ale skoro miałbym wybrać kilka lepszych momentów, to na pewno z pierwszych części. 1) Kamień filozoficzny - chyba ogólnie napiszę, że 'pokonywanie zadań' w celu dotarcia do kamienia. No i sam początek też robi wrażenie ^^ ( Dumbledore i Mcgonagall z niemowlęciem ). Na uwagę zasługuje też nauka latania, sceny w Zakazanym Lesie i pierwsza lekcja eliksirów ; 2) Komnatę Tajemnic najlepiej lubię, to tu trochę scen będzie. Przede wszystkim sama Komnata, walka z Bazyliszkiem, pająki z Aragogiem na czele, chochliki w klasie Lockharta, mecz, Zgredzio na początku i Lucjusz na Pokątnej... ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Ravenclaw
.
Hufflepuff

Slytherin
Gryffindor