Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Potęga Krwistego Steka!
12.02.2025 19:13
Sharllottka, moja mama już nie złamie bo ma sztuczne

He
He

Sprzedawca prac domowych
03.02.2025 19:39
cześć moje Potterowe demony! jak leci? ja siedzę teraz w domu i robię za pełnoetatową pielęgniarkę, moja mama złamała biodro i leży w łóżku

Pracownik departamentu
30.01.2025 18:10
Ale stypa

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39456 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Najładniejszy aktor
Dark Oracle
Jak sądzicie który z aktorów grających w Harrym Potterze jest najładniejszy? Wszyscy na pewno mnie wyśmieją, ale podobają mi się aktorzy którzy grają Rona i Cedrika czyli Rupert Grint i Robert Pattinson. Co o tym sądzicie? Piszcie nawet mówcie co o tym sądzicie i kto wam się podoba. Może będziemy mieli takie same gusta?:D
Edytowane przez Smierciojadek dnia 03.09.2016 22:10
Dark Oracle

Prefix użytkownikaMoony Alex
Popieram Nikolę, bom ten sam 'gatunek' ;) (Lunatyczka).
David Thewlis (filmowy Lupin) niby jest po tej czterdziestce, ale on wcale nie taki brzydal ^.^
Chyba, że zapuści brodę, wtedy jest rzeczywiście gorzej, ale da się ścierpieć.
Ma taki "swój" charakterystyczny uśmiech, który no... taki uroczy jest xD.
Teraz jest na swój wiek naprawdę przystojny, a jaki był w niedalekiej przeszłości xD. Gdzieś nawet wynalazłam jakieś rzekomo jego szkolne zdjęcie, tylko że jest grupowe i po francusku było napisane gdzie go tam widać, a ja tegoż języka nie rozszyfrowuję xD.
No, wiec Thewlis.

Do tego Gary Oldman, Alan Rickman, Jason Isaacs, Ralph Fiennes, Sean Biggerstaff, James i Oliver Phelps i taki jeden z drużyny Ślizgonów w filmie I albo II był ładny xD

Limonka
Khem, czy ja jestem jedyną osobą, której nie kręci Rickman? Uwielbiam jego grę aktorską, ale on ma ponad sześćdziesiąt lat... Dobra, mniejsza o to.

Ogólnie, uważam, że żaden z potterowych aktorów nie jest urzekająco przystojny. (Tak samo z resztą, jak żadna aktorka nie jest specjalnie ładna). Jeżeli jednak miałabym wytypować jednego to byłby to (przygotujcie się na szok i zaskoczenie) Tom Felton. Szczególnie w charakteryzacji na Draco. ^^

Prefix użytkownikaMoony Alex
Limonka napisał/a:
Khem, czy ja jestem jedyną osobą, której nie kręci Rickman? Uwielbiam jego grę aktorską, ale on ma ponad sześćdziesiąt lat... Dobra, mniejsza o to.

Ach, no teraz rzeczywiście może nie jest taki cud-miód i reszta... Ale jak popatrzeć na zdjęcia sprzed kilku(nastu) lat to był ... no, no, no... ;)

damiano
Mi z powodu iż jestem chłopakiem bardziej podobają mi się dziewczyny:rip: więc nie mogę poprzeć wyżej wymienionych. Dla mnie piękność to Emma i Clemence Poesy, chociaż ta druga jak na mnie jest troche za blada.

czarli lestrange
oczywiście tadam tadam, James i Oliver Phelps. Ewentualnie Rupert Grint, ale to od CO, z tymi włoskami xP no i Tom Felton, ale to w KF i KT, z tamtymi jego włoskami.
jak już pisałąm w którymś tam temacie, Cedrik czyli chyba.. Robert Pattison? no, on tam, też jest całkiem ciacho, ale to tak jakś trzeba się do niego przyzwyczaić, 'oswoić się' xP
i nie rozumiem dlaczego wszyscy się podniecają Hermą, panną Watson, ona jest masakrycznie brzydka. Cho też.
Sev, maj hiroł!

[s]Oh, I forgot we'll be hunting down Voldemort in a mobile library.[/s]

Nice_Destruction
Stanowczo Tom Felton i (podobnie jak Limonka) najlepiej z charakteryzacją :) Mógłby te tlenione włosy zostawić sobie na codzień xD

A oprócz Toma, to na pewno Cedrik ale i (ekhem..) Lucjusz Malfoy, Severus Snape. Ahh, gustuję w staruchach :D

A jeżeli chodzi o dziewczyny... Cho Chang stanowczo. Hermiona (no dobra, Emma ^^) też jest ładna.

Oczywiście wszystko zależy od gustu :).

www.nicedestruction.mylog.pl
Limonka
Limonka napisał/a:
Ogólnie, uważam, że żaden z potterowych aktorów nie jest zbyt przystojny. (Tak samo z resztą, jak żadna aktorka nie jest specjalnie ładna). Jeżeli jednak miałabym wytypować jednego to byłby to (przygotujcie się na szok i zaskoczenie) Tom Felton. Szczególnie w charakteryzacji na Draco. ^^

Ejj, zaraz, zaraz... ja się nie zgadzam! (Z samą sobą, ale mniejsza o to). Ja przechodziłam jakiś kryzys, wcale tak nie myślę! Tom JEST przystojny. A w charakteryzacji po prostu... bardziej przystojny, ot co!

Pozdrawiam,
Limuś (której alter ego chyba nie lubi Toma)

Courage
Najlepszy aktor? Hm... wszyscy dobrze grają... nie mam faworytów. W 5 części filmu Ron nieźle grał, chyba najlepiej z dotychczasowych części. I nawet śmiał się sam z Siebie, wielki "+". ;]

Do Zzzzz: No tak poza filmem o Harrym odtwórca Cedrika nie robi za wspaniałego wrażenia.

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące."

http://orginal-love.blog.onet.pl
AsiaKlak
Ron gra najbardziej naturalnie i podoba mi się jak gra.
Najładniejsi aktorzy... Dan może być, Gary Oldman, Tom ma dziwną gębę.
Najfajniejszym aktorem jest Alan Rickman, ten głos <3.
Edytowane przez AsiaKlak dnia 06.08.2007 16:39
'I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It is hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. '

Limonka
Proszę o pisanie dłuższych postów, bo kasowanie jedno- czy dwulinijkowców zaczyna mnie nudzić. Rzucenie nazwiska aktora to za mało.

Co do Roberta Pattisona, bo tak się nazywa aktor grający Cedrika, nigdy nie wydawał mi się specjalnie przystojny, jednakże nie uważam, że poza planem wygląda źle. Powiedziałabym nawet, że lepiej niż jako Diggory. Z resztą, on jest/był modelem, o ile dobrze kojarzę.

Dafney
Wg. mnie najładniejsza jest Luna Lovegood ;P ... wiem wiem xD nic nie mówicie haha. Piękne też są zawodniczki drużyny Gryfonów w Quidditcha!

Piękne są też dłuższe posty, więc uprzejmie proszę o pisanie takowych ;). Li.
Edytowane przez Limonka dnia 07.08.2007 23:27
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

Luna_Granger
Najładniejsza jest oczywiście Evanna Lynch!(Luna Lovegood jak ktos nie wie)
Mój ideał dziewczyny. Żadne głuppie emmy i changi jej nie pobiją.
Ona jest Piękna.Piekne blond włosy, Piękne szaro-srebrne oczy, Piekne usta....Ahh... wszytko u niej jest piękne.

JackAssia
wg mnie to Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Robert Pattison, James i Oliver Phelps, Tom Felton, Gary Oldman :) a z dziewcznyn to Emma Watson, Bonnie Wright, Evanna Lynch.]

Proszę pisać dłuższe posty! Nie wystarczy tylko wymienić nazwisk! Li.
Edytowane przez Limonka dnia 09.08.2007 17:22

Mirru
Ach, ach, o ile Tom Felton zostawi sobie fryzurę Dracona, to może liczyć na mnie, że się do niego w niedalekiej przyszłości wybiorę xD Jest zdecydowanie naj, naj i nie zmuszajcie mnie do rozwinięcia tej wypowiedzi, bo napiszę hymn pochwalny^^
Jeszcze jedno- jest wolny! xD
Oh Voldemort,
If there's one thing I want you to bring me for Christmas this year,
It's to make Harry Potter disappear.
Lots of love,
D. M.

www.mirru.blog.onet.pl - "The Curse Breakers" by me.

Get on the train, fish. Get on the train.

Limonka
Mirru, ja tam nie mam nic przeciwko - napisz hymn pochwalny xD. Chętnie przeczytam i zapewne z całym się zgodzę ;). A co do tego, że jest wolny... w sumie, Melissę też jakiś czas ukrywał przed mediami, nie? xD

Mitzi Caspar
Hm...Tom Felton jako Draco jak najbardziej tak. Ale poza to już zupełnie mi się nie podoba.
Sean Biggerstaff był fajny :D
Rupert Grint fajnie w 5 wyglądał, podobała mi się jego fryzura ( jak ja lubię grzywki).
James i Oliver Phelps ale w naturalnych włosach! Wtedy są naprawdę przystojni!

Czuję jakiś pociąg do Remusa Lupina xD Czyli David Thewlis...ma coś w sobie:)

A z dziewczyn, hm...Fleur czyli Clemence Poesy jest dla mnie nijaka
"From childhood's hour I have not been
As others were: I have not seen
As others saw..."

/Edgar A. Poe/

Mandy Coner
hmmm...trudnoo powiedzieĆĆ,któryy z aktorów grającychh w HP jest najprzystojniejszy wydaje mi sie że Robbie Coltrane(Hagrid) takkk to jest mój ideał mężczyzny wysoki dobrze zbudowany o bliżej mi nie określonym kolorze oczuu ii posiadacz pięknej bujnejj czuprynkiii ...ahhh marzenie...:smilewinkgrin:Wstydniś

A tak poważnie TOm Feltonn (nie chciałam przynudzaĆ ale nie mogłabymm sobie darowaĆ gdybymm go tutaj nie wymieniła:bigrazz:niewiemm co tenn chłopak w sobie ma ale niewątpliwie jest to coŚ co mnie przyciągaa, to chyba ten jego"zwierzęcy magnetyzm";)
"Prawda jest dziwniejsza od fikcji, a to dlatego że fikcja musi byŚ prawdopodobna.Prawda - nie".

Lara
Najbardziej mi się podoba aktor który gra Deana Thomasa. Może w filmie nie jest za piękny, ale poza filmem owszem :D Oprócz niego spoko jest jeszcze Tom Felton. I ładny jest koleś grający Wooda ;]
,, Jeżeli zabijasz spraw by ofiara czuła, że umiera'' - Bellatrix

img444.imageshack.us/img444/2754/bellajb9.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=a7IWiOeAyiA&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SAFtF4ldeMU&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=pchB66yW7EI&mode=related&search=

b1ala.znajomi.interia.pl
Matilda Felton
Nie będzie dla nikogo chyba zaskoczeniem jak napiszę że tymi naj są dla mnie TOM FELTONjezyk i RUPERT GRINTjezyk ! Poza oczywistymi rzeczami jakimi jest ich uroda czy charakter , obaj są doskonałymi aktorami:) . Nie muszę martwić się o nich przyszłość . Mają zapewnione role , a my przyjemność oglądania ich !
Od cnót Gryfonów ,
kretynizmu Puchonów
I wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy
Krukonów
CHROŃ NAS SLITERINIE
POZDRAWIAM WSZYSTKICH CO MNIE POZDRAWIAJĄ

i28.photobucket.com/albums/c207/Elena2000/Avatar/Maratsafinbanner.jpg

i18.photobucket.com/albums/b109/wombat_the_harryite/mostlikelytomarryharryaward.jpg

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: