Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Najładniejszy aktor
|
|
sam-wiesz-kto |
Dodany dnia 01.11.2007 15:56
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: -64 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 05.07.07 |
Mi się zawsze podobał Alan Rickman i nie obchodzi mnie ile ma lat. On jest taki przystojny...a poza tym jest świetnym aktorem i uwielbiam postać przez niego graną w HP Nie ma potrzeby pisania na czerwono. Xeri Edytowane przez ![]() |
|
|
syrjusz |
Dodany dnia 14.11.2007 17:41
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 37 Dom: Brak przydziału Punkty: -40 Ranga: Irytek Data rejestracji: 07.11.07 |
David Thewlis naprawde ma cos w sobie jakis urok... tak tak wiem ma ponad 40 ale mimo to to super przystojniak tylko wkuzaja mnie te jego głuopie wąsiki ![]() a jak sie nazyw ten aktor grajacy toma rdley? on tez wydaje mi sie b. przystojny... i po za tym olivier to znaczy Sean Biggerstaff tez przystojniak a co do dziewczyn... emma??? katie??? tak chyba tak a evanna lynch moze dobrze sie spisuje jako luna( a nawet b. dobrze) to nie wydaje mi sie zbyt ładna uhhhhhhh troche sie rozpisałam ![]() |
|
|
Lillyanne |
Dodany dnia 15.12.2007 18:46
|
![]() ![]() Postów: 67 Dom: Brak przydziału Punkty: 206 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.08.07 |
Echh... Najprzystojniejszy aktor.. oczywiście Tom Felton xP Uważam, że jako jeden z niewielu aktorów grających w HP pasuje do swojego "literackiego odpowiednika" ![]() ![]() |
|
|
Symmetry |
Dodany dnia 02.01.2008 21:58
|
![]() ![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 14 Ranga: Mugol Data rejestracji: 30.12.07 |
Hmmm... Hmmmm... Myślę, że jednak Alan R. Ma w sobie to coś. Ten głos. Ten wzrok. Aż ciary przechodzą po plecach. Poza tyym mam słabość do starszych facetów ![]() |
|
|
AngieMegEvans |
Dodany dnia 05.01.2008 16:48
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 711 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 01.01.08 |
Jak ja lubie takie posty![]() Gdybym miała wybierać który z aktorów jest najładniejszy na 1 miejscu oczywiście uplasował by się...Tom Felton, drugie zarezerwowane jest dla Ralpha Finneasa a na trzecim jest Alan Rickman ![]() ![]() Nie ma lepszego od Voldzia wielkiego!!!
Patronus- biała fretka ![]() KoChAm SNAPE'A, VOLDEMORTA I DRACONA! |
|
|
Hermiona Krum |
Dodany dnia 12.02.2008 17:06
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 15 Ranga: Mugol Data rejestracji: 12.02.08 |
Hmm... Napweno do najładniejszych nie należy wg mnie Daniel(Harry)...(BEZ URAZY). A najładniejszy to... Tom Felton ; Alan Rickman i oczywiście Stanislav Ianevski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.02.2008 18:05
|
![]() ![]() Postów: 47 Dom: ![]() Punkty: 386 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 24.01.07 |
Najładniejszy aktor? Ze starszych to chyba Gary Oldman i Ralph Fiennes (wiem że w filmie go zmasakrowali ale jego oczy!!). Z troche młodzszych to Tom Felton, Devon Murray (ma tę irladzką iskre w oku, chociaż czasami wygląda...![]() ![]() ![]() Trzeba sie śmiać,
Wariatkę grać, Szalonym być I z życia drwić!!! |
|
|
marti96 |
Dodany dnia 22.02.2008 20:30
|
![]() ![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 8 Ranga: Mugol Data rejestracji: 21.02.08 |
Najładniejsi aktorzy... hmm, Ruper Grint, tak napewno=] Super wyglądał w ZF. Jeszcze Tom Felton (ale jako Draco), normalnie wygląda, tak jakoś... nijako. I jeszcze fajnie wyglądają bliźniacy Phelps... ![]() |
|
|
karolakhp |
Dodany dnia 27.03.2008 20:43
|
![]() ![]() Postów: 110 Dom: Brak przydziału Punkty: 529 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.08 |
Hmmm... Mi podobają się : -Dwie rudziutkie głowy czyli James Phelps i Oliver Phelps -I jeszcze jedna rudziutka główka Rupert Grint -A teraz dla odmiany czarna Daniel Radcliff i jeszcze w 3 części jest taki fajny grubiutki murzynek ;d ale nie znam imienia ![]() To samo. Czemu piszesz czerwonym? Edytowane przez ![]() "-... A teraz zwracam się do ciebie, Harry Potterze. Pozwoliłeś by twoi przyjaciele zginęli za ciebie,zamiast
otwarcie stawiać mi czoło. Będę na ciebie czekał w Zakazanym Lesie. Przez godzinę.Jeśli się tam pojawisz,jeśli się nie poddasz, bitwa znowu rozgorzeje,ale tym razem ja sam ruszę do boju, Harry Potterze odnajdę cię i ukarzę każdego mężczyznę,kobietę i dziecko, którzy będą próbowali ukryć cię przede mną.Masz godzinę" ^^^^ "-Byłeś taki dzielny. Nie mógł mówić. Pochłaniał ją wzrokiem,myśląc,że mógłby tak stać i patrzeć na nią wiecznie. Tylko patrzeć,nic więcej. -Jesteś już blisko-powiedział James.-Bardzo blisko.Jesteśmy ciebie tacy dumni. -Czy to boli ? To dziecinne pytanie wymknęło mu się z ust, za nim zdołał je powstrzymać. -Umieranie?Nie,w ogóle nie boli- odrzekł Syriusz-To takie coś jak zaśnięcie, tylko jest szybsze i łatwiejsze. -A on będzie chciał zrobić to szybko. Żeby już było po wszystkim-odezwał się Lupin. -Nie chciałem,żebyście umarli- powiedział Harry,a te słowa też wyrwały mu się bez udziału woli.-Żadne z was. Przepraszam..." ^^^^ "-Zostaniecie ze mną? -Do samego końca-odrzekł James. -Nie zobaczą was ? -Jesteśmy częścią ciebie- powiedział Syriusz.-Nikt inny nie może nas zobaczyć. Harry spojrzał na swoją matkę. -Bądź blisko mnie-szepnął. I wszedł w mroczny las." ^^^^ |
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.05.2008 11:04
|
![]() ![]() Postów: 715 Dom: ![]() Punkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Moja lista przystojniaków: 1. DANIEL RADCLIFFE (Harry Potter) 2. Sean Biggerstaff (Oliver Wood) 3. Robert Pattinson (Cedrik Diggory) 4. Alfred Enoch (Dean Thomas) Nikt inny się dla mnie nie liczy!! ![]() ![]() |
|
|
teagan |
Dodany dnia 26.05.2008 16:25
|
![]() ![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 100 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.03.08 |
Alan? Nieee, nie do tematu brzmiącego "Najładniejszy...". Prędzej nazwałabym go przystojnym, choć to też mi jakoś nie gra. Facet ma w sobie COŚ (a nawet wiele "cosiów" ![]() Takim przymiotnikiem określiłabym raczej całe plemię młodzików - w szczególności Alfred Enoch, Dan (choć z wiekiem zatraca niestety powoli swój urok) i może jeszcze bliźniacy... "Masz karabin, zamiast gitary
ja kieszenie pełne czereśni" Ave polish rock |
|
|
Arry |
Dodany dnia 21.06.2008 12:15
|
![]() ![]() Postów: 36 Dom: Brak przydziału Punkty: 468 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.06.08 |
Robert Pattinson, Dan , Rupert trochę jakby się uprzeć, Tom mi się nie podoba, więc to chyba tyle. A reszty nie komentuje Z dziewczyn zdecydowanie Emma, później piękna twarzyczka Clemence , Katie też jest ładna, Evanna Lynch ma w sobie to coś, ale do piękności nie należy, Bonnie hmm....na niektórych zdjęciach. |
|
|
Hermiona2909 |
Dodany dnia 22.06.2008 08:52
|
![]() ![]() Postów: 405 Dom: Brak przydziału Punkty: 636 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.06.08 |
Mnie oczywiście najbardziej podoba się Gary Oldman ![]() ![]() ![]() ...::Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu, dobrze widzi się tylko sercem::...
"Usłyszał triumfalny krzyk Bellatriks. Nie przejął się nim - przecież Syriusz tylko wpadł za zasłonę, zaraz się pojawi po drugiej stronie... Ale Syriusz się nie pojawił" |
|
|
![]() |
Dodany dnia 27.08.2008 21:07
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: ![]() Punkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
Tom Felton - Bardzo podobają mi się jego włosy. Zresztą cała reszta też^^. Robert Pattinson Cedric, uważany za najprzystojniejszego w szkole - zgadzam się z nim, ale na pierwszym miejscu i tak jest Draco xP. Alan Rickman - Stary ale jary. Bardzo mi się podoba. |
|
|
Hekate |
Dodany dnia 14.03.2010 12:57
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 12 Ranga: Mugol Data rejestracji: 14.03.10 |
Isobel-S napisał/a: "Najładniejsi" to oni nie są ale najprzystojniejsi z całą pewnością : Alan Rickman David Thewlis Ralph Fiennes Dokładnie!! Ale teraz szykuje mi się nowa miłość - Domhnall Gleeson, który zagra Billa Wesleya. Jest taaaaki śliczny! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 20.12.2012 13:51
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 5 Dom: ![]() Punkty: 14 Ranga: Mugol Data rejestracji: 24.11.12 |
Limonka napisał/a: podpisuję się dwoma ręcami i jedną nogą pod tym Ogólnie, uważam, że żaden z potterowych aktorów nie jest urzekająco przystojny. (Tak samo z resztą, jak żadna aktorka nie jest specjalnie ładna). Jeżeli jednak miałabym wytypować jednego to byłby to (przygotujcie się na szok i zaskoczenie) Tom Felton. Szczególnie w charakteryzacji na Draco. ^^ ![]() ![]() czarli lestrange napisał/a: też mi się podobało, ale do nie jestem pewna czy do duże Toma pasowałaby taka ulizana fryzura no i Tom Felton, ale to w KF i KT, z tamtymi jego włoskami.. ![]() ![]() Nice_Destruction napisał/a: marzę o tym że do nich wróci! Niedawno pisałam list do Toma z prośbą o autograf i napisałam WSZYSTKO a kuśfa zapomniałam powiedzieć że powinien wrócić do swoich blond włosów Stanowczo Tom Felton i (podobnie jak Limonka) najlepiej z charakteryzacją smiley Mógłby te tlenione włosy zostawić sobie na co dzień ![]() ![]() Nice_Destruction napisał/a: ja trochę też bo podoba mi się aktor grający Scabiorar30;A oprócz Toma, to na pewno Cedrik ale i (ekhem..) Lucjusz Malfoy, Severus Snape. Ahh, gustuję w staruchach smiley Limonka napisał/a: [quote]Limonka napisał/a: Ejj, zaraz, zaraz... ja się nie zgadzam! (Z samą sobą, ale mniejsza o to). Ja przechodziłam jakiś kryzys, wcale tak nie myślę! Tom JEST przystojny. A w charakteryzacji po prostu... bardziej przystojny, ot co![/small] ![]() ![]() AsiaKlak napisał/a: nie zgadzam się RTom ma dziwną gębę. ![]() ![]() Mirru napisał/a: szkoda że to było 5 lat temu Ach, ach, o ile Tom Felton zostawi sobie fryzurę Dracona, to może liczyć na mnie, że się do niego w niedalekiej przyszłości wybiorę ![]() Jeszcze jedno- jest wolny! ![]() ![]() Mandy Coner napisał/a: hell yea!A tak poważnie TOm Feltonn (nie chciałam przynudzaĆ ale nie mogłabymm sobie darowaĆ gdybymm go tutaj nie wymieniła:bigrazz:niewiemm co tenn chłopak w sobie ma ale niewątpliwie jest to coŚ co mnie przyciągaa, to chyba ten jego"zwierzęcy magnetyzm" ![]() Lillyanne napisał/a: dla mnie on jest wprost IDEALNY i najbardziej dopasowany z aktórów do postaci z książki. Wygląda tak arystokratycznie jako czystokrwisty, a zarazem cwaniackor30;Uważam, że jako jeden z niewielu aktorów grających w HP pasuje do swojego "literackiego odpowiednika" smiley Symmetry napisał/a: Poza tyym mam słabość do starszych facetów ![]() ![]() Widzę że Tom Felton wygrywa rankingi ![]() A teraz skoro skomentowałam tor30; szykujcie się na moją listę! Nr 1: Tom Felton! Ten aktor jest cudowny, był ślicznym dzieckiem i szczyt swojej śliczności osiągnął w 2 części Hp, jak patrzę na te cudne dziecko to po prostu oczy mi grają taki był śliczny i wspaniały. Potem wyrósł na przystojnego i seksownego młodzieńca, ah jak on mi się podoba! Jednak bez charakteryzacji na Draco nie jest już aż tak wspaniały, ale w mojej głowie cały czas świeci że to jednak ON. Draconr30; Ma tylko dwie wady- wcześnie mu się robią zakola, co jest dużą wadą, i ma podobno straszną cerę, co nawet na niektórych zdjęciach trochę widać. Ktoś kiedyś napisał że lepiej nie widzieć go bez szczelnej charakteryzacji, podkładu i przed wizytą u fryzjera ![]() Nr 2: tu będzie dziadzio ![]() ![]() Po za tym: Jason Isaacs- trochę starawy ale taki arystokratyczny, chłodny, potężny, kalkulujący, inteligentny, niedobry ![]() Co jeszczer30; Daniel Radcliffe- on szczyt swojej ładności osiągnął w 3 części Hp, taki śliczny był z niego rchłopcykr1;. W 4 dziadowsko go uczesali i szczęka mu się zrobiła kwadratowar30; ogólnie ten aktor nie jest jakiś ciachowaty, choć ma dość pociągający charakter więc jak się go widzi nie nan zdjęciu tylko na żywo to nawet jako tako jestr30; Ruppert Grint- nigdy się w nim nie kochałam, ale gdzieś do 6 części Hp był naprawdę słodki i miał taką anielską buźkę ![]() W sumie dwójka głównych aktorów+ Draco jako jeden z tych ważniejszych młodzików w filmie, gdzieś tak przez pierwsze dwie trzy części, to najładniejsze dzieciaki w filmie byłyr30; Aktor grający Toma Riddle, a nawet dwóch, albo w sumie trzechr30; Nie to że jestem pedo, ale ten dzieciak co grał 11 letniego Toma Riddle był ładny jeśli mowa o ładności aktorów. Takie słodkie dziecko. W sensie że ładne a nie że peduję do niego ![]() Sean Biggerstaff- nie do końca mój typ, ale całkiem porządku chłopak Ralph Fiennes- ten pan jest przystojnym starszym panemr30; tzn. w średnim wieku. Dobry dla kobieta takich 35+ Ale mnie nie kręci ![]() Alan Rickman- jak jako dziecko oglądałam pierwszy raz Hp to pomyślałam rale brzydki ten Snaker1;, naprawdę! I nie lubiłam go i aktora. A ostatnio odnawiając Hp, była scena jak Harry przybył do hogwartu i w czasie pierwszej uczty Alan Rickamn się w niego wpatrywał i ja tak kurde pomyślałam rkurder30; ten dziadek jest sexy!r1;. Potem jego styl sprawił że naprawdę całkiem mi się on spodobał. Choć jednak jest trochę za stary ile on ma lat? Jest w wieku w którym mógłby byr30;ć nie tylko moim ojcem ale chyba nawet i dziadkiem ![]() Stanislav Ianevski- ![]() Devon Murray- no taki fajny jest, nie jakieś tam wielkie ciacho czy sexol, ale wygląda na fajnego miłego i żywego chłopaka co sprawia że wygląda jako tako sexy James i Oliver Phelps- całkiem przystojni młodzi z nich panowie ![]() ![]() Alfred Enoch- wygląda sympatycznie ale tylko tyle ja w czarnoskórych nie gustuję ![]() Blaise Zabini- jak na czarnego jestr30; nawet Robert Pattinson- nie wiem co wiele dziewczyn ma do tego chłopaka, ale on jest całkiem przystojny i to chyba nie bez powodu model? Domhnall Gleeson- może być, ale nie jakoś specjalnie. I w filmie bo z wielu zdjęć spoza filmu nie wygląda już tak fajnie. Jednak dłuższe włosy i brak zarostu to coś dla niego Gary Oldman- za stary, nie nie, on jest fajnym aktorem ale nie pdomiotem na ciacho ![]() Rumus Lupin, tzn. aktor grający go- przepraszam z góry wszystkie fanki ale Boże on jest okropny i straszny dla mnie strasznie aseksualny i nieładny ![]() Z dziewczyn- nie jestem les ale dla niej mogłabym nią zostaćr30; Emma Watson! Typ ślicznej urody, nie seksbomba z dużymi ustami i jeszcze większym biustem, albo wychudzona modelka ale naprawdę taka cudna dziewczyna żer30; Ma śliczny uśmiech, inteligentne spojrzenie, wygląda w ogóle na taką mądrą, jak Hermiona, ma fajne zęby ![]() Zapomnaiłabym, jeszcze aktorka grająca Astorię, Jade Olivia jest ładna, bardzo ładnie była w filmie ucharakteryzowana, wyglądała elegancko i pięknie [edit] zapomniałabym. Predrag Bjelac grający Karkarowa (czy jakoś tak) to bardzo przystojny facet, naprawdę mi się spodobał w filmie, nie licząc tego że miał zgniłe zęby ![]() Edytowane przez ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 01.04.2013 23:05
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 4 Dom: ![]() Punkty: 8 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.04.13 |
W pierwszym punkcie nie będę oryginalna, ponieważ, na pierwszym miejscu, może z kimś na równi, uplasował się Tom Felton, najbardziej w stylizacji na Dracona. A może jednak porzucę te miejsca? Kolejną osobą, którą muszę pochwalić, jest jakże niedoceniany Daniel Radcliffe. Naprawdę, nie wiem, jak można go uważać za osobę nieładną ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.04.2013 12:12
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 5 Postów: 73 Dom: ![]() Punkty: 383 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 02.01.12 |
Mi się podoba tak Tom Felton, Alan Rickman, Sean Biggerstaff (Oliver Wood), Christian Coulson (Tom Riddle w Komnacie Tajemnic), Devon Murray oraz James i Oliver Phelps Zgadzam się z myobliviate z tym, że cała "kadra" nie jest zła ![]() "Zagłuszanie bólu na jaki czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą"
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.06.2013 18:43
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 27 Dom: ![]() Punkty: 193 Ranga: Mol książkowy Data rejestracji: 12.04.13 |
Mandy Coner napisał(a): hmmm...trudnoo powiedzieĆĆ,któryy z aktorów grającychh w HP jest najprzystojniejszy wydaje mi sie że Robbie Coltrane(Hagrid) takkk to jest mój ideał mężczyzny wysoki dobrze zbudowany o bliżej mi nie określonym kolorze oczuu ii posiadacz pięknej bujnejj czuprynkiii ...ahhh marzenie...:smilewinkgrin: ![]() Prawie padłam ze śmiechu. Jeśli mam wybierać to Harry Potter w ostatniej części jest najprzystojniejszy. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.06.2013 16:53
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 2 Dom: ![]() Punkty: 178 Ranga: Mol książkowy Data rejestracji: 29.05.09 |
Może najpierw wymienię ![]() Alan Rickman, Tom Felton, Matthew Lewis i Sean Biggerstaff. Watson, Carter. Rickman- no może i trochę lata ma... ale jak koleżanka na 1 stronie zauważyła w czasach młodości urodą grzeszył jak istny diabeł ;P Jakaś wrodzona słabość do facetów z nieco dłuższymi włosami i takimi czarującymi oczami... Felton- nie jestem zwolenniczką wiecznie "ulizanych" kłaczków, ale... coś ten chłopak w sobie ma takiego specyficznego. Zadziorność jaką w sobie ma widać nie tylko w jego grze (stylizacji) HP ale i w tych oczach <3 Lewis- pozytywna "ewolucja" tego aktora wcielającego się w rolę zakompleksionego, nieco "spulpecionego" Nevilla nie tylko wywołuje wielki uśmiech na twarzy ale też westchnienie kobiet w każdym wieku. Ten 3 dniowy zarościk, oczy, budowa.... mmmm cud miód orzeszki! ;P Biggerstaff- Wood już w pierwszej części jak go McGonagall wyciągnęła z klasy przykuł uwagę. Przystojny, oj bardzo przystojny. Kolejne lata przyniosły mu więcej męskości nie ujmując przy tym urody a wręcz sprawiły, że wyrosło z niego mega ciacho ![]() ![]() ![]() Tak między nami powiem Ci, że gdybyśmy mieli zbawiać świat to zostalibyśmy całkiem sami
![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |