Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Wasze ulubione filmy poza HP
|
|
Ginny_Marti |
Dodany dnia 10.03.2007 21:30
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 11 Ranga: Mugol Data rejestracji: 24.02.07 |
Wpisujcie tutaj tytuły waszych ulubionych filmów poza HP. Moje to: Piraci z Karaibów 1 i 2, Opowieści z Narni, Gdzie jest Nemo i Rybki z Ferainy. Edytowane przez Smierciojadek dnia 11.04.2014 18:59 Wejdżcie na www.marti11.4blog.pl i zostawiajcie komenty!!!!!
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.03.2007 21:34
|
![]() ![]() Postów: 1059 Dom: ![]() Punkty: 3278 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.07 |
<Myśli> <Wytęża mózgownicę> <Mózg Moony Alex przegrzewa się od myślenia> Yyy... no cóż. Nie jestem jakąś fanką filmów... Niekoniecznie lubię je oglądać (wyjątek HP). Ale tak, podobały mi sie: * Kłamca, Kłamca * Bruce Wszechmogący <myśli> <Wytęża mózgownicę> Matko, co ja jeszcze oglądałam?? * Biały Oleander Nie wiem, bo już sama nie pamiętam co oglądałam. |
|
|
Araya |
Dodany dnia 25.03.2007 22:23
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 636 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.01.07 |
Na pewno nie przypomnę sobie wszystkich świetnych tytułów, ale kilka, według mnie, najlepszych, to: 1. "Zielona mila" (obowiązkowa pozycja na mojej liście! ![]() 2. "K9" 3. "Tomb raider" 4. "Przerwana lekcja muzyki" 5. "Mortal kombat" 6. "Ostatni samuraj" 7. "Final fantasy" 8. "Matrix" (3 części są the best) 9. "Komornik" 10. "Szósty zmysł" 11. "Inni" 12. "Ring" Przepraszam za długą listę, ale musiałam się tym podzielić. ![]() rTo nasze wybory ukazują, kim naprawdę jesteśmy, o wiele bardziej niż nasze zdolności.r1;
|
|
|
Ginny Potter 2 |
Dodany dnia 27.03.2007 11:49
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 326 Dom: Brak przydziału Punkty: 559 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 26.03.07 |
1.Lord of the Rings 2.Wielki podryw 3.Yamakasi- wspól. samurayowie 4.Lśnienie - super 5.Bruc wszechmogacy 6.Hanibal 7.Diabel ubiera sie u Prady 8.My super EX Girlfriends 9.Matrix (3 czesci) 10.Tomb Raider 11.K9 12.Zabójcza Bron (wszystkie) 13.Amerykański Ninja Chcesz zobaczyć Harry'ego Potter'a i Naruto oraz innych wejdź na mój profil...
![]() ![]() ![]() |
|
|
Shaman |
Dodany dnia 10.04.2007 19:10
|
![]() ![]() Postów: 606 Dom: Brak przydziału Punkty: 1421 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 07.04.07 |
Mój najukochańszy film, który widziałem już z 10 razy i mógłbym obejrzeć jeszcze ze 100 to "Matrix" (oczywiście część pierwsza). Co jeszcze lubię? Moim zdaniem najlepszą ekranizacją powieści w całej historii kina jest "Władca Pierścieni". Peter Jackson dokonał niemożliwego. I jeżeli ktoś lubi anime to polecam "Spirited away - w krainie bogów". I to by było na tyle. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.04.2007 11:23
|
![]() ![]() Postów: 36 Dom: ![]() Punkty: 80 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.03.07 |
Moje ulubione filmy: Piła, Władca Pierścieni, Piraci z Karaibów, Titanic, Romeo i Julia, Straszny Film, Zabójczy numer, Telefon, Komórka, Wzgórze nadziei, Błękitna głębia, Wykolejony, Siedem, Osaczony, Dziennik Brigdet Jones, Zakochany Szekspir, Hrabia Monte Christo, Pianista, Człowiek w o gniu, Zielona mila, Rrrrr..., Patriota, Chicago, 16 przecznic, Wierny Ogrodnik.:bigrazz: Wielka kinomanka! ![]() |
|
|
Essi |
Dodany dnia 13.04.2007 13:17
|
![]() ![]() Postów: 1298 Dom: Brak przydziału Punkty: 1356 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 04.03.07 |
*Władca Pierścieni(1-3) *Narnia *Asterix i Obelix Misja Kleopatra *Piraci z Karaibów *High school Musical Rewolucja wariatek jest już blisko... strzeżcie się wszyscy normalini!!!
I'm back... |
|
|
cho89 |
Dodany dnia 19.05.2007 15:34
|
![]() ![]() Postów: 261 Dom: Brak przydziału Punkty: 501 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.04.07 |
KOCHAM oglądać filmy, najchętniej dobre of course. Moje ulubione: * Forrest Gump * Casablanca * Życie za Życie * Siedem * Skazani na Shawshank * Zielona Mila * Osada * Szósty Zmysł * Władca Pierścieni * Dirty Dancing (wolę 2 część) * Zapach Kobiety * I am Sam * Catch me if you can * Królowa * Infiltracja * Krwawy Diament * Babel * Lista Schindlera * Patriota * K-Pax * Aviator * Pulp Fiction * Szeregowiec Ryan * Zakochany Shakespear * Leon Zawodowiec * Piękny Umysł * Gladiator * Efekt Motyla * Sin City * Miasto Gniewu * W Pogoni za Szczęściem * Iluzjonista * Rejs * Seksmisja * różne babskie romansidła, np. Szkoła Uczuć * animowane, typu Shrek, Epoka Lodowcowa >>trochę tego wyszło, a to tylko te najlepsze, które teraz pamiętałam.. zapewne o czymś dobrym zapomniałam ![]() ![]() |
|
|
olusieenkaaa |
Dodany dnia 20.05.2007 10:23
|
![]() ![]() Postów: 91 Dom: Brak przydziału Punkty: 143 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.04.07 |
Film, które mi się podobają: *Borat *Horrory (wszystkie) *Szkoła Uczuć (świetne, to jedyny film przy którym się popłakałam) *Step Up *Elizabethtown( czy jak to tam się pisze) *Władca Pierścienia *Piraci z Karaibów *High School Musical *Scary Movie *Historia Kopciuszka *Pianista *Troja *Królestwo Niebieskie KCR ;*
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 20.05.2007 18:08
|
![]() ![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: ![]() Punkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
*Klik i Robisz co chcesz (smutniejszy od Szkoły Uczuć) *Szkoła Uczuć Wszystkie Horrory ;] np: *Piła (najlepsza 2) *Smakosz *wzgórza mają oczy *Freddy VS Jason Komedia: *Borat a także: *Park Jurajski ![]() *High School Musical *Straszny Film *Historia Kopciuszka i inne z Hilary Duff ![]() ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
white-dragon |
Dodany dnia 11.06.2007 13:39
|
![]() ![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 3 Ranga: Mugol Data rejestracji: 09.06.07 |
jak dla mnie to piraci z karaibow klatwa czaarnej perły bo dwojka to troszke taki nie za smieszny film, shrek 1 i 2 , dragonball cala trylogia, wladca pierscieni calosc i filmy sensacyjne oraz komedie romantyczne, horrory sa super ale niektore sa ![]() white-dragon
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.06.2007 18:31
|
![]() ![]() Postów: 1059 Dom: ![]() Punkty: 3278 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.07 |
Wypowiadałam się już kiedyś, ale ostatni naleciało mnie na oglądanie filmów ![]() Tak więc, lista aktualizowana. * Ale jazda! (z Garym Oldmanem) * Asterix i Obelix: Misja Kleopatra * Biały oleander * Bruce Wszechmogący * Eragon * Garfield * Garfield 2 * Jak rozpętałem II Wojnę Światową * Kłamstwo ma krótkie nogi * Królestwo niebieskie (z Davidem Thewlisem i Brendanem Gleesonem) * Kłamca Kłamca * Siedem Lat w Tybecie (z Davidem Thewlisem) * Wyspa dr. Moreau (z Davidem Thewlisem) * Zakręcony piątek |
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.07.2007 19:28
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 67 Dom: ![]() Punkty: 245 Ranga: Mol książkowy Data rejestracji: 30.06.07 |
Polecam: -Wredne dziewczyny -Szansa na sukces -Historia Kopciuszka -Wygrane marzenia -Dziewczyny z drużyny -Cała ona -Eurotrip -American Pie 4:Band Camp -Dziewczyna z sąsiedztwa -Pamiętnik księżniczki 1 i 2 -Harry Potter -Przyjaciele -Ho volgio di te -i wiele, wiele innych, których tytuły wyleciały mi chwilowo z mej pamięci... Każdy z nas chciałby mieć trochę ciepła, jest mu źle kiedy już tego niema...
Nim wygramy własny los Musimy wierzyć w tyle słów, Czy złe, czy dobre są... Nim przyjdzie ktoś W nasz sen w powszedni dzień Nie powiem może nic, bo przecież wie... |
|
|
Adams |
Dodany dnia 02.07.2007 20:06
|
![]() ![]() Postów: 18 Dom: Brak przydziału Punkty: 83 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.07.07 |
Moje ulubione filmy: Władca Pierścieni (wszystkie części) Obcy (też wszystkie części) JOB czyli ostatnia szara komórka i.... oczywiście.... "O dwóch takich co poszli w miasto"!!! (zaje****a komedia) ![]() "Cast off the crutch that kills the pain, The red flag waving never meant the same, The kids of tomorrow don't need today, When they live in the sins of yesterday. " |
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.07.2007 21:11
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1391 Dom: ![]() Punkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
- Władca Pierścieni - Piraci z Karaibów (wszystkie, ale szczególnie trzecia) - Wredne dziewczyny - Mała Miss - Honey - Seria Niefortunnych Zdarzeń - W rytmie hip-hopu - High School Musical - Kod da Vinci - Zakręcony piątek - Gladiator - Troja - Eragon Dobra... nie wiem co jeszcze, to są te najlepsze ;D |
|
|
Demon |
Dodany dnia 04.07.2007 16:25
|
![]() ![]() Postów: 195 Dom: Brak przydziału Punkty: 1699 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.04.07 |
# Ring - polecam książkę! # Ring 2 # W rytmie hip hopu - I <3 Julia Stiles! # A Cinderella Story # Zakochana Złośnica # Efekt motyla # Osada # Eurotrip # American Pie - wszystkie! |
|
|
Hermi 06 |
Dodany dnia 04.07.2007 22:17
|
![]() ![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 120 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.05.07 |
Moje filmy: - Step Up, - Szkoła uczuć, - High School Musical, - Historia Kopciuszka, - W rytmie hip-hopu, - Legalna blondynka, - Wskakuj, - Shrek, wszystkie części, - Gdzie jest Nemo? - Mój brat niedźwiedź, - Epoka lodowcowa, - Piraci z Karaibów, - Titanic i wieeeeeele innych, których nie chcę mi sie już wymieniać ![]() |
|
|
Serea |
Dodany dnia 06.07.2007 23:03
|
![]() ![]() Postów: 1400 Dom: Brak przydziału Punkty: 3927 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.06.07 |
Więc tak: *Piraci z Karaibów *Kill Bill *eragon *James Bond *Święty *Partnerzy *W rytmie Hip-hopu *Młodzi Gniewni *Władca Pierścieni *Ryś *Testosteron *Troja *Gladiator *Cezar i Kleopatra *Kod da Vinci *D.E.B.S *Co ludzie powiedzą *Asterix i Obelix: Misja Kleopatra *Jak rospentałem II wojne światową *Kręcone schody *Gwiezdne Wojny *Szklana pułapka *Naga broń *Zabójcza Broń *Wszystkie z serii Żandarm * Szósty Zmysł *Seksmisja *Pojutrze *Skarb Narodów *Gwiezdne Wrota *Czarna Żmija *Hotel Zacisze *Różowa Pantera *G.I. Jane *Odyseja Komiczna *Pół żartem, pół serio *Piąty Element *Teściowie I jakieś 1000 innych, jestem typową kinomaniaczką ![]() ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry ![]() Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
Aga__ |
Dodany dnia 07.07.2007 13:57
|
![]() ![]() Postów: 9 Dom: Brak przydziału Punkty: 128 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.07.07 |
* "Władca Pierścieni"- wszystkie części * "Piraci z Karaibów"- rówienż wszystkie części * "Legalna Blondynka" * "Pretty Woman" * "Titanic" * "Jak w niebie" * "Qwo Vadis" * "Starsza pani musi zniknąć" * "Shrek" Edytowane przez Aga__ dnia 07.07.2007 14:03 |
|
|
Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 08.07.2007 09:43
|
![]() ![]() Postów: 1494 Dom: Brak przydziału Punkty: 1650 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Heh, bo ja wiem? Kill Bill W rytmie Hip-Hopu High School Musical Piraci z Karaibów Jak rozpętałam II wojnę światową Astelix i Obelix: Misja Kleopatra Bruce Wszechmogący American Pie (wszystkie części ![]() Straszny Film (wszystkie części ![]() Siedem Lat w Tybecie Dirty Dancing Naga broń ![]() Legalna blondynka 5 element Akademia Policyjna ![]() Taxi (wszystkie części ![]() No i jeszcze jeden film, tytułu nie pamietam. To była parodia filmu o tym, ze chłopak musiał zrobić z jakiejś dziewczyny królowa balu, a ona była brzydka. I to chyba tyle... ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |