Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
01.12.2024 18:13
Wrozka

Harrych świąt!
01.12.2024 18:12
kibic

Ponury Żniwiarz
30.11.2024 14:19
Wrozka

Potęga Krwistego Steka!
30.11.2024 13:20
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia śmieciożarcia Eat

Harrych świąt!
30.11.2024 11:33
Nie ma ekipy od pogaduszek Grumpy cat

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 57438 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45361 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 38932 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Do jakiej postaci jesteś podobny?
Nacia
Może gdzieś juz to kiedys wspominałam ale powtórze jeszcze raz.Podobna jestem do wielu osób ale przede wszystkim to tych wymienionych poniżej.

Draco Malfoy - potrafię kogos naprawdę wkurzyći dość często mi się to udaje,jestem zarozumiała,choć nie zawsze mam rację,chamska.

Lucjusz Malfoy stawiam na swoim i głosno mówię czego chcę,szczera.Jeśi ktos się na mnie patrzy na ulicy przeważnie mówię mu"Co się gapisz" lub cos w tym stylu.Dowód na szczerość i chamstwo z mojej strony =]

Harry Potter jestem odważna.
Life is wasted on the living

i49.tinypic.com/282m7op.jpg

Blackshadow
Mój charakter... podobny jest do...
Luny- takiej marzycielki jak ja nikt chyba nie znajdzie
Hermiony- uwielbiam czytać książki
Dracona- jestem chamska i złośliwa czasami
Voldemorta- rzadko komu ufam, zawsze dąże do wybranego celu
Snape'a- ta tajemniczość...

Ginny_WeSley
Ja uwazam ze do kazdego pasuje chociaz troche :D
bo np. Harry - lubie przygody i lubie sie poswiecac i jak ktos mnie mocna wkurzy to nie recze za siebie :D
Ron- Kocham moich przyjaciuół i i jestem wierna przyjacióła :D
Hermiona- nie jestem kujonka bo tego tak nie mozan okreslic tykO lubie czystac ksiazki i miec zawsze racje :D
Ginny-ta postac chyba do mnie najbardziej pasuje! Bo jestem odrobine do niej podobana ii jestem nawet lubiana xD .. Lubie siedziec wsrodowisku Chłopców tak jak onja jezyk
Luna-Jerstem czasem dziwna i lubie marzyc jak kazdy :D
Cho-jestem delikatna i wrazliwa..i moze sama niewiem dokladnie czego chcem jezyk
Hagrid -Kocham zwirzatka :D
Fred i Gregor-Lubie toczyc beke jak oni z wszystkiego co sie da :D
Draco--hmm..jestem czasem wredna ..
Voldemord-...nie daze do celu po trupach do niego nie ejstem podibna!!!
Siemka!

img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/070329/ginny_l.jpg

gfx.filmweb.pl/blog/79014/99703.1.jpg

psz
Ludzie z klasy mówią ze jestem podobna do Syriusza. Super!!
Ech.. powinnam cos dokladniej napisac. No coz.. Dla przyjaciol moge zrobic wszystko. Moi starsi czesto mnie wkurzaja. Lubie robic psikusy. Mimo ze nauke w wiekszosci olewam to ucze sie bardzo dobrze. Chcialabym umiec jezdzic na motorze. Gdy jestem czyms dobita (co zdarza sie dosc czesto) potrafie byc strasznie zamknieta w sobie. Jestem zawsze wyluzowana i mimo ze czasem wredna ludzie mnie w wiekszosci lubia. Mam swoj styl i nie podporzadkuje sie innym.
Edytowane przez psz dnia 18.09.2007 15:50
Wielka fanka Syriusza. Bez niego dla mnie nie ma HP.

Animag- Bernenski Pies Pasterski
Patronus - wilk
Bogin - hmm.. nie znam
Członek Zakonu. Jesli mam zginąc to w misji Zakonu, lecz predzej chcialabym zabic Bellatrix, Dohołowa i Petera. Pomscic Syriusza, Remusa i Potter'ow

Ginny14
Ja jestem jak:
-bliźniaki- ludzie często zapamiętuja moje śmieszne akcje
-Hermiona- głupia nie jestem
- Draco jak jestem wściekła rzucam kąśliwości jak wąż
-Harry- rządna przygód, nieustraszona
- Hagrid - przyjaźnie nastawiona
- Luna- marzycielka w swoim magicznym świecie
- ginny- umiem się postawić
- i jak Ron- nienawidzę wszelkich robali i PAjĄKÓW:lol::lol::lol::lol:

"-Czy jest coś bardziej ekscytującego niż łamanie reguł?
- Kim jesteś i co zrobiłaś z prawdziwą Hermioną Granger?"

Ania 95
Ja mam w sobie coś z trzech postaci: Z Draco Malfoya, Harry'ego Pottera i z Hermiony Granger ( wiem, że to mieszanka wybuchowa :lol: ). Z Draco: jestem pewna siebie, zadziorna, przebiegła. Z Pottera: odważna jestem (czasem aż za bardzo), Z Hermiony: lubię się uczyć ( czasem ), ale nie jestem kujonką, mam więcej kumpli niż koleżanek. Swoje sekrety wolałabym powieżyć któremuś chłopakowi z mojej klasy niż którejś dziewczynie(one zaraz by wypaplały).

A tak z wyglądu... To nie wiem. Mam czarne włosy jak Cho Chang i zielone oczy jak Potter
Edytowane przez Ania 95 dnia 08.02.2008 20:54

Ewciak
Mam coś z Luny (te wszystkie dziwactwa;P), z Bliźniaków i Huncwotów^^ z Draco (zadziorniość i te sprawy;D). Po Tonks i Neville'u mam niezdraność;] Jeszcze ewentualnie po Harrym tą odwagę.
Ach! I ten wzrok Bazyliszka xP
republika.pl/blog_dn_3014264/4278755/sz/pinkn.gif

Karcia
No cóż, osobiście chciałabym mieć charakterek Snape'a, ale niestety nie jest mi to pisane. Choć nie zapominam szybko krzywd. Bardziej przypominam ciapowatego Neville'a i Lunę-dziwaczkę. Mam swój własny świat, do którego nikogo nie wpuszczam. Często potykam się o własne nogi, niczym Tonks. Nie brakuje mi też inteligencji Hermiony, czytam dużo książek, zwykle jestem bardzo, bardzo szczera (aż do bólu) i mam coś z Dumbledore'a: uwielbiam wygłaszać długie, ważne mowy, których nikt nie rozumie xD. Lubię marudzić tak jak Jęcząca Marta. Noszę okulary - atrybut Pottera. Często syczę niczym Salazar Slytherin xD. Jestem leniwa, lubię jak inni wykonują za mnie robotę ( jak Crabbe i Goyle za Draco). Cenię wolność jak Zgredek, lubię jak wszyscy dają mi spokój. Celowo nie unikam obciachów (nie przypominam Rona), lubię dowcipy niczyn Fred i George.
Zjadłabym budyń... ;)

Nie. Zapomniałam. JA NIE LUBIĘ BUDYNIU.

Im częściej powtarzam słowo 'budyń', tym staje się ono dziwniejsze...
Budyń, budyń, budyń.
...
Budyń.

voltex
Najciężej jest ocenić siebie ... Troche jak Voldemort, lubię polegać na sobie, bo uważam że zrobię to najlepiej (wiem, wiem, takie przechwalanie się jezyk) Trochę też jak Dumbledore, zawszę daję ludziom drugą szansę. Jak Fred i George bo lubię być w centrum uwagi i dobrze się pośmiać jezyk I... Nie chce mi się pisać o sobie :D

malinka_09
Ja najczęściej przypominam Snape'a: sarkastyczna, ironiczna i złośliwa. Momentami jednak jestem łagodna jak Lupin, troskliwa jak Molly i ujmująca w swej ofermowatości jak Tonks. I uważam, że to jest właśnie piękne: każdy z nas ma w sobie po trochu z każdej potterowskiej postaci...

Prefix użytkownikaAlSev
Po krótszym lub dłuższym rozmyślaniu doszedłem do wniosku, że najbardziej podobny jestem do... hm... Lupina :) Zresztą, każdy może mnie inaczej oceniać, ja uważam jednak, że najbardziej podobny jestem do Remusa. Troszkę jednak jestem jak Harry (tylko troszkę i to bardzo troszkę...) i gdyby się uprzeć można by we mnie zauważyć i coś z Dumbledore'a. Ale nie powiem co. jezyk

MS
Z wyglądu do Hermiony. A z charakteru to połączenie Luny (rzodkiewki i te sprawy, ogólnie równy ze mnie oryginał), Tonks (wpadanie na na różne przedmioty, roztargnienie itd) no i trochę mam chyba z mojej ulubionej Bellatriks.
hogsmeade.pl/button/userbar-slytherin.jpg

www.fc-slowinska.xu.pl
Alice_Gomez
Ja jestem podobna do Jamesa, bo tak samo jak on nie muszę długo siedzieć nas książkami, wiedza sama wchodzi mi do głowy :D. Jestem podobna do Hermiony, bo uwielbiam książki. Jestem z koleżankami podobna do Huncwotów, bo lubimy robić "psikusy". Jestem podobna do Harry'ego, bo mam bliznę na czole :D (kreseczkę, nie błyskawicę). Jestem podobna do Draco, bo bywam zamknięta w sobie.

GellertGrindelwald
Ja? Hmmm... Do kogo jestem podobna *myśli, bierze lusterko w dłoń i sie przegląda*
- No cóż... Może do Tonks... *patrzy na swoje włosy* Nie raczej nie...
- Może do Hermiony? *Myśli i patrzy na regał z książkami* No coś Ty, nie jesteś kujonką...
- No to może... Do Minerwy^^? *Od razu odrzuca tę głupawą myśl*
- Już wiem... może Bellatriks...? *Myśli i patrzy w okrągłe lusterko... Z wyglądu może i nie jest do niej podobna... ale charakter... charakter ma identyczny*

Czyli wyszło, że do Bellatriks^^ ;*

Narka.

Przepraszam, że tak w poście, ale leniwa jestem i zamierzam oszczędzić sobie klikania. Już raz pisałam w tym temacie coś podobnego. Charakter masz identyczny jak Bellatriks? Jesteś sadystką, z chorym zamiłowaniem do bezsensownej przemocy? Uważasz się za lepszą od większości ludzi? Pociągają Cię psychopatyczni mordercy, chcący rządzić światem? Zaiste, niektórzy chyba nie myślą, co piszą.
Serdecznie pozdrawiam Panią Psychopatkę,
Zielona i kwaśna L.

Edytowane przez Limonka dnia 05.04.2008 03:39
Nie ma. I już nie będzie.

Prefix użytkownikaEnid
Z wyglądu to ja przypominam Hermionę, tak twierdzi mój wuja i ja mu przyznaję rację, z charakteru to chyba mieszanka Luny i Dracona. Luny, bo też nieraz, nawet mogę powiedzieć często, mam takie odchyły od normalności i zachowuję się jakbym żyła w totalnie innym świecie, a z Dracona to ja mam tę jego wredność, potrafię gościa tak załatwić, tak mu dogadać, że mokra plama po nim nie zostanie.

Ja bym nawet wybaczyła WYGLOND i TOM wredność. Ale DRAKONA nie odpuszczę! WARN! Muahahah. Li.

Edytowane przez Limonka dnia 05.04.2008 03:20
Always...

karciaa11hpfans
Myślę, że jestem podobna do Ginny... Silna psychika, stalowy charakter i czasem wredne zachowanie... Podobnie jak Ginny, nie lubię płakać i okazywać uczucia... Gdy kto ze mną zadrze - jego pech... Będę pamiętać to przez długi czas... Pod tym względem mogę się porównać do Snape'a albo Malfoya (pamiętacie, jak po kilku latach przypomniał Harry'emu ich rozmowę, gdy byli w 1 klasie?) Tak jak Fred i George lubię robić przypały i dążę do celu (próby odzyskania pieniędzy od Bagmana.) Ah, to tyle. ;p

Litości, używanie polskich znaków nie boli! Limonkowa.
Edytowane przez Limonka dnia 05.04.2008 03:26

paulka95
Hmmmm... Z wyglądu to troszkę Bellatriks (tylko ja nie mam takich wielkich oczów, ani taaaakich włosów...) Mam ciemne włosy, jestem wysoka itd. Z charakteru to troszkę do Hermiony, bo się dobrze uczę, troszkę do Ginny, bo się nie "rozklejam" od razu, troszkę do Luny, bo ładnie maluję, troszkę do Bellatriks, bo czasami jestem "troszkę" złośliwa dla niektórych... Ale jest ta różnica, że ja nigdy bym się nie zabujała w kimś tak ohydnym jak Voldek!!!

Ja rozumiem, że zasady poprawnej pisowni są trudne, ale zapamiętać, że przed BO i ŻE stawiamy przecinek chyba nie jest aż tak ciężko... Li.
Edytowane przez Limonka dnia 05.04.2008 03:30

Gosia27
Do jakiej postaci jestem podobna? Hmm chyba do Nimfadory Tonks, też lubię bawić się włosami i zmieniać ich kolory, zwłaszcza na czerwony :D, jestem trochę taką samą niezdarą jak Tonks :D. Z charakterem też jestem prawie jak ona ;)
"Umysł nie jest książką, która można otworzyć i przeczytać w wolnym czasie"

Severus Snape

Hermiona1334
Hermiona.:)Jestem zupełmie taka sama jak ona nauka i egzaminy są dla mnie wazże.W klasie zaliczam się do jednej z najlepszych uczennic.To jest fajne ale czasami żeby zasłużyc na to miano muszę się porządnie napracować.Poza tym Jo też wyznała że Hermiona jest trochę przeszmuyglowaną wersją jej samej,więc jest spoko:@:D

www.huncwots-world.blog.onet.pl
xHermionax
Z wyglądu - Hermiona (co widać na moim avku) Każdy kogo spotykam mi to mówi. Czy osobę znam czy nie to pierwsze co pada: "Jesteś podobna do Hermiony Granger". Nie raz mi się tak zdarzyło, a w uzdrowisku jak byłam to miałam przezwisko "Hermiona lub Herma".

Z charakteru - trudno mi powiedzieć. Hermiona? Fakt, Uczę się dobrze ale nie tak jak ona. Czasem nawet Ron bo jestem śmieszna i każdego (nie wiedząc czemu) rozśmieszam. A może i Harry? Bo odważny... Albo..albo.. albo. Jestem sobą, ale jak to każdy mam coś z innych ludzi^.^
^.^ Plotkuj, Opluj, Zbesztaj Kotku, Ja i Tak Się Będę Śmiała.
*Jestem Sobą i Mam To Szczęście Bo Nie Wszyscy Mogą"
*Nie Po To Umiem Mówić - By Milczeć"
*Być Silnym - To Boli..."
*Mierzymy Ponad Cel By Trafić Do Celu"
*Uwierz W Siebie - Wiara Czyni Cuda"

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: