Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pan Śmierci
13.06.2025 15:06
Wesołego geja Hopsa hopsa Wrozka

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
11.06.2025 21:25
hello trochę pobudzam forum :)

Nieustraszony Gryfon
09.06.2025 16:00
Dzień dobry!

cierń krzyża
05.06.2025 16:24
Duszek

Wzór do naśladowania
30.05.2025 10:29
Syriusz32, jeszcze wszystkich nie widziałam, ale jestem pewna że colour i gender swapy są niepotrzebne. Na tomiast widziałam Golden Trio i całkiem dobrze wybra- chwilą jaki kolor oczu ma Harry?

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39458 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikalosiek13

Posiada 34226 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Do jakiej postaci jesteś podobny?
Anitka
postaci jesteś podobny?Postacie do wyboru:

-Harry Potter
-Hermiona Granger
-Ron Weasley
-Nevile Longbottom
-Ginny Weasley
-Draco Malfoy
-Vicent Crabbe
-Severus Snape
-Minerwa Mc Gonagall
-Rubeus Hagrid
-Luna Lovegoood
-Jakaś inna
Edytowane przez Prefix użytkownikaE-Vaire dnia 09.04.2007 11:46

Prefix użytkownikaMoony Alex
Hmm.
Ja nie przypominam jednej, konkretnej postaci.
Chociaż chyba najbardziej utożsamiam się z Luną.
Marzycielka, czasami wręcz odpływam, żyję wyobraźnią, zapominam o Bożym świecie, wierzę w dziwne rzeczy, jestem inna niż wszyscy. Coś z Luny.
Przemądrzała- jak czasami Hermiona.
Lubię żarty, psoty- jak W&W
Wredna- jak Draco.
Potrafię być sarkastyczna- jak Severus.
Mam w sobie też trochę Remusowego rozsądku, tego jego ciepła, czasem mam o sobie takie zaniżone mniemanie jak on w 6 części, no i jeśli patrzeć tak fanfickowo, to tą miłość do czekolady wyolbrzymianą przez fanów.
No nie wiem, w każdej postaci znalazłaby się jakaś moja cecha...

herma_78
Ja zdecydowanie jstem podobna do Hermiony Granger.Zdecydowanie ponieważ nie grzeszę głupotą(może na forum tego nie widać) oraz mam gdzieś taką urode jak ona(tylko że bez rudych włosów)!
Puchoni z nikim nie wojują
Oni zawsze zgode budują!
Helgo Hufflepuff miej w opiece nas!

Zastępca Ministra Magii!
Zastępca Szefa Zakonu Feniksa
Nindalf...Wiesz, że Cię...

Prefix użytkownikaDezerterka
Hmmm... ja sie zastanawialam i zastanawialam, ael do jednoglosnych wnioskow nie doszlam...

//ps. napisze dzisiaj dluzszego posta wieczorem i opisze o moich podobienstwach z ksiazki bo teraz nie moge... --> szkolna biblioteka xD//
fuck you very much.

Abigail_Wolf
W przeciwienstwie do Slizgonow umiem sie postawic na miejscu drugiej osoby, ale tylko wtedy jesli sobie na to zasluzy. Na ogol jestem wredna, nie lubie kiedy do paczki moich przyjaciol dochodzi ktos nowy. Wolalabym byc troche bardziej otwarta.
http://gwardiadumbledora.pun.pl

Reszta jest milczeniem...

Peeves
ja się uważam za Ślizgońską Ślizgonkę do wnętrza swojej Ślizgońśkiej Ślizgonowatości... dlaczego kilkoro forumowiczów już wie... jednak nie est zimna i nieczuła, również potrafię się postawić na miejscu drugiej osoby, co więcej posiadam również sumienie^^... te moje cechy rzadko są używane, ale istnieją i potrafią funkcjonować //Lothien czekam z niecierpliwością//
"Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett

Prefix użytkownikaDezerterka
Hmm...
To ja po dłuższym zastanowieniu dochodzę do wniosków, że jestem podobna do:

*Syriusza - nie potrafię usiedzieć na miejscu kiedy coś się dzieje ciekawego

*Dracona - uwielbiam być w centrum uwagi, bezczelna, sarkastyczna, chamska, ironiczna (ale tylko dla osób za którymi nie przepadam), poza tym jak mam jakiś cel to dąże do niego wręcz po trupach xD

*Severus - pamiętliwa i mściwa

*Bliźniacy - często mam ostre 'odchyły' - a jak już robię z przyjaciółmi 'akcję' to dłuuugo ją rozpamiętujemy xD

*Ron - ale tylko przez to, że jak zrobię coś... powiedzmy obciachowego - robię się czerwona na twarzy

*Dudley - czasami jak czegoś nie mogę np.dostać zachowuję się jak rozwydrzony bachor xD

Jak jeszcze coś mi przyjdzie na myśl - to dopiszę

EDIT: wcale ten post na taki długi nie wyszedł xD

Lothien, po namyśle stwierdzam, że z charakteru przypominasz mi mnie xD. - Limy.

Edytowane przez Limonka dnia 10.06.2007 17:22
fuck you very much.

Lilianne_
Troche we mnie z Harrego, bo mysli ze jest najwazniejszy
troche z Hermiony- bo sprytna i pomyslowa
humor jak Weasleyowie i rozsadek Remusa
i troche Cho- bo czesto placze
Kiedy patrzymy na śmierć lub ciemność, boimy się tylko nieznanego, niczego więcej...

Essi
A ja...no cóż po koleji:

Cedric- Jestem często w centróm zainteresowania, ale czasem wcale mi się to nie podoba...

Bliźniacy- No cóż, umiem dopiec, a jak już to do żywego...

Ron- nienawidzę pająków!!!

Lupin- hmm...jak dostanę szału to na całego :D (przemieniam się w wilkołaka:D)

A z wyglądu chyba nikogo. Tam wszystkie dziewczyny są ładne i smukłe. Nie ma tam żadnej szerokobarczastej niskowzrostowej żmijojęzykowej Karateczki :D
Rewolucja wariatek jest już blisko... strzeżcie się wszyscy normalini!!!

I'm back...

hermionaginny
Jestem podobna do Rona
Gorsza od sis, zawsze głupio nazywana w szkole, uczę się tak jak on .... no i co z tego, że jestem dziewczyną?? Mam charakterek podobny ot co.. Gdybym doszukała się w sobie podobieństw do Malfoya to bym zaczęła prostować na |J. K. Rowling Wstydniś
Auror to ja xD

Słucham:
Matalliki
Nirvany

Odpowiednik w HP: Hermiona
Dom: Gryffindor
Patronus: Kot
Animag: Kot
Zwierzę: Krzywołap i Hedwiga
Nazywam się Kasia :).

Prefix użytkownikaMoony Alex
Przypomniało mi się coś.
Pewne podobieństwo do Pottera. (-.-)
Mam bliznę na czole. Co prawda nie jest w kształcie błyskawicy, tylko zwykła blizna po zszywaniu. Nie boli również i nie łupnęło mnie złowrogie zaklęcie. To pamiątka po stłuczce z kaloryferem. Ale jest. W grudniu minie 10 lat jak ją mam xD.
Ach. I zapomniałabym o moich kłopotach z pełnią. (Nie bójcie się, wilkołakiem nie jestem ^^) Ale mam problemy ze snem- często zdarzają się podczas pełni, tak na mnie oddziałuje księżyc. Ale nie zawsze, czasami w normalną noc leżę i bezczynnie gapię się w sufit. Ostatnio byłam już taka zmęczona od tego niespania, że zdawało mi się, że na jednym z moich plakatów wszyscy mają czerwone oczy Voldemorta. Także niedawno obudziłam się nagle w środku nocy i uświadomiłam, że to na skutek warknięcia. No bo śniło mi się, że pewien koleś chce zabrać i przeczytać mój pamiętnik. I ja popatrzyłam na niego wilkołakiem i warknęłam- NIE. Nic w tym złego, ale ja naprawdę warknęłam "NIE", słyszałam to. Na noc zamykam również drzwi- podobno gadam przez sen. Moja mama mnie o tym poinformowała, więc przezorny zawsze ubezpieczony i zamykam drzwi. A nuż coś powiem, czego mówić nie powinnam...
Ach, no i przypomniało mi się, że jak miałam około 8 lat czasem budziłam się w nocy, ryczałam z byle powodu i mówiłam o czymś, że coś się stało (co prawdopodobnie było snem), a rano o tym nie pamiętałam. Informatorzy- również rodzice.
Edytowane przez Prefix użytkownikaMoony Alex dnia 20.04.2007 19:49

Albus12
Ja ospobiście uważam że jestem podobny do :
1. Syriusza Blacka- tajemniczy, czarny
2. Luna- marzyciel, wobraźnityk:)
3.Draco- czasem hamski i cyniczny
"I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character."

Martin Luther King

Limonka
Ej, weźcie napiszcie coś więcej. Na przykład którymi konkretnie cechami przypominacie te postacie? Takie posty, w których wymieniane są tylko imiona są całkowicie bez sensu i będę je kasować xP.

Flegma
Ja jestem podobna w dużej mierze podobna do Malfoya (jestem ironiczna, może czasami aż za bardzo, no i cóż powiedzmy prawdzie w oczy- czasami chamska xD) i niestety mam też trochę z Pottera (ratuje moich przyjaciół z różnych opresji i zwalam czasami winę na sibie xD).

TomV
Hm... bardzo dobre pytanie! Jestem podobny do:
- Voldemorta (skłonności do zabijania, chęć przejęcia władzy nad światem, itd.)
- Mundungusa (uzależnienia, złodziejstwo)
- Snape (nie mycie włosów, anie w ogóle niczego, paniczny strach przed wodą)
- Hagrid (wzrost)
- Dudley (sadyzm, IQ)
- Umbridge (głos)
- dementorzy (częste okazywanie czułości, np. poprzez pocałunki)
- Stworek (problemy z psychika)

Taa... to cały ja :lol:
Bierz co się da i nie oddawaj!

Panna_E
do Bellatriks.

Nie no...Jesteś w stanie napisać jakąś wypowiedź, która zawiera coś więcej niż jedno pełne lub niepełne zdanie? No bo sorry... jesteś podobna do Bellatrix... to znaczy, że masz maniakalną i psychopatyczną obsesję na punkcie mordercy, którego uważasz za swojego pana i władcę? Bo to jest właśnie to, co na samym początku większości ludzi kojarzy sie z Lestrange... - Limonka

Powinnam to rozwinąć - fakt.
Myślę, że jestem do niej podobna, gdyż jestem wierna pewnej osobie obojętnie czy idzie mi to na rękę czy nie.
Pozatym przyznam, że lubię poniżać osoby, których nie nawidzę.
No i ogólnie pasuję do Slytherinu a ona właśnie w nim była.
Edytowane przez Limonka dnia 10.06.2007 17:28

Gruba Dama
Trochę do Draco, bo jest wredny, bezczelny , chamski itp. ale nie do konca, bo potrafie byc tez mila , fajna, ciekawa i w ogole xD nie ma takiej postaci do ktorej bylabym podobna w 100%
"No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... "

hemsidor.torget.se/users/b/boatman/pictures/oldman.jpg

"Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..."

- Syriusz Black

Ginny363
Hmm... cięzko powiedzieć ale myślę że najbardziej do Ginny Wesley.Na poczatku nieśmiała a jak juz pozna ludzi to sie onieślmiela... Tak myślę,że to do niej jestem jestem podobna choć mam czasem takie zagrania jak Luna Lovegod... :lol:
Nigdy Nie Pozwól By Strach Przed Działaniem Wykluczył Cię Z Gry...

Mafalda
Na pewno coś z Hagrida - jak mi odwala, to mówię tak jak on xD
Hermiony - czasami się wymądrzam
Lupina - Czasem też ciepła, sympatyczna ( ta miłość do czekolady też się sprawdza)
McGonagall - Gdy nie w humorze, twarda, musztruje wszystkich.
Jak bracie Weasleyowie uwielbiam się wygłupiać i żartować.
Niezdarna niczym Neville.
Wiecznie zamyślona Pomyluna.
Niekiedy wredna i pot6rafi dopiec niczym Snape ( baaardzo rzadko, zeby nie było)

www.blablablablabla.eblog.pl
Narcyza
Moją odpowiedź wykasowano, ale może i lepiej, ponieważ po dogłębnej analizie dochodzę do wniosku, że jestem podobna do Hermiony Granger ( z charakteru rzecz jasna). Może nie trzymam sie kurczowo zasad, ale zawsze uczyłam się na bierząco i z odrabianiem lekcji było tak samo :D, próbowałam to wpoić bratu i innym osobom ale nie wyszło :lol:
Edytowane przez Narcyza dnia 28.05.2007 12:43
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

http://harrypotter.vdd.pl/

http://www.blogi.pl/blog.php?blog=la_rive

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: