Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
HP i CO - jak przejść...?
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.02.2008 12:06
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 1065 Dom: ![]() Punkty: 1597 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.02.08 |
żeby zdobyć tą tarcze w zakazanym lesie trzeba najpierw zdobyć księge z zaklęciem "Herbibikus" księga jest w cieplarni. o którą kąkretnie tarcze w łazience prefektów ci chodzi Renaemma? Edytowane przez ![]() Always... |
|
|
Ariana Black |
Dodany dnia 12.02.2008 15:11
|
![]() ![]() Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 207 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.02.08 |
Czara Ognia jest chyba najsłabszą grą z całej serii, a żeby zdobyć wszystkie tarcze to trzeba mieć wszystkie zadania ukończone na złoto i znaleźć te widoczne tarcze. |
|
|
Bellatriks_Lenstrage |
Dodany dnia 21.02.2008 17:12
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 59 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.02.08 |
ludzie jak przejść labirynt????????? podajcie drogę |
|
|
Quidditchomaniaczka |
Dodany dnia 24.02.2008 17:25
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 5 Ranga: Mugol Data rejestracji: 24.02.08 |
Ja raz przeszłam Harrego Pottera i Czara Ognia na komputerze. Tylko na końcu miałam kłopot z Voldemortem i z Cedrikiem, ale później sobie z tym poradziłam. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.03.2008 21:47
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 64 Dom: ![]() Punkty: 14165 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 01.03.08 |
Tam nie ma konkretnej drogi..... gra jest banalna tylko czasami problem z tarczami (krec sie po labiryncie to trafisz) Ludzie nie mogą czegoś zyskać, jeżeli czegoś nie poświęcą. Aby coś uzyskać, musisz dać coś o takiej samej wartości. Takie jest prawo równorzędnej wymiany w alchemii. ![]() ![]() ![]() ![]() Time waits for no one. Don't forget 1.JUN.12 Moja miłość, książki fantasy: Stare Królestwo (Sabriel, Lirael, Abhorsen) Mroczne Materie (Zorza Północna, Magiczny Nóż, Bursztynowa Luneta) Saga o Ludziach Lodu (na razie skończyłem na 17 tomie) Saga o Czarnoksiężniku (15 tomów) Saga o Królestwie Światła (20 tomów) Trylogia Władcy Pierścieni Trylogia Czarnego Maga Uczennica Maga Misja Ambasadora Szepty Dzieci Mgły Trylogia Era Pięciorga Kruczy Dwór (Czarodzeje Skrzydła Nocy, Władczyni Demonów, Krwawy Księżyc) Ziemiomorze (Czarnoksiężnik z Archipelagu, Grobowce Atuanu, Najdalszy Brzeg, Tehanu, Inny Wiatr) Kroniki Amberu (5 tomów znanych jako Kroniki Corwina) Zawód Wiedźma (2 tomy) Wiedźma Opiekunka (2 tomy) Wiedźma Naczelna Wiedźmin (7 tomów) Trylogia Era Czarownic Lodowy Ogień Opowieści z Narnii (7 tomów) Miecz Prawdy (11 tomów) Jesienne Ognie Amerykańscy Bogowie Prawa i powinności Wyższa Magia Malowany Człowiek (2 tomy) Pustynna Włócznia ( 2 tomy) Wielki Bazar, Złoto Brayana Tajemnica Czarnych Rycerzy (12 tomów) Trylogia Mrocznego Elfa Trylogia Doliny Lodowego Wichru Hobbit, czyli tam i z powrotem Elantris Arcymag (2 tomy) Trylogia Zimnego Ognia Nigdziebądź Gwiezdny pył Czaropis Trylogia Skrytobójcy |
|
|
Rudolf Grint |
Dodany dnia 05.03.2008 23:01
|
![]() ![]() Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.03.08 |
Znalazł może ktoś znikającą kartę w Łazience Prefektów ? |
|
|
slodak91 |
Dodany dnia 25.03.2008 16:03
|
![]() ![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 22.03.08 |
jak przejsc do tej glupiej lekcji modego pisza ze musze zakupic jakies fasolki ale nie wiem jak naciskam c i pokazuja mi sie jakies karty ok ale nie wiem jak je kupic prosze o pomoc ![]() |
|
|
Tina |
Dodany dnia 06.04.2008 10:49
|
![]() ![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 1 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.01.08 |
przepraszam czy mógłby ktoś napisać miejsca wszystkich tarcz?![]() W razie potrzeby spójrz na podpis
W razie potrzeby ! |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.06.2008 09:55
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: ![]() Punkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Widząc waszą bezsilność, uploadowałem specjalnie dla HP net poradniki do wszystkich 5 części HP UWAGA! Do ich otworzenia potrzebny jest np. Adobe Reader, do ściągnięcia w poniższym linku http://dobreprogr...ader+8.1.2 Link do poradników http://rapidshare..._Razor.zip HASŁO!! : RAZOR1911 Instrukcja pobierania : Klikamy na przycisk FREE na dole, następnie czekamy na odmierzenie czasu, wpisujemy kod, i ściągamy ![]() Po ściągnięciu należy rozpakować pliki Upload (C) by RazorBMW Pozwalam na rozpowszechnianie linka do poradników Edytowane przez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
HotLikeTequila |
Dodany dnia 10.08.2008 18:51
|
![]() ![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 10.08.08 |
Ej powiecie mi jak zdobyc zloto z tym smokiem ???? ;/ nei moge zejsc ponizej 2 minut i 10 sec .... -.- |
|
|
xin uan |
Dodany dnia 26.08.2008 13:00
|
![]() ![]() Postów: 19 Dom: Brak przydziału Punkty: 64 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.08.08 |
Mam pytanie! Gdzie są te wszystkie znikające karty? Wiem, że nie są zbyt potrzebne, ale chciałbym je mieć POMÓŻCIE!!!!! |
|
|
kamilx98 |
Dodany dnia 27.08.2008 11:32
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 1234 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 29.07.08 |
mam pytanie jak przejść tą misję z labiryntem :| bez tytułu
|
|
|
xin uan |
Dodany dnia 27.08.2008 12:01
|
![]() ![]() Postów: 19 Dom: Brak przydziału Punkty: 64 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.08.08 |
Musisz trochę pobłądzić bo nie ma konkretnej drogi. Pod koniec labiryntu będziesz walczyć z dwoma sklątkami tylnowybuchowymi ![]() |
|
|
Krzysztof29 |
Dodany dnia 19.01.2012 21:38
|
![]() ![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 10 Ranga: Mugol Data rejestracji: 17.01.12 |
Mam problem.Jestem w Łazience Prefektów i mam zebrać 3 tarcze żeby odblokować Zielarstwo.Zebrałem 2:jedna to ta co wychodzi z jaja, a druga na takim mostku.Gdzie mogę zebrać 3 tarczę?Z góry dzięki.![]() "...Granger, odejmuję Gryffindorowi pięć punktów za chamskie wyrażanie się o naszej nowej dyrektor... Macmillan też pięć bo mi się sprzeciwiasz... Potter pięć bo cię nie lubię... Weasley, koszulka ci wyłazi za to też pięć punktów... "
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.12.2014 10:28
|
![]() ![]() Pochwały: 10 Postów: 1126 Dom: ![]() Punkty: 11036 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 18.12.14 |
Mam tę grę. Ogólnie wydaje mi się fajna, aczkolwiek nie umiem przejść części, w której trzeba zrzucić te stworki z wieży. Nie wiem, jak rzucić to zaklęcie ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 01.09.2015 16:56
|
![]() ![]() Postów: 4 Dom: ![]() Punkty: 34 Ranga: Charłak Data rejestracji: 22.08.15 |
hej mam pytanie a jak w grze Czara ognia znaleść wszystkie sekrety na wszystkich poziomach jeśli kto wie to podajcie mi oki |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |