Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Wzór do naśladowania
16.04.2025 13:44
_raven_, najlepszego, niech Twoje konto nadal wbija lata razem z trwaniem tej strony :D

Wzór do naśladowania
16.04.2025 13:39
Jeszcze dycham Easter ciepło bardzo na zewnątrz, swetry się smucą

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
12.04.2025 11:36
Szokujące

Harrych świąt!
12.04.2025 11:04
Ojejku, jaki tu ruch :D

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
12.04.2025 00:34
A no jestem ;) ja to zamierzam siedzieć do rana z książką, jakbym usnął to tam nie dotrę

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39458 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
HP i ZF - jak przejść...?
_Insygnie_Smierci_
FREEqNEJSZYN- Jeżeli masz wszystkie 3 bagna rozłożone to musi przyjść Malfoy i powiedzieć że masz korki z eliksirów. Idziesz wtedy do Severusa na oklumencje. póżniej musisz latać bliżniakami ;)

minimka15- pomyliłem dach i wszedłem na ten po prawej a to było po lewej.

Harry Potter 93
Jak zdobyć hasło do portretu, który mówi żebyś znalazł kogoś kto mieszkał w Hogwarcie 50 lat temu?

edit

Żeby zdobyć hasło od Ślizgonów trzeba iść do portretu potem pójść po peleryne
wrócić do portretu będzie dwóch ślizgonów pójdż za nimi oni powiedzą hasło.
Edytowane przez Prefix użytkownikaAlette dnia 07.03.2013 13:36

Harry Potter 93
Żeby zdobyć hasło od Ślizgonów trzeba iść do portretu potem pójść po peleryne
wrócić do portretu będzie dwóch ślizgonów pójdż za nimi oni powiedzą hasło.
Edytowane przez Harry Potter 93 dnia 28.03.2008 12:03

pol
Harry Potter 93 napisał/a:
Jak zdobyć hasło do portretu ktury mówi żebyś znalazł kogoś kto mieszkał w Hogwarcie 50 lat temu?

Idź do łazienki Marty, bo ona zmarła 50 lat temu.

claudia_o
Witam!
Mam problem z przejściem gry podczas walki z Voldemortem. :( Rzucam zaklęcia i nic! Robiłam tak 15 minut!

pol
claudia_o napisał/a:
Witam!
Mam problem z przejściem gry podczas walki z Voldemortem. :( Rzucam zaklęcia i nic! Robiłam tak 15 minut!

Przesuń się w inne miejsce, może fontanna, albo coś, blokuje uroki.

minimka15
claudia musisz caly czas byc w ruchu lub miec zawsze oko na voldzia musisz go poprostu widziec i jeśli on rzuca krzeslami itp zakleciami musisz rzucac jednoczescie jakies zaklecie a potem tarcze -protego- po za tym jesli on zebrał -on czyli voldemort- zebral nad soba kule i widzisz ze zaraz sie rozproszy i bedzie zaraz uderzy w ciebie to tez zrob protego :) JA jak przechodzilam zajelo mi to ok 6 minutjezyk
znajomi: Hayds, Potter H, Tonks_15, Ginny_Weasley12, lovegood, pajper, marti-tina. lenne

Harry Potter 93
Mam pytanko ,jak zdobyć hasłodo portretu który rymuje?

Polly__
o ile dobrze pamiętam to musisz:
1. iść do tego portretu na 4 piętrze na schodach obok skrzydła szpitalnego (on ma pajęczynę, więc musisz ją spalić)
2. on ci powie, że musisz iść do takiego na 2 piętrze pilnuje przejścia przy bibliotece (hasło do niego to pilność w nauce)
3. ten cię skieruje do pastereczki( jej obraz jest za jego portretem na schodach)
4. ona kieruje cię do tego co jest chyba na "wejściu na wiadukat" hasło ma "volo futurus unus(czy coś takiego)
5. a potem musisz iść do tego na wielkich schodach na 4 piętrze (hasło ma smocze jajo)
6. no i wrócić do tego rymującego :):)
No to tyle :D:D

Prefix użytkownikaulan1989
ja jeszcze chciałbym zadać pytanie do tych gargulców, mianowicie mam już tego przy deanie, przy obronie przed czarną magią, przed mostem i na tarasie koło collina. wciąż nigdzie nie mogę znaleźć tego piątego, pomóżcie
O! Quam dulce et decorum est pro patria mori!

Harry Potter 93
ulan1989 napisał/a:
ja jeszcze chciałbym zadać pytanie do tych gargulców, mianowicie mam już tego przy deanie, przy obronie przed czarną magią, przed mostem i na tarasie koło collina. wciąż nigdzie nie mogę znaleźć tego piątego, pomóżcie

idź do biblioteki przejdż przez skrót w portrecie który ma hasło ,brak wiadomości to dobra wiadomość potem idź na górę wejdź na ten balkon tam będzie gargulec.
Edytowane przez Harry Potter 93 dnia 28.03.2008 12:01

minimka15
ulan a masz ten na 4 piętrze jak jest ten tarasik niby co jest tam gargulec bo jak widze go nie masz:D
znajomi: Hayds, Potter H, Tonks_15, Ginny_Weasley12, lovegood, pajper, marti-tina. lenne

Prefix użytkownikaulan1989
dzięki za pomoc:D niestety coś kombinowałem przy ustawieniach kompa i się nieco zepsuł, HP nie chce się włączyć, przeinstalować go się nie da... no nic, poczekam z naprawą do maja, bo teraz na nic nie mam czasu, pzdr
O! Quam dulce et decorum est pro patria mori!

Ariana Black
Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy dotyczącej ukończenia w 100% całej gry czekam na pytania. Po miesięcznej walce z tą grą mnie się udało. Służę pomocą:)

minimka15
ludzie help!!!! [Dead] jak snape'a przejść!!!! help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powiedzcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Jeśli chodzi ci o spotkanie co harry uczy sie oklumencji musisz strzalkami na klawiaturze robic odwrotnosc co on robi np ma rozdzke po lewo naciskaj strzalke w lewo.. itd
Jesli chodzi ci o książke to jest w bibliotece w dziale ksiag zakazanych no wiesz na samym końcu po lewej stronie przedostatnie polki

Bellatriks_Lenstrage
gdzie jest ta cholerna pasterka????????????????????????szukam i szukam i nie moge znaleść

minimka15
Już ci mówie pasterka jest jak sie idzie z biblioteki do dziedzinca transmutacji tam są te schody i jest pasterka nie raz mowi "ładna fryzura"

Bellatriks_Lenstrage
dzięki miminka, ale tak
1) ten chochlik mi nie wyleciał choc wszystkie te czary robilam już dawno na ławkach.....
3) No własnie, ten starzec na 2 pietrze każe mi iść do pastereczki na drugim półpiętrze, ale jak do niej idę i pod jej portretem wciskam <enter> to ona tylko się smieje i na tym koniec

rzuć Wingardium Leviosa

minimka15
ej te rzeczy luny nie masz jeszcze przy wejsciu na wiadukt to jest kolo portretu kikuta to jest ten portret ktory ma kolo vortus uno czy cos takiego

Jeśli chodzi o chochlika musisz podnosić ławki ten chochlik jest chyba po prawej stronie ławek

A jeśli chodzi ci o te pastereczke to powinnas jeszcze raz zaczac szukac te haslo i uwazniej bierz droge jak idziesz do portretów

Bellatriks_Lenstrage
co mam robić mam 79% żadnych zadań zrobioną Lunę nie mam dwóch graczy w szachy i żadnego w gargulki. co mam robić????

dajcie szybką odpowiedź i podsjcie taktyke jak pokonać szachistę ze sliterinu

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: