Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
HP i ZF - jak przejść...?
|
|
Limonka |
Dodany dnia 12.07.2007 16:03
|
![]() ![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Tutaj możecie zadawać pytania, odnośnie przejścia poszczególnych misji i zadań w Zakonie Feniksa. Odpowiedzi na popularniejsze pytania Q: Gdzie są pochowane rzeczy Luny? A: Opis położenia rzeczy Luny: 1. Dziedziniec przy sali wejściowej, jest pod stertą liści. 2. Na stole w Wielkiej Sali. 3. W bibliotece na stole. 4. Na dziedzińcu wieży z zegarem. 5. W wejściu na dziedziniec pod portretem. Q: Gdzie są gargulce? A: Gargulce są: 1.Na wiadukcie 2.Wybrukowanym dziedzińcu 3.Na schodach do klasy obrony przed czarną magią 4.Na dziedzińcu transmutacji 5.Gdzieś przy wieży zegarowej na 4 lub 5 piętrze na balkonie. Edytowane przez ![]() |
|
|
Carola3000 |
Dodany dnia 16.07.2007 22:56
|
![]() ![]() Postów: 507 Dom: Brak przydziału Punkty: 947 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 13.03.07 |
Ja mam problem... Ciężko mi się do tego przyznać, ale jednak... A więc mój tata skombinował mi te płytkę, ale w wersji angielskiej. Ja na razie nie miałam problemu z angielskim, lecz teraz nie wiem co zrobić. Chodzi o zadanie Ginny (jedno z tych, które mamy zrobić dla członków GD). Ubrałam się w tę pelerynę i gdzieś mnie te "stópki" prowadzą, ale nie wiem gdzie, bo w pewnym momencie na błoniach Hogwartu robią się takie jasne, że wręcz niewidoczne... Czy mógłby ktoś mi doradzić, co zrobić i gdzie mam się udać? Bardzo będę wdzięczna :D. Pozdrawiam gorąco ;). Edytowane przez Limonka dnia 13.12.2007 12:29 |
|
|
KUBAx11 |
Dodany dnia 16.07.2007 23:12
|
![]() ![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 30.06.07 |
Musisz isc do gabinetu Dolores - babki która uczy obrony przed czarną magią. A co do tych stópek to czasami zejdz z trawy i wejdz na chodnik to lepiej widac albo zacznij biec to stopki wyraźniej widac B) Pozdr. |
|
|
Carola3000 |
Dodany dnia 17.07.2007 17:27
|
![]() ![]() Postów: 507 Dom: Brak przydziału Punkty: 947 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 13.03.07 |
Bardzo, bardzo Tobie dziękuję![]() ![]() ![]() |
|
|
Sherry |
Dodany dnia 20.07.2007 01:25
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Wie ktoś jak przejść zadanie Snape'a? Siedze w bibliotece łaże po zamku, ale nic znaleść nie mogę ![]() Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
bimber31 |
Dodany dnia 20.07.2007 14:30
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 67 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.04.07 |
Wie ktoś gdzie znajdują się wszystkie mówiące gargulce bo nie moge znaleźć jednego.Pomocy! |
|
|
Sherry |
Dodany dnia 20.07.2007 15:18
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Ja też miałam problemy, ale znalazłam. Nie potrafie nazwać tych miejść. Ale moge nakierować, a które już masz? Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
bimber31 |
Dodany dnia 20.07.2007 15:25
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 67 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.04.07 |
Tam gdzie stoju Thomas jest jeden.Po drodze do gabinetu Umbride jest drugi.Trzeci na takim moście (most jest obok tego dziedzińca na którym rozpoczynamy gre w hogwarcie).A czwarty no cóż nie pamiętam postaram sobie przypomnieć. |
|
|
Sherry |
Dodany dnia 20.07.2007 16:17
|
Nie wiem czy dobrze Cię rozumiem. Z tego co pamiętam jeden jest tam gdzie aparat Colina, drugi na takim jakby balkonie, trzeci przy Danie, a czwarty jak się wychodzi z Hogwarty frontowymi drzwiami i jest dziedzniec, to czwarty jest tak jakby z boku co jest duża alejka do drugiej części budynku czy coś takiego. A piąty nie pamiętam. Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
Sherry |
Dodany dnia 20.07.2007 21:27
|
Spx. A mi powie ktoś jak przejść zadanie od Severusa? Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
bimber31 |
Dodany dnia 21.07.2007 09:49
|
Nie wiem czy to to ale może.A więc tak musisz iść do biblioteki na sam koniec za te kraty.Przej na lewą stronę i idz do przodu.Następnie w ostatnim segmęcie po lewej stronie będzie ta książka musisz ją wziąć.Później musisz wrócić do Sneypa.A i tak przy okazji gdzie moge znaleźć to coś dla Luny bo szukam już tego chyba z trzy godziny i nie moge znaleźć. Edytowane przez bimber31 dnia 21.07.2007 17:36 |
|
|
Andrzejk1k |
Dodany dnia 22.07.2007 13:46
|
![]() ![]() Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: -11 Ranga: Irytek Data rejestracji: 22.07.07 |
Ktoś wie gzie jest ostatnia rzecz luny? Mam szyszkę, coś co było w Wielkiej sali, gazetę i jednej żeczy nie pamiętam. Proszę. Męcze się z tym kilka dni. ![]() |
|
|
pol |
Dodany dnia 22.07.2007 20:01
|
![]() ![]() Postów: 47 Dom: Brak przydziału Punkty: 270 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.06.07 |
Opis położenia rzeczy Luny: 1. Dziedziniec przy sali wejściowej, jest pod stertą liści. 2. Na stole w Wielkiej Sali. 3. W bibliotece na stole. 4. Na dziedzińcu wieży z zegarem. 5. W wejściu na dziedziniec pod portretem. |
|
|
pol |
Dodany dnia 23.07.2007 20:45
|
![]() ![]() Postów: 47 Dom: Brak przydziału Punkty: 270 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.06.07 |
bimber31 napisał/a: Jedno pytanko pol pod portretem ale na którym dziedzincu? Nie na dziedzińcu, ale na "Wejściu na dziedziniec" (Tak się nazywa to miejsce na Mapie Huncwotów w polskiej wersji gry). To tam gdzie jest zejście do lochów. |
|
|
bimber31 |
Dodany dnia 24.07.2007 09:08
|
Ja mam angielską wersję.Przetłumacze sobie to i poszukam w grze.Thx.Już znalazłem wszystkie rzeczy Luny mam 65% gry i nie wiem co mam teraz roibć? Edytowane przez bimber31 dnia 24.07.2007 09:31 |
|
|
pol |
Dodany dnia 24.07.2007 12:49
|
Po odnalezieniu rzeczy Luny pozostaje już tylko zdobyć 100% bo ścieżka fabularna gry została już ukończona. Jakby ktoś nie wiedział jak zdobyć 100% w jakimś miejscu na mapie to pomogę. |
|
|
Expeliarmus |
Dodany dnia 26.07.2007 12:07
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 106 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.07.07 |
jak zdobyc haslo tego portretu w lochach pozdrawiam wszystkich![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
mrs_lovegood |
Dodany dnia 27.07.2007 13:59
|
![]() ![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 10 Ranga: Mugol Data rejestracji: 26.07.07 |
Hasło do portretu w lochach: Musisz wziąść pelerynę niewidkę z dormitorium i iść stnąć pod ten obraz. Gra już sama zrobi że Harry usłyszy hasło jak dwójka ślizgonów będzie je wymawiać ![]() |
|
|
pol |
Dodany dnia 01.08.2007 20:45
|
Gargulce są: 1.Na wiadukcie 2.Wybrukowanym dziedzińcu 3.Na schodach do klasy obrony przed czarną magią 4.Na dziedzińcu transmutacji 5.Gdzieś przy wieży zegarowej na 4 lub 5 piętrze na balkonie. |
|
|
Ron Weasleys |
Dodany dnia 02.08.2007 15:30
|
![]() ![]() Postów: 41 Dom: Brak przydziału Punkty: 42 Ranga: Charłak Data rejestracji: 07.07.07 |
Jadno pytanie jak przejść misje z Hanną Abbot tą koło lochów pod schodami ?? Nie bedzie mnie przez 22 23 24 pazdziernika
![]() Osoby ktore Bardzo polubilem *LiLy EvAnS i JaMeS PoTtEr* *Nimphadora Tonks* *_Harry_Potter_* *Smierciojadek* *Draco_Malfoy* *Hardodziobek* *Zona Valdzia* *Hermiona145* *BlinkBlinkBoy* *Hermiona12* *RazorBMW* *Domcia_HP* *Biala Lania* *paniNorris* *asia15963* *franek123* *Potter_H* *Filemona* *Dzieciol5* *Kuba006* *mati012* *Mike_PL* *Lilly713* *fanclub* *KaMcIA* *Maurus* *lennne* *luke6p* *ishar* *Raziol* *Volta* *Revi* *MiM* *SHR* *son* *JR* |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |