Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
05.11.2025 20:29
Takoizu, powiem szczerze, że teraz też bym tak zrobiła xD

Praktykant w Św Mungu
05.11.2025 16:21
Shanti Black, ja poszłam na łatwiznę przy ślubie i zorganizowałam bardzo małą imprezę na 30 osób xD

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.11.2025 13:51
Nquus, powodzenia w dorabianiu, w podarowaniu biżuterii i później w planowaniu całej imprezy! ja myślałam, że dostanę fisia przy organizacji ślubu Młotek

Harrych świąt!
31.10.2025 16:17
Duszek Duszek Duszek

Praktykant w Św Mungu
31.10.2025 13:52
Nquus, uu! Super <3 Również trzymam kciuki!!

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikalosiek13

Posiada 34226 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
HP i ZF - jak przejść...?
minimka15
Muszisz wykonac zadanie z luna rzeczy sa : wielka sala, kolo wielkiej sali pod stosem liści , wejscie na wiadukt, biblioteka, i wieza z zegarem.

W gargulki prosto wygrac oni są na dziedzincach jeśli bedziesz miał 3 to idz do 4 taka dziewczyna na wybrukowanym dziedzincu kolo tych co graja ale mozesz z nia zagrac wtedy gdy bedziesz miala 3 juz wygranych

W szachy nie umiem grac wiec ci nie powiem.

A i musisz zdobywać pkt za oczyszczanie hogwartu itp jezyk na mapie huncwotów jest ile masz procent w danym miejscu jezyk
znajomi: Hayds, Potter H, Tonks_15, Ginny_Weasley12, lovegood, pajper, marti-tina. lenne

krzychon
Gdzie jest ta książka o kamieniu księżycowym? Szukałem w bibliotece i nie mogę znaleźć.

Bellatriks_Lenstrage
Gdzie jest ta książka o kamieniu księżycowym? Szukałem w bibliotece i nie mogę znaleźć.

w dziale ksiąg zakazanych ostatni segment po lewej za bramkami

Rudolf Grint
Wie może ktoś co można zrobić w sypialni gryfonów ??

Zrobiłem już wszystko. Zapaliłem kominek, przejżałem wszystkie walizki i co jeszcze mogę zrobić ?

Bellatriks_Lenstrage
wygrałeś w szachy? rzuciłeś Wingardium Leviosa na książki? rzuciłeś depulso na szafki?gadałeś z portretami? znalazłeś znicz? jak nie to to zrób

Rudolf Grint
Bellatriks_Lenstrage napisał/a:
wygrałeś w szachy? rzuciłeś Wingardium Leviosa na książki? rzuciłeś depulso na szafki?gadałeś z portretami? znalazłeś znicz? jak nie to to zrób

To są rzeczy do pokoju wspólnego gdzie już mam wszystko , a ja potrzebuje do sypialni.
POMÓŻCIE
PLIS!!!

minimka15
tak musisz o ile pamietam kolo żaby nacisnac enter lub spacje... zapalić kominek zobaczyć niewidke no kufry odkryc , i o ile pamietam nie wszystkie lozka sa posłane

znajomi: Hayds, Potter H, Tonks_15, Ginny_Weasley12, lovegood, pajper, marti-tina. lenne

Bellatriks_Lenstrage
jaka jest taktyka na pokonakie szachów slitherinu? odpowiedzcie prosze nimika
odpisz i pomóż prosze!!!!!:rol::rol:

minimka15
hmm... niekrzycz prosze... Ja właściwie nia mam taktyki i nieumiem w to grac wiem tylko że musisz szachować krola czyli cze musisz ustawić swoje pionki tak aby cie nie zblili i żebyś mogła szachować krola tak juz przeszłam dwoch tych graczy ale ostatniego za nic nie moge pokonac

Horion
Siemka mam problem jak zdobyć 100% w gabinecie obrony przed czarną magią?

karawila
Słuchaj Horion:
1 Odsuń dużą szafę na przeciwko drzwi i zbadaj co tam jest
2 Otwórz wszystkie ławki w obu rzędach (wingardium ...) a potem pchnij jedną- pierwszą od biurka Umbridge
3 Podejdź do tablicy, zbadaj, odwróć ją i znowu zbadaj
4Pchnij książki na biurku Umbridge
5 Podejdź do teo wyświetlacza i zaczaruj go
To chyba wszystko w samej klasie
Terez musisz wyjść i zacząć schodzić po schodach; w ich połowie natkniesz się na mówiącego gargulca- zapal go (będzie przez krótki czas ział ogniem); przy klasie jest mop- zrzuć go na dół i wytrzyj (wingardium...) mokre plamy przy posągu, który przy okazji zbadaj (no wiesz, enter)
To chyba wszystko, mam nadzieję że niczego nie zapomniałam.
Jakbyś miał jeszcze z czymś problem, pisz!:)

Horion
słuchaj wszystko oki tylko jak pchnełem pierwsza ławke od biurka umbrige to nic sie nie dzieje ona tylko sie zamyka
Nie

pomyluna19
witam mam problem, nie moge pozbyc sie megafonow w zadaniu z blizniaczkami Patil jesli ktos wie gdzie one sa i jak je znieszczyc prosze o pomoc

z gory dziekuje

minimka15
wiemy wejdz na mape kuncwotow tam gdzie sa bliźniaczki są także megafony... zniszczyc je mozesz w taki sposob: ustaw ławki (wingardium leviosa)tak aby mogl wejsc na nie obydnie to znaczy jedna pod drua a i jeszcze w odpowiednim miejscu to znaczy pod głośnikami... potem na nie wskocz i naciścij enter okolo głośników

Bellatriks_Lenstrage
hej jak pokonc mistrza gargulek sliterinu to można zbijać jej gar do dołka?

karawila
Wiesz, Bellatriks, to jest naprawdę dobry pomysł, sama tak robiłam jak grałam. Jednak trzeba uważać, żeby samemu nie wpaść. Najlepiej będzie, jeśli uderzysz swoją gargulką nie w sam środej gargulki Ślizgonki; spróbuj tak, żeby twoja gargulka po uderzeniu poleciała w lewo, a jej w prawo-do dołka.
hogsmeade.pl/button/hufflepuff.jpg

minimka15
E tam... to jest nic ja mam lepsza taktyke... jeśli zrobi swoj rzut i jest blisko dolka weś swoja na niego skieruj pod kątem zebys nie zbiła swoich jak uderzysz i jego tylko jego pod katem takim żeby nie wleciala do dołka bo twoja też może wleciec ale tak aby byla daleko blizej lini kola :D ja za kazdym razem jak tak robie wygrywam:) najgorsze dla mnie to jak trzeba wybić z kola te no kulki ale juz to przeszłam mam 98% i zostalo mi pokonać mistrza w bibliotce w szachy..
Pozdrawiam..

Horion
mam problem z chatką hagrida zawsze poznaje te rejony tylko do 89% prosze o pomoc i tak samo z pokojem wspólnym

edit

Bo w salnie wspólnym zrobiłem już chyba wszystko wyciągnełem te książki nawet je podpaliłem , gadałem z obrazami złapałem znicz walnełem zaklęciem w szawke wygrałem w szachy wrzuciłem drewno do kominka obejrzalem tablice i dalej mi brakuje Smutny
Edytowane przez Prefix użytkownikaAlette dnia 07.03.2013 13:43

minimka15
wiem mi tez brakuje pare pkntow w salonie mam 98% ale w chatce musisz znaleźć wszystkie 3 ślady zwierzat wrzucic dynie do komina, podlać 4 nasiona tylipanów za chatką, drzwi popchnąc accio i depulso :D jeszcze wrzucic kosć do okna znaleźć pięciornika i chyba to wszystko...

karawila
Wiesz Horion, mam ten sam problem. Kiedy grałam w tą grę pierwszy raz i miałam 99% postępu to miałam 100% w salonie Gryfonów, a zrobiłam to co ty napisałeś. Teraz gram drugi raz (niechcący skasowłam pierwszą grę), robię to samo i mam 99%. Cyba powinieneś spróbować rzucać czar na wszystko co popadnie, ale nie wiem, czy to wypali.
Co do chatki Hagrida, to pod spodem są podane punktowane czynności:
1. Przepłosz wszystkie ptaki siedzące na kamieniach.
2. Gdzieś koło tych kamieni powinien być ślad hipogryfa, musisz go zbadać.
3.Podnieś dowolną dynię i skieruj ją na komin- wpadnie do niego, wyleci i wybuchnie, dając paczkę Freda i Georga.
4. Rzuć zaklęcia na wszystkie paprocie, by zdobyć paczki.
5. Walnij zaklęciem w drzwi.
6. Przed chatką jest kość- wrzuć ją przez otwarte okno.
7. Za chatką jest konewka. Polej miesce za chatką (tam, gdzie rosną dynie- musisz je zniszczyć). Wyrosną kwiatki- muszą byc cztery.
8. Przed wejściem do lasu też są jakieś ślady zwierząt, ale nie wiem czy się liczą; w każdym razie piszę na wszelki wypadek.
To chyba wszystko.
Pozdrowiam:)
hogsmeade.pl/button/hufflepuff.jpg

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: