Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami
14.10.2024 16:15
Urodziny

Wielki Mag
14.10.2024 16:00
Wrozka

Ponury Żniwiarz
14.10.2024 16:00
Eyebrows

Wielki Mag
14.10.2024 15:59
UDAŁO SIĘ

Ponury Żniwiarz
14.10.2024 14:11
Duszek

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59641 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 57438 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45361 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 38930 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Kogo najbardziej nie lubicie?
HermionaBlack
-Lord Voldemort!!! chociaz czasami to po prostu bylo mi go zal... ale jaki jest taki jest... niestety...
-hmmm... na pewno nie lubie Parszywka ;p tj. Glizdogona... po prostu tchorz i Zdrajca...
-dalej... Belli... yhhhhhhhhhhhhhhhhh... bo zabila Syriusza... :(
-za Cho tez nie przepadam... taka mazgajowata...
-nie lubilam bardzo Dudley'a ale w pewnym momencie wykazal sie sercem iii troche go polubilam...
-wkurza mnie Jeczaca Marta... te jej chichoty yhhh
-Umbridge... rozowa wiedzma ;/ po prostu ;/
-Percy... sztywniak... lizus... w pewnym sensie zdrajca... (ale przez male "z",nie jak Glizdogon przez "Z" )
-sporo postaci z DH,ale wymienic nie moge z wiadomych wzgledow...
-matka Syriusza :D wkurzajaca ;/
-Crabe i Goyle - nie dosc,ze brzydcy to jeszcze glupi ;/
-Malfoy Lucjusz - zly po prostu; Malfoy Draco - ale w pewnym momencie nawet go troche polubilam, tak samo jego matke...
-Gilderoy Lockhart - pyszny... narcyz... tchorz...
-Trelawney - oszustka... z lekka swirnieta... ;/

hmmm... nie wei mkto jeszcze... nie przychodzi mi nikt wiecej do glowy...
aaa... no jeszcze wszyscy Smierciozercy i Dementorzy... ;/

-To bardzo wzruszające, Severusie -powiedział z powagą Dumbledore. -A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca?
-Jego losem? -wykrzyknął Snape. -Expecto patronum! [...]
-Przez te wszystkie lata?...
-Zawsze...

Royal
Symmetry napisał/a:
- Dumbledore (nie moge tej jego dobrotliwości, aż mi flaki ściska)

Co ty masz do Dumbiego ?! Pogieło cię ? Najlepszy czarodziej w historii a ty piszesz takie żeczy.... a poza tym Dumbledore wcale nie był taki dobry .... poczytaj sobie Relikwie to wtedy pogadamy ....
Albus Dumbledore <3

Aberrant
Hmmm...xD Ja niemam chyba ulubionej postaci.
Bardzo często nie mogę zrozumieć zachowania Rona xD
W niektórych momentach mnie...wkurza ;]
Ale ogólnie to nie jest taki zły xD

No tak...Cho ;/
W książce mnie strasznie wkurzała (ZF)
Normalnie miałam ochote sama płakać jak o niej czytałam xD

No i Ubridge tak jak chyba każdy xD
To po prostu...wariatka :)
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

Kiedy myślę i nic nie wymyślę to sobie myślę po co ja tyle myślałem aby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył.
[Dorothy Parker]

Dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę.
[Barbara Streisand]

Jeśli potrafisz śmiać się z siebie - to najlepszy dowód, ze masz poczucie humoru.
[Molier]

Nic tak nie odmładza, jak prawdziwie niedorzeczny kawał. Właśnie najgłupsze prawa natury są najbardziej smakowite.
[Witold Gombrowicz]

Jeśli czasem Polka się Panu Bogu uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!
[Henryk Sienkiewicz]

Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym.
[Phil Bosmans]

img301.imageshack.us/img301/8681/snapetoosexyoq5.gif
Naj, naj:
Norie-14
leśniczówka, terrorystka xD
Mój grzybek^^
Jest niepowtarzalna, uwielbiam z nią rozmawiać (szczególnie o lesie xD). Ma wspaniałe poczucie humoru ;]
Draco i tak jest mój xD
Ania 95
Za nasze skojarzenia^^
Jest po prostu niemożliwa xD
Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać...
I w ogóle... Jest jedną z najlepszych... Kochana Anix ;*
Najlepszy tekst:
"A Rudy je gumki"
( inne na końcu podpisu^^)
miszel14
Szelka xD
Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać.
Ma fajnego (?) sąsiada xD
Myszaaa ;*
pocisk
Obojniaczka taka sama jak ja.
Klub Obojniaków xD
Ma duże poczucie humoru ;]
Qin
Terrorystka, zabawka xD
Fajnie się z nią gada, można z nią pożartować ( bez skojarzeń xD)
Kochana Fiszka ;* ;]
Evi-Lyn
Hmm...
Jest miła, sympatyczna xD
Sama nie wiem za co ją lubię.
KaputDraconis
Za jej troske o moje włosy...^^ Ha! xD Jest powalona...^^ I dobrze xDD
Mateusz Dumbledore
Za genialne teksty, przez które umieram xD
Esey
Za poczucie humoru, świetne teksty, miłe rozmowy^^
inne nie znaczy gorsze, inne znaczy zboczone lesniczowki smiley
Nacia1234
Za to, że zawsze mówi to co myśli, jest ślizgonką, fajnie się z nią gada^^. Lubie ją xDD
Karolcia_potteromaniaczka
Za miłe rozmowy, poczucie humoru... xD ;* Uwielbiam z nią rozmawiać xD
Utilisateur
Utilek^^
Jest miły, można z nim pożartować. ^^
Klaudia@Harry Potter
Fajnie się z nią rozmawia... I... w ogóle jest super xDd

By Ania 95 ! xDD Proszę nie umierać...

Abi i Nori były w lesie! W nocy... w domku... A tu: Domek z piernika!

Abi i Norie oblewały Dzień Kobiet na swój sposób... W domku z piernika

-Abi kocha las. Las kocha Abi. A Abi i Norie są w lesie!

Rudy=Gumkopożeracz

Ja: ja pieje....xDD
Ania:
Kogut!
kura
jajko
płód
nowe życie

"Psze pani, psze pani, bo on je gumki"... buhha Znaczy się gumy...

"A skąd ten wytrysk?"

"Util, nie wiem dlaczego ale twoj avek kojarzy mi sie z pedofilem, ktory chce komus to zrobic przez ekran..."

Zgon... zgony... zgoń go, zgoń...
Dobrze, że nie powiedziałam "zgol go, zgol"... buahah

"A Abi bedzie ogladac Norie"

"Ty nie wiesz co to sa gumki?"

"Ty pedofilu, nie jedz tego dywanu!";( Do Teletubisia - królika)

Abi, od dzisiaj nazywasz sie "Gumeczka"

Rebeus Lupin
Bellatrix i Snape oraz Korneliusz Knot.To diabelska rodznka.

Po 1.Nienawidze Bellatrix Bo zabiła Syriusza

Po 2.Nienawidze Snape'a bo lubi znęcać sie nad Gryfonami(i nie tylko)

Po 3.Ponieważ myśli że jest ministrem magii to mu wszystko wolno i zaczął się stwiać przed Hogwartem oraz wysłał naprwade OGROMNEGO Inkwizytora Hogwartu.

AMEN
Gryfoni do boju Ślizgoni do gnoju.

Animag:Lew
Zawód:Nauczyciel obrony przed czarną magią
Patronus:Smok
Różdzka:16 cali,Bug,Pióro feniksa i kamień napełniony trucizną
Najlepiej opanowane zaklęcia:Expecto Patronum,Accio Piwo Kremowe,Reparo i Expelliarmus
Miotła:Nimbus 2001
Szkoła:Hogwart
Znajomi:Alastor"Szalonooki" Moody,prof.Minerwa McGonagall
Opiekun domu:Gryffindor

hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg

republika.pl/blog_uz_3646390/4461001/tr/jhkbj.gif

Pamięci Cedrika Diggory'ego

Bella Tonks
No to tak:
1.Severus Snape - za jego brak poczucia chumoru i za brak entuzjazmu.Oczywiście też za to że jest opiekunem ślizgonów bo ich nie lubię.
Koniec Snapa - zjedzony przez wiewiórki.

2.Dolores Umbridge - za jeej brak inteligencji i za brak długiej różdżki, za pióra używane podczas szlabanów i za to że polubiłaś Filcha.I za różowy kolor.
Koniec Umbridge - zjedzona przez żaby.

3.Crabbe i Goyle - craba za otyłośc i za głupie imię a Goyla za ogromny tyłek i pryszcze w niedozwolonych miejscach (co ja gadam?)
Koniec Crabba - zjedzony przez ogniste kraby.
Koniec Goyla - zabity przez Hitlera.

4.Pettegriew - za brak odwagi.
Koniec Pettera - zjedzony przez myszy.

No to chyba tyle chociaż mogę wymienic jeszcze : ślizgonów i puchonów bo mnie wkurzają.

brak
Bido
Nie lubię (nie zabijać!) Harrego. Jawi mi się jako postać wielce patetyczna, z ogromnymi problemami natury egzystencjalnej (irytujące). Jest taki szlachetny, wrażliwy... i głupi. Biedne skrzywdzone dziecko, niezaradny wybawiciel świata.

na dalszych pozycjach czarnej listy plasują się Crabbe, Goyle, Pansy i Umbridge. - za głupotę ograniczenia umysłowe.
Edytowane przez Bido dnia 10.02.2008 16:45
i26.photobucket.com/albums/c127/iconsaj2/mniam1/coffee059.jpgi26.photobucket.com/albums/c127/iconsaj2/mniam2/cig345.gifi26.photobucket.com/albums/c127/iconsaj2/mniam1/coffee070.gif
dużym obrazkom w podpisach mówimy stanowczo: 'nie!'

Gallaretka
A więc, mój drogi poprzedniku... Nie wiem co w Ciebie wstąpiło, ale na pewno nic dobrego. Jak mozna nie lubić Belli... Ten jej wigor^^

Ale miałam mówić o tych, których nie lubię.

Miejsce 1... Albus Dumbledore - Za jego... gejowatość (?) xD
Miejsce 2... Korneliusz Knot - stary grzyb xP
Miejsce 3... Cho Chang - Puszczalska Ściereczka^^

Prefix użytkownikaEnid
Ja, kurcze kogo ja nie lubie..... a dobra już wiem najbardziej nie lubie Glizdogona i Umbridge. Po pierwsze Glizdogon jest obrzybliwy jak na niego patrze to normalnie chce mi się zwrucić obiad no i ogulnie jest BLEEE... Po drugie Umbridge jest poprostu starą wredną wiedźmą.
A.... i w poprzednim poście jest że to przez Belatriks zginoł Syriusz, on przecierz też by ją zabił przy pierwszej lepszej okazji, ja ją osobiście lubie.
Always...

AgaP
Na pierwszym miejscu byłaby "kochana" Umbridge. Za to, że nie była za przyjemną osobą. Co chwile tylko te jej dekrety. Za niedługo nie można by było oddychać przy niej xP
Kolejną osobą, której nie lubiłam to Korneliusz Knot. Ehh, co za gość..
Na trzecim miejscu...Cho Chang. Bo? Bo jej nie lubię xD

Prefix użytkownikadraconka_
Nie przepadam za Harrym, przesadza z tą swoją koniecznością ratowania świata, no halo! Nie tylko jego rodzice zginęli z rąk Voldemorta. oO Granger się co chwilę przechwala i chce być we wszystkim najlepsza. Typowa kujonka, która wciąż siedzi w bibliotece. Ron, i to jak nie chciał być prefektem, ohh, a co w tym złego? :| Najpierw tak się żalił, że jest, a później (jeszcze tego samego dnia gdy został prefektem) nosił wszędzie ze sobą odznakę. Korneliusz Knot - no on... mnie przeraża. Ta jego obsesja na punkcie zajmowanego przez niego stanowiska jest wręcz chora. O.O
Edytowane przez Limonka dnia 01.05.2008 16:50
img139.imageshack.us/img139/3707/dsc095122ds6.png

powiedzmy, że chwilowo nie wiem ku czemu ma to służyć, tak więc nic sensownego nie napiszę. (;

images.wikia.com/harrypotter/pl/images/6/6e/Slytherin.jpg

"Od odwagi Gryfonów,
od kretynizmu Puchonów,
od wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów,
chorń nas Slytherinie!!!

Her-mio-na 13
Zdaje się, że się tu jeszcze nie wypowiadałam^^.

1. Peter - nie ma nic gorszego od zdrady. Zdrady kogoś, kto Ci zaufał. Zdrady swoich przyjaciół.
2. Duet James & Syriusz w młodości - byli okropni. Robili wszystko, by się popisać. Dręczyli słabszych. Myśleli, że każda dziewczyna może być ich.
3. Cho - strasznie płaczliwa dziewoja. Nie wiedziała czego chce. Strasznie kapryśna, za wrażliwa jeśli chodzi o swoją osobę. Nigdy jej nie lubiłam.
4. Harry - zwłaszcza, kiedy w 6 części myśli o Ginny. Strasznie się podnieca, i w ogóle. Poza tym zgrywa bohatera. Myślał, że w wieku 15- tu lat pokona Voldzia, najpotężniejszego czarodzieja świata. I to sam, bez pomocy nikogo.

To chyba tyle... A, jeszcze strasznie irytowała mnie Fleur Delacour. Zwłaszcza w 6 części.

Laurelome
Syriusza, Syriusza nie lubię. Nie chodzi tu tylko o młodość, ale potem... ten człowiek wydaje mi się zawsze strasznie niedojrzały!..
No i Voldemort. Zło w czystej postaci jest nie do polubienia tak NAPRAWDę. Podzielił swoją duszę... miał szansę aby się nawrócić... i nic.
Nolite iudicare, et non iudicabimini.

hogsmeade.pl/button/userbar-gryffindor.jpg

Prefix użytkownikaFilemona
Mój poprzedni post jest już nieoficjalny*, więc go usunęłam i piszę nowy. xP Nie lubię Cho. Ani Ginny. Ani żadnej innej dziewczyny Harry'ego Pottera, jeśli takowe były potajemnie. xD Samego głównego bohatera też nie lubię. No bo... Zgrywa obrońcę świata, chce się wywyższać, a jest palantem. Fuj. Poza tym nie lubię wszelkich ministrów magii - podobnie jak prezydentów w realnym świecie. Nie przepadam za Krumem, Lockhartem i Cedrikiem... Nie trawię też większości śmierciożerców. No, z wyjątkiem Severusa i Malfoyów. Ah, byłabym zapomniała. Nie lubię Dolores Umbridge za to, że jest niesprawiedliwa, interesowna, niemiła i niesympatyczna.

* - proponuję zapoznać się ze znaczenie słowa "nieoficjalny" ;).
Edytowane przez Limonka dnia 01.05.2008 16:47

http://www.krollewpbf.aaf.pl/
Fidelisa
Dlaczego wszyscy tak Belli nie lubią? No dobra, nie musicie odpowiadać... Do rzeczy.

Kogo najbardziej nie lubię...
1.Antonin Dołohow- lepiej nie będę tego dłużej uzasadniać, bo puszczą mi nerwy i napiszę coś, czego nie chciałabym napisać...
2.Peter Pettigrew- po pierwsze: nie można mordować Puchonów, nie narażając się na mój gniew, po drugie... To wstrętny, obrzydliwy, ohydny, paskudny (etc.) zdrajca! Do tego głupi jak but. Nienawidzę go...
3.Dolores Umbridge- za niesprawiedliwość, kłamstwa, okrucieństwo, głupotę (nie ma to, jak obrazić centaury), za to, że była koszmarną jędzą, dla której największą aspiracją życiową było wyrzucić jak największą liczbę nauczycieli z Hogwartu (chyba, że przy okazji uda się ich od razu zesłać do Azkabanu) i za wiele innych rzeczy, których wymienianie zajęłoby mi jeszcze bardzo dużo czasu.
4.Draco Malfoy- ja wiem, że on pokazał swoje drugie oblicze itd. Ale jednak mimo wszystko nie potrafię wywołać u siebie sympatii do niego... Przez większość tomów był cyniczny, wredny, pyszałkowaty i ogólnie rzecz biorąc działał mi na nerwy.
x.Harry Potter- tak, gdzieś daleko na końcu listy zaczaił się nasz zielonooki znajomy, dla przyjaciół Wybraniec. Nie żebym go jakoś szczególnie nie znosiła i życzyła mu jak najgorzej. Po prostu wiele razy udało mu się piekielnie mnie wkurzyć...

Za Dursleyami też oczywiście nie przepadam, ale jakoś nigdy specjalnie się na nich nie skupiałam, czytając tą książkę.
Puchonka przydzielona do Slytherinu
hogsmeade.pl/button/userbar-slytherin.jpg
hogsmeade.pl/button/userbar-hufflepuff.jpg
nimbo.net/quiz/slyth.gif
nimbo.net/quiz/huff.gif

Slytherin przyjmuje takich,
Co mają czystą krew,
Co mają więcej sprytu
Od uczniów domów trzech.

A może w Hufflepuffie,
Gdzie sami prawi mieszkają,
Gdzie wierni i sprawiedliwi
Hogwarta szkoły są chwałą.

Dom: Slytherin
Różdżka: leszczyna, 12 1/4 cala, odłamek smoczego kła
Ulubiony przedmiot: Obrona przed czarna magią
Ulubiony nauczyciel: prof. Remus Lupin
Patronus: Lis
Animag: Wilczyca
Metamorfomag

Członkini FunClubu Remusa Lupina
img259.imageshack.us/img259/4407/rlkopiaqz2.png

www.geocities.com/thepensieve2003/images/persona_lupin.jpg

Kilka słów wyjaśnienia, co do mojego ślizgoństwa:
Po pierwsze-
to, że ktoś jest Ślizgonką i fanką swojego domu nie znaczy wcale, że wielbi Draco Malfoya.
Po drugie-to, że jestem Ślizgonką nie znaczy, że mam aspiracje na jadka
Po trzecie i najważniejsze- jestem Puchonką o ślizgońskich zachowaniach, takie przypadki też się zdarzają, więc nie wyobrażajcie sobie, że jestem niewiadomo jak "zła" (albo, że się za taką uważam)...
Koniec wywodu, dziękuję za uwagę

Gdzie skarb Wasz, tam i serce Wasze...

Things we lose have a way of coming back to us in the end. If not always in the way we expect...

Pochylę się nad różą, choćby na moich oczach mial spłonąć las...
Bo wszystko jest niczym, a coś może być wszystkim...

Zawsze inna, zawsze taka sama...

hiermijonanina
Przeczytałam kilka stron (przyznam się bez bicia, że nie wszystkie) i zdziwiło mnie bardzo, że nikt nie napisał o Ricie Skeeter. Mnie ona bardzo wkurzała, choć nie tak mocno jak np. Rufus Scrimgeour i Dolores Umbridge.
Edytowane przez Limonka dnia 01.05.2008 16:44

teagan
Zdecydowanie Rita Skeeter. Za co, chyba nie muszę mówić. Następnie Malfoy senior oraz... Ginny Weasley. Niech nikt nie pyta dlaczego, bo użyję niezbyt inteligentnej argumentacji "Bo tak".
"Masz karabin, zamiast gitary
ja kieszenie pełne czereśni"

Ave polish rock

Vemyana
Hermiona Granger. Wkurza mnie na każdym kroku ta panna mądralińska. I Wy sobie mówcie, jak to lubicie Hermionkę, jaka to ona dobra... ale ja w to nie wchodzę. I w sumie to tylko jej tak szczególnie nie lubię. Oczywiście nie przepadam za Umbridge, Dursleyami etc., ale w tym nie ma nic dziwnego.
Nie tylko jego rodzice zginęli z rąk Voldemorta.

Ale tylko on jest Wybrańcem. Ja też nie przepadam za Harrym, więc go nie będę tutaj bronić, ale ten argument jest denny ;]

Lunatyczka95
Cóż...
Jest dużo takich postaci. Ale najbardziej irytują mnie następujące postacie:
* Dolores Umbridge - w szczególności przez miłość do różu
* Ron Weasley - ze względu na jego manię "jak-ja-chciałbym-dorównać-Potterowi"
* Rita Skeeter - z powodu oczerniania ludzi w artykułach
* rozchichotane nastolatki z fanklubów Pottera i Malfoya (przykład? Romilda Vane)

Expecto Patronum
Trochę ich jest. Więc to by było tak :

Ciamciamciara numer 1 czyli nasz okularnik z pierwszej półki - Harry Potter. Za jego manię do ratowania ludzi, popisywania się i bycia lepszym od innych bo on jest ,,Wybrańcem'' i to on ma wszystko zrobić bo inaczej by go nie chwalili jak Boga.

Ciamciamciara numer 2 -Draco Malfoy.
hogsmeade.pl/tiara,slytherin,on.gif

Śmierciożerca

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dd/Full_Moon_Luc_Viatour.jpg/200px-Full_Moon_Luc_Viatour.jpg
Auuuu wilkołaczki auuuu ! xDD

Ciemny loch
Gorący proch
Trochę krwi
W oddali drzwi

sedan.blox.pl/resource/muz60.jpg

errol-F16
Tak szczególnie to mnie nikt nie drażni, ale jakbym miała wskazać osobe która mnie najbardziej irytuje to byłby Percy Weasley. Za to, że się tak przemądrza i nie umie przyznać do błędu...
errol-F16

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: