Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
03.07.2025 18:29
Syriusz32, aż musiałam sprawdzić, też mi stuknie 11 latek w sierpniu, ale czad :D

Żywy worek treningowy
30.06.2025 13:49
moje ma dopiero 8,5 Grumpy cat

Potęga Krwistego Steka!
30.06.2025 13:08
Chciałem się pochwalić, że minęło mi 11 lat na stronie Wrozka

Moje konto może czekać już na list z Hogwartu

Żywy worek treningowy
22.06.2025 19:39
nowa książka okołopotterowa w sierpniu! news na forum Ksiazka

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
21.06.2025 13:30
Wesołego ;)

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39460 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikalosiek13

Posiada 34226 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Kogo najbardziej nie lubicie?
Prefix użytkownikaNathika
Ach, zapomniałam o Dumbledore'rze. Zawsze był taki tajemniczy. Faworyzował Harry'ego, żeby na koniec wystawić go na walkę z Valdemarem Jeszcze strasznie mnie wkurzyło to, że on sądził, że nasz Chłopiec, Który Przeżył stanie się "Chłopcem, Który Zginął" Tak samo nie lubię James'a Potter'a. Dręczył Snape'a dla zabawy. Strasznie długo zajęło mu zobaczenie co się naprawdę w życiu liczy.

-
Prefix użytkownikaSzaman
o jej nie jestem jedyną, która nie lubi głównego bohatera.. no tek Harry Potter zdecydowanie mi się nie podobał. Nie wiem.. coś mi w nim nie pasuje i możecie mnie za to ukamienować, ale on faktycznie strasznie dużo zawdzięcza innym.

Prefix użytkownikaRazowaPanda
1. Dolores Umbridge. Żadna inna postać w HP tak mi nie grała na nerwach jak ona.
2. Rita Skeeter. Wiecznie tylko szukała sensacji. Rozumiem, że zawód miała taki, a nie inny, ale tak średnio ją to usprawiedliwia...
3. Voldemort i Bellatrix.
4. Severus Snape. Nazwał Lily Evans szlamą (kiedy stanęła w jego obronie!), gnębił Gryfonów (w szczególności Harry'ego, gdyż ten z wyglądu przypominał mu Jamesa, Neville'a, mającego problem z eliksirami i Hermionę, bo umiała użyć mózgu). Mimo tego, że ryzykował życiem dla Zakonu nie trawię go.
4. Lucjusz i Draco.
5. Peter Pettigrew. Budzi u mnie wstręt.
6. Alecto i Amycus Carrowowie. Nic chyba nie muszę mówić.
7. Antonin Dołohow i Augustus Rookwood. Dołohow zamordował Lupina, Rookwood był winny śmierci Freda.
8. Cormac McLaggen. Uhm... Irytujący laluś.
Edytowane przez Prefix użytkownikaRazowaPanda dnia 02.08.2015 13:34

Prefix użytkownikaDebbie
Umbridge - Nie wiem, co miałabym powiedzieć na jej temat. Okropna postać.
Glizdogon - Zdradził przyjaciół. Już to jest powód, by mnie denerwować.
Hmm... dalej Rita Skeeter - grająca na nerwy dziennikarka, pisała straszne i głupie kłamstwa.
Dursley'owie - wszyscy trzy mnie wkurzają. Ciotka Petunia i wuj Vernon cały czas tylko zwracali uwagę na swojego Dudziaczka i Harry'ego odrzucali.
Ciotka Marge - Występowała całkiem krótko w trzeciej części, ale to było wystarczające, żeby opowiadając te okropne bzdury kogoś podenerwowała.
Korneliusz Knot - Beznadziejny minister magii, który niczego nie zrobił. Raczej wszystko zepsuł. Nie wierzył w powrót Sami-Wiecie-Kogo, bo się po prostu bał...
Draco Malfoy - Chwalił się i zachowywał się głupio. Nie wiem, co więcej powiedzieć o Draconie. :D

Nie wiem, kto mnie jeszcze wkurza, ale napisałam choć listę tych, którzy najbardziej mnie denerwują.
Edytowane przez Prefix użytkownikaDebbie dnia 02.08.2015 19:35

Prefix użytkownikalarena
Mam kilka osób których nie lubię np.
Hermiona- działa mi na nerwy już od pierwszej części, bo jest strasznie zarozumiała i myśli, że wie najlepiej
James Potter- znęcał się nad Snape'm dla rozrywki i dokuczał mu
Lily Evans- niewierna przyjaciółka Snape'a
Glizdogon- a tutaj nawet nie trzeba tłumaczyć dlaczego nie lubię go, po prostu okropny gość
Ogólnie nie darzę sympatią głównej trójki bohaterów i chyba nigdy się to nie zmieni.

Prefix użytkownikaIzka_to_Hermiona
Nie przepadam za kilkoma postaciami... Nie jest to nie powiem jaka nienawiść, ale tak jakoś, nie przypadły mi do gustu.. Marudzi
*Luciusz Malfoy - wredny, zły, który darzył wielką nienawiścią mugoli i mugolaków.. Zarozumiały, uważający się za kogoś lepszego, bo był "czystej krwi"..
*Dolores Umbiridge - wprowadziła bardzo dużo bezsensownych zakazów, znęca się nad mugolami i mugolakami.. I z wyglądu przypomina ropuchę (a ja boje się żab, ropuch itp)...
*Glizdogon - niewierny przyjaciel.. Zdradził ludzi, którzy mu ufali.. Diabeł
*Bellatrix Lestrange - torturowała do utraty świadomości rodziców Neville'a i zabiła Syriusza Blacka!!!!
Jest jeszcze kilka osób, za którymi nie przepadam, ale nie będę zanudzać!!! :)
Izka :) Wrozka

Prefix użytkownikaHermione56
Nie cierpie oczywiscie Dolores Umbridge! Zawsze robila wszystkim na zlosc, byla niesprawiedliwa i ponizala wszystkie domu oprocz Slytherin'u. (oczywiscie do terazniejszych Slizgonow nic nie mam, zeby nie bylo.) Byla w ministerstwie i niby chciala dobrze, a wszystko potrafila zepsuc.

Prefix użytkownikaPan_Aston
Rita Skitter była najgorsza. Dolores niebyła taka zła, nie wiem czemu ale nie wkurzała mnie tak samo jak Rita. A Drako był przedstawicielem tego "złego" co wkurza na co dzień.
Ktoś pisał że nielubi Harry'ego, ja bym nie mógł przeczytać siedmiu tomów powieści i nie lubić głównego bohatera.
:D :)

Prefix użytkownikaremusmistrz
1.Glizdogon-wiadomo
2.Bellatrix - zabiła Syriusza i Tonks , w ogóle porąbana
3.Greyback - walnięty i spierniczył życie Lupinowi
4.Dołohow - nie tak walnięty jak nr 2 i 3 ,dlatego tutaj ,zabił Remusa
5.Umbridge - wiadomo
6.Rita -wiadomo
7.Voldemort - wiadomo
8.Lockhart - napuszony laluś i oszust

Prefix użytkownikaGlen
Na pierwszy ogień idzie Dolores Umbridge - Knotowi naprawdę poprzewracało się w głowie, że wysłał tę kobietę do Hogwartu. Nauczanie OPCMu jedynie z podręczników, zaprzeczanie oczywistej prawdzie o powrocie Voldemorta, jej metody dyscyplinowania... Straszny człowiek i fatalny nauczyciel, wywołujący u mnie odruch wymiotny.

Rita Skeeter, która wypisywała bzdury w proroku tylko po to, by dobrze sprzedać swe teksty. A jeśli przy tym naruszała prywatność opisywanych osób czy je ośmieszała, to wcale jej to nie obchodziło.

Glizdogon - osobiście nienawidzę ludzi niegodnych zaufania, gotowych sprzedać praktycznie każdego. Peter, który wydał swych przyjaciół, skazując ich na śmierć, wrobił w to morderstwo niewinnego człowieka, a potem przez kilkanaście lat ukrywał się jako szczur budzi we mnie pogardę.

Lockhart, który jako nauczyciel był kompletną porażką. Choć jego to chyba nawet ciężko nazwać nauczycielem, skoro uczniowie na jego lekcjach słuchali jedynie opowieści o niesamowitych przygodach. Których on sam nawet nie przeżył... Oszust i człowiek pragnący ciągle stać w świetle reflektorów - na szczęście różdżka Rona dobrze wypełniła swe zadanie ;)

Prefix użytkownikaBlueAri
Uwaga, uwaga, to będzie wielkie zaskoczenie - Dolores Umbridge. Ona mi przypomina te wszystkie nauczycielki, które nic nie potrafią nauczyć, a metody nauczania mają tak beznadziejne, że aż boli. I ten róż, który ją otaczał...

Bellatrix - ZABIŁA MOJEGO KOCHANEGO SYRIUSZA! No, to wszystko w tym temacie :D

Glizdogon - nie lubię nielojalności i w ogóle wszystkiego, co reprezentuje ów postać. Dlaczego James, Syriusz i Remus mu zaufali?

Lucjusz Malfoy, Lockhart, Rita Skeeter i paru innych - nie lubię ich, ale jakoś specjalnie mi w pamięci nie utkwili.

I nie wiem czy pisać o nim tutaj, mianowicie Severus Snape. Denerwuje mnie, wiem, że Huncwoci spieprzyli mu życie, on sam chronił Harry'ego, ale on mnie zupełnie nie przekonuje. No po prostu go nie lubię. Tyle w temacie.
[center]Przysięgam uroczyście, że knuję coś niedobrego

A może w Ravenclawie
Zamieszkać wam wypadnie
Tam płonie lampa wiedzy,
Tam mędrcem będziesz snadnie.

www.arrakis.es/~jalcaraz/ELE_Y_ALMU/HP/ESCUDO%20RAVENCLAW.jpg

img.zszywka.pl/0/0052/w_8466/moj-swiat/mlodzi-huncwoci-pierwszoklasisci-.jpg

pu.i.wp.pl/k,NjgwNTIzMTcsNDY3ODkwNzI=,f,ginny-weasley.jpgffgff.jpg

Idź tam, gdzie prowadzi cię serce, inaczej utracisz wszystko

www.aceshowbiz.com/images/still/percy_jackson15.jpg

Bo to tak jest, że dla siebie, owszem, można coś tam zrobić, ale la drugiego człowieka to już można coś niesamowicie pięknego zrobić, wszystko. Wszystko.

Kto czyta książki, żyje podwójnie.

Koniec psot
[/center]

Prefix użytkownikahermiona03
Ja nie darzę sympatią do:
* Różowej wstrętnej landryny(chyba wiadomo że chodzi o Umbgride)
* Glizdogona (fuj! szczur zamieniający się w człowieka)
* Dzieci Potterów też nie lubię a wszególności Albusa Severusa Pottera
* I oczywiście Dudziaczka (Ble ble ble opasły grubas bez serca)
* I śmierciożerców, dementorów i całej reszty

brak
Prefix użytkownikaJuliaGranger
Bellatrix - och.. Jak ja jej nie cierpię. Naprawdę nie rozumiem ludzi którzy są nią zafascynowani. Zabiła tak wielu ludzi, torturowała śmiejąc się w twarz.
Snape - Nie do końca go rozumiem... Gburowaty, wredny... A jednak chroniący Harr'ego...
Umbrige - o bosh ta różowa landryna chyba wszystkim działała na nerwy x.x
Wszyscy śmierciożercy w szczególności Lucjusz Malfoy, ugh złe zło. Służy temu czarnemu panu bo się go boi ich logika jest serio dziwna.
Draco Malfoy- no tu nie mogę powiedzieć, że go nie nawidzę, bo to nie jego wina, że ma takich rodziców. Czasem było mi go żal. Ten jego złośliwy uśmieszek hyh <3 Ale jak obrażał Hermione to mnie wpieniał x.x Po prostu za nim nie przepadam.
Voldzio - wiadomo czemu :D
Lavender Brown- Eee.. Nie cierpię jej działa mi na nerwy. Zapatrzona w tego Rona była hah to było dość śmieszne taka torszkę psycho.
Stworek - nie można powiedzieć, że go nie nawidzę, ale... Obrażał wszystkich oprócz Black'ów wiadomo był ich skrzatem domowym...
Ogólnie za ciemną stroną mocy nie przepadałam :D
~Romione

Prefix użytkownika_Kamyk_
Moje typy są następujące:

Korneliusz Knot - gdyby nie on, wszystko by się inaczej potoczyło. Minister? Amelia Bones się bardziej nadawała!

Romilda Vane i Cormac McLaggen - ARGH...PFF..... Jacy oni aroganccy Ach.. grrr... nienawidzę tej cechy. >,<

Draco Malfoy - Dyskryminacja i uważanie się za elitę również nie sprawia sympatycznego wrażenia...

Harry Potter - Lubię go, ale wkurza mnie swoją specjalną, aż wyszukaną szlachetnością i brawurowością...

James Potter - "Jesteś parszywy, arogancki jak twój ojciec, Potter!" Czarodziej

Syriusz Black <przed azkabanem, wspomnienia> - Czemu? Odpowiedź taka sama jak wyżej przy James'ie : p

Hermiona Granger - Za dużo przemądrzałości czasami.. często... zawsze. xD

Ginny Weasley - Zbyt pompatyczna i narwana osoba, denerwuje mnie to.

Pansy Parkinson - Hmmm... Wredna? Pyskata? Wysokie mniemanie?

Albus Dumbledore - Jeżeli coś się schrzaniło, to trzeba mieć odwagę się przyznać.

Voldemort - Ehhh.. wiadomo... "AVADA KEDARVA!"

Fred i George Weasley - Oni mnie śmieszą, ale i wkurzają zarazem xD Hahah, ale jednak to pozytywne postacie :>

Argus Filch - Najgorszy woźny EVER!

Rita Skeeter - Dążenie do sławy dzięki kłamstwom? NEIN. Tylko uczciwość i ciężka praca!

Scabior i Carrowowie - Jezu, naprawdę, Umbridge to baranek.

Seamus Finnigan - Jego temperament wkurzał mnie w WA.

Lucjusz Malfoy - tak się skrzatów nie traktuje!

I tyle chyba. Ci, którzy się pewnie dziwią czemu nie wpisałem Umbridge, Lavender, Cho, Glizdogona, Bellatrix, Marietty, Zachariasza... Mam wytłumaczenie. Ich lubię po prostu :D
OTO NAJPRZYSTOJNIEJSZY HPNETOWICZ

oi67.tinypic.com/x5qlau.jpg

CUD!

Toph?xD

oi61.tinypic.com/xe0603.jpg

38.media.tumblr.com/9ed94d85e72b100c05d60f02d88e7e96/tumblr_nfu62xzYp61u47lcno2_r1_500.gif

W Hufflepuffie możesz być kim chcesz,
A nie kim musisz być.

media.giphy.com/media/ib6ODgiEUUhiw/giphy.gif

jestem Puchonem, więc jestem tylko sobą. Tyle w temacie.

Czy to złe? Że jestem sobą? Że nikogo nie udaję? Jestem sobą, a to sztuka.

fc07.deviantart.net/fs70/f/2012/150/0/e/hufflepuff_don__t_care_by_ununununium-d51q4lz.jpg

oi61.tinypic.com/25sq0bb.jpg

"I got my feet kicked up and it's a quarter to four
Nothin' to do so I just stare at the floor
Well maybe I will try to sneak into the Ravenclaws' place for once
'Cause it seems like such fun and
they're just so uptight and
I could make excuses
But the truth is they'd all probably just blow
'Cause after all I'm just a Hufflepuff, Just a Hufflepuff

I try to keep a low profile during the war
I'll leave the fighting up to the Gryffindors
'Cause man they sure like to be heroes
But not me, you see
'Cause it don't seem like fun and
it just seems crazy man,
I could make excuses
But the truth is they'd all probably just blow
'Cause after all I'm just a Hufflepuff
Just a Hufflepuff

It's hard to be the outside lookin' in through glass
When everyone is praisin somebody else, some other class.
And even though I may not have the brains or the brawn
I'm loyal to the ones that matter to me,
'cause it's just the right
thing and, it's just how I am and I won't make excuses,
'cause the truth is that I'll do just enough,
'cause after all I'm just a Hufflepuff.
I am just a Hufflepuff"

I nie mówcie jakiej jesteście płci kiedy nie chcecie pokazać swojej mordy Wrozka ~ ulka_black_potter

Kurde...No coś na pewno umiesz xD UMIESZ NIC NIE UMIEĆ! ~ Mist

_Kamyk_, chyba Ci zakosze zdjęcie z podpisu xD (do własnego podpisu :3)~ Syriusz32

BLANCO, CHCĘ BYĆ MINISTRANTEM, ciul z tego, że jestem niewierząca. ~ Cookie

Wykorzystywanie chłopca w łazience jest nie na miejscu ;< ~Alette

[center]Kamyk = Amber Hufflepuff(żółć w godle)=Gold ~ Blanco

_Kamyk_, szkoda mi Cię Przepraszam Mam podobno serce z kamienia, ale mi tak smutno :< Ale może to dlatego, że z kamienia^^~ gne

Jestem dumny, że jestem Puchonem.

You might belong in Hufflepuff, where they are just and loyal, those patient Hufflepuffs are true and unafraid of toil.

38.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao1_250.gif38.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao2_250.gif

38.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao3_250.gif38.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao4_250.gif

33.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao5_250.gif33.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao6_250.gif

38.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao9_r1_250.gif33.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao10_r1_250.gif

38.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao11_r1_250.gif33.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao12_r1_250.gif

i.imgur.com/RM8ioJs.gif

Ziemia, Ogień, Powietrze, Woda

fc01.deviantart.net/fs70/f/2012/084/d/9/the_legend_of_korra___bending_intro_by_aragnael-d4tvy1i.gif

"Każdy ma jakąś fobie."

img2.wikia.nocookie.net/__cb20130908171929/cartoonnetwork/images/0/0f/Ghostfreaks_Tendrils.PNG

Hufflepuff <3
i58.tinypic.com/kbrfyo.jpg

Prefix użytkownikaKathleen_Black99
Jest wiele osób, których nie lubię :D Jednak najbardziej najbardziej na świecie nienawidzę Dolores Umbridge, chyba nikogo to nie dziwi :) Z ważniejszych osób, które nie lubię ... Harry. I tu może bardzo dużo osób się nie zgodzi, ale jak dla mnie miał więcej szczęścia niż wiedzy i umiejętności. Nie lubię też Cho, Sybilli, Zachariasza :_:, Cormaca, Lucjusza i czasami niecierpiałam Albusa :/. Jak już mówiłam, wiele jeszcze odób nie darzę symaptią, ale nie odegrały one większej, jak dla mnie, roli :)
Ten profil jest własnością
Księżniczki Gwiazd

"Zdawało mu się, że Syriusz upada jak na zwolnionym filmie. Jego ciało wygięło się w łuk i osunęło do tyłu przez postrzępioną zasłonę zwisającą spod łuku ...
I Harry zobaczył, jak na zniszczonej, niegdyś przystojnej twarzy jego ojca chrzestnego pojawia się mieszanina strachu i zaskoczenia, gdy przeleciał pod starożytnym łukiem i zniknął za zasłoną, która falowała jeszcze przez chwilę, jakby uderzył w nią silny wiatr, po czym znieruchomiała."

m.ocdn.eu/_m/a61e71c9ec0473e2235d22216a8c72b9,62,37.jpg

Prefix użytkownikaFelice
Najbardziej nie znoszę Gilderoya Lockharta. Co za jakiś zblazowany koleś. Jakbym go spotkała w realu, to chyba dostałby w twarz. Bardzo nie lubię takich ludzi.

Dolores działa na mnie jak czerwona płachta na byka. Przypomina moją matematyczkę z liceum, może dlatego xD

O! Przypomniało mi się, że nie lubię Cho. Jest jakaś nijaka. Taka jakaś bez charakteru.
www.harry-potter.net.pl/infusions/puchar_panel/images/slytherin.gifNoce Wężywww.harry-potter.net.pl/infusions/puchar_panel/images/slytherin.gif

Elizabeth Prince
x Emily Takoizu x Felice Nixon x Keira Foley

Mam zielo­ne oczy z charakteru...
.

b3.pinger.pl/c9e8a8d695a1899aa7d5bb514c3f064f/tumblr_n6c6lzCVmR1qmgl6lo2_250.gif

Skoro Ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa, razem zadziwmy świat.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/b8/71/6f/b8716f0bb8aef37bc4938746417d2d81.jpg

Prefix użytkownikaHermionka78
pokolei:
1.Draco Malfoy
2.Dolores Umbridge
3.Lord Voldemort
4.Lucjusz Malfoy
5.Argus Filch
6.Bellatrix
7.Gilderoya Lockharta
8.Seamus Finnigan
9.Korneliusz Knot
10.Lavender Brown

Harry-Potter.Net.pl
Prefix użytkownikaMonicMalfoyWeasley
Nienawidzę:
1. Lucjusz Malfoy - No po prostu jak ja go nie cierpie! Taki zapatrzony w siebie arogancki czystokrwisty dupek! Jak ja go normalnie widziałam w jakieś części i słyszałam ten jego drwiący ton w stosunku do Weasley'ów czy do kogo innego to po prostu miałam ochote rozwalić telewizor czy komputer.

2. Dolores Umbridge - różowa landryna, która mnie tak okropnie wkurza. Jedyny fajny tekst który wypowiedziała to " Chłopcom zabrania się zbliżać do dziewcząt na mniej niż 8 cali." i tylko ten jeden. Nienawidze jej.

3. Bellatrix Lestrange - Nie. Cierpie. Jej. Jak Molly ją zabiła to normalnie prawie zaczęłam tańczyć taniec szczęścia.

4. Severus Snape - pewnie teraz większość ludzi mnie shejtuje, ale nie lubie go. Nie nienawidze tak jak wyżej wymienionych, ale po prostu nie lubie. Rozumiem, że miał ciężkie życie i, że poświęcił sie dla LiLy i, że ją kochał, ale dla mnie i tak zawsze będzie wrednym profesorem od eliksirów.

To 4 postacie, które najmniej lubie.
W Ravenclawie tylko ci
Których umysł pięknem lśni.

"Prawda to cudowna i straszliwa rzecz, więc trzeba się z nią obchodzić ostrożnie." ~ Albus Dumbledore

"Czasem trzeba być w życiu ofiarą, żeby kiedyś stać się zwycięzcą." ~ Autor Nieznany

"Telewizja to tylko zastępcza rozrywka dla mózgu, kto nie czyta, ten właściwie nie potrzebuje już głowy, nie mówiąc oczywiście o wyobraźni i fantazji"

Billie Joe

Prefix użytkownikakospirre
Dolores Umbridge.
Nienawidzę jej bardziej niż Voldiego, a czemu? Katowanie uczniów, dwulicowość, ten jej pyzaty uśmieszek, zesłanie na Pottera dementorów ale... To nie jest to czego najbardziej w niej nie cierpię, bo są postacie, które wykonywały gorsze czyny.
Sama jej postura, charakter... Grr. Jak tylko widzę jej twarzyczkę, lub gdy czytam jej imię w książce, po prostu chce mi się krzyczeć. NIENAWIDZĘ JEJ NAJBARDZIEJ.

Ale są jeszcze postacie których nie znoszę :>

Petter Pettigrew.
Może i chciał ratować Harrego, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Zdradził Huncwotów, w tym Jamesa i Lily. Skłamał, oszukał i stchórzył. W dodatku pomógł narodzić się Voldemortowi.

Cho Chang.
Malutka, urocza Azjatka hm? Ciekawie. Raczej malutka, rozpieszczona dziunia. Wiem, nie mam podstaw aby tak o niej mówić, ale nie trawię jej. Wydaje mi się sztuczna i pusta. Zwykła laleczka na wystawę. Nie ma w sobie niczego. Nie cierpię jej, Cedrik stracił tylko cenny czas, którego miał tak mało. W sumie to główny powód...

Lavender Brown (???).
Nie wiem czy dobrze napisałam nazwisko. Chyba każdy wie, czemu jej nie cierpię, tutaj nie trzeba objaśnień.

Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg.

orig00.deviantart.net/56d0/f/2016/049/9/c/output_byfnba_1__by_scourgemangastudios-d9s7qxh.gif

64.media.tumblr.com/63ddd495dff33ec7c8f44e35801573be/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo1_500.gif

orig00.deviantart.net/56d0/f/2016/049/9/c/output_byfnba_1__by_scourgemangastudios-d9s7qxh.gif

infj|aquarius|xvii|ravenclaw

~~~
there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life
~~~

64.media.tumblr.com/16e929c292fef1869760e896884cf51c/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo2_500.gif

Natka Potter, Lilyatte

Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3

Prefix użytkownika-lavender-
To są dwie postacie, które darzę nienawiścią. Możliwe, że jest ich więcej, ale na razie nic sobie nie przypominam.
1. Dolores Umridge - od samego początku jak tylko ją poznałam w książce i filmie wiedziałam, że jej nie polubię i miałam rację. To jest po prostu kawał wrednej różowej landryny. Kary, które dawała były nie do pomyślenia. Jak można tak traktować uczniów?
2. Peter Pettigrew - nie rozumiem, jak mógł przez tyle lat się ukrywać i udawać, że został zabity przez Blacka. Niesamowite jak zabawił się losem swojego przyjaciela. Nienawidzę takich ludzi.
imgur.com/4tJxha0.jpg

Life is better when you dance.

imgur.com/5v5kL1t.gif

And if the music is good you dance.

imgur.com/MCbsHbX.gif

Never too tired for it.

imgur.com/gMbgChW.gif

imgur.com/4tJxha0.jpg

W Hogwarcie
Josephine Davis - klik!

imgur.com/4tJxha0.jpg

Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie.

imgur.com/spCiL4m.jpg

W Ravenclawie tylko ci,
których umysł pięknem lśni.

imgur.com/4tJxha0.jpg

imgur.com/h2aKCxL.gif

My body is like a rum chocolate souffle. If I don't warm it up right, it doesn't rise.

imgur.com/aaHYNMx.gif

Did you know that dolphins are just gay sharks?

imgur.com/RPgc5NQ.gif

imgur.com/4tJxha0.jpg

imgur.com/1V23D9i.gif

imgur.com/4tJxha0.jpg

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: