Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami
14.10.2024 16:15
Urodziny

Wielki Mag
14.10.2024 16:00
Wrozka

Ponury Żniwiarz
14.10.2024 16:00
Eyebrows

Wielki Mag
14.10.2024 15:59
UDAŁO SIĘ

Ponury Żniwiarz
14.10.2024 14:11
Duszek

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59641 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 57438 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45361 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 38930 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Kogo najbardziej nie lubicie?
Prefix użytkownikaAnimag37
Mnie jakoś szczególnie nie denerwowały te, czasami nieprzyjemne nastolatki, jak Lavender czy Cho. Ich czyny nie były na większą skalę, jak np. Voldemorta. Z drugiej strony nie napiszę, że nie lubię całej tej Śmierciożerców, bo to by było kłamstwem. Ich zachowanie, choć okrutne, nie wzbudzało we mnie większej nienawiści. Osoby takie jak Bellatrix (zapatrzona w Voldemorta) czy Greyback (wilkołak, którego rządzą krwi w pewnym stopniu mogła skutecznie odwrócić od dobrej strony) nie są może przeze mnie uwielbiane, ale nawet ich... Toleruję to chyba za mocne słowo... Podobnie Peter, ci jego przyjaciele nie byli znów tacy fajni. Dudley jest pozbawiony magii, a mimo tego nie załamał się gdy Harry okazał się czarodziejem. No i jeszcze się z nim pogodził, więc nie mogę go uznać za znienawidzonego. Na pewno Umbridge, za fałszywość odzianą w różowe bluzki i kotki na ścianach ;-; Oprócz niego jest jeszcze Lucjusz. Mania czystości krwi... Draco w pewnym stopniu wybaczam, bo wychował się wśród tej otoczki kultywowanej przez ojca. Był też trochę do tego zmuszony, bał się o rodzinę. A Lucek miał chyba wybór i wybrał jak wybrał. ;/ Nie lubię całej rodziny Blacków, (oprócz znanych wyjątków ;) ) też za to dążenie do czystości i nakierowywanie potomków na drogę Slytherinu. I wydziedziczanie, gdy coś nie poszło po ich myśli. :v
ChmurkaChmurkaChmurkaChmurkaChmurkaChmurkaChmurka

Prefix użytkownikaAndi Miller
Nienawidzę negatywnych postaci. Wiadomo za co. Stawiam się po stronie Harry'ego. Bardzo irytują mnie Voldemort, Bellatrix i Lucjusz. Dwóch pierwszych nie znoszę z powodu uśmiercenia tylu fajnych postaci, a ostatniego za wykorzystywanie i zmuszanie syna do bycia śmierciożercą, oraz za wyśmiewanie się z Weasley'ów. W świecie mugoli najchętniej zabiłabym wszystkich Dursley'ów. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego.

Prefix użytkownikaCatherine Black
Zdecydowanie pierwsze miejsce zajmuje u mnie różowa ropucha - Dolores Umbridge
Percy Weasley też jest mocno wkurzający
Kiedyś dodałaby tu też Draco, ale naczytałam się tych wszystkich fanfiction i teraz mam w głowie dwie różne postacie

Prefix użytkownikaWioletta
nie będę oryginalna, nie lubię wielu osób, ale nie na tyle by się tutaj znalazły. wymienię jedną której najbardziej nie lubię - Dolores Umbridge, ale że ku wielkiemu szczęsciu denerwowała mnie tylko w ZF no może i w IŚ. a taką inna postacią, której nie lubię i wkurzała mnie przez wszystkie części to Ginny. :)
66.media.tumblr.com/tumblr_m7w3e1EGQt1qi99a3o1_400.gif

Severusie, jak mogłeś..

media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/3POlj6ueXAr6bf8j3EtDVQAohI0/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2016/01/14/936/n/1922283/31473ad6379f89e0_tumblr_m7q3sarQX11rxf32jo3_500/i/When-His-Hair-Becomes-Its-Own-Thing.gif

66.media.tumblr.com/851347c5eea14a6bb28865db2d39cacf/tumblr_mnfjpxvq3N1s5o7dro4_r1_500.gif

WYMOWNA - 26.07.2016
Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04)
Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021..

funkyimg.com/i/2joAe.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admzpiek2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/adminzpieklawiola.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/galeria.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_objawienie.png

Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3
- od wspaniałej Matki Karczmy, Alette!

funkyimg.com/i/2joEp.jpg

Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3

[img][/img]

Z dedykacją dla mnie od Ewy!

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/img_20170802_220052_057-1_1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/screenshot_2017-08-07-19-14-24-2.png

Z dedykacją dla mnie od ulki kulki!

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/img_20170726_161423_624.jpg

Od Klaudka! <3

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/sevcio.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/severus-675x937.jpg

Od Julki! Izrael!

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/2w50byd.jpg

Wcześniej:
w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher
różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa
czarodziej: półkrwi.
Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana

Pottermore: wiolcis
dom: Gryffindor
różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca.

Prefix użytkownikaInga Clinton
Boże... jak można nie lubić Dolores, Belli, GINNY!!! Ja tam Malfoya nigdy nie lubiłam, ale teraz przez takie jedno fajne ff bardzo go lubię <3 Ale nie tak, że go kocham czy coś xD. A kogo ja nie lubię??? Dartha Vadera mam do niego zrazę <3
naforum.zapodaj.net/thumbs/9274c9d6c552.jpg

imageshack.com/a/img923/3857/utQs1H.gif

#TeamMafia
Valkyrie

Prefix użytkownikaGryfonka93
Voldemort oraz Umbridge, oboje źli, ze Slytherinu, nie lubią nugolakow, tolerują czarodziejów czystej krwi.. Voldemort no cóż mordował mugolaków , niszczyl wszystkoco mu po drodze, zabil rodziców Pottera 😢 całe szczęście ze został pokonany przez Harrego 😊
Co do Umbridge była okropna nauczycielką, nie pozwalała na praktyczną magię, denerwowala uczniów nauczycieli podczas lekcji i podczas wizyty, karala mugolakow i czarodziejów półkrwi za niby kradzieże różdżki.

Prefix użytkownikaViolet-Horde
Hm... kogo ja nie lubię? Wiem! Nie lubię Rona Weasley'a! Od początku jakoś tak go nie lubiłam... Jeszcze niezbyt lubię Umbrige, ale mimo wszystko ona jakoś wpłynęła na całą sagę i jest mi w sumie obojętna. Jeszcze Astoria! Ale o niej za dużo powiedzieć nie mogę, bo praktycznie o niej nic nie wiem. Ale jako shipperka Dramione, po prostu obwiniam ją i Ronalda i o to, że Hermiona i Draco się nie spiknęli (wiem, że to i tak nie możliwe Przepraszam ) O i jeszcze Cho Chang! Jak ona mnie wnerwia! I jeszcze Lavender! Ale ona jakby była z tym swoim Ronusiem, to Hermiona była z kimś odpowiedniejszym... Jejku trochę tych postaci jest! O jeszcze mi się teraz przypomniały jakże ,,milutkie" akromantule :c
Z DNIA 2018-12-20

NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11

PLAY.

[ 00:45:32 ]

[ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ]

Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki.

[ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ]

[ 00:02:05 ]

Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja...

[ ZACIĘCIE OBRAZU. ]

SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL

[ 01:03:28 ]

[ SZUM. ]

[ STRZAŁ. ]

[ PIK PIK. ]

Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany.

END OF THE RECORDING.

www.harry-potter.net.pl/images/articles/podpisviolet.jpg

pfp cr: Giulia Valente

Prefix użytkownikaania potter
Dolores Umbridge - Taaak, jej zdecydowanie nie lubię. Pewnie tak samo jak każdy z was. Nie rozumiem, jak można być tak bezczelnym i bez serca, żeby tak traktować dzieci w szkole. nie lubi mugolaków, czarodziejów półkrwi... Brak tolerancji xD

Ooo! Jeszcze te mega milutkie akromntule ze swoją rodzinką <3 Jak ja ich nie cierpię <3
lights will guide you home
and ignite your bones
and i will try
to fix you

w Hogwarcie możecie mnie znaleźć jako Anne Leishale Dino

www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_4z0q9RZEhNShaM6Ej35HuAWrDVZ4TyaU.gif

Prefix użytkownikaPaulaSmith
Nie wyróżnię się pisząc, że najbardziej nie lubiłam Umbridge. Jej niechęć do innych gatunków, mugoli sprawiła, że postrzegam ją jak takiego Hitlera- osobę bez serca, dla której działań nie ma usprawiedliwienia.

Ale podczas czytania pojawiły się postaci, których zachowanie nie przypadło mi do gustu. Pierwszą taką osobą jest zdecydowanie Korneliusz Knot, jego idiotyczne zachowanie zaczęło się jeszcze przed powrotem Voldemorta, kiedy to nie chciał odwołać Turnieju Trójmagicznego, no a w V tomie sięgnęło zenitu- zapatrzenie w siebie, chęć zasiadania na wysokim stanowisku za wszelką cenę. Niby był po dobrej stronie, tylko nie umiał nie być egoistą.

W V tomie była jeszcze jedna postać, którą ogólnie lubię, ale wtedy zachowywała się równie idiotycznie, co Knot. Mowa o Albusie Dumbledorze. Uważam, że jego unikanie Harry'ego było głupie, wiele szkód tym narobił.

To chyba tyle ode mnie xD
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wyd2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydpro2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminpaula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admingadulapaula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/objawienie.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/paula.png

78.media.tumblr.com/06faed4d6c3be0fab9fbd74bd1023201/tumblr_mxeds7ekEv1ru0os8o4_500.gif

SarahisSerce

funkyimg.com/i/2CwAW.jpg

Prefix użytkownikaSofia Romano
Nie przepadałam za Dolores Umbridge. Nie mogłam znieść jej pychy idącej w parze z wyniosłością. Nie na miejscu było jej zajęcie stanowiska należącego do Dumbledore'a. Znacząco nadużywała swojej funkcji chociażby przez znęcanie się nad uczniami. Z pozoru "różowa landryna" okazała się wyrafinowaną, bezduszną i dążącą do celu po trupach żmiją.

Prefix użytkownikaLynn Avery
Ron. Żadna inna postać w książce mnie tak nie wkurza jak on. W filmie podobnie. Dziwię się, że w ogóle przeżył to wszystko i jeszcze ma wygodną posadkę w MM. Dla mnie to kompletne beztalencie, na dodatek mało inteligentny, ciągłe się fochający, płytki narcyz, który nie ma kompletnie nic do zaoferowania. Mało wie, mało umie, mało rozumie, mało go obchodzi. Chce się tylko nażreć i mieć święty spokój.

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: