Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
05.11.2025 20:29
Takoizu, powiem szczerze, że teraz też bym tak zrobiła xD

Praktykant w Św Mungu
05.11.2025 16:21
Shanti Black, ja poszłam na łatwiznę przy ślubie i zorganizowałam bardzo małą imprezę na 30 osób xD

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.11.2025 13:51
Nquus, powodzenia w dorabianiu, w podarowaniu biżuterii i później w planowaniu całej imprezy! ja myślałam, że dostanę fisia przy organizacji ślubu Młotek

Harrych świąt!
31.10.2025 16:17
Duszek Duszek Duszek

Praktykant w Św Mungu
31.10.2025 13:52
Nquus, uu! Super <3 Również trzymam kciuki!!

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikalosiek13

Posiada 34226 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Kogo najbardziej nie lubicie?
miharu
Flegma napisał/a:
Odkupiła by winy, gdyby zrobiła paring DM/HG (wiem, wiem, jestem nienormalna, ale oni do siebie pasują w pewien dziwny sposób)^^
Taak.. oboje są przemądrzali.. :smilewinkgrin: ..tylko znowu - Draco z tego powodu oczywiście jest przez Rowling sprowadzony do etykietki "przemądrzały kretyn, przekonany o własnej wyższości", a Granger "po prostu ma duża wiedzę i czasem lubi się nią popisać". Tak to jest u Joaśki..
<<Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów
Chroń nas Slytherinie! >>

Flegma
No cóż... Rowling jest głupia i tyle... Ale ja tam lubię tą 'przemądrzałość' Malfoya. Wydaje mi się, że gdybyśmy znali dokładniej Draco, to okazało by się, że jest on mądrzejszy o niebo od Pottera.

Limonka
Zgadzam się Flegma xD. Ja bym takiego Pottera nie chciała znać... Jego zachowanie wobec przyjaciół, wobec Cho i wobec całej reszty świata jest po prostu... denne...

Flegma
Wogóle zacznijmy od tego, że cały Potter jest... denny? Gdyby w 5 części nie zachciało mu się zgrywać bohatera, to Syriusz by nie zginął... Jeju ale palant

miharu
Flegma napisał/a:
Ale ja tam lubię tą 'przemądrzałość' Malfoya. Wydaje mi się, że gdybyśmy znali dokładniej Draco, to okazało by się, że jest on mądrzejszy o niebo od Pottera.
To całkiem możliwe. Oczywiście trzeba miec opanowaną umiejętność czytania między wierszami i wnioskowania z tego, co się dzieje, bo Rowling trzyma stronę Świetlanego Bohatera Pottera, więc przez usta :D by jej nie przeszła jakakolwiek pochwała Dracona. Draco stara się unikać pakowania w kłopoty, czego Potter oczywiście nie potrafi. Zawsze pcha się w najgłupsze z możliwych wydarzenia, i zawsze wybiera najbardziej idiotyczne posunięcia. Że przeważnie mu się udaje wyjść cało, zawdzięcza chyba tylko prawdzie "głupi ma szczęście". Draco jest jednak myślącym chłopakiem, i to nie tylko w porównaniu z Potterem, przy którym każdy byłby myślicielem.. :smilewinkgrin:
<<Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów
Chroń nas Slytherinie! >>

Flegma
Nie no np. do Rona nic nie mam za bardzo, bliźniaków lubię i Syriusza też, Hermę zniosę, ale Potter...? Nie jestem w stanie zrozumieć fanów Chłopca-Który-Stał-Się-Palantem-W-Każdy-Możliwy-Sposób xD

Lilly__Evans
postacie, za którymi nie przepadam to:
- Umbridge ( te jej kary! sama niech zrezygnuje z czegos co lubi, np. różowego kolorku czy jedzenia )
- Percy Weasley ( co za debil! nie przyznaje sie do rodziny w 5 części żeby nie utracic pozycji w ministerstwie. pozatym stara się wszystkimi rzadzic, a jak był prefektem to sie tym chwalił )
- Peter Pettigrew ( wydał rodziców Harry'ego. co za tupet!! jak mógł zrobić coś takiego!? )
- Bellatrix Lestrange ( zabiła Syriusza, jedynego członka rodziny Harry'ego, no, może poza Dursleyami, ale oni to sie praktycznie nie liczą )
- Korneliusza Knota ( nie wierzył Harry'emu i Dumbledore'owi bo nie chciał żeby ktoś pomyslał że ministerswo jest bezradne. ale debil....)
ok, reszta może być. są to postacie za którymi nie przepadam, a nie których nienawidzę więc dobrze to zapamietać
Lilly__Evans

Prefix użytkownikaPoznaniaczek
Percy - bo chciejstwo przysłania mu umysł.
Lucjusza Malfoy'a - za całokształt
Stworka - przez niego zginął Syriusz
Lorda V. i innych śmierciożerców - za całokształt

Prefix użytkownikaAnix
Lockharta- bo to idiota
Knota- bo to idiota
Scrimgeore`a- bo to... musze kończyć?
Oprócz tego nie przepadam za Erniem McMillanem, Zachariaszem Smitchem oraz Cho Chang. No i nie lubię Ginny, drażni mnie samą sobą :/

Albus12
A ja nie lubię...
Bellatrix Leasterng- za to że zabiła mojego ulubionego bohatera, Syriusza Blacka
Korneliusa Ktona- za całokształt
Glizdogona- za to że zdradził Czarnemu Panu miejsce pobytu Potterów,
Harrego Pottera- za tą jego szlachetność....
I to chyba wsszyscy:D
"I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character."

Martin Luther King

Prefix użytkownikawiktor
Stworka, jak napisał Poznaniaczek przez niego zginął Syriusz
Malfoyów, za to że nie szanują czarodziejów nie-czystej krwi
Voldemorta, za to że zabija niewinnych
Bellatrix- na spółę ze Stworkiem zniszczyła Syriusza
Umbridge, nie przepadam za ropuchami

Ginny363
Ej Limonka ja wogóle nie rozumiem twojwgo podejścia jak nie spodobał ci się główny bohater to jak ty wogóle czytałaś? JAK dla mnie to Harry jest najlepszy no i jeszcze lubię Ginny.

P.S. Jeżeli juz ktoś ma umrzeć to tylko Malfoy!
Nigdy Nie Pozwól By Strach Przed Działaniem Wykluczył Cię Z Gry...

Limonka
Szczerze mówiąc, to ja twojego podejścia również nie rozumiem. Czy jest gdzieś powiedziane, że trzeba lubić głównego bohatera? Nie jest. Chcesz wiedzieć jak czytałam? Najczęściej z kubkiem herbaty i czekoladą wedlowską pod ręką, wodząc wzrokiem po tekście. A jeżeli chodziło ci o to, dlaczego w ogóle zaczęłam czytać tę serię - kiedyś Harry'ego lubiłam. Dopiero kilka miesięcy temu stwierdziłam, że nie wszystko jest albo czarne albo białe, i nie jest tak, że każda postać, która nie lubi krystalicznego głównego bohatera to szatan wcielony.

Moim zdaniem przejawiasz myślenie stereotypowe i właściwe osobom o dziecięcym poglądzie na dobro i zło.
Edytowane przez Limonka dnia 24.05.2007 18:30

Gruba Dama
Sneape`a - bo jest wredny, Bellatrix - bo zabiła Syriusza, Stworka - bo przez niego zginął Syriusz, Draco - bo jest wstrętny, Precy`ego - bo jest za idealny, Knota - bo to debil...i Voldemorta - za to ,żę "żyje" xP

AAAAAaaaa zapomniałabym xD jesszcze chyba najbardziej nie lubię UMBRIDGE !!! wredne babsko... ;/

Połączyłam posty.
Edytowane przez Limonka dnia 25.05.2007 13:10
"No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... "

hemsidor.torget.se/users/b/boatman/pictures/oldman.jpg

"Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..."

- Syriusz Black

Zmija
Cóż.. Ja nie cierpię Draco Malfoy'a z tą "przylizaną" fryzurką:/ Chciałabym aby w końcu poniosła śmierć Bellatrix Lestrange za niewykonanie jakiejś misji, choć lepszym by było gdyby pokonał ją Harry, Ron lub Hermiona.. Nie chce żeby Harry giną:/ To by było zbyt smutne zakończenie tego wszystkiego, powinno mu się udać przeżyć, a jeżeli nie to zginąć w bohaterskiej walce:):)
Don't worry, Be happy!
Keep smilling..

Animag - Żmija Zygzakowata ;)

WWW.MILOSC-WALKA-NIENAWISC.BLOG.ONET.PL :)))
kamyks8
ja nilubię Umbride najgorszej nauczycielki w całej histori szkoły i Dracona Malfoya bo bez przerwy się przechwala i wkurza Harrego i Snape'a bo ten wredny nauczyciel eliksirów uwziął się na Harrego B)B)
Edytowane przez kamyks8 dnia 08.06.2007 08:17
k.,a.,m.,i.,l.,!

psz
Pierwszy Post
ja nie znosze Harry'ego za jego głupotę przez ktora zginal Łapa no i ogolmnie jakos nie przypadł mi do gustu. :)

Kolejna osoba ktorej nienawidze jest Peter nie bede pisac za co bo kazdy pewnie wie za co. :):):)

Stworek bo sklamal i nienawidzi;l Syriusza.

Sa jeszcze osoby mniej nielubiane ale ich juz nie bede wymieniac. :):):)
--------------------------
Lothien mylisz sie

Drugi Post
zapomnialam jeszcze o tej przerzydlej babie Umbridge io o tym glupku Knocie.

Edit by Peeves:
Następnym razem radzę z edytować post, a nie pisać kilka odpowiedzi po sobą :/

Edytowane przez Peeves dnia 09.06.2007 10:00
Wielka fanka Syriusza. Bez niego dla mnie nie ma HP.

Animag- Bernenski Pies Pasterski
Patronus - wilk
Bogin - hmm.. nie znam
Członek Zakonu. Jesli mam zginąc to w misji Zakonu, lecz predzej chcialabym zabic Bellatrix, Dohołowa i Petera. Pomscic Syriusza, Remusa i Potter'ow

chrapak_kretorogi
ja tam sie zgadam z cette i limonka.. harry i jego wielkie ego.. najbardziej mnie zirytowął w 6 czesci.. jeśli w 7 jest jeszce gorszy.. to przeczytam ja z nadzieja ze na koncu umiera..
no cóz nie podszedł mi jescze ojciec malfoya.. sam draco jest nawet nawet.. ale on...
nie bardzo rozumiem co macie do hermiony.. własnie ze jest OK.. tak mi sie wydaje... nie chwali sie... no moze troche w 1 czesci.. ale to minęło.. albo rowling zmieniła jej charakter :D

stworek... no cóz... byl.. ale mi go jest zal.. zawsze byl popychadlłem.. szukał zawsze schronienia.. no a ze znalazł je u bellatriks...

Snape wcale nie jest zły.. co prawda nie lubi harry'ego, ale harry nie jest gorszy...
i snape jest dobry!!!!

ale WEASLEYOWIE (gred i forge jezyk) sa najlepsi!!!!!!
Edytowane przez chrapak_kretorogi dnia 18.06.2007 15:16
- A może usmażymy naleśniki?

Serea
Kogo nienawidze? Hmmmmmmm ach no tak. Pyszałkowatego, wiecznie nadętego frajera, uwarzającego siebie za najlepszego ucznia i najwspanialszego prefekta (zaraz zwróce obiad). Wiecie o kim mowa? Bravo wygrywacie toster^^ Percy Weasley. Po nim to bym nie płakała, przeciwnie zarządziłabym świeto państwowe:D
img217.imageshack.us/img217/8311/tumblrkyee1na7tq1qzmh77.gif

Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie.

img.userbars.pl/19/3689.png

FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid xD
* Io xD
* Sarahis!
(dopisałam się sama, sorry xD)
Esey
* losiek13
* E-Vaire
* Kyinra

Zapisy czynne ; P

OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA.

I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko.

PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca

Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis xD

img.userbars.pl/162/32343.gif

http://myanimelist.net/animelist/Andromeda69
Prefix użytkownikaMosag
zgadzam sie w 100% z psz:D Ale NAJbardziej nie znosze Glizdogona, inaczej Petera. Jest beznadziejny, bo:
-zdradził Lily i Jamea,
-uciekł w III tomie i Syriusza nie można było uniewinnić.

Ale najlepsze jest to (w nim), że pomół odzyskać moc VoldemortowiB)B)!!!!!!!!!!
Kto jest Śmierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra?

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: