Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Włatcy Móch
|
|
| Kitka1393 |
Dodany dnia 30.07.2007 13:02
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 9 Ranga: Mugol Data rejestracji: 22.07.07 |
Czesio, Maślana, Anusiak, Konieczko, pani Frau, Andżelika co tu dużo mówić? Co myślicie o tym super serialu? Edytowane przez Christina dnia 15.01.2013 23:14
Jeśli nie masz po co żyć, to żyj na złość innym :-)
|
|
|
|
| dejmein |
Dodany dnia 30.07.2007 18:59
|
![]() Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 9 Ranga: Mugol Data rejestracji: 30.07.07 |
Świetny serial . Czesio wymiata . Jego (moje ulubione) teksty "Ona nie ma wacka, a pani ma" albo "Czesio nie robi w pieluszki, samo wysycha" <lol2> D. Polecam bardzo ten serial Edytowane przez dejmein dnia 30.07.2007 18:59 |
|
|
|
| sexysnape08 |
Dodany dnia 25.10.2007 20:39
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 24 Ranga: Mugol Data rejestracji: 28.09.07 |
Suuuper serialik !!! - Andżelika dlaczego nie ćwiczysz na wf ? - Bo mam okres ! ![]() - Czeciu co to do cholery jest ? - Słonko. - Dziecko, czy ty wiesz w ogóle jak wygłąda słonko ? - Nie bo jak na nie patrze, to mnie strasznie razi...
|
|
|
|
Bella |
Dodany dnia 02.11.2007 17:50
|
![]() Postów: 198 Dom: HufflepuffPunkty: 389 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 25.02.07 |
Shaman jesteś idiotą jesli tak uwarzasz bo włatcy móch to najlepszy serial/bajka na świecie!!!!!! *dzień dobry* *czesió wypierdalai* *a co to znaszy* *tata tak powiedzial wcoraj do mamu i sę poszłą* (błędy celowe ) ![]() |
|
|
|
| adzilla |
Dodany dnia 24.11.2007 08:45
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 663 Dom: Brak przydziału Punkty: 703 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 07.05.07 |
No tak. Ten film, nie raczej.. Animowany serial jest po prostu znienawidzonty przez moją mamę a ukochany przez mojego 5letniego siostrzeńca. Nie jest to zbyt humanitarne. Niby leci o 20, ale przecież teraz małe dzieci siędzą do 23, więc nawet jak jest o 22 to i tak to obejżą. Ja..lubie? Nie.. Po prostu często dzięki Kubusiowi to oglądam, i lubię się przy tym pośmiać, ale jak dla mnie takie coś nie powinno być tak wcześnie-ze wzgędu na małe dzieci. Wszysy wiemy jak oni się tam wyrażają.. Cały czas cenzura. I te rozmowy o wacku.. Kubuś potem chce gadać ze swoim. Litości. Śmierciożerca. |
|
|
|
| Danieleczek |
Dodany dnia 05.01.2008 17:48
|
![]() Postów: 14 Dom: Brak przydziału Punkty: 23 Ranga: Mugol Data rejestracji: 04.01.08 |
Kiedyś to nawet lubiłem, ale teraz mi zbrzydło te wszystkie dialogi tworzone z tekstami Czesia i jakiejś prostytutki, czy jakiegoś cygana i te dzwonki, po za tym co do samego serialu te teksty już mało mnie śmieszą już więcej sie uśmieje oglądając kreskówki na Cartoonie ^^ Zostawcie Titanica !!!
Nie wyciągajcie go ! Tam ciągle gra muzyka A oni w tańcu śnią Niezatapialny sen... Zostawcie Titanica ! Zostawcie Titanica ! Zostawcie Titanica ! Zostawcie Titanica ! |
|
|
|
| Kapitan menel |
Dodany dnia 27.01.2008 17:35
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 190 Dom: Brak przydziału Punkty: 388 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 14.09.07 |
Ten serial jest SUPER!!!. Ci co twierdzą że ten serial jest dla ubogich inteligetnie sami chyba tacy są. Ten serial ma wiele podtekstów trzeba tylko wytężyć mózgownicę. Jak dla nie najlepszy odcinek to Kompu-Kompu. Pani Frał:-Jak sie jeden z drugim potopi to niech później nie przyłażi do mnie z płaczem. Gdzie tu logika?? ![]() Czesio:-powiedz 2 coś(nie pamiętam co tam było) i 4 listki Ratownik-eeee 2 cośtam i eeee 4 listki Czesio:-Twuj tata zjada gówno pani higenistki. Jeszcze z Drucha Boróha. Pani Frał:- Anusiak co tam masz Anusiak:- to jest moje lekarstwo Pani Frał:-Dla ciebei nie mi lekartwa I ostatnie z Móndialu: Higieństka:-...i Czesio stanie na budzie. Czesio:-Alleluj... Pami Frał:-Czesio zamknij |
|
|
|
| madzia777 |
Dodany dnia 29.07.2008 12:53
|
![]() Postów: 48 Dom: Brak przydziału Punkty: 104 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 31.03.08 |
Kapitan menel napisał/a: Słyszałem gdzieś że Bartek Kędzierski zmarł. Ktoś wie coś więcej na ten temat czy to tylko głupia plotka? To nie ten Bartek Kędzierski z Włatców tylko jakiś inny, a tak samo się nazywał! Co do bajki to jest taki chory hit, kiedyś oglądałam tak za czasów 'Karty Maślany' i tych początkowych odcinków. Teraz już nie oglądam bo mnie to nudzi. A najlepszy jest (spójrzcie na avatar). Edytowane przez madzia777 dnia 29.07.2008 12:55 |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 29.07.2008 13:15
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1391 Dom: RavenclawPunkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
Wiecie co? Po prostu.. Każdy kto ogląda Włatców i którego to BAWI i który to LUBI ma po prostu bardzo mało wyrafinowane poczucie humoru i jest najprawdziwszym idiotą. Nie obrażam - to jest stwierdzanie faktu, to jest głupie. Jest wiele filmów, wiele bajek, ale to są absolutne niziny jeśli chodzi o film i telewizję. To jest żałosne. Żarty w tym serialu są dla głupich - i głupich bawią. Oglądając to powinno się pokręcić głową z politowaniem. Stworzyli to wiedząc, że widzom nie potrzeba wiele, żeby się roześmiać, trafili. |
|
|
|
| herma_007 |
Dodany dnia 30.07.2008 20:02
|
![]() Postów: 264 Dom: Brak przydziału Punkty: 4776 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 18.06.07 |
Moim zdaniem Włatcy Móch to serial stworzony na podstawie "South Park". Tu jest po prostu Czesio, a tam przynajmniej śmieszne teksty ... Fakt, czasami można się pośmiać ale bez przesady, to jest dla przedszkolaków, no może ze względu na treści wulgarne, dla drugoklasistów. Oczywiście nie wyśmiewam się chamsko z każdego kto to ogląda, gdyż w moim bliskim gronie też są takie osoby. Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich wkoło Kupię nóż, zostawię nas dwoje Bo ja kocham Bukę! |
|
|
|
| agatqa92 |
Dodany dnia 30.07.2008 20:05
|
![]() Postów: 486 Dom: Brak przydziału Punkty: 1509 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.07.07 |
E-Vaire tym razem się zgodzę. Myślę, że wszystko już zostało powiedziane. Włatcy Móch są fajni kiedy jest się młodym, głupim albo pijanym ;P. Innych opcji prawdopodobnie nie przyjmuję. Uważam, że widzowie tego hmm.. serialu? chyba nie liczą na inteligentne kino i lubią sobie obejrzeć coś 'lekkiego'. 'Nie wiem czego szukam, ale jestem pewna, że to znajdę'
|
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 14.08.2008 17:24
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Hmm...jak miałem na kompie chyba z 14 odcinków, to jeszcze trzymało poziom. Ale później... jakoś WM straciły formę. Słyszałem już teksty, jaki ten serial, więc nie trzeba się powtarzać... OK, ja czasem obejrzałem, jak nie miałem co robić, no ale bez przesady! Nie jestem i nie byłem jakimś fanem tego serialu.Wiadomo, że Polacy to naród, któremu nie chce się wytężać mózgu, by głębiej dostrzec żarty z tej kreskówy i dlatego to oglądają. Dzieciarnia nie ma co oglądać, to ogląda... ale teraz już WM nie są tak popularne, na szczęście. I dobrze, bo jak dzieciarnia w okresie manii WM się zachowywała... koszmar. Ale wciąż twierdzę, że South Park jest lepszy od Władców... [piszę popr. bo ja już tak mam :E ] ma żarty na lepszym poziomie... które są głębsze. ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Natix |
Dodany dnia 26.11.2013 20:37
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 35 Dom: HufflepuffPunkty: 254 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 18.01.13 |
Hmm... Mam mieszane odczucia, ale ogólnie rzecz ujmując mam pozytywne nastawienie do tej animacji. Początkowe sezony były genialne. Było to zupełnie coś innego. Takich animacji nie puszczali w polskiej tv, a jak już to nie osiągały takiego sukcesu. Niestety z czasem "Włatcy móch" zaczęli się "psuć". Wielka szkoda. Zdecydowanie moją ulubioną postacią jest Higienistka. Sama bym taką chciała.
|
|
|
|
Kasjopea |
Dodany dnia 09.08.2015 13:55
|
![]() Postów: 45 Dom: GryffindorPunkty: 176 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 05.08.15 |
Uwielbiam to oglądać. Jest to takie oderwanie od rzeczywistości ![]() No i te teksty... No normalnie bomba! Panowie Lunatyk, Glizdogon, Łapa i Rogacz przedstawiają... profil Kasjopei!
Może i długo tu nie jestem, ale mam tu parę osób, które wprost uwielbiam. NOW_OR_NEVER Shanti Black Lilyatte julietta115 |
|
|
|
Niaja |
Dodany dnia 09.08.2015 16:34
|
![]() Postów: 61 Dom: SlytherinPunkty: 1676 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 16.12.14 |
(Pisane pod wpływem emocji, świeżo po obejrzeniu.) Powiem, co sądzę, choć nie znam za dobrze tego serialu. Na potrzeby dyskusji obejrzałam kawałek. Nie wiem co to było. Czy serial czy kawałek filmu. Trwało 10 minut i to było - z ręką na sercu - najgorsze dziesięć minut w moim życiu. Kompletnie nic nie zrozumiałam. Masa przekleństw, dubbing... aż mi samej chce się przeklinać. Animacja i ogólny wygląd serialu... wstyd się przyznać, że serial jest polskiej produkcji. Obejrzałam i odczuwam pilną potrzebę na dobrą animację albo serial, albo film, albo cokolwiek by o tym jak najszybciej zapomnieć. E-Vaire, zgadzam się z Tobą. Nie uśmiechnęłam się nawet na chwilę. Zastanawia mnie bardzo: jaki nieodpowiedzialny rodzic puścił to swojemu dziecku? Potem się wszyscy dziwią, że młodzież ( napisała ta dorosła czternastolatka) jest taka, a nie inna. Mój tata, dlaczego to lubi - nie mam pojęcia. Takie samo zdanie miałam parę lat temu. Może jak dorosnę to zmienię zdanie, ale nie sądzę.Nie mam pojęcia jakie wartości niesie ten serial, o ile jakieś ma. Nie widzę powodu by oglądać dalej. Nie polecam. |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 09.08.2015 16:51
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
RazorBMW napisał(a): Ale wciąż twierdzę, że South Park jest lepszy od Władców... [piszę popr. bo ja już tak mam :E ] ma żarty na lepszym poziomie... które są głębsze. I beka, bo po tylu latach South Park NADAL jest w świetnej formie, ostatni sezon miażdży (Cock Magic <3 ). Władcy przede wszystkim nie mogły korzystać zbyt mocno z popkultury stricte światowej - nasza jest za mała, by coś wartościowego z niej wyciągnąć. Gorzej, że autorzy nie potrafili wyciągnąć głębi z prostych tematów - a SP to po prostu ROBIŁO i koniec końców zmuszało do jakiejś refleksji pod przykrywka wulgaryzmów, śmierci Kenny'ego i całego tego bajzlu związanego z Lorde itp. Ostatni sezon nawet NIE BYŁ zbiorem luźnych odcinków tylko... miał własny wątek główny nawet. South Park >>>>>> nic >>>>>>> grzyby >>>>> bakterie >>>>>>> Władcy Much. ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
blad logiczny |
Dodany dnia 09.08.2015 17:50
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 524 Dom: RavenclawPunkty: 10699 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 13.12.14 |
Niaja , wartości, nie niesie żadnych. Twórcy chcieli się ponabijać ze wszystkiego. Nie mam pojęcia, po co dodali, aż tyle bluzgów. Można by tym obdzielić, dziesięć filmów z Bogusławem Lindą . Kiedy nie mieli wystarczająco dużo pomysłów, to zastąpili je zabawą z fekaliami. Dlaczego dorośli ludzie to oglądają ? Myślę, że są wk....... (przepraszam wszystkich, ale tu, to najbardziej adekwatne słowo), na całą polską rzeczywistość. W tej kreskówce, nikt nie bawi się, w nowomowę, poprawność polityczną i "nie owija, w bawełnę". To chyba tak pociąga ludzi, bo sam film jest mierny, a miejscami obrzydliwy. Muzyczka niezła, czasami parę celnych obserwacji i tyle. Błąd mam zawsze przed sobą.
Wszelkie błędy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni. Nie lubię kuzynów. Uważam, że należy wypędzić błendy z pustymi do puszczy. |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 09.08.2015 21:42
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Trochę odcinków obejrzałem, ale czy aż tak bardzo mnie to śmieszyło? Byłem raczej sceptycznie nastawiony. Nie zapomnę jak Czesio "Gorzkie Żale" śpiewał. No i strasznie denerwowała mnie ta ich koleżanka z klasy... Jak jej było, Angela? Dla zabicia czasu i owszem, ale namiętnym oglądaczem z pewnością nie byłem. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 11.08.2015 22:59
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Dla mnie to po prostu żenada... Ani trochę mnie to nie bawiło, wszyscy się tak ekscytowali, a ja słuchałam/oglądałam zażenowana, że w ogóle można stworzyć coś tak dennego ;D. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

w takim razie w wolnej chwili wrzucę i od razu drugą część. No właśnie gdzieś to w lipcu chyba było, już sam zapomniałem kiedy dokładnie 
26 grudnia 19:00 

Christina

Hufflepuff

Ravenclaw

Gryffindor
Slytherin