Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Z czym ci się kojarzy nick poprzednika?
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.12.2007 13:26
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: ![]() Punkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
Z... mhmmn... bosską, bekeczną, niedobrą, kochaną osobą... |
|
|
Angelina Johnson |
Dodany dnia 10.12.2007 13:30
|
![]() ![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: ![]() Punkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
A ja nie musze zadne hmmm. Twoj nick kojarzy mi sie z moja, niedobra, bekeczna, mielonkowata, mistrzynia FC Marcelona i ze zdrada^^ Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.12.2007 13:32
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: ![]() Punkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
CO ? Ze zdradą... ty, ty, ty nie dobra... Pffff.... A mi się jeszcze kojarzy ( zapomniałam) z kłamstwem ![]() |
|
|
Angelina Johnson |
Dodany dnia 10.12.2007 13:36
|
![]() ![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: ![]() Punkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
z klamstwem? Nie ma!! Ja nie klamie!! mi sie jeszcze kojarzy z niejedzeniem, buczeniem, pyffaniem, pykaniem i maudzeniem "Co tak dlugo piszesz...", "Juz napisalas?", "Ja tak nie napisze"...A i tak pisze ![]() Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.12.2007 18:52
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 5 Pochwały: 2 Postów: 437 Dom: ![]() Punkty: 1213 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 23.08.07 |
z qmpelą Angeliną z klasy i z oliwką Johnsons Baby czy coś takiego ![]() |
|
|
PanSmierci666 |
Dodany dnia 11.12.2007 20:35
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 5 Postów: 15 Dom: Brak przydziału Punkty: 173 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.12.07 |
z rynną:smilewinkgrin:![]() Profil nieaktywny
|
|
|
PanSmierci666 |
Dodany dnia 11.12.2007 20:37
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 5 Postów: 15 Dom: Brak przydziału Punkty: 173 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.12.07 |
Sprostowanie: z moim glupim sasiadem co ma 8 lat (bez obrazy areczek38" ![]() Profil nieaktywny
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.12.2007 21:50
|
![]() ![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: ![]() Punkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
z Panem Nocy, Mr Nightem czy Sebkiem jak wolicie ![]() ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
Angelina Johnson |
Dodany dnia 12.12.2007 11:20
|
ja wole " Z Sebusiem", albo nocnikiem^^ A Ty kojarzysz mi sie teraz z Draco ( Patykiem chyba, tak?) i z Panią Balang ![]() Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
ginny611 |
Dodany dnia 12.12.2007 14:52
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 218 Dom: Brak przydziału Punkty: 299 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.07 |
Mi się kojarzy z Quidditchem |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.12.2007 15:20
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 5 Pochwały: 2 Postów: 437 Dom: ![]() Punkty: 1213 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 23.08.07 |
Mi się kojarzy z Komnatą Tajemnic. Tam była Ginny. A 611 to mój numer w dzienniku. Żartuje, aż tyle matka nas nie miała ![]() |
|
|
Angelina Johnson |
Dodany dnia 13.12.2007 19:52
|
mi sie kojarzysz z...takim niewinnym chlopczykiem^^ Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.12.2007 20:04
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: ![]() Punkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Z moją podopieczną w sprawie pierniczków ![]() I też z oliwką Jonson Baby czy jakoś tak x] Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
ginny611 |
Dodany dnia 14.12.2007 14:58
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 218 Dom: Brak przydziału Punkty: 299 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.07 |
Mi się kojarzy z miejscowość w stanie Karolina Południowa, w hrabstwie York Clover r11; ![]() Jeżeli wierzysz, że uśmiech silniejszy jest niż broń, Jeżeli wierzysz w moc otwartej dłoni, Jeżeli wierzysz, że to, co ludzi jednoczy ważniejsze jest od tego, co ich dzieli, Jeżeli wierzysz, że odmienność jest bogactwem, a nie zagrożeniem, Jeżeli umiesz patrzyć na drugiego z odrobiną miłości, Jeżeli przedkładasz nadzieję nad podejrzliwość... Jeżeli sądzisz, że to raczej do ciebie należy pierwszy krok, Jeżeli spojrzenie dziecka potrafi jeszcze rozbroić twoje serce, Jeżeli umiesz cieszyć się radością twego sąsiada, Jeżeli niesprawiedliwość godząca w innych budzi twój sprzeciw, Jeżeli obcokrajowiec to dla ciebie brat, który jest ci dany, Jeżeli z miłości umiesz poświęcić innym trochę czasu, Jeżeli umiesz przyjąć czyjąś przysługę, Jeżeli dzielisz się chlebem i potrafisz dodać doń okruchu twego serca, Jeżeli wierzysz, że przebaczenie ma większą moc aniżeli zemsta. Jeżeli umiesz cieszyć się radością i szczęściem innych, Jeżeli możesz wysłuchać nieszczęśnika, który zabiera ci czas i obdarzyć go uśmiechem, Jeżeli potrafisz przyjąć krytykę, wykorzystać ją, a nie szukać obrony siebie, Jeżeli szanujesz poglądy innych... Jeżeli dla ciebie drugi jest przede wszystkim bratem, Jeżeli gniew jest dla ciebie słabością, a nie oznaką siły, Jeżeli wolisz ponieść szkodę, aniżeli kogoś skrzywdzić, Jeżeli nie zgadzasz się, by po tobie był potop, Jeżeli stajesz po stronie biednych i uciśnionych, nie uważając się za bohatera, Jeżeli wierzysz, że w dyskusji jedynie miłość ma głos. Jeżeli wierzysz, że pokój jest możliwy ... wtedy nadejdzie pokój. Podoba mi się Harry bo robi różne czary Ponure i pogodne zaklęcia różnorodne Zawsze Voldemorta pokona jego odwaga nieskończona Zazdrość mnie zżera gdy czytam Harry Pottera bo na lekcjach rzuca on uroki i czasem z Hagridem przegania smoki Dużo jest uczniów czarodziejów lecz takich jak Potter znajdziesz niewielu. http://www.photoblog.pl/ginny611stm |
|
|
Vayamess |
Dodany dnia 14.12.2007 15:01
|
![]() ![]() Postów: 718 Dom: Brak przydziału Punkty: 1822 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.11.07 |
Z Ginny Weasely ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.12.2007 03:40
|
![]() ![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: ![]() Punkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
z E-Vaire ![]() ![]() ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
Esio |
Dodany dnia 24.12.2007 09:46
|
![]() ![]() Postów: 210 Dom: Brak przydziału Punkty: 424 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 08.09.07 |
Z tą Angelina Johnson ![]() I shall expose for ridicule Your designs for your salvation |
|
|
Mavia |
Dodany dnia 24.12.2007 14:20
|
![]() ![]() Postów: 308 Dom: Brak przydziału Punkty: 459 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.06.07 |
Z zebrą ![]() "Aitai ima Yasashii kimi ni Sakura kiss Tokimeitara" |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.12.2007 14:41
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 451 Dom: ![]() Punkty: 1155 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 16.03.07 |
z mafią ![]() |
|
|
Vayamess |
Dodany dnia 24.12.2007 16:24
|
![]() ![]() Postów: 718 Dom: Brak przydziału Punkty: 1822 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.11.07 |
Z Voldkiem, Włodkiem (Valdzia -> Władzia ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |