Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Z czym ci się kojarzy nick poprzednika?
|
|
Eragon041 |
Dodany dnia 02.08.2007 20:18
|
Postów: 95 Dom: Brak przydziału Punkty: 199 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
Zasady są proste. Każdy pisze z czym mu się kojarzy nick poprzednika, jak jest chyba napisane w temacie. Wszyscy rozumieją? No to... zaczynamy!! Animag: Wąż
Patronus: Bazyliszek Dom: Gryffindor Członek Stowarzyszenia Metamorfomagów Moje forum o tematyce HP |
|
|
Mosag |
Dodany dnia 02.08.2007 20:38
|
Postów: 252 Dom: Hufflepuff Punkty: 410 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 19.04.07 |
książka Kto jest Śmierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra?
|
|
|
126p |
Dodany dnia 02.08.2007 22:10
|
Pochwały: 1 Postów: 633 Dom: Slytherin Punkty: 1070 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 06.06.07 |
film |
|
|
dylkaa_emma |
Dodany dnia 02.08.2007 22:11
|
Postów: 158 Dom: Brak przydziału Punkty: 429 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.05.07 |
liczba głupol, krętacz, bufon..^^.
kochÓm <3*; uwielbiam <3*; ubÓstwiam <3*; Alan Rickman.<3;* mai low forewer;* Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. - Jonathan Davis |
|
|
126p |
Dodany dnia 02.08.2007 22:13
|
Pochwały: 1 Postów: 633 Dom: Slytherin Punkty: 1070 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 06.06.07 |
Emma Watson |
|
|
paniczna |
Dodany dnia 02.08.2007 22:18
|
Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Samochód ^^ |
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 02.08.2007 22:47
|
Postów: 2786 Dom: Slytherin Punkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
Panic! at the disco :PP <nie lubie ich xD> fuck you very much.
|
|
|
Zona Valdzia |
Dodany dnia 03.08.2007 00:40
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 451 Dom: Slytherin Punkty: 1155 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 16.03.07 |
Nie wiem czemu ale z Proszek do Prania ;] |
|
|
syllwiaaa |
Dodany dnia 03.08.2007 10:46
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 295 Dom: Brak przydziału Punkty: 608 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 17.07.07 |
Z voldemortem . "Och, wspaniale, Potter - przerwał mu Snape, krzywiąc wargi w drwiącym uśmiechu. - Tak, to miłe, że nauczyłeś się czegoś przez prawie sześć lat. DUCHY Są PRZEZROCZYSTE. |
|
|
Renaemma |
Dodany dnia 03.08.2007 12:55
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 1095 Dom: Brak przydziału Punkty: 2369 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 05.05.07 |
Z imieniem Zawsze śmieje się, nawet kiedy całą ziemie przykrył ciemny płaszcz. Kiedy wszyscy pogrążeni są w rozpaczy nigdy nie tracę swego serca które rozjaśnia mi drogę w ciemności. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie wiedział dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umierającego mężczyzny, nie wiedział, co naprawdę czuje, patrząc na białoszarą twarz Snape'a i jego palce, próbujące wymacać krwawiącą ranę na szyi. Zdjął pelerynę-niewidkę i spojrzał na człowieka, którego tak nienawidził, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzyły teraz na niego i który poruszał wargami, jakby chciał coś powiedzieć. Pochylił się nad nim, a Snape chwycił go za szatę na piersiach i przyciągnął bliżej. Z jego gardła wydobył się straszny charkot. - Weź... to... weź... to. Coś z niego wyciekło i nie była to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydobyło się coś srebrzystoniebieskiego, coś, co nie było ani gazem, ani cieczą... a Harry wiedział, co to jest, lecz nie miał pojęcia, co robić... Hermiona wcisnęła mu do trzęsącej się ręki wyczarowaną przez siebie butelkę. Przeniósł różdżką srebrzystą substancję do butelki. Kiedy była pełna, uchwyt Snape'a zelżał, a on sam wyglądał, jakby już całkowicie się wykrwawił. - Spójrz... na... mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "..Kocham ziemię, po której On stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Będę jak skała: twarda i niezniszczalna. - Skały są twarde, ale z czasem kruszeją. - To czym mam być? - Kim. Bądź sobą. - Nie. Nie mogę być kimś, kogo już nie ma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ... naprawdę mi na Tobie zależy. - ucięła nagle. - Powiedziałaś... że Ci na mnie zależy? - uniósł szybko wzrok i patrywał się w nią oczami, które zdawały się mieć barwę i wyraz jakich jeszcze nigdy w życiu Ona nie widziała. - Nie. - odpowiedziała pośpiesznie - Chciałam tylko sprawdzić, czy mnie słuchasz. |
|
|
Eragon041 |
Dodany dnia 03.08.2007 14:13
|
Postów: 95 Dom: Brak przydziału Punkty: 199 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
z renowacją Animag: Wąż
Patronus: Bazyliszek Dom: Gryffindor Członek Stowarzyszenia Metamorfomagów Moje forum o tematyce HP |
|
|
Hermiona 01 |
Dodany dnia 03.08.2007 14:13
|
Pochwały: 1 Postów: 525 Dom: Slytherin Punkty: 724 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 27.05.07 |
z filmem |
|
|
Bella |
Dodany dnia 03.08.2007 14:32
|
Postów: 198 Dom: Hufflepuff Punkty: 389 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 25.02.07 |
z hermioną... |
|
|
buffy92 |
Dodany dnia 03.08.2007 14:35
|
Postów: 380 Dom: Brak przydziału Punkty: 809 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.07 |
Hm.. z imieniem ;P 'Ja czarnym mydłem dotąd myłem ręce.
Hodowlę węży miałem też w łazience. Herbatę piłem z filiżanki z czaszką, Lecz przy miłości mojej wszystko to jest fraszką. [...] 'Dziewczyna Śmierciożercy' - by Toroj |
|
|
Bella |
Dodany dnia 03.08.2007 15:17
|
Postów: 198 Dom: Hufflepuff Punkty: 389 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 25.02.07 |
z zielonym motylem ale puchatym |
|
|
paniczna |
Dodany dnia 03.08.2007 15:40
|
Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Z moją ciotką |
|
|
Bella |
Dodany dnia 03.08.2007 15:42
|
z pająkiem i pajęczyną |
|
|
dylkaa_emma |
Dodany dnia 03.08.2007 15:46
|
Postów: 158 Dom: Brak przydziału Punkty: 429 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.05.07 |
z harrym potterem głupol, krętacz, bufon..^^.
kochÓm <3*; uwielbiam <3*; ubÓstwiam <3*; Alan Rickman.<3;* mai low forewer;* Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. - Jonathan Davis |
|
|
Bella |
Dodany dnia 03.08.2007 21:38
|
z czyms wybuchającym p.wulkan z lawą |
|
|
Renaemma |
Dodany dnia 03.08.2007 22:11
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 1095 Dom: Brak przydziału Punkty: 2369 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 05.05.07 |
Z Belatrix Zawsze śmieje się, nawet kiedy całą ziemie przykrył ciemny płaszcz. Kiedy wszyscy pogrążeni są w rozpaczy nigdy nie tracę swego serca które rozjaśnia mi drogę w ciemności. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie wiedział dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umierającego mężczyzny, nie wiedział, co naprawdę czuje, patrząc na białoszarą twarz Snape'a i jego palce, próbujące wymacać krwawiącą ranę na szyi. Zdjął pelerynę-niewidkę i spojrzał na człowieka, którego tak nienawidził, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzyły teraz na niego i który poruszał wargami, jakby chciał coś powiedzieć. Pochylił się nad nim, a Snape chwycił go za szatę na piersiach i przyciągnął bliżej. Z jego gardła wydobył się straszny charkot. - Weź... to... weź... to. Coś z niego wyciekło i nie była to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydobyło się coś srebrzystoniebieskiego, coś, co nie było ani gazem, ani cieczą... a Harry wiedział, co to jest, lecz nie miał pojęcia, co robić... Hermiona wcisnęła mu do trzęsącej się ręki wyczarowaną przez siebie butelkę. Przeniósł różdżką srebrzystą substancję do butelki. Kiedy była pełna, uchwyt Snape'a zelżał, a on sam wyglądał, jakby już całkowicie się wykrwawił. - Spójrz... na... mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "..Kocham ziemię, po której On stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Będę jak skała: twarda i niezniszczalna. - Skały są twarde, ale z czasem kruszeją. - To czym mam być? - Kim. Bądź sobą. - Nie. Nie mogę być kimś, kogo już nie ma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ... naprawdę mi na Tobie zależy. - ucięła nagle. - Powiedziałaś... że Ci na mnie zależy? - uniósł szybko wzrok i patrywał się w nią oczami, które zdawały się mieć barwę i wyraz jakich jeszcze nigdy w życiu Ona nie widziała. - Nie. - odpowiedziała pośpiesznie - Chciałam tylko sprawdzić, czy mnie słuchasz. |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |