Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Z czym ci się kojarzy nick poprzednika?
|
|
Thonks |
Dodany dnia 13.08.2007 10:38
|
![]() ![]() Postów: 669 Dom: Brak przydziału Punkty: 1252 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 14.06.07 |
z szelkami! ![]() |
|
|
Lord Razor |
|
![]() ![]() Postów: 33 Dom: Brak przydziału Punkty: 120 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.05.07 |
z Thonks Edytowane przez Lord Razor dnia 13.08.2007 10:39 Jestem prefektem naczelnym
Jestem kapitanem drużyny i szukającym.Dom-Gryffindor Zarejestrowany Animag-Wilk Patronus-feniks Bogin-Lord Voldemort Członek GD Członek Zakonu Feniksa |
|
|
ShelQa |
|
![]() ![]() Postów: 373 Dom: Brak przydziału Punkty: 435 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.08.07 |
z krolem Proszę o usunięcie tego konta
|
|
|
Lord Razor |
Dodany dnia 13.08.2007 10:41
|
![]() ![]() Postów: 33 Dom: Brak przydziału Punkty: 120 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.05.07 |
z szelkami Jestem prefektem naczelnym
Jestem kapitanem drużyny i szukającym.Dom-Gryffindor Zarejestrowany Animag-Wilk Patronus-feniks Bogin-Lord Voldemort Członek GD Członek Zakonu Feniksa |
|
|
syllwiaaa |
Dodany dnia 13.08.2007 10:44
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 295 Dom: Brak przydziału Punkty: 608 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 17.07.07 |
Z chlebem razowym ![]() "Och, wspaniale, Potter - przerwał mu Snape, krzywiąc wargi w drwiącym uśmiechu. - Tak, to miłe, że nauczyłeś się czegoś przez prawie sześć lat. DUCHY Są PRZEZROCZYSTE. |
|
|
Lord Razor |
Dodany dnia 13.08.2007 10:45
|
z sylwią Jestem prefektem naczelnym
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.08.2007 13:35
|
![]() ![]() Postów: 2786 Dom: ![]() Punkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
z żylektką fuck you very much.
|
|
|
Shaman |
Dodany dnia 13.08.2007 14:22
|
![]() ![]() Postów: 606 Dom: Brak przydziału Punkty: 1421 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 07.04.07 |
z Władcą Pierścieni I hate teachers, I hate school, I hate the cheerleaders and anyone who's cool. Yeah I hate everything, I even hate you too so FUCK YOU!
This is: 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name. |
|
|
Flegma |
Dodany dnia 13.08.2007 14:25
|
![]() ![]() Postów: 1674 Dom: Brak przydziału Punkty: 2392 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 18.03.07 |
z Indianinem |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.08.2007 14:34
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: ![]() Punkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Z księdzem ![]() |
|
|
paniczna |
Dodany dnia 13.08.2007 15:29
|
![]() ![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Ze ślinieniem ![]() |
|
|
Lord Razor |
Dodany dnia 13.08.2007 15:40
|
Z kimś kto się panicznie czegoś boi Jestem prefektem naczelnym
|
|
paniczna |
Dodany dnia 13.08.2007 15:42
|
![]() ![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Nie mam pojęcia z czym ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.08.2007 15:57
|
![]() ![]() Postów: 2786 Dom: ![]() Punkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
z takim koszmarem, w którym spadałam z ciemną nicość ![]() fuck you very much.
|
|
|
Flegma |
Dodany dnia 13.08.2007 16:00
|
![]() ![]() Postów: 1674 Dom: Brak przydziału Punkty: 2392 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 18.03.07 |
kurde... nie wiem dlaczego, ale z ciastkiem czekoladowym ![]() |
|
|
Matirix |
Dodany dnia 13.08.2007 16:03
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 139 Dom: Brak przydziału Punkty: 193 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.04.07 |
z czymś B. smacznym![]() Animag- Puchacz ZajrzyjPatronus- Tygrys Bengalski Członek KPAD i Huncwot ![]() Posiadam: Testrala- Fredek Sowę: Brunatną- Haron Dom Slytherin! |Zajrzyj niżej=Kliknij na nick| ************************************** Hymn Huncwotów i spółki. **************************************My po Hogwarcie chodzimy nocami, Zamiast chrapać w łożu pod kocami Peleryna-Niewidka naszym skarbem jest, Bo psotnikami jestemy na fest! Ref. Huncwoci , Huncwoci to jestesmy my, Jeleń,pies,wilk oraz mysz, Skarby nasze to: płaszcz i pergamin Bo my łamiemy szkolny regulamin Mapa to nie jest zwykły pergamin, Ona pomaga łamac regulamin, Gdy James o randkę prosi,Lily mowi ,,nie'' Oj,coś ta para nie ma ku sobie sie! Ref. Huncwoci , Huncwoci to jestesmy my, Jeleń,pies,wilk oraz mysz, Skarby nasze to: płaszcz i pergamin Bo my łamiemy szkolny regulamin *************************************** Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ***************************************** Hymn wilkołaka: **************************************** Księżyc hipnotycznie przesuwał się za oknem, Betonowa puszcza tętniła życiem, rytmem Ludzi pogrążonych w codziennych zajęciach. Światła i cienie łączyły się w objęciach. Donośny dźwięk pulsował w ich głowach Rytm nocy, muzyka topiona w alkoholach Papierosowy dym przesłaniał im rzeczywistość Chemia płynęła z krwią, wokół nicość. Żaden deszcz już Cię nie oczyści Wiatr nie unosi już Twoich myśli Ciągle chcesz więcej, przestaje Ci wystarczać Uśmiech, słońce, bliska osoba... stać! Odrzuć kajdany społecznych wymogów Poczuj wolność, zabijaj wrogów Pokłoń się naturze, obudź swój gniew Kochaj, troszcz się i usłysz cichy śpiew. Twej duszy, co tak długo więziona Pragnie być nareszcie uwolniona Niech Twe ciało z letargu obudzi się Zmysły otępiałe znów mogą wyostrzyć się Wróć do swej prawdziwej, dzikiej natury Zawyj do księżyca, zerwij wiążące Cię sznury. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.08.2007 16:33
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 451 Dom: ![]() Punkty: 1155 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 16.03.07 |
Z filmem Matrix |
|
|
patii |
Dodany dnia 13.08.2007 16:57
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 251 Dom: Brak przydziału Punkty: 276 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.07.07 |
z ślubem voldzia Odchodzę
Dziękuję za wsparcie: Smierciojadek Serea Christina Monny Alex I inni.... |
|
|
Matirix |
Dodany dnia 13.08.2007 17:00
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 139 Dom: Brak przydziału Punkty: 193 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.04.07 |
z moją papugą falistą Animag- Puchacz ZajrzyjPatronus- Tygrys Bengalski Członek KPAD i Huncwot ![]() Posiadam: Testrala- Fredek Sowę: Brunatną- Haron Dom Slytherin! |Zajrzyj niżej=Kliknij na nick| ************************************** Hymn Huncwotów i spółki. **************************************My po Hogwarcie chodzimy nocami, Zamiast chrapać w łożu pod kocami Peleryna-Niewidka naszym skarbem jest, Bo psotnikami jestemy na fest! Ref. Huncwoci , Huncwoci to jestesmy my, Jeleń,pies,wilk oraz mysz, Skarby nasze to: płaszcz i pergamin Bo my łamiemy szkolny regulamin Mapa to nie jest zwykły pergamin, Ona pomaga łamac regulamin, Gdy James o randkę prosi,Lily mowi ,,nie'' Oj,coś ta para nie ma ku sobie sie! Ref. Huncwoci , Huncwoci to jestesmy my, Jeleń,pies,wilk oraz mysz, Skarby nasze to: płaszcz i pergamin Bo my łamiemy szkolny regulamin *************************************** Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ***************************************** Hymn wilkołaka: **************************************** Księżyc hipnotycznie przesuwał się za oknem, Betonowa puszcza tętniła życiem, rytmem Ludzi pogrążonych w codziennych zajęciach. Światła i cienie łączyły się w objęciach. Donośny dźwięk pulsował w ich głowach Rytm nocy, muzyka topiona w alkoholach Papierosowy dym przesłaniał im rzeczywistość Chemia płynęła z krwią, wokół nicość. Żaden deszcz już Cię nie oczyści Wiatr nie unosi już Twoich myśli Ciągle chcesz więcej, przestaje Ci wystarczać Uśmiech, słońce, bliska osoba... stać! Odrzuć kajdany społecznych wymogów Poczuj wolność, zabijaj wrogów Pokłoń się naturze, obudź swój gniew Kochaj, troszcz się i usłysz cichy śpiew. Twej duszy, co tak długo więziona Pragnie być nareszcie uwolniona Niech Twe ciało z letargu obudzi się Zmysły otępiałe znów mogą wyostrzyć się Wróć do swej prawdziwej, dzikiej natury Zawyj do księżyca, zerwij wiążące Cię sznury. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.08.2007 17:18
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: ![]() Punkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Z komputerami, elektroniką... ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |