Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Z czym ci się kojarzy nick poprzednika?
|
|
miszel14 |
Dodany dnia 03.02.2008 18:31
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydziału Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
twój nick kojarzy mi sie z ciatkiem albo z hermioną ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. |
|
|
Roksia |
Dodany dnia 03.02.2008 21:34
|
Postów: 1302 Dom: Hufflepuff Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Znów?No to mi się kojarzy z...no z muszlą,z imieniem Miszel. hemcia napisała:o.m.g. ten chleb razowy mnie powalił wstać z podłogi nie moge Oh...fajnie,że kogoś rozśmieszyłam.Ale z niczym innym mi sie to nie kojarzyło. |
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 04.02.2008 08:10
|
Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: Hufflepuff Punkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
//O LOL! ten chleb razowy :LOL: Je*łem na glebe :LOL:// Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
Roksia |
Dodany dnia 04.02.2008 11:11
|
Postów: 1302 Dom: Hufflepuff Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
A z czym kojarzy ci się mój nick?Bo mi twój nick wciąż z chlebem razowym. |
|
|
hemcia |
Dodany dnia 04.02.2008 11:49
|
Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Mi jak już mówiłam z psem foksterierem, Reksiem, hmm może coś nowego..zzz..psem Reksem mojej babci Kurde...same psy D |
|
|
Jo |
Dodany dnia 04.02.2008 11:52
|
Postów: 133 Dom: Brak przydziału Punkty: 143 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.02.08 |
z chemią.... AVE SLYTHERIN ''Do you live, do you die, do you bleed For the fantasy In your mind, through your eyes, do you see Its the fantasy '' J.J.L \m/ ''Hermiona wypuściła z rąk kły bazyliszka. Podbiegła do Rona, rzuciła mu się na szyję i pocałowała go głęboko w usta. Ron puścił kieł oraz miotłę, które trzymał i odpowiedział jej z takim entuzjazmem, że stopy Hermiony oderwały się od ziemi...'' JARED LETO RUUULLLLEEZZZ |
|
|
hemcia |
Dodany dnia 04.02.2008 11:54
|
Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Z jojo [takim do zabawy, a nie piosenkarką xP] , albo z J.Lo [tutaj piosenkarką xPP] |
|
|
FleurEvans |
Dodany dnia 04.02.2008 15:28
|
Postów: 960 Dom: Hufflepuff Punkty: 1352 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Z powitalnym okrzykiem -hejcia! |
|
|
Jo |
Dodany dnia 04.02.2008 15:33
|
Postów: 133 Dom: Brak przydziału Punkty: 143 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.02.08 |
kojazy mi sie z...flouryzacja AVE SLYTHERIN ''Do you live, do you die, do you bleed For the fantasy In your mind, through your eyes, do you see Its the fantasy '' J.J.L \m/ ''Hermiona wypuściła z rąk kły bazyliszka. Podbiegła do Rona, rzuciła mu się na szyję i pocałowała go głęboko w usta. Ron puścił kieł oraz miotłę, które trzymał i odpowiedział jej z takim entuzjazmem, że stopy Hermiony oderwały się od ziemi...'' JARED LETO RUUULLLLEEZZZ |
|
|
Roksia |
Dodany dnia 04.02.2008 19:05
|
Mi oczywiśćie z naszą pisarką J.K.R. |
|
|
Tonks xD |
Dodany dnia 04.02.2008 19:14
|
Postów: 164 Dom: Brak przydziału Punkty: 491 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.08.07 |
z imieniem http://Tonks.powiedz.to/ ---> wpisywać się
,,- Albusie Severusie-powiedział tak cicho,że nie usłyszał tego nikt prócz Ginny, a ona taktownie udała, że macha do Rose, która już wsiadła do wagonu - nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich był Ślizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym człowiekiem, jakiego znałem." Moja Lista Znajomości ^^ z harry-potter.net (kolejność nie ma żadnego znaczenia) : 1) Jadomcia; 2) Ginny1112; 3) Mateusz Dumbledore; 4) Luna_Lovegood_15 ; 5) Ania95; 6) Gellert Grindelwald (Galaretka ^^); 7) FilipFansTheHarry; 8) filis; 9) Czarna_scar; 10) MałaCzarna; 11) juleczka; 12) Feniks_Fawkes; 13) Pomyluncia; 14) miszel14; 15) Joanne Rowling; 16) Qin; 17) KaputDraconis; 18) Apocalypto Malfoy; 19) Juleczka; 20) Andromeda Tonks; 21) buch; 22) Evi-Lyn; 23) Utilek ; 24) Hermi_love_Draco; 25) cho_chang1514; 26) Alexxx ^^; 27) Claire_; 28) Hermi0901; 29) Tościk ; 30) Hermiona26; 31) Esey. ) ,, - Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem życie dla ciebie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mi mówisz mi, że hodowałeś go jak świnię na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - powiedział z powagą Dumbledore - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? - Jego losem? - wykrzyknął Snape - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze." ,, - Spójrz... na... mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach zanikło, stały się nieruchome, puste i martwe." |
|
|
Roksia |
Dodany dnia 04.02.2008 19:18
|
Z nazwiskiem Nimfadory. |
|
|
Tonks xD |
Dodany dnia 04.02.2008 19:23
|
Postów: 164 Dom: Brak przydziału Punkty: 491 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.08.07 |
z moją koleżanką http://Tonks.powiedz.to/ ---> wpisywać się
,,- Albusie Severusie-powiedział tak cicho,że nie usłyszał tego nikt prócz Ginny, a ona taktownie udała, że macha do Rose, która już wsiadła do wagonu - nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich był Ślizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym człowiekiem, jakiego znałem." Moja Lista Znajomości ^^ z harry-potter.net (kolejność nie ma żadnego znaczenia) : 1) Jadomcia; 2) Ginny1112; 3) Mateusz Dumbledore; 4) Luna_Lovegood_15 ; 5) Ania95; 6) Gellert Grindelwald (Galaretka ^^); 7) FilipFansTheHarry; 8) filis; 9) Czarna_scar; 10) MałaCzarna; 11) juleczka; 12) Feniks_Fawkes; 13) Pomyluncia; 14) miszel14; 15) Joanne Rowling; 16) Qin; 17) KaputDraconis; 18) Apocalypto Malfoy; 19) Juleczka; 20) Andromeda Tonks; 21) buch; 22) Evi-Lyn; 23) Utilek ; 24) Hermi_love_Draco; 25) cho_chang1514; 26) Alexxx ^^; 27) Claire_; 28) Hermi0901; 29) Tościk ; 30) Hermiona26; 31) Esey. ) ,, - Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem życie dla ciebie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mi mówisz mi, że hodowałeś go jak świnię na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - powiedział z powagą Dumbledore - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? - Jego losem? - wykrzyknął Snape - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze." ,, - Spójrz... na... mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach zanikło, stały się nieruchome, puste i martwe." |
|
|
Roksia |
Dodany dnia 04.02.2008 20:15
|
Z...z...z...toną!!! |
|
|
Tonks xD |
Dodany dnia 04.02.2008 21:27
|
z dziewczyną http://Tonks.powiedz.to/ ---> wpisywać się
|
|
Patronus Smok |
Dodany dnia 04.02.2008 22:33
|
Ostrzeżenia: 2 Postów: 146 Dom: Brak przydziału Punkty: 284 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 31.12.07 |
z Garnier Fructis:lol::lol::lol: |
|
|
Tonks xD |
Dodany dnia 04.02.2008 23:16
|
z dementorami i z ciepłem?? http://Tonks.powiedz.to/ ---> wpisywać się
|
|
hemcia |
Dodany dnia 05.02.2008 09:27
|
Z jakimiś tonami. Mocnymi tonami D [basy] Albo tonik. Nie wiem czemu, ale jeszcze do głowy przychodzi mi karaoke :lol: [może to od tych tonów xP] |
|
|
Jo |
Dodany dnia 05.02.2008 10:05
|
kojazy mi sie tez z...jakims owadem( nie wiem dlaczego...) AVE SLYTHERIN ''Do you live, do you die, do you bleed For the fantasy In your mind, through your eyes, do you see Its the fantasy '' J.J.L \m/ ''Hermiona wypuściła z rąk kły bazyliszka. Podbiegła do Rona, rzuciła mu się na szyję i pocałowała go głęboko w usta. Ron puścił kieł oraz miotłę, które trzymał i odpowiedział jej z takim entuzjazmem, że stopy Hermiony oderwały się od ziemi...'' JARED LETO RUUULLLLEEZZZ |
|
|
chimera |
Dodany dnia 05.02.2008 12:26
|
Postów: 400 Dom: Brak przydziału Punkty: 414 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.03.07 |
Z dresiarzami Nie chcę więcej żadnej nadziei. Nie chcę uwierzyć, że gdzieś na świeciejest lekarstwo albo metoda, czy guru, który potrafiłby wyzwolić mnie od lęku. Ja po prostu chciałabym nauczyć się umierać. I Belive I Can Fly I Believe ICan Touch The Sky ;] |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |