Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Z czym ci siê kojarzy nick poprzednika?
|
|
FleurEvans |
Dodany dnia 05.02.2008 14:25
|
![]() Postów: 960 Dom: HufflepuffPunkty: 1352 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Z wichur± albo z gargulcami... |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 05.02.2008 14:37
|
![]() Pochwa³y: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciê¿ony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
Z fluorem ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepsz± Miniaturkê Wojenn± - Niebo po¶rodku piek³a Nagroda za Najlepsz± Seriê o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
| Ania 95 |
Dodany dnia 05.02.2008 16:01
|
![]() Postów: 1235 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1635 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 26.12.07 |
Z imieniem Krystyna, z piosenkark±, z kim¶ wa¿nym, z Angli± ( nie wiem dlaczego) |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 05.02.2008 17:16
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Znów?No z imieniem Anna,z kim¶ kto urodzi³ sie w 1995 roku,no i z niczym innym. |
|
|
|
| miszel14 |
Dodany dnia 05.02.2008 17:20
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
z imieniem Roksana ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mrukn±³ Edward.- Lew zakocha³ siê w jagniêciu. - Spu¶ci³am wzrok, dr¿±c z ekscytacj± na d¼wiêk tego najcudowniejszego ze s³ów. - Biedne g³upiê jagniê - westchne³am. - Chory na umy¶le lew masochista. - Przez d³u¿sz± chwilê wpatrywa³am siê w ciemn± ¶cianê lasu. By³am absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodzi³ z rodziny wampirów. Po drugie, drêczy³o go pragnienie - na ile by³ je w stanie pochamowaæ, tego nie wiedzia³am - pragnienie, by posmakowaæ mojej krwi. Po trzecie wreszcie, by³am w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwo³alnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 05.02.2008 18:02
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Czemu ci±ge trafiam na Anie 95 lub na miszel14? No wiêc mi sie kojarzy z imieniem Miszel która ma 14 lat. |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 05.02.2008 18:59
|
![]() Pochwa³y: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciê¿ony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
Z ma³ym pieskiem ^^ ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepsz± Miniaturkê Wojenn± - Niebo po¶rodku piek³a Nagroda za Najlepsz± Seriê o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 05.02.2008 19:02
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
Z... nie wiem... jak±¶ s³awn± bab± (ja sie nie znam na s³awach itp, wiec moze ten to jest ktos slawny [Christina Aguilera? czy tam jak to sie pisze ], ale ja go nie znam ) ![]() Draco&Hermiona - mówiê NIE! Do³±cz. Byæ mo¿e istniej± czasy piêkniejsze, Ale te s± nasze. Ci±g dalszy w profilu. Jestem fank± Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, ¿e to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *¦mierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie! ![]() ¦miercio¿erca ![]() Trzeba ¿yæ, a nie tylko istnieæ. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje ¿ycie! |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 05.02.2008 19:17
|
Z Ginny Weasley, która ma 12 lat. Wiem, ze nic orginalnego :/ ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepsz± Miniaturkê Wojenn± - Niebo po¶rodku piek³a Nagroda za Najlepsz± Seriê o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
| gedeon |
Dodany dnia 05.02.2008 20:16
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 10 Ranga: Mugol Data rejestracji: 03.02.08 |
Krysia
|
|
|
|
| Luna_9 |
Dodany dnia 05.02.2008 20:18
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 297 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 545 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.12.07 |
z pieniêdzmi z magicznego ¶wiata, galeonami Je¶li bêdziesz pogr±¿aæ siê w smutku 1 minute stracisz a¿ 60 sekund szczê¶cia
|
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 06.02.2008 16:46
|
Z jedn± z moich ulubionych postaci z HP. |
|
|
|
Filemona |
Dodany dnia 06.02.2008 17:56
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 1077 Dom: RavenclawPunkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
Z ró¿owym. Edytowane przez Filemona dnia 06.02.2008 17:57
|
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 06.02.2008 18:00
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 5216 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
z kotem Filemonem, albo z Flichem. |
|
|
|
| Tonks xD |
Dodany dnia 06.02.2008 19:16
|
![]() Postów: 164 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 491 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 11.08.07 |
z Hermion± http://Tonks.powiedz.to/ ---> wpisywaæ siê
![]() ,,- Albusie Severusie-powiedzia³ tak cicho,¿e nie us³ysza³ tego nikt prócz Ginny, a ona taktownie uda³a, ¿e macha do Rose, która ju¿ wsiad³a do wagonu - nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich by³ ¦lizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym cz³owiekiem, jakiego zna³em." ![]() Moja Lista Znajomo¶ci ^^ z harry-potter.net (kolejno¶æ nie ma ¿adnego znaczenia) : 1) Jadomcia; 2) Ginny1112; 3) Mateusz Dumbledore; 4) Luna_Lovegood_15 ; 5) Ania95; 6) Gellert Grindelwald (Galaretka ^^); 7) FilipFansTheHarry; 8) filis; 9) Czarna_scar; 10) Ma³aCzarna; 11) juleczka; 12) Feniks_Fawkes; 13) Pomyluncia; 14) miszel14; 15) Joanne Rowling; 16) Qin; 17) KaputDraconis; 18) Apocalypto Malfoy; 19) Juleczka; 20) Andromeda Tonks; 21) buch; 22) Evi-Lyn; 23) Utilek ;24) Hermi_love_Draco; 25) cho_chang1514; 26) Alexxx ^^; 27) Claire_; 28) Hermi0901; 29) To¶cik ;30) Hermiona26; 31) Esey. ),, - Szpiegowa³em dla ciebie, k³ama³em dla ciebie, nara¿a³em ¿ycie dla ciebie, a wszystko to robi³em, by zapewniæ bezpieczeñstwo synowi Lily. A teraz mi mówisz mi, ¿e hodowa³e¶ go jak ¶winiê na rze¼... - To bardzo wzruszaj±ce, Severusie - powiedzia³ z powag± Dumbledore - A wiêc w koñcu dojrza³e¶ do tego, by przejmowaæ siê losem tego ch³opca? - Jego losem? - wykrzykn±³ Snape - Expecto patronum! Z koñca jego ró¿d¿ki wystrzeli³a srebrna ³ania. Wyl±dowa³a na pod³odze, przebieg³a przez pokój i wyskoczy³a przez okno. Dumbledore patrzy³, a¿ jej srebrna po¶wiata zniknê³a w ciemno¶ci, a potem odwróci³ siê do Snape'a. Oczy mia³ pe³ne ³ez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze." ,, - Spójrz... na... mnie - wyszepta³. Zielone oczy odnalaz³y czarne oczy, ale po chwili co¶ w tych czarnych oczach zanik³o, sta³y siê nieruchome, puste i martwe." |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 07.02.2008 08:58
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 5216 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
[Tonks te¿ ¿e¶ siê wysili³a xP] Tonks......z kaczk± xP |
|
|
|
| dark-mark |
Dodany dnia 07.02.2008 10:38
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Postów: 44 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 266 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 14.12.07 |
Mi te¿ siê kojarzy z Hermion± ale jako¶ tak lepiej OTO MOJA STRONA http://www.horkruks.lua.pl WCHOD¬CIE I REJESTRUJCIE SIÊ
![]() |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 07.02.2008 11:29
|
Z firm± odzie¿ow±. |
|
|
|
| Renaemma |
Dodany dnia 07.02.2008 18:25
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 1095 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2369 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 05.05.07 |
Z imieniem Roksana, psem Reksem, z Rokiem... i tak dalej. ![]() Zawsze ¶mieje siê, nawet kiedy ca³± ziemie przykry³ ciemny p³aszcz. Kiedy wszyscy pogr±¿eni s± w rozpaczy nigdy nie tracê swego serca które rozja¶nia mi drogê w ciemno¶ci. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie wiedzia³ dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umieraj±cego mê¿czyzny, nie wiedzia³, co naprawdê czuje, patrz±c na bia³oszar± twarz Snape'a i jego palce, próbuj±ce wymacaæ krwawi±c± ranê na szyi. Zdj±³ pelerynê-niewidkê i spojrza³ na cz³owieka, którego tak nienawidzi³, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzy³y teraz na niego i który porusza³ wargami, jakby chcia³ co¶ powiedzieæ. Pochyli³ siê nad nim, a Snape chwyci³ go za szatê na piersiach i przyci±gn±³ bli¿ej. Z jego gard³a wydoby³ siê straszny charkot. - We¼... to... we¼... to. Co¶ z niego wyciek³o i nie by³a to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydoby³o siê co¶ srebrzystoniebieskiego, co¶, co nie by³o ani gazem, ani ciecz±... a Harry wiedzia³, co to jest, lecz nie mia³ pojêcia, co robiæ... Hermiona wcisnê³a mu do trzês±cej siê rêki wyczarowan± przez siebie butelkê. Przeniós³ ró¿d¿k± srebrzyst± substancjê do butelki. Kiedy by³a pe³na, uchwyt Snape'a zel¿a³, a on sam wygl±da³, jakby ju¿ ca³kowicie siê wykrwawi³. - Spójrz... na... mnie - wyszepta³. Zielone oczy odnalaz³y czarne oczy, ale po chwili co¶ w tych czarnych oczach znik³o, sta³y siê nieruchome, puste i martwe. Rêka trzymaj±ca szatê Harry'ego opad³a z g³uchym stukiem na pod³ogê i Snape ju¿ siê wiêcej nie poruszy³." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "..Kocham ziemiê, po której On st±pa, powietrze nad jego g³ow±; wszystko, czego dotknie jego rêka, ka¿de jego s³owo, ka¿de spojrzenie, ka¿dy postêpek i Jego ca³ego bez zastrze¿eñ.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Bêdê jak ska³a: twarda i niezniszczalna. - Ska³y s± twarde, ale z czasem kruszej±. - To czym mam byæ? - Kim. B±d¼ sob±. - Nie. Nie mogê byæ kim¶, kogo ju¿ nie ma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ... naprawdê mi na Tobie zale¿y. - uciê³a nagle. - Powiedzia³a¶... ¿e Ci na mnie zale¿y? - uniós³ szybko wzrok i patrywa³ siê w ni± oczami, które zdawa³y siê mieæ barwê i wyraz jakich jeszcze nigdy w ¿yciu Ona nie widzia³a. - Nie. - odpowiedzia³a po¶piesznie - Chcia³am tylko sprawdziæ, czy mnie s³uchasz. |
|
|
|
| Tonks xD |
Dodany dnia 07.02.2008 19:53
|
![]() Postów: 164 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 491 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 11.08.07 |
z renowacj± http://Tonks.powiedz.to/ ---> wpisywaæ siê
![]() ,,- Albusie Severusie-powiedzia³ tak cicho,¿e nie us³ysza³ tego nikt prócz Ginny, a ona taktownie uda³a, ¿e macha do Rose, która ju¿ wsiad³a do wagonu - nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich by³ ¦lizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym cz³owiekiem, jakiego zna³em." ![]() Moja Lista Znajomo¶ci ^^ z harry-potter.net (kolejno¶æ nie ma ¿adnego znaczenia) : 1) Jadomcia; 2) Ginny1112; 3) Mateusz Dumbledore; 4) Luna_Lovegood_15 ; 5) Ania95; 6) Gellert Grindelwald (Galaretka ^^); 7) FilipFansTheHarry; 8) filis; 9) Czarna_scar; 10) Ma³aCzarna; 11) juleczka; 12) Feniks_Fawkes; 13) Pomyluncia; 14) miszel14; 15) Joanne Rowling; 16) Qin; 17) KaputDraconis; 18) Apocalypto Malfoy; 19) Juleczka; 20) Andromeda Tonks; 21) buch; 22) Evi-Lyn; 23) Utilek ;24) Hermi_love_Draco; 25) cho_chang1514; 26) Alexxx ^^; 27) Claire_; 28) Hermi0901; 29) To¶cik ;30) Hermiona26; 31) Esey. ),, - Szpiegowa³em dla ciebie, k³ama³em dla ciebie, nara¿a³em ¿ycie dla ciebie, a wszystko to robi³em, by zapewniæ bezpieczeñstwo synowi Lily. A teraz mi mówisz mi, ¿e hodowa³e¶ go jak ¶winiê na rze¼... - To bardzo wzruszaj±ce, Severusie - powiedzia³ z powag± Dumbledore - A wiêc w koñcu dojrza³e¶ do tego, by przejmowaæ siê losem tego ch³opca? - Jego losem? - wykrzykn±³ Snape - Expecto patronum! Z koñca jego ró¿d¿ki wystrzeli³a srebrna ³ania. Wyl±dowa³a na pod³odze, przebieg³a przez pokój i wyskoczy³a przez okno. Dumbledore patrzy³, a¿ jej srebrna po¶wiata zniknê³a w ciemno¶ci, a potem odwróci³ siê do Snape'a. Oczy mia³ pe³ne ³ez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze." ,, - Spójrz... na... mnie - wyszepta³. Zielone oczy odnalaz³y czarne oczy, ale po chwili co¶ w tych czarnych oczach zanik³o, sta³y siê nieruchome, puste i martwe." |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Christina

Hufflepuff
Slytherin

], ale ja go nie znam 

Ravenclaw