Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Potęga Krwistego Steka!
12.02.2025 19:13
Sharllottka, moja mama już nie złamie bo ma sztuczne

He
He

Sprzedawca prac domowych
03.02.2025 19:39
cześć moje Potterowe demony! jak leci? ja siedzę teraz w domu i robię za pełnoetatową pielęgniarkę, moja mama złamała biodro i leży w łóżku

Pracownik departamentu
30.01.2025 18:10
Ale stypa

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39456 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Z czym ci się kojarzy nick poprzednika?
Jo
z taka grą w którą gra mój brat:
wilkołaki& wampiry
img150.imageshack.us/img150/9490/slytherinskopiaky9.pngimg158.imageshack.us/img158/9297/sexyslyherinskopiamx7.png
nimbo.net/quiz/slyth.gifAVE SLYTHERIN
''Do you live, do you die, do
you bleed
For the fantasy
In your mind, through your eyes, do you see
Its the fantasy '' J.J.L \m/
tn3-2.deviantart.com/fs18/300W/f/2007/125/1/2/30_Seconds_To_Mars_wallpaper_by_BlueAngelX.jpg

''Hermiona wypuściła z rąk kły bazyliszka. Podbiegła do Rona, rzuciła mu się na szyję i pocałowała go głęboko w usta. Ron puścił kieł oraz miotłę, które trzymał i odpowiedział jej z takim entuzjazmem, że stopy Hermiony oderwały się od ziemi...''

JARED LETO RUUULLLLEEZZZ
media4.mojageneracja.pl/oipoyepriy/mediumjvboo0479cfca05e1cb.jpg

Ania 95
z Joanne Rowling
z jajkiem
z kimś ważnym

Tonks xD
z imieniem dziewczyny
http://Tonks.powiedz.to/ ---> wpisywać się xD

,,- Albusie Severusie-powiedział tak cicho,że nie usłyszał tego nikt prócz Ginny, a ona taktownie udała, że macha do Rose, która już wsiadła do wagonu - nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich był Ślizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym człowiekiem, jakiego znałem." :)

Moja Lista Znajomości ^^ z harry-potter.net (kolejność nie ma żadnego znaczenia) :
1) Jadomcia;
2) Ginny1112;
3) Mateusz Dumbledore;
4) Luna_Lovegood_15 ;
5) Ania95;
6) Gellert Grindelwald
(Galaretka ^^);
7) FilipFansTheHarry;
8) filis;
9) Czarna_scar;
10) MałaCzarna;
11) juleczka;
12) Feniks_Fawkes;
13) Pomyluncia;
14) miszel14;
15) Joanne Rowling;
16) Qin;
17) KaputDraconis;
18) Apocalypto Malfoy;
19) Juleczka;
20) Andromeda Tonks;
21) buch;
22) Evi-Lyn;
23) Utilek :);
24) Hermi_love_Draco;
25) cho_chang1514;
26) Alexxx ^^;
27) Claire_;
28) Hermi0901;
29) Tościk xD;
30) Hermiona26;
31) Esey.
hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg)

,, - Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem życie dla ciebie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mi mówisz mi, że hodowałeś go jak świnię na rzeź...
- To bardzo wzruszające, Severusie - powiedział z powagą Dumbledore - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca?
- Jego losem? - wykrzyknął Snape - Expecto patronum!
Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
- Przez te wszystkie lata?...
- Zawsze."
,, - Spójrz... na... mnie - wyszeptał.
Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach zanikło, stały się nieruchome, puste i martwe."

Prefix użytkownikaFleurEvans
Z kimś ubranym inaczej niż inni

Renaemma
Z kimś kto lubi Fleur i nazwisko Lily bardzo mu się podoba.
img94.imageshack.us/img94/5924/aaxeaf.gif

Zawsze śmieje się, nawet kiedy całą ziemie przykrył ciemny płaszcz. Kiedy wszyscy pogrążeni są w rozpaczy nigdy nie tracę swego serca które rozjaśnia mi drogę w ciemności.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Nie wiedział dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umierającego mężczyzny, nie wiedział, co naprawdę czuje, patrząc na białoszarą twarz Snape'a i jego palce, próbujące wymacać krwawiącą ranę na szyi. Zdjął pelerynę-niewidkę i spojrzał na człowieka, którego tak nienawidził, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzyły teraz na niego i który poruszał wargami, jakby chciał coś powiedzieć. Pochylił się nad nim, a Snape chwycił go za szatę na piersiach i przyciągnął bliżej. Z jego gardła wydobył się straszny charkot.
- Weź... to... weź... to.
Coś z niego wyciekło i nie była to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydobyło się coś srebrzystoniebieskiego, coś, co nie było ani gazem, ani cieczą... a Harry wiedział, co to jest, lecz nie miał pojęcia, co robić...
Hermiona wcisnęła mu do trzęsącej się ręki wyczarowaną przez siebie butelkę. Przeniósł różdżką srebrzystą substancję do butelki. Kiedy była pełna, uchwyt Snape'a zelżał, a on sam wyglądał, jakby już całkowicie się wykrwawił.
- Spójrz... na... mnie - wyszeptał.
Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"..Kocham ziemię, po której On stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń.."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- Będę jak skała: twarda i niezniszczalna.
- Skały są twarde, ale z czasem kruszeją.
- To czym mam być?
- Kim. Bądź sobą.
- Nie. Nie mogę być kimś, kogo już nie ma.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- ... naprawdę mi na Tobie zależy. - ucięła nagle.
- Powiedziałaś... że Ci na mnie zależy? - uniósł szybko wzrok i patrywał się w nią oczami, które zdawały się mieć barwę i wyraz jakich jeszcze nigdy w życiu Ona nie widziała.
- Nie. - odpowiedziała pośpiesznie - Chciałam tylko sprawdzić, czy mnie słuchasz.

utilisateur
Renia i emma :D

http://utilisateur.blog.pl/ - mój blog.

http://www.util-blog.blog.onet.pl - jeszcze jeden

Na początku: jestem chłopakiem. Od początku mojego pobytu na stronie mój nick wzbudzał problemy. Słowo utilisateur po francusku znaczy użytkownik. Większość osób przyjęła skrót util, mnie on odpowiada.

i25.tinypic.com/1916oz.jpg

W świecie Harry'ego Pottera:

Dom: Slytherin
Zawód: Śmierciożerca
Patronus: wąż
Animag: wąż
Różdżka: czarny bez, włókno z serca jednorożca, 11 cali

Na serio:

Nie bawię sie w żadna rodzinkę itp. Nie mam wujków anie cioć na stronie tylko w realu. Lubię czasami pofantazjować na sb, ale nie oceniaj mnie od razu jako przygłupka. Opiszę sie jak wyglądam, abyś nie wyobrażał sobie mnie sobie jak jakiegoś Jamesa Bonda. Mam, krótkie często ścięte na irokeza, ciemne blond włosy. Niebieskie oczy. Jestem leworęczny. Uczę się dobrze, ale teraz coraz gorzej mi idzie xDLubię chodzić czapce z daszkiem i ,,luźnych gatkach''. Interesuję się programami komputerowymi no i oczywiście HP. Jeżeli chcesz poznać moje zainteresowania zapraszam na sam dół podpisu są tam userbary z moimi zainteresowaniami. Jeżeli uważasz, że mnie przywalisz tekstem typu : Utilek jest głupi'' to sam siebie zapytaj czy ty taki nie jesteś. Nie wdaje się w kłótnie na sb, a jeżeli tak to czytając ja myśl sobie: ,,To tylko wymiana zdań''.

Nie wkleję tu listy moich znajomych ze strony, bo jeszcze kogoś urażę że go tu nie ma. Ta osoba którą lubię raczej zauważy, że tak jest, wiec nie ma problemy. Jedyną osobą jaka będzie tu wpisana to Qin. Ona wie za co, ty nie musisz. Możesz się na mnie obrazić, ale czy ty jesteś zawsze otwarty/a na moje problemy, mogę do ciebie napisać z każdą sprawą? Nie! A Qin może tak powiedzieć.

Ignoruję:

~Sunshine

Pamiątka ze strony:

i31.tinypic.com/8yrh95.jpg

img.userbars.pl/9/1735.gif
img.userbars.pl/123/24440.jpg
img.userbars.pl/99/19683.png
img.userbars.pl/92/18323.png
img.userbars.pl/122/24334.jpg
img.userbars.pl/27/5218.jpg
img.userbars.pl/107/21233.png
img.userbars.pl/21/4107.gif
img.userbars.pl/3/484.gif
img.userbars.pl/35/6961.png
img.userbars.pl/84/16666.png
img.userbars.pl/19/3747.jpg
img.userbars.pl/111/22189.jpg
img.userbars.pl/113/22496.png
img.userbars.pl/86/17161.gif
img.userbars.pl/32/6208.jpg
img.userbars.pl/95/18862.jpg
i32.tinypic.com/2u7t7c0.jpg

http://www.util-blog.blog.onet.pl
Amy Way
Utył (przybrał na wadze) seter (piesek taki) xD
I'll take everything You fucking, bitch.

Ania 95
Z francją
z Fleur
Z rosą
Z imieniem psa: Rosa

Prefix użytkownikaRoksia
Z fluoryzacją,z różą.

miszel14
z imieniem Roksana
renataa100.w.interii.pl/twilight.jpg

,,Zmierzch" - Stephenie Meyer

- A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów.
- Biedne głupię jagnię - westchnełam.
- Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu.

Byłam absolutnie pewna
kilku rzeczy.
Po pierwsze, Edward pochodził
z rodziny wampirów.
Po drugie, dręczyło go pragnienie
- na ile był je w stanie
pochamować, tego nie wiedziałam
- pragnienie, by posmakować
mojej krwi.
Po trzecie wreszcie,
byłam w tym wampirze
bezwarunkowo i nieodwołalnie
zakochana.

i36.tinypic.com/acv69y.jpgi33.tinypic.com/35nc8lu.jpgi37.tinypic.com/1zltxl3.gifi35.tinypic.com/14aiqv6.gif

Jo
z jakims brazylijskim filmem...jezyk
img150.imageshack.us/img150/9490/slytherinskopiaky9.pngimg158.imageshack.us/img158/9297/sexyslyherinskopiamx7.png
you bleed
For the fantasy
tn3-2.deviantart.com/fs18/300W/f/2007/125/1/2/30_Seconds_To_Mars_wallpaper_by_BlueAngelX.jpg

''Hermiona wypuściła z rąk kły bazyliszka. Podbiegła do Rona, rzuciła mu się na szyję i pocałowała go głęboko w usta. Ron puścił kieł oraz miotłę, które trzymał i odpowiedział jej z takim entuzjazmem, że stopy Hermiony oderwały się od ziemi...''

JARED LETO RUUULLLLEEZZZ

Renaemma
Z naszą kochaną autorką Rowling!
img94.imageshack.us/img94/5924/aaxeaf.gif

Zawsze śmieje się, nawet kiedy całą ziemie przykrył ciemny płaszcz. Kiedy wszyscy pogrążeni są w rozpaczy nigdy nie tracę swego serca które rozjaśnia mi drogę w ciemności.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Nie wiedział dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umierającego mężczyzny, nie wiedział, co naprawdę czuje, patrząc na białoszarą twarz Snape'a i jego palce, próbujące wymacać krwawiącą ranę na szyi. Zdjął pelerynę-niewidkę i spojrzał na człowieka, którego tak nienawidził, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzyły teraz na niego i który poruszał wargami, jakby chciał coś powiedzieć. Pochylił się nad nim, a Snape chwycił go za szatę na piersiach i przyciągnął bliżej. Z jego gardła wydobył się straszny charkot.
- Weź... to... weź... to.
Coś z niego wyciekło i nie była to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydobyło się coś srebrzystoniebieskiego, coś, co nie było ani gazem, ani cieczą... a Harry wiedział, co to jest, lecz nie miał pojęcia, co robić...
Hermiona wcisnęła mu do trzęsącej się ręki wyczarowaną przez siebie butelkę. Przeniósł różdżką srebrzystą substancję do butelki. Kiedy była pełna, uchwyt Snape'a zelżał, a on sam wyglądał, jakby już całkowicie się wykrwawił.
- Spójrz... na... mnie - wyszeptał.
Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"..Kocham ziemię, po której On stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń.."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- Będę jak skała: twarda i niezniszczalna.
- Skały są twarde, ale z czasem kruszeją.
- To czym mam być?
- Kim. Bądź sobą.
- Nie. Nie mogę być kimś, kogo już nie ma.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- ... naprawdę mi na Tobie zależy. - ucięła nagle.
- Powiedziałaś... że Ci na mnie zależy? - uniósł szybko wzrok i patrywał się w nią oczami, które zdawały się mieć barwę i wyraz jakich jeszcze nigdy w życiu Ona nie widziała.
- Nie. - odpowiedziała pośpiesznie - Chciałam tylko sprawdzić, czy mnie słuchasz.

Ania 95
Fleu, ja już ci mówiłam z czym mi się twój nick kojarzy xD

- z imieniem psa
- z rosą
- z Francją
- czymś błękitnym
- z czymś zimnym

Prefix użytkownikaAngie Davis
Z moim bratem ;/ też rocznik 95 xDD
www.harry-potter.net.pl/images/najwiekszy_potteromaniak2.png

Ślizgonka

Sawyer

www.lost-online.pl/karta-2654.png

img199.imageshack.us/img199/2085/logo17x.png

img175.imageshack.us/img175/4876/1180643101confdltn0.jpg
i42.tinypic.com/vqmtk1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/818.jpg

Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra?

Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

Fanka:

~Lost (Zagubionych)
~Naruto
~Roofi'ego
~Marcina Mrozińskiego
~Kuby Werela
~Chada Michaell'a Murray'a
~Josha Holloway'a
~Justin'a Timberlake'a
~Sean'a Paul'a
~Patryka Różnieckiego
~Avril Lavigne
~Draco Malfoy'a
~Regulusa Black'a
~Syriusza Black'a
~Jacoba Black'a
~Jazz Jackrabbit'a 2
~Gothic'a

images34.fotosik.pl/263/4d9084e6ce40a60c.jpg

republika.pl/blog_ug_4368259/6313353/sz/team_jacob_by_lizzabeth.gif

www.angieir.fbl.pl
miszel14
z Angeliną Johnson
renataa100.w.interii.pl/twilight.jpg

,,Zmierzch" - Stephenie Meyer

- A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów.
- Biedne głupię jagnię - westchnełam.
- Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu.

Byłam absolutnie pewna
kilku rzeczy.
Po pierwsze, Edward pochodził
z rodziny wampirów.
Po drugie, dręczyło go pragnienie
- na ile był je w stanie
pochamować, tego nie wiedziałam
- pragnienie, by posmakować
mojej krwi.
Po trzecie wreszcie,
byłam w tym wampirze
bezwarunkowo i nieodwołalnie
zakochana.

i36.tinypic.com/acv69y.jpgi33.tinypic.com/35nc8lu.jpgi37.tinypic.com/1zltxl3.gifi35.tinypic.com/14aiqv6.gif

hemcia
Z tymi co koła produkują do samochodów xPP 'Michelin' sie zwie xP
Z muszlą.
Z taką moją daleką kuzynką ze Stanów...Michel ma na imię.
Z plażą i wakacjami.

Tonks xD
z dziewczyną
http://Tonks.powiedz.to/ ---> wpisywać się xD

,,- Albusie Severusie-powiedział tak cicho,że nie usłyszał tego nikt prócz Ginny, a ona taktownie udała, że macha do Rose, która już wsiadła do wagonu - nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich był Ślizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym człowiekiem, jakiego znałem." :)

Moja Lista Znajomości ^^ z harry-potter.net (kolejność nie ma żadnego znaczenia) :
1) Jadomcia;
2) Ginny1112;
3) Mateusz Dumbledore;
4) Luna_Lovegood_15 ;
5) Ania95;
6) Gellert Grindelwald
(Galaretka ^^);
7) FilipFansTheHarry;
8) filis;
9) Czarna_scar;
10) MałaCzarna;
11) juleczka;
12) Feniks_Fawkes;
13) Pomyluncia;
14) miszel14;
15) Joanne Rowling;
16) Qin;
17) KaputDraconis;
18) Apocalypto Malfoy;
19) Juleczka;
20) Andromeda Tonks;
21) buch;
22) Evi-Lyn;
23) Utilek :);
24) Hermi_love_Draco;
25) cho_chang1514;
26) Alexxx ^^;
27) Claire_;
28) Hermi0901;
29) Tościk xD;
30) Hermiona26;
31) Esey.
hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg)

,, - Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem życie dla ciebie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mi mówisz mi, że hodowałeś go jak świnię na rzeź...
- To bardzo wzruszające, Severusie - powiedział z powagą Dumbledore - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca?
- Jego losem? - wykrzyknął Snape - Expecto patronum!
Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
- Przez te wszystkie lata?...
- Zawsze."
,, - Spójrz... na... mnie - wyszeptał.
Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach zanikło, stały się nieruchome, puste i martwe."

utilisateur
Nymphadora Tonks

http://utilisateur.blog.pl/ - mój blog.

http://www.util-blog.blog.onet.pl - jeszcze jeden

Na początku: jestem chłopakiem. Od początku mojego pobytu na stronie mój nick wzbudzał problemy. Słowo utilisateur po francusku znaczy użytkownik. Większość osób przyjęła skrót util, mnie on odpowiada.

W świecie Harry'ego Pottera:

Dom: Slytherin
Zawód: Śmierciożerca
Patronus: wąż
Animag: wąż
Różdżka: czarny bez, włókno z serca jednorożca, 11 cali

Na serio:

Nie bawię sie w żadna rodzinkę itp. Nie mam wujków anie cioć na stronie tylko w realu. Lubię czasami pofantazjować na sb, ale nie oceniaj mnie od razu jako przygłupka. Opiszę sie jak wyglądam, abyś nie wyobrażał sobie mnie sobie jak jakiegoś Jamesa Bonda. Mam, krótkie często ścięte na irokeza, ciemne blond włosy. Niebieskie oczy. Jestem leworęczny. Uczę się dobrze, ale teraz coraz gorzej mi idzie xDLubię chodzić czapce z daszkiem i ,,luźnych gatkach''. Interesuję się programami komputerowymi no i oczywiście HP. Jeżeli chcesz poznać moje zainteresowania zapraszam na sam dół podpisu są tam userbary z moimi zainteresowaniami. Jeżeli uważasz, że mnie przywalisz tekstem typu : Utilek jest głupi'' to sam siebie zapytaj czy ty taki nie jesteś. Nie wdaje się w kłótnie na sb, a jeżeli tak to czytając ja myśl sobie: ,,To tylko wymiana zdań''.

Nie wkleję tu listy moich znajomych ze strony, bo jeszcze kogoś urażę że go tu nie ma. Ta osoba którą lubię raczej zauważy, że tak jest, wiec nie ma problemy. Jedyną osobą jaka będzie tu wpisana to Qin. Ona wie za co, ty nie musisz. Możesz się na mnie obrazić, ale czy ty jesteś zawsze otwarty/a na moje problemy, mogę do ciebie napisać z każdą sprawą? Nie! A Qin może tak powiedzieć.

Ignoruję:

~Sunshine

Pamiątka ze strony:

i31.tinypic.com/8yrh95.jpg

img.userbars.pl/9/1735.gif
img.userbars.pl/123/24440.jpg
img.userbars.pl/99/19683.png
img.userbars.pl/92/18323.png
img.userbars.pl/122/24334.jpg
img.userbars.pl/27/5218.jpg
img.userbars.pl/107/21233.png
img.userbars.pl/21/4107.gif
img.userbars.pl/3/484.gif
img.userbars.pl/35/6961.png
img.userbars.pl/84/16666.png
img.userbars.pl/19/3747.jpg
img.userbars.pl/111/22189.jpg
img.userbars.pl/113/22496.png
img.userbars.pl/86/17161.gif
img.userbars.pl/32/6208.jpg
img.userbars.pl/95/18862.jpg
i32.tinypic.com/2u7t7c0.jpg

http://www.util-blog.blog.onet.pl
chimera
z wodą utlenioną xD
Nie chcę więcej żadnej nadziei. Nie chcę uwierzyć, że gdzieś na świeciejest lekarstwo albo metoda, czy guru, który potrafiłby wyzwolić mnie od lęku. Ja po prostu chciałabym nauczyć się umierać.

fc01.deviantart.com/fs19/f/2007/226/2/f/_cloud__by_jimmyjets.gif

I Belive I Can Fly
I Believe ICan Touch The Sky ;]

fc02.deviantart.com/fs16/f/2007/146/f/3/Jumping_love_by_iTop_edition.gif

Jo
z taką herbatą ziołową...jezyk
you bleed
For the fantasy

JARED LETO RUUULLLLEEZZZ

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: