Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Z czym ci się kojarzy nick poprzednika?
|
|
Aelita |
Dodany dnia 17.02.2008 14:17
|
![]() ![]() Postów: 150 Dom: Brak przydziału Punkty: 167 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 23.08.07 |
z jojo taką zabawką xP |
|
|
Evangelina |
Dodany dnia 17.02.2008 14:58
|
![]() ![]() Postów: 68 Dom: Brak przydziału Punkty: 107 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.02.08 |
- z elitą - z imieniem Anita |
|
|
damcio7i |
Dodany dnia 17.02.2008 17:51
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 248 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.08.07 |
ewangelia |
|
|
hemcia |
Dodany dnia 17.02.2008 18:57
|
![]() ![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
z Danonkami ^^, albo Danio ![]() ![]() z Damianem z domino |
|
|
Tonks xD |
Dodany dnia 17.02.2008 19:47
|
![]() ![]() Postów: 164 Dom: Brak przydziału Punkty: 491 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.08.07 |
z Hermioną ![]() http://Tonks.powiedz.to/ ---> wpisywać się
![]() ,,- Albusie Severusie-powiedział tak cicho,że nie usłyszał tego nikt prócz Ginny, a ona taktownie udała, że macha do Rose, która już wsiadła do wagonu - nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich był Ślizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym człowiekiem, jakiego znałem." ![]() Moja Lista Znajomości ^^ z harry-potter.net (kolejność nie ma żadnego znaczenia) : 1) Jadomcia; 2) Ginny1112; 3) Mateusz Dumbledore; 4) Luna_Lovegood_15 ; 5) Ania95; 6) Gellert Grindelwald (Galaretka ^^); 7) FilipFansTheHarry; 8) filis; 9) Czarna_scar; 10) MałaCzarna; 11) juleczka; 12) Feniks_Fawkes; 13) Pomyluncia; 14) miszel14; 15) Joanne Rowling; 16) Qin; 17) KaputDraconis; 18) Apocalypto Malfoy; 19) Juleczka; 20) Andromeda Tonks; 21) buch; 22) Evi-Lyn; 23) Utilek ![]() 24) Hermi_love_Draco; 25) cho_chang1514; 26) Alexxx ^^; 27) Claire_; 28) Hermi0901; 29) Tościk ![]() 30) Hermiona26; 31) Esey. ![]() ,, - Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem życie dla ciebie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mi mówisz mi, że hodowałeś go jak świnię na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - powiedział z powagą Dumbledore - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? - Jego losem? - wykrzyknął Snape - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze." ,, - Spójrz... na... mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach zanikło, stały się nieruchome, puste i martwe." |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.02.2008 19:56
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1077 Dom: ![]() Punkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
No cóż... Z Nimfadorą Tonks... |
|
|
Evangelina |
Dodany dnia 17.02.2008 19:57
|
![]() ![]() Postów: 68 Dom: Brak przydziału Punkty: 107 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.02.08 |
z Tonks, tonikiem i chyba tyle |
|
|
Tonks xD |
Dodany dnia 17.02.2008 20:58
|
![]() ![]() Postów: 164 Dom: Brak przydziału Punkty: 491 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.08.07 |
z Eweliną ![]() http://Tonks.powiedz.to/ ---> wpisywać się
![]() ,,- Albusie Severusie-powiedział tak cicho,że nie usłyszał tego nikt prócz Ginny, a ona taktownie udała, że macha do Rose, która już wsiadła do wagonu - nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich był Ślizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym człowiekiem, jakiego znałem." ![]() Moja Lista Znajomości ^^ z harry-potter.net (kolejność nie ma żadnego znaczenia) : 1) Jadomcia; 2) Ginny1112; 3) Mateusz Dumbledore; 4) Luna_Lovegood_15 ; 5) Ania95; 6) Gellert Grindelwald (Galaretka ^^); 7) FilipFansTheHarry; 8) filis; 9) Czarna_scar; 10) MałaCzarna; 11) juleczka; 12) Feniks_Fawkes; 13) Pomyluncia; 14) miszel14; 15) Joanne Rowling; 16) Qin; 17) KaputDraconis; 18) Apocalypto Malfoy; 19) Juleczka; 20) Andromeda Tonks; 21) buch; 22) Evi-Lyn; 23) Utilek ![]() 24) Hermi_love_Draco; 25) cho_chang1514; 26) Alexxx ^^; 27) Claire_; 28) Hermi0901; 29) Tościk ![]() 30) Hermiona26; 31) Esey. ![]() ,, - Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem życie dla ciebie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mi mówisz mi, że hodowałeś go jak świnię na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - powiedział z powagą Dumbledore - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? - Jego losem? - wykrzyknął Snape - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze." ,, - Spójrz... na... mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach zanikło, stały się nieruchome, puste i martwe." |
|
|
Amy Way |
Dodany dnia 17.02.2008 21:00
|
![]() ![]() Postów: 192 Dom: Brak przydziału Punkty: 263 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.02.08 |
Ze zmiennością ![]() I'll take everything You fucking, bitch. |
|
|
Adziorra |
Dodany dnia 18.02.2008 11:40
|
![]() ![]() Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: 38 Ranga: Charłak Data rejestracji: 15.02.08 |
Z milky way'em (taki pycha batonik) Nie ma sytuacji bez wyjścia.
![]() |
|
|
Patrryk Snape |
Dodany dnia 18.02.2008 11:44
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 487 Dom: Brak przydziału Punkty: 542 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 13.04.07 |
-z imieniem ada -z kims zadziornym -z psem ![]() CHCESZ BYC KIMS ZACZNIJ BYC SOBA
Miłość, to najpiękniejsze sacrum, Więc nie traktuj jej jak kontraktu Który zrywasz, gdy dzień masz gorszy Kiedy zyski chwilowo są mniejsze niż koszty Miłosci nie zmieni lekki podmuch wiartu To źródło, którego nikt nie może zatruć ![]() |
|
|
miszel14 |
Dodany dnia 18.02.2008 12:00
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydziału Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
- z imieniem Patryk - z imieniem które mógłby nosić syn Severusa Snape - z moim kuzynem który ma na imie Patryk - z Severusem Snape ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Patrryk Snape |
Dodany dnia 18.02.2008 12:03
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 487 Dom: Brak przydziału Punkty: 542 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 13.04.07 |
- z miską - z Ameryką - z szelkami CHCESZ BYC KIMS ZACZNIJ BYC SOBA
Miłość, to najpiękniejsze sacrum, Więc nie traktuj jej jak kontraktu Który zrywasz, gdy dzień masz gorszy Kiedy zyski chwilowo są mniejsze niż koszty Miłosci nie zmieni lekki podmuch wiartu To źródło, którego nikt nie może zatruć ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.02.2008 15:18
|
![]() ![]() Postów: 144 Dom: ![]() Punkty: 272 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 04.08.07 |
ze Snapem z imieniem Patryk ![]() Bo w życiu piękne są tylko chwile...
![]() ;* |
|
|
Hermi_love_Draco |
Dodany dnia 19.02.2008 13:40
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 104 Dom: Brak przydziału Punkty: 657 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 10.11.07 |
z Hermi - z kim inym? "Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!"
*** ..::My Best Friends::.. Fleurose Moja ukochana, jedyna w swoim rodzaju przyjaciółka ;**Hermiona_92 Niezła koleżanka, pomaga w potrzebie ;** Sunshine Często wredna, z świetnymi tekstami ![]() Miszel14 Miła, przemądrzała 'Księżniczka' xP ;** Filemona Opanowana, w miarę normalna [w porównaniu do innych] ;** Lenne Słońce moje! Nie zwątpiła we mnie podczas bitwy o Ishara ^ ;** Ishar Mój ukochany, moja miłość! Ohh noo ;** Agunia15 Podziela ze mna niedolę życia z Żarówą jeszcze przez 3 lata ;/ buu. Maxime Zwariowana gadzina xP Jest śliczna, ma piękne włosy ;D Chimera Buahaa, nie wiem co napisać xP Hemcia Kochana moja! Ma boskie foty na PeBe, super się z nią pisze ;** Potter_H Pottuś... Hmm... czasami przyjacielski, a czasami wręcz przeciwnie ![]() Angelina Jonson Zazwyczaj miła i pomocna, jednak nie zawsze ;** neokids 4ever ![]() fut fut fut fut FRISTAJLO!! fut fut fut fut FRISTAJLO!! |
|
|
miszel14 |
Dodany dnia 19.02.2008 15:35
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydziału Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
- z Hermioną - z Draco - z miłością - z Hermioną która kocha Draco - z Draco który kocha Hermione ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Helaro |
Dodany dnia 19.02.2008 17:30
|
![]() ![]() Postów: 14 Dom: Brak przydziału Punkty: 20 Ranga: Mugol Data rejestracji: 05.08.07 |
niewiem czemu , ale z Afryką ![]() "A człowiek pokonał bestie, która powróciła do królestwa Beliara"
|
|
|
Patrryk Snape |
Dodany dnia 19.02.2008 17:38
|
- z Hitlerem - z owocami - z fererorosher CHCESZ BYC KIMS ZACZNIJ BYC SOBA
|
|
miszel14 |
Dodany dnia 19.02.2008 19:02
|
- z imieniem Patryk - z imieniem które mógłby nosić syn Severusa Snape - z moim kuzynem który ma na imie Patryk - z Severusem Snape ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Evangelina |
Dodany dnia 19.02.2008 20:01
|
z imieniem Michel |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |