Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Evanna Lynch
|
|
Lord Mariusz |
Dodany dnia 09.08.2007 11:59
|
Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 63 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.08.07 |
Czy ktoś posiada lub wie gdzie można znaleźć adres e-mail do Evanny Lynch (Filmowej Luny) ???? Zakładać temat po to, aby zapytać czy ktoś ma e-mail pani Lynch? Gratuluję - Szakal Jak podoba się wam jej gra aktorska? Czy dobrze spisała się w swojej roli? Edytowane przez BumSzakalaka dnia 10.05.2016 17:57 Lord Mariusz
|
|
|
Limonka |
Dodany dnia 09.08.2007 17:21
|
Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Wydaje mi się, że Evanna w ogóle nie prowadzi korespondencji z fanami poprzez maile. Jedyne co mogę ci podać, to adres pocztowy. Evanna Lynch c/o Harry Potter Productions, Leavesden Studios, P.O. Box 3000, Leavesden, Herts. WD25 7LT. United Kingdom A jako że tematu o Evannie jeszcze nie ma, proponuję rozmawiać tutaj ogólnie, na jej temat. |
|
|
PatiMalfoy |
Dodany dnia 12.08.2007 15:53
|
Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.08.07 |
Fajna...tylko głosik ba bardzo uroczy Mój brat się zalewał...ale mi sie podoba Ogólnie to super gra...to z budyniem było dobre A i o co chodziło jak ona tak podskakiwała przez korytarz... ...a za murku MalfoyB) i Goryl i inny tak ptarzyli ? ~~*~~ Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ~~*~~ |
|
|
Pomyluna14 |
Dodany dnia 22.08.2007 20:40
|
Ostrzeżenia: 3 Postów: 131 Dom: Brak przydziału Punkty: 142 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.08.07 |
Uwielbiam ją! Słitaśny głosik ma na peelu (w innych wersjach językowych nie wiem ) Limonka serdeczne dzięki za adres. Nigdzie nie mogłam go znaleźć. Mam do innych bohaterów (ze strony nimbus) ale Evanny tam nie było... Moja koleżanka pisała do Daniela i Emmy i Jej odpisali. List+Fotka+Autograf. Fajnie. Ja musze się jeszcze z Anglika podszkolić, bo było by sporo błędów w moich listach. Chyba, że ktoś by mi go przetłumaczył... W każdym razie pozdrawiam :rip: Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie.! |
|
|
Morsmorde |
Dodany dnia 06.02.2008 16:07
|
Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 29 Ranga: Charłak Data rejestracji: 06.02.08 |
Zgadzam się z przedmówcą, wyraźnie było w książce napisane jaką miała urodę Fleur. Przecież była po części wilą, jak szła przez Wielką Salę to się za nią obracali a w filmie to tak nie specjalnie. W PL Luna ma dziwny głos, miałem polew jak nic...Szczególnie jak wystrzeliła Levicorpusa w Ministerstwie :lol: |
|
|
Arry |
Dodany dnia 27.08.2008 20:34
|
Postów: 36 Dom: Brak przydziału Punkty: 468 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.06.08 |
NevilleLongbottom napisał/a: ej jezeli ktos ma emial do Evanny Lynch niech tu napisze A niby skąd mamy mieć e-mail Evanny Lynch? Z powietrza? Nie wiem czy zauważyłeś,ale już napisano wyżej ,że Evanna prawdopodobnie nie prowadzi korespondencji z fanami :uhoh: [Obrazek usunięty przez administratora.
Maksymalna szerokość obrazków: 400px.] Jestem dziewczyną, aby nikogo nie zmylił mój nick. Dziękuje. |
|
|
Leake |
Dodany dnia 29.11.2012 20:07
|
Pochwały: 1 Postów: 11 Dom: Ravenclaw Punkty: 57 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.11.12 |
Luna- Postać moim zdaniem swoista jedność HP, najbardziej jednak zaimponowała mi w Zakonie kiedy wyczarowała patronusa, oraz w ministerstwie magii. W sumie sam pozytyw w sobie jakoś bez większych skrupułów mógłbym powiedzieć, że gdyby nie opis książkowej Luny nikt inny nie nadawałby się do tejże roli. |
|
|
Emma Lewis |
Dodany dnia 08.01.2014 19:16
|
Postów: 31 Dom: Gryffindor Punkty: 254 Ranga: Nieustraszony Gryfon Data rejestracji: 15.12.13 |
Fajnie że jest taka postać w HP jak Luna-jedyna w swoim rodzaju,oryginalna(kolczyki rzodkiewki)i bardzo szczera-potrafi powiedzieć coś prosto z mostu.nie wyobrażałabym sobie innej aktorki do zagrania jej -własnie tak sobie ją wyobrażałam a w dodatku osoba podkładająca głos za nią w polskiej wersji ma fajny no może trochę dziwny ale i tak fajny głos. |
|
|
Lunatyczka |
Dodany dnia 06.05.2014 00:36
|
Pochwały: 1 Postów: 532 Dom: Gryffindor Punkty: 10892 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.05.13 |
Evanna jest może początkującą aktorką (na dzień dzisiejszy) i nie widziałam innych jej filmów (na razie), ale według mnie jest bardzo dobra w tym co robi. Świetnie oddała postać Luny i nie chciałabym widzieć nikogo innego, podziwiam ją za to jak wykreowała pannę Lovegood. Do tego jej wygląd mi bardzo odpowiadał. Chętnie zobaczę ją w innej produkcji filmowej, bo z Luną poradziła sobie rewelacyjnie |
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 25.09.2014 19:02
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1280 Dom: Hufflepuff Punkty: 20234 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Evanna bardzo mi pasuje do roli Luny. Tak ją sobie wyobrażałam z wyglądu, głos też może być. Sądzę, że dobrze odegrała swoją rolę. Nie widziałam jej w innych produkcjach, ale wydaje się być niezłą aktorką. - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - Karta postaci: tutaj 1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ Karta postaci: 1. Lijka 2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. - - - - |
|
|
Ann Weasley |
Dodany dnia 11.11.2014 18:06
|
Postów: 116 Dom: Slytherin Punkty: 468 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 08.09.14 |
Luna jest jedną z postaci, które poprawiają mi humor. To marzycielstwo reprezentuje szczodre serce, które przypomina mi pewną osobę. Evanna pokazuje to idealnie. Jest piękna, więc do tego jej urok olśniewa widzów. Uwielbiam ją i jej charakter. Dziękuję, Limonko, za jej adres Evanna Lynch c/o Harry Potter Productions, Leavesden Studios, P.O. Box 3000, Leavesden, Herts. WD25 7LT. United Kingdom Evanno, jesteśmy pewni twojego sukcesu! Do boju, Slytherin do boju! - Czasem trzeba się poświęcić. Bez względu na to, co może z tego wyniknąć. I to tylko po to, by wywołać malutki uśmieszek na kogoś twarzy. - Nie żałuj umarłych, Harry. Żałuj żywych. I to tych, którzy żyją bez miłości. - Prawda to cudowna i starszliwa rzecz, więc trzeba się z nią obchodzić ostrożnie. - Jeśli chcesz poznać człowieka patrz, jak traktuje podwładnych, a nie równych sobie. |
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 08.01.2015 19:13
|
Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: Ravenclaw Punkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Myślę, że Evanna została bardzo dobrze dobrana. Jedna z najwierniej oddanych postaci w całym uniwersum. Poza tym ma taką niebanalną urodę i rozmarzoną twarz. Szkoda, że ma tak mało produkcji na koncie, bo bardzo chętnie obejrzałabym z nią coś jeszcze. Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
Scarlet Witch |
Dodany dnia 08.01.2015 20:13
|
Postów: 15 Dom: Ravenclaw Punkty: 33 Ranga: Charłak Data rejestracji: 08.01.15 |
Trudno się nie zgodzić, że Evanna świetnie pasuje do roli Luny. Czy można mieć bardziej marzycielski głos? W innych rolach jej nie widziałam, a chciałabym. Mam wrażenie, że jej uroda i właśnie delikatny głos dosyć mocno definiują postacie jakie jest w stanie zagrać, ale nigdy nie wiadomo! Widzieliście Evannę w produkcjach Starkid? Zagrała Lunę w 3 części musicalu o HP (i wystąpiła w innych pojedynczych skeczach, z tego co wiem) i jestem pod wrażeniem, że zgodziła się nawiązać z nimi współpracę. To szalenie miło z jej strony. |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 05.04.2016 17:58
|
Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: Gryffindor Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Evanna to chyba obok śp. Alana najlepiej dobrana aktorka do ekranizacji HP. Śliczne blond włosy, to rozkojarzone i cudne oczy, i "sposób bycia". Teraz nie potrafię sobie kogoś innego w tej roli wyobrazić. Według mnie zagrała naprawdę dobrze, i nie mam chyba takiego momentu w filmie, który jakoś by mi nie pasował. Nawet w tym okrojonym do granic możliwości Zakonie Feniksa scenę z bosą Luną karmiącą testrale, i tłumaczącą Potterowi czego pragnie Voldemort uważam za jedną z najlepszych. Może trochę w tych IŚ tak jakoś średnio to wypadło, ale już w zamku 'powraca' dawna panna Lovegood ;p Dla mnie 9/10. |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |