Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
LEGO Harry Potter Years 1-4 - jak przejść?
|
|
A. |
Dodany dnia 28.02.2013 18:52
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 5 Postów: 2386 Dom: Slytherin Punkty: 43682 Ranga: Ten, Którego Konta Nie Można Wyszukać Data rejestracji: 29.12.07 |
Skoro pozostałe gry mają swoje tematy to czemu te gry nie mają mieć? Macie jakiś problem lub chcecie służyć radą w grze LEGO Harry Potter Years 1-4 to piszcie. |
|
|
KHZP |
Dodany dnia 16.08.2013 11:17
|
Pochwały: 4 Postów: 400 Dom: Hufflepuff Punkty: 4582 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.06.13 |
Ja mam tę grę i 97,6% gry, więc służę pomocą. Uwielbiam tę grę i możecie mnie pytać o wszystko : kody bonusowe, gdzie co jest, i takie tam. Dam już jedną radę : nie wchodźcie na 6lvl. u Gringotta bez czarnomagicznej postaci. I jeszcze druga : u madam Malkin ,1 od lewej zasłona odkrywa pomieszczenie mieszające postaci, a 2 od lewej gościa który wam coś da (nie pamiętam co, ale coś cennego ) Będę chętnie pomagał w grze. Pozdro, Puchon KHZP /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dawno mnie tu nie było. Trochę śmiesznie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Ja i HPnet: od 14.06.2013 10:41 - na zawsze! Olśniewający swym uśmiechem KHZP Dziękuję! Moje arcydzieła: FF: 1. Na plaży. 2. Cukierki. 3. Wróżba z przeszłości Artystycznie: 1. Borsuk - wyszywanka. ************************************************************* NAJMROCZNIEJSZY OBSZAR MOJEGO PODPISU <p align="justify"> </p> ************************************************************* |
|
|
Portugas |
Dodany dnia 09.03.2014 18:30
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 6 Postów: 1255 Dom: Hufflepuff Punkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
A ja wam machnę recenzję ot co ;x Otóż nabyłem (ale w jaki sposób nie powiem :x) tę i przyznam, że... nie spodobała mi się. Pomysły z zaklęciami i kartami postaci spodobały mi się, ale Questy... ach szkoda gadać, po prostu poczułem się jak w jakieś idiotycznej parodii Lego. Na dodatek to, że postacie mówią, też mi się nie spodobało (nawet jeszcze bardziej obrzydziło), na moja szczęście postacie nie odzywały się w filmach tylko tak fajnie bełkotały *.* Nie poleciłbym tej gry jednemu ze starszych fanów lego, lecz bardziej dzieciom. Wiem, że to nie recenzja, ale skoro inne gry mają w swoich tematach opinie to ja też wstawiłem :> Post dotyczy wersji na PSP[/small] kocham juliettę115 Przez pomyłkę zrobiłem to specjalnie. Ach, ta Łapka Portugas - jedyny użytkownik, na którego ma oko nawet Krico Wszyscy jesteśmy żyrafami, które urodziły się nad przepaścią :zyrafa: ~ Nior ^^ |
|
|
Anciol |
Dodany dnia 10.03.2014 01:31
|
Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: Ravenclaw Punkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Port jeśli chodzi o PC to jest tak samo. Te postaci tylko robią ,,yyyy?" ,,hyhyhy hihihi".... Boże jak ja tego nienawidzę! Mojej siostrze ciotecznej się bardzo podoba. Dla mnie to jest zbyt infantylne. Te lata 1-4 w ogóle nie mają się co równać z pięknym, klasycznym, Kamieniem Filozoficznym o kanciastej grafice. Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" |
|
|
Hedwidzia |
Dodany dnia 28.08.2014 08:48
|
Postów: 21 Dom: Hufflepuff Punkty: 80 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.08.14 |
Miałam tylko 5-7 i przeszłam kilka razy. Grałam już 1-4 z moim kuzynem i też chętnie pomogę, bo najpierw kilka razy mówisz ,że nie możesz tego przejść i nagle olśnienie i masz pomysł jak to zrobić.Jakby coś jestem pod ręką Proszę pytać przy innych częściach też pomogę!Nie ma za co zrobię to z wielką radością. "-Ona myśli, że jesteś wybrańcem..."
"-No, ale ja jestem wybrańcem" Z Gwardią Dumbledore'a Pokażę na co mnie stać Więc Voldemorta Nikt nie musi się już bać. Legolas i ten jego wiatr we włosach -Weź sobie ciasteczko Potter. |
|
|
thebadsweeetdomi6913 |
Dodany dnia 08.02.2015 16:08
|
Postów: 41 Dom: Ravenclaw Punkty: 511 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 07.02.15 |
Lubie LEGO harry potter no jednak nie mam tej gry ale oglądam ją na youtube są owszem bardzo bardzo śmieszne scenki .No raz grałam co pamiętam u brata no zbyt łatwa , druga część jest dla mnie THE BEST! polecam tą gre |
|
|
Nathika |
Dodany dnia 04.08.2015 10:30
|
Postów: 69 Dom: Hufflepuff Punkty: 1644 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.08.15 |
Lubię tą grę, ale mi się zepsuła i nie mam dźwięku A tak poza tym zatrzymałam się na czwartej części, bo dalej nie umiem przejść. Nie wiem, czy to kolejny błąd, czy co. Nawet nie specjalnie mi na tym zależy, bo na Play Station też mam tą grę |
|
|
Najpoten |
Dodany dnia 04.08.2015 15:50
|
Postów: 222 Dom: Hufflepuff Punkty: 1228 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 25.07.13 |
Przyznam że gram w to na emulatorze, jednak na drugiej części utknęłam. Problem polega na tym że po pojedynku z Malfoy'em trzeba zasyczeć do węża, ja nie mam mikrofonu, ktoś zna rozwiązanie tego problemu? Gra ogólnie fajna. Może nie tak jak pierwsze trzy części gier na PC, ale może być. Lately I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby I've been, I've been prayin' hard Said no more counting dollars We'll be, we'll be counting stars Kot z sumieniem to...to jak świnka morska - ani świnka, ani morska... Warto być kotem. Nie tylko masz dziewięć żyć, ale i teologia jest dużo prostsza. |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |