Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Temat dla kolekcjonerów!
|
|
Seferyn Collotye |
Dodany dnia 15.06.2013 13:07
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 7 Postów: 1060 Dom: RavenclawPunkty: 19293 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 20.04.10 |
Hej, postanowiłem założyć temat przeznaczony, jak sam tytuł mówi, dla kolekcjonerów wszelkiej maści przedmiotów związanych z HP, książek, filmów, gier, gadżetów, handmade'ów... Możemy tutaj zamieszczać informacje o tym, czego potrzebujemy w swojej kolekcji, co jest nam zbędne i moglibyśmy się tym z kimś podzielić (np. wymiana), etc. Dobrze, ja zacznę: Kilka lat temu posiadałem przepiękną, oryginalną i raczej unikalną (nigdzie nie można tego znaleźć) pluszową Hedwigę. Wskutek jakiegoś nieszczęśliwego splotu wydarzeń, straciłem ją i do tej pory nie ma po niej śladu. Dlatego też zwracam się do Was z zapytaniem: czy kojarzycie takie ładne, oryginalne... HP'owe Hedwigi? Nie ukrywam, że bardzo mi na tym zależy. ![]() UWAGA, nie jest to targowisko, tylko temat dla osób pragnących poszerzyć swoją kolekcję. Wszystkie 'handlowe' sprawy załatwiajcie między sobą, we własnym zakresie. Strona Harry-Potter.net.pl, jej właściciel i administratorzy NIE odpowiadają za jakiekolwiek transakcje zawierane pomiędzy użytkownikami TEJ strony! |
|
|
|
KHZP |
Dodany dnia 09.07.2013 11:02
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 400 Dom: HufflepuffPunkty: 4582 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.06.13 |
Przkro mi Sef ,ale nie wiem gdzie takie znaleźć. Ja Poszukuję breloczków i tatułaży wodnych z Harrym Potterem . Pozdro, Puchon KHZP /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dawno mnie tu nie było. Trochę śmiesznie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ ![]() ![]() Ja i HPnet: od 14.06.2013 10:41 - na zawsze! ![]() Olśniewający swym uśmiechem KHZP ![]() Dziękuję! ![]() Moje arcydzieła: FF: 1. Na plaży. 2. Cukierki. 3. Wróżba z przeszłości Artystycznie: 1. Borsuk - wyszywanka. ************************************************************* NAJMROCZNIEJSZY OBSZAR MOJEGO PODPISU ![]() <p align="justify"> </p> ************************************************************* |
|
|
|
Seferyn Collotye |
Dodany dnia 09.07.2013 11:10
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 7 Postów: 1060 Dom: RavenclawPunkty: 19293 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 20.04.10 |
Hm, kiedyś widziałem taki fajny tatuaż z Mrocznym Znakiem. Poszukaj w necie, może ebay, allegro czy inne tego typu serwisy.
|
|
|
|
Narcissa |
Dodany dnia 09.07.2013 11:17
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 647 Dom: SlytherinPunkty: 8673 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 29.06.13 |
Ja może nie mam orginalnego gadżetu ale był zrobiony specjalnie dla na moje 18 urodziny, miotła przez moją przyjaciółkę.Prawdziwa i wycieła na rączce nimbus 2000, lecz wygląda jak zmiatacz. A z orginalnych miałam kubek, ale mój bratanek go stłukł. Od cnót Gryfonów kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów chroń nas Slytherinie
**** ![]() |
|
|
|
KubeN |
Dodany dnia 09.07.2013 13:00
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 124 Dom: HufflepuffPunkty: 999 Ranga: Wzór do naśladowania Data rejestracji: 19.04.13 |
Ja mam kolekcje czarodziejskich szachów z różnymi funkcjami + 2 różdżki, zmieniacz czasu Hermiony, latający długopis, 4 siwiecące odznaki z :Harrym, Ronem, Hermioną i Hagridem. Chociaż to plastik, ładnie wygląda. Guess who back(again)?? The Majne podpis ludziu właśnie czytasz Siemka! Jestem KubeN, a raczej Kuba(właściwie to Jakub, ale wszyscy mówią Kuba) Konieczkowicz. Mam 13 lat. Mieszkam w Kielcach. Co tu dużo mówić ( a raczej pisać )lubię reggae, rap i hip hop. Jestem raczej człowiekiem spokojnym ( choć nie zawsze ). Chciałbym być mentalistą lub iluzjonistą ( jak nie wiecie co to jest to zawsze można liczyć na pomoc cioci wikipedii ). Dobra o mnie tyle. A, i tu macie link do mojego "przedstaw się": http://www.harry-...d_id=13971 ![]() " Magia nie istnieje dopóki jej nie stworzymy " By KubeN ![]() ![]() "Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem." Bruce Lee KAKAŁO ![]() C.D.N... [/b] |
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 09.07.2013 14:03
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1254 Dom: SlytherinPunkty: 9381 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 11.04.13 |
O, właśnie. Ktoś wie gdzie i za ile mogę kupić dobrą różdżkę? ;> "Dobra, marudo, nie marudź już tak, bo zamarudzisz mnie na śmierć." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 09.07.2013 14:50
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
W Harrodsie - nie pamiętam, na którym piętrze to było - jest sklep z artykułami związanymi z Harrym. Różdżka kosztowała coś koło 11 funtów z tego co pamiętam, ale moge się mylić. Musisz jechać do Londynu.;p ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 09.07.2013 14:57
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1254 Dom: SlytherinPunkty: 9381 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 11.04.13 |
O, dzięki, na pewno się zgodzą <3 Hahaha, a jest coś w Polsce? ;D "Dobra, marudo, nie marudź już tak, bo zamarudzisz mnie na śmierć." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 09.07.2013 14:58
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34226 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
W Polsce jest Allegro ;d ![]() Always ![]() |
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 09.07.2013 15:12
|
Z tego korzystać nie bd, bo jednak pewien strach, że kogoś ponownie oszukają jest ;d "Dobra, marudo, nie marudź już tak, bo zamarudzisz mnie na śmierć." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 09.07.2013 17:34
|
![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Nie jestem pewna, ale różdżki można kupić chyba na tej stronie: http://www.cinema...rryego/246 Nie chcę nikogo wprowadzać w błąd, ale chyba można. Sama nigdy nie kupowałam z tej strony, odkryłam ją dzisiaj ![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 09.07.2013 17:56
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Hahahaha, sorry. Pomyliło mi się. Gdzie różdżka miałaby kosztować 11 funtów. Wiadomo przecież, że 45! Czyli na nasze około 200 zł. Cordiale, skusisz się? http://www.harrod...iewall=yes ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
yersinia |
Dodany dnia 09.07.2013 18:24
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 328 Dom: GryffindorPunkty: 3481 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.07.11 |
Widziałam kiedyś w internecie różdżkę, która działa jak fotokomórka i pod wpływem ruchu zapala się wbudowana w nią mała żarówka Fajny gadżet, sama bym ją chętnie kupiła, gdyby nie fakt, że kosztowała prawie 200 zł...Mam różdżkę i zmieniacz czasu z kolekcji szachów. Zmieniacz jest wprawdzie zbyt duży w porównaniu z oryginałem, ale ładnie się prezentuje na półce, różdżka natomiast jest rewelacyjna jeśli chodzi o wyciąganie szpilek i spinaczy wpadających za łóżko (ma magnes na końcu). Czepnę się, ale muszę: czy Potterowa różdżka nie powinna mieć czasem 11 cali a nie 14, jak z wyżej podanej strony? |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 09.07.2013 18:27
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34226 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Powinna, ale widocznie ta filmowa miała 14, a to jest replika filmowej różdżki ;d ![]() Always ![]() |
|
|
|
TheWarsaw1920 |
Dodany dnia 09.07.2013 21:21
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 4 Postów: 134 Dom: SlytherinPunkty: 1850 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.06.13 |
Jeśli ktoś by był zainteresowany to mogę oddać magnetyczną, czarną wieżę. "Pamiętajcie o ogrodach - Czy tak trudno być poetą? W żar epoki nie użyczy wam chłodu Żaden schron, żaden beton!" ~ Jonasz Kofta ![]() "Świecie nasz - daj nam, Daj nam wreszcie zgodę, Spokój daj - zgubę weź, Zabierz ją, odprowadź." ~ Marek Grechuta ![]() "Tak nas Panie obdarzasz, wżdy nam zawsze mało - Za nic mamy - co mamy, więcej by się chciało." ~ Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 09.07.2013 22:02
|
Ulka, haha, wolałabym różdżkę Fluer za 35 ;p Ładniejsza cnie. ;p Może się skuszę ale najpierw dysk, te patyki wyobrażałam sobie tańsze. "Dobra, marudo, nie marudź już tak, bo zamarudzisz mnie na śmierć." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 09.07.2013 22:22
|
Jakby ktoś chciał różdżkę to ja mogę wystrugać - czarny bez, brzoza, dąb, buk, topola (mega śmierdzi, nie polecam), świerk itp.;p ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 09.07.2013 22:42
|
Wystrugać? Dobra, jestem chętna. Miłej roboty na wstępie ;D Nie no dobra, zarobie se kasę jakoś... + szachy też bym chciała. Borze, borze. Dziękuję. ;p "Dobra, marudo, nie marudź już tak, bo zamarudzisz mnie na śmierć." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
Narcissa |
Dodany dnia 09.07.2013 23:14
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 647 Dom: SlytherinPunkty: 8673 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 29.06.13 |
Ludzie po co wydawać 200 zł na kawałek plastiku czy drewna, to głupota i zdzieranie z ludzi kasy, potem pożałujecie.Weźcie patyk i macie.Ja w lumpeksie znalazłam krawat bardzo podobny jaki nosili krukoni Od cnót Gryfonów kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów chroń nas Slytherinie
**** ![]() |
|
|
|
SchuylerVanAlen |
Dodany dnia 09.07.2013 23:26
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 13 Dom: GryffindorPunkty: 81 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.06.13 |
Ja nie jestem kolekcjonerem bo na to potrzebne są pieniądze i to spore. Ale właśnie znalazłam piękne pióro z kałamarzem. Jest drogie ale coś takiego (jeśli miałabym nadmiar pieniędzy), chciałabym mieć![]() http://allegro.pl...48889.html |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Ravenclaw

Hufflepuff

Narcissa
Slytherin

Gryffindor

Fajny gadżet, sama bym ją chętnie kupiła, gdyby nie fakt, że kosztowała prawie 200 zł...