Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Harry Potter i Więzień Azkabanu - Opinia
|
|
Angelina Johnson |
Dodany dnia 21.07.2013 11:26
|
Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: Slytherin Punkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Witajcie! Chciałabym wszystkich fanów gier z Harrym zapytać o to, jak oceniacie HP i WA. Jak podobała Wam się rozgrywka? Znaleźliście wszystkie karty? Odkryliście wszystkie sekrety? Jak oceniacie grafikę? Mieliście z jakimś zadaniem większy problem? Jak oceniacie tą część na tle innych? Zapraszam do wyrażania opinii Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D |
|
|
Najpoten |
Dodany dnia 25.07.2013 11:28
|
Postów: 222 Dom: Hufflepuff Punkty: 1228 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 25.07.13 |
To pierwsza gra o HP w jaką grałam, podobała mi się. rozgrywka jest dość dobra, fabuła idzie do przodu, a po za fabułą w czasie gry można wyszukiwać sekretów zamku, niektóre są niebanalnie ukryte, więc wątpliwe byś zebrał wszystkie karty za pierwszym razem. Podoba mi się możliwość zmiany postaci, oraz zajęcia (szczególnie Hermiony i Harry'ego). Grafika nie powala, ale nie jest też tragiczna, czasami mowa Hermiony jest denerwująca, jeszcze bardziej ich stękanie podczas skakania, jakby mieli zatwardzenie. Grałam tylko w pierwsze trzy części gry, ta jest moim zdaniem najlepsza. Lately I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby I've been, I've been prayin' hard Said no more counting dollars We'll be, we'll be counting stars Kot z sumieniem to...to jak świnka morska - ani świnka, ani morska... Warto być kotem. Nie tylko masz dziewięć żyć, ale i teologia jest dużo prostsza. |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 25.07.2013 12:30
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: Ravenclaw Punkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Jestem wielką miłośniczką tej gry. Ostatnio grałam w nią... hm,wczoraj :D Tam Hogwart to prawdziwie bajkowe miejsce.Uwielbiam challenge Hermiony, naprawdę przykład pięknej magii. Szukanie wszelkich fasolek, dyniowych pasztecików, kart, itd jest naprawdę przyjemne. Do tego przepiękna muzyka, czasem sobie jej słucham nawet bez gry. Jest na pewno łatwiejsza niż Komnata Tajemnic, jest w niej mniej mroku. Właściwie jedynym stresującym momentem jest walka z dementorami (no i kościotrupy). Reszta to czysta rozrywka - eksplorowanie Hogwartu, pokój z fasolkami, ukryte pokoje, latanie na hipogryfie, ślizgawka podczas challengu Harry'ego, itd. Podoba mi się też,że w tej grze zbieramy już wszelkie dobra w pokaźnej ilości. Ze zbroi i kuferków wyskakuje znacznie więcej nagród :D Jedyne co mi się nie podoba,to że niektórych scen nie wolno pomijać,więc nawet jak grasz w tę grę dwudziesty raz,to musisz wysłuchać wszystkich instrukcji, które już znasz na pamięć. |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 10.03.2017 20:01
|
Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: Gryffindor Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Ach Dopiero to zobaczyłem ;p No grałem w tę grę, a właściwie siostrzeniec - jednak sporo mu pomagałem. Zbieranie fasolek mile wspominam do dziś. Nie pamiętam kiedy już grałem, ale to było wieki temu (w sumie nic w tym nadzwyczajnego). Lot na hipogryfie? Ktoś pamięta? No wtedy grafiką byłem zachwycony. Wszystkich sekretów nie odkryłem, ale zaklęcia cudne. <3 Lepsze niż w następnej części. To była naprawdę dobra odskocznia w piątkowy wieczór ^..^ W tę część gry 'grywałem' zdecydowanie najwięcej razy. |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 13.03.2017 10:16
|
Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: Hufflepuff Punkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Kurcze tak mnie zacheciliscie opiniami, że pomyślałam że złapię gdzieś na necie te grę i sobie pogram. Ale używane kosztują 70-80 zł!!! Ludzie oszaleli... Sarahis |
|
|
sebtelen |
Dodany dnia 10.09.2024 10:56
|
Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 22 Ranga: Mugol Data rejestracji: 09.08.23 |
Cieszę się, że tak dobrze się bawisz w grze! Wydaje się, że naprawdę wciągnęłaś się w magiczny świat Hogwartu. Rozumiem, jak irytujące mogą być powtarzające się sceny, ale fajnie, że mimo tego nadal znajdujesz radość w eksplorowaniu i odkrywaniu nowych rzeczy. Jeśli szukasz innych gier w podobnym klimacie, mogę podpowiedzieć kilka tytułów, które mogą cię zainteresować! _________________________ witamina c |
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 10.09.2024 20:47
|
Pochwały: 39 Postów: 3419 Dom: Hufflepuff Punkty: 36773 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 14.05.09 |
Dzień dobry, właśnie przeczytałam HP I WA ale to chyba nie temat o książcer30; proszę admina o przeniesienie tego posta do odpowiedniego tematur30; Bardzo podobała mi się ta książka. Była bardzo wesoła i Krzywołap jest bardzo zabawnym kotkiem. Pozdrawiam. Christian. Bo liczy się to, co masz w środku. Ale czasami warto założyć maskę. "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |