Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Hit czy shit
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 17.07.2018 12:34
|
Pochwały: 14 Postów: 1886 Dom: Gryffindor Punkty: 28403 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Nie spodziewałam się, że spodoba mi się ten utwór, ale o dziwo spodobał! Miły dla ucha, przyjemna melodia i ten instrument na początku - cudeńko Sądzę, że jeszcze wrócę do tej piosenki. Tytuł zapisany, więc tylko pobrać, słuchawki i słuchać cały dzień Ja podrzucam patriotyczną pieśń Dziś idę walczyć, mamo. W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia |
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 17.07.2018 23:41
|
Postów: 100 Dom: Gryffindor Punkty: 1105 Ranga: Prefekt Naczelny Gryffindoru Data rejestracji: 28.06.17 |
Niektóre patriotyczne to ja lubię. Jest to smutna piosenka, choć melodia dość, jak dla mnie, dość taka żwawa. Dzieciak nawet ładnie śpiewa, to przyznać muszę i ten chórek też jest całkiem niezły. I żeby rozluzować humory daję to coś bez podania tytułu, by dać namiastkę zaskoczenia: https://www.youtu...iUGfURqyhs Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zależy, którą wybierzesz.
truth, freedom, hope and faith Nothing is true. Everything is permitted. |
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 17.07.2018 23:45
|
Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: Slytherin Punkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
O kurde, jakie seksiaki! Ja nie rozróżniam tych utworów "ciepłych" narodowości, ale to dla mnie takie latynoskie jest, a latynoskich raczej nie lubię, ale że to takie na śmieszno i mnóstwo przystojnych dżentelmenów w tle, to trudno dać coś innego niż hit . DIE ANTWOORD - BANANA BRAIN https://www.youtu...XlZfc1TrD0 xdddd >>>*<<< ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< <3 ;___; |
|
|
kospirre |
Dodany dnia 24.07.2018 11:07
|
Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: Slytherin Punkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Cóż... moje uczucia są mocno mieszane. Może zacznę od wokalu. Damska "wersja" mnie irytuje, nie lubię gdy czuć mocną rolę autotune'a, efektów specjalnych czy innych dziwactw. Wersja męska bardziej mi odpowiada. Tekst jest ciekawy, hm... nietuzinkowy. Całość mnie troszkę irytuje, przede wszystkim głos piosenkarki. Bo facio zacnie śpiewa. Teledysk jest równie ciekawy co tekst, także to na plus. Chociaż z drugiej strony typowo - jakaś impreza, dropsy, alkohol, namiętne całuski i tak dalej. Bardziej chodzi mi o ubiór osób występujących w teledysku. Ode mnie naciągany hit, takie 5/10. Ten jej głosik naprawdę wkurza. Ode mnie Coldplay - Speed of Sound https://www.youtu...A&index=18 Edytowane przez kospirre dnia 24.07.2018 11:15 Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 |
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 25.07.2018 00:44
|
Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: Slytherin Punkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Coldplay był jak dla mnie zawsze takim mega neutralnym zespołem. Lubiłam go słuchać na rozluźnienie, lubiłam go słuchać w trakcie spacerów, ale nic więcej. Natomiast bardzo lubię ich konsekwencję w brzmieniu (mimo iż zazwyczaj nie przepadam za "normalnością" ). Ogólnie jak najbardziej na plus i oczywiście bardziej w stronę "hit" niż "shit", mimo iż sam kawałek mnie jakoś szczególnie nie porywa. Igorrr - ieuD https://www.youtu...zRU-VU87HI >>>*<<< ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< <3 ;___; |
|
|
kospirre |
Dodany dnia 04.08.2018 20:31
|
Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: Slytherin Punkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
P I Ę K N E. To jedyne słowo jakie może oddać mój zachwyt tym utworem. Hit bez dwóch zdań. Nie wiem czy bardziej zachwyca mnie jego głos (jej również), gitara czy efekty dźwiękowe nadające niepowtarzalny klimat. Żałuję, że nie znałam wcześniej i od razu dodaję do playlisty. Dzięki Sara<3 Teledysk też niczego sobie. Ode mnie popularny utwór Zombie, natomiast jako Cover wykonany przez utalentowaną Abbey Glover (The Cranberries) https://www.youtu...u-PQijii9s Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 |
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 04.08.2018 20:46
|
Pochwały: 3 Postów: 3593 Dom: Slytherin Punkty: 14121 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Nie jestem zwolennikiem coverów ogólnie, a zwłaszcza tak znanych piosenek. Wiem, że to może nie jest zbyt słuszne, że ktoś kto się zna na muzyce mnie zjedzie, trudno... Otóż ja po prostu przyzwyczajam się do jednego wykonania danej piosenki i słucham tylko jego, każda inna interpretacja mnie irytuje, więc sorry ale... nie. Ale sama piosenka oczywiście bardzo dobra, mocno nacechowana emocjami itp. Bernard Ładysz - Pieśń o Bajkale Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
kospirre |
Dodany dnia 05.08.2018 14:18
|
Cóż... Specyficzne. I stare, co słychać, praktycznie po... wszystkim. I nie trzeba być specjalistą, żeby stwierdzić, że to jakiś drygający antyk. Co ja mogę powiedzieć xD Trudno mi ocenić ten utwór. Wszystko zależy w jakich okolicznościach zostanie puszczony. Ja nie byłabym w stanie puszczać sobie takiej "poezji śpiewanej" na co dzień. Mimo to utwór ma w sobie jakieś skryte... <szuka słowa> piękno? Nie wiem xD Na shit to na pewno nie zasługuje, dajmy ten hit i tyle. Bo nie wiem jak mam to skomentować. Jest charakterystyczne, ale fajne, ale nie. O rany julek! fool // cavetown https://www.youtu...A1z5vXzoRg Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 |
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 05.08.2018 18:25
|
Momentami zastanawiałam się, czy to głośnik mi tak buczy, czy to coś w tle xD. To jest taki kawałek na słoneczny dzień, albo soundtrack to wypadu na plażę (widziałabym przy tym PERFEKCYJNY beach episode w anime *__*). Fajne, podoba mi się, lekkie, niewymuszone, wakacyjne :v. Daję hit, a jakbym miała ocenić w skali do 10, to tak ok. 7. https://www.youtu...53eiN1VJo8 grandson - Blood / / Water >>>*<<< ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< <3 ;___; |
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 05.08.2018 18:29
|
Pochwały: 7 Postów: 1666 Dom: Slytherin Punkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Bardzo nie spodobało mi się zdjęcie jakie jest w tle piosenki, więc spodziewałam się najgorszego. Już myślałam tylko o tym, żeby wyłączyć i po prostu w innym momencie się włączyć do zabawy, ale przewinęłam na 30 sekundę i zaczęłam słuchać... I słucham. Bardzo mi się podoba. Uwielbiam tańczyć, a do tej piosenki wygibasy bardzo pasują Mam co ściągnąć na telefon, bo od roku, odkąd go mam, ściągnęłam tylko 12 piosenek, a przydałoby się więcej. Bardzo polecam, poważnie, piosenka świetna! A ja, wieczne, Imagine Dragons - Demons https://www.youtu...WRsgZuwf_8 DIMASH |
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 05.08.2018 18:36
|
Heh, powiem ci, że jak czasami przepadam za Imagine Dragons, tak tego kawałka akurat nie lubię, jest dla mnie zbyt radosny, zbyt "przaśny" - nie to co Warriors (dla League of Legends xD) czy Radioactive. Wokalista ma całkiem porządny wokal i wolę, jak go jednak wykorzystuje. Także taki naciągany hit, ale jak wspomniałam wyżej, bardziej cenię ich inne utwory. https://www.youtu...V5ZBuNJMx0 Attack On Titan OST - Vogel im Käfig Re-Mastered >>>*<<< ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< <3 ;___; |
|
|
kospirre |
Dodany dnia 05.08.2018 18:41
|
Uwielbiam to anime, uwielbiam muzykę z tej bajki i w ogóle uwu . Hit daję bez zastanowienia, nawet nie musiałam słuchać do końca, żeby śmiało wystawić taką ocenę. Muzyka z tego animca jest cudowna, zachwycałam się za każdym razem oglądając nowe odcinki. 10/10, hit i wszystko inne. To ja też zarzucę bajami. Naruto - Yamagsumi (RUDE Remix) https://www.youtu..._6lncNsDzY Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 |
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 05.08.2018 18:54
|
Omg weź, jestem po maratonie Naruto i całkiem niedawno w sumie mi Jiraya zmarł a ty mi tu wyskakujesz z czymś takim ;___;. Jest mi tak smutno jak tego słucham ;__;. Cudne :<. Daję HIt bez chwili zawahania i pewnie jeszcze nie raz tego posłucham sobie popłakując, bo czemu nie ;<. Dobij mnie :CC. https://www.youtu...mGdSOhBx8E Sólstafir - Fjara >>>*<<< ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< <3 ;___; |
|
|
kospirre |
Dodany dnia 05.08.2018 19:07
|
Podoba mi się. Szału nie ma, aczkolwiek bardzo podoba mi się wokal oraz teledysk jest całkiem całkiem. Wszystko ma bardzo unikalny klimat, a to cenię sobie najbardziej w piosenkach i ich wykonawcach! Daję hit, może jeszcze kiedyś wrócę do tej piosenki. Póki co daję łapkę w górę. Od 3;11 aż przeszedł mnie dreszczyk, aw. Alec Benjamin - The Boy In The Bubble https://www.youtu...zKTtoMC-uY Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 |
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 05.08.2018 19:29
|
Ooo, podoba mi się. Nie jest to może typ muzyki, której słucham na co dzień, ale fajne całkiem. Fajny wokal, fajny tekst. Muszę przyznać, że kilka razy przesłuchałam, bo wszedł mi ten refren do głowy i nie chciał wyjść xD. Hit, hit ;d. edit. Dodam jeszcze, że właśnie przypomina mi trochę to-to poniżej, dlatego wrzucam. https://www.youtu...Avkzkiy2rQ Unlike Pluto - I Need A Win >>>*<<< ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< <3 ;___; |
|
|
kospirre |
Dodany dnia 05.08.2018 19:40
|
Bardzo mi się spodobało i mam lekkie deja vu. Całkiem możliwe, że już gdzieś to słyszałam. Idealnie do przesiadywania w domu i machania nóżką. Chociaż an taki wieczorny spacerek też się nadaje, tak myślę. W pewnym momentach denerwuje mnie tylko ten natłok efektów specjalnych (mówię o tym "budowaniu napięcia". Po za tym jest super, tekst też jest spoko. Hit. 6obby - nobody https://www.youtu...YOgWBqA0ww Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 |
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 05.08.2018 20:14
|
Oh, gif z Noragami, przez które to nie mogę, NO NIE MOGĘ, przebrnąć. Kompletnie. Nie wiem czemu mi tak nie podchodzi, inni chwalą ;<. Co do samego utworu - średnio podoba mi się efekt nałożony na głos wokalisty, ale kawałek w sumie nie jest zły, takie miarowe tempo, lekko "emo rap", jak to mówiłaś kiedyś w innym kontekście . Tak tutaj mi pasuje te określenie. Jest fajnie, łagodnie. Taki trochę hit. https://www.youtu...4YvkZeLrjs Infected Mushroom - Heavyweight Hit czy Shit vol 2.: http://www.harry-...d_id=16855 Edytowane przez Sam Quest dnia 06.08.2018 22:35 >>>*<<< ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think >>>*<<< >>>*<<< >>>*<<< <3 ;___; |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |