Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Justin Bieber
|
|
![]() |
Dodany dnia 25.05.2015 23:36
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: ![]() Punkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
NOW_OR_NEVER napisał(a): Ej, ej. Nie porównujmy może Biebera do King Crimson, co? To nie ma żadnego sensu. King Crimson to wybitny zespół. Justin Bieber nie jest zespołem, nie powiedziałabym też, aby był wybitny. Wysłuchałam jeden jego "utwór" i doszłam do wniosku, że lepiej nie wiedzieć kto to jest. Pewno że jest różnica między Karmazynowym a Bieberem, bardziej chodziło o to, by nie brać do końca na serio opinie ludzi typu Ozzy i mimo wszystko wyrabiać samemu sobie zdanie. ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.05.2015 16:28
|
![]() ![]() Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: ![]() Punkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
RazorBMW napisał(a): Pewno że jest różnica między Karmazynowym a Bieberem, bardziej chodziło o to, by nie brać do końca na serio opinie ludzi typu Ozzy i mimo wszystko wyrabiać samemu sobie zdanie. Tak, masz rację. Aczkolwiek wyrobiłam sobie zdanie sama i wcale nie jestem z tego zadowolona. Gdybym go nie znała, nie mogłabym napisać, że nie odpowiada mi jego głos i "sposób bycia", a wtedy nie musiałabym się z tego tłumaczyć niektórym fanatykom. Muszę przyznać, iż żałuję tego, że wykazałam choć minimalne zainteresowanie tą osobą. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.05.2015 21:19
|
![]() ![]() Postów: 45 Dom: ![]() Punkty: 203 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 31.05.15 |
Ogólnie nie mam nic do niego , ale to trochę wkurzające jak Belieber's : >Na okrągło śpiewają jego piosenki , co np. mnie doprowadza do szału >Pisanie na rękach ,,Kocham JB'' , ,,<3 JB! '' Znam dużo takich osób. Mimo , że nie lubię go to czasami słucham jego piosenek , ale bardzo rzadko. Moja koleżanka puszcza wszędzie te piosenki. Kiedyś był chłopakiem który miał dziewczęcy głos , ale po operacji zmiany głosu już nie brzmi jak mała dziewczynka. [img][/img] |
|
|
![]() |
Dodany dnia 19.04.2016 14:19
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Ostatni post w tym temacie dotyczy Beliebers (tzn. fanek Biebera). Zgodzę się, jest grupa dziewczyn, które się nim strasznie jarają, ale nikt nie zwraca uwagi, iż są to dziewczyny początkujące. Bez stażu, nie pojmujące, że dołączasz do tej "rodziny" po to, aby wspierać Jussa, a nie podniecać się tym, jakiż to on jest przystojny. Osobiście jestem Belieber od 5 lat. Miałam takie same początki, jednakże jarałam się nim w mniejszym gronie (między moimi przyjaciółkami). Z początku nie lubiłam jego muzyki, aż do czasu "Baby". Jakoś mnie oczarowała i tak wyszło ;v Nie wstydzę się tego, że go słucham i nie przeszkadzają mi obraźliwe teksty rzucone w moją stronę z tegoż powodu. Jednak idiotyczne jest to, gdy ktoś go nie lubi, przerabia jego zdjęcie i dopisuje, że jest pewną częścią roweru. To jest wręcz dziecinne. Rozumiem, nie lubić go, ale z jakiegoś KONKRETNEGO powodu, a nie "bo tak". A sam Bieber ma tak bardzo i głęboko gdzieś, że "jeżdżą" po nim Ci nic nie warci hejterzy, że ojejku. Ba! On nawet o tym nie wie ![]() 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 19.04.2016 15:55
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 7 Postów: 1060 Dom: ![]() Punkty: 19293 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 20.04.10 |
Ja osobiście nie jestem jakimś niezwykle oddanym miłośnikiem Justina, ale uważam, że da się go czasami posłuchać i wcale nie przeszkadzają mi bardziej "wtajemniczeni" fani. Zgadzam się z BumSzakalaką - uważam, że nie należy obrażać kogoś tylko dlatego, że nam się nie podoba jako człowiek albo jako artysta. Niech sobie śpiewa, co mu się podoba i skoro są osoby, które chętnie go słuchają, to znaczy, że ma to jakiś sens. A jeśli komuś to nie pasuje, to przecież nikt nie każe mu włączać jego teledysków. A co do jego twórczości, to chyba bardziej podobały mi się piosenki z okresu "słodkiego Biebera", ale to tylko moje zdanie. ![]() Witaj, przybyszu, w przedsionku mojego umysłu, lecz strzeż się! Dla tych, którzy zagubią się w jego zakamarkach, nie ma ratunku. Przekraczaj więc jego bramy na własną odpowiedzialność. ![]() Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light... ![]() Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real? ![]() Praca na rzecz HPnetu: listopad - grudzień 2011 - moderator grudzień 2011 - listopad 2014 - administrator lipiec 2016 - luty 2017 - administrator techniczny ![]() Studnia przeznaczenia W studni przeznaczenia Na wysokim szczycie Pośród bezistocia Błyszczą gwiezdne oczy ![]() W studni przeznaczenia Dźwięczą bezustannie Echa próśb i modlitw Smętne treny wiatru ![]() W studni przeznaczenia Świecą wraz z księżycem Srebrnych monet stosy Puste zabobony W studni przeznaczenia Woda krwawi złotem Diament krzesi ogień Srebrem tętnią żyły ![]() W studni przeznaczenia Iskrzą się marzenia Myśli jak kryształy Krzyczą z bezsilności ![]() W studni przeznaczenia Plączą się warkocze Zdobne pantofelki Słychać jęk cierpienia ![]() ![]() Hall of Fame ![]() "I'd really like to be in closer contact with life. I'm a little too distant, I guess. I like to place myself outside." Yves Saint Laurent ![]() "I don't care if people I admire criticize me because their opinion is valuable to me." Karl Lagerfeld ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |