Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Gry na Androida
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 13.10.2013 14:08
|
![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Hejć ;-) Na początku powiem, ze chciałam osobno pozakładać tematu typu: Seria Angry Birds, Pou... Jednak stwierdziłam, że było by to bez sensu i założyłam ogólny temat dotyczący gier na Androida. Na pewno większość osób żyjących w tym wieku ma Telefon lub tablet na Androidzie. Większość osób, też wie, jak ściągnąć na takie urządzenie gry. Ten temat jest właśnie poświęcony tym grom. Lubicie takie gry? Które zaliczają się do waszych ulubionych? Są takie, których nie cierpicie? Ja się wypowiem później. Mój post na ten temat będzie troszkę... długi ;D ![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 13.10.2013 14:41
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: GryffindorPunkty: 7287 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 13.07.13 |
Mrr, Android. Cały mój tablet jest uwalany grami. Zaraz zabraknie pamięci ;D Moja ulubiona to Pou. Grałam kiedyś na tel. siostry i mam tam 43 lvl (Snape_310), ale kupiłam tableta i tu mam 27 lvl a mój nick to Padida. Dalej. Subway Surfers. Wciągająca, niezacinająca się gra. Mój rekord to 58 tys. ileś. Perfect Piano. Nie wiem, czy to liczy się do gier, ale napiszę. Lubię głównie ze względu na granie "Harry Potter's theme" ;p I Temple Run 2 bardzo fajna. Więcej mi się nie chce pisać >.< Edytowane przez Christina dnia 08.02.2014 20:33
![]() hej |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 13.10.2013 14:45
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Hm, ja osobiście nie mam takich nowinek technicznych, ale mój chłopak sobie kupił telefon z androidem. I na początku oszaleliśmy na temat gry, zwanej Pou. Pou wydawał mi się być kamieniem, bądź ziemniakiem, choć moi znajomi wmawiają mi, że to po prostu kupa. Kupa która robi kupę. Ktoś wie, czym on tak naprawdę jest? Przypomina mi te daaawne gry z Japonii chyba, co się miało taki ekranik na którym opiekowało się zwierzątkiem. Nie pamiętam jak się to nazywało. Taki Pou początkowo mały, rośnie wraz z lvl. Możemy go myć, sprzątać jego kolorowe kupy, które mają oczka (!), karmić, bawić się z nim i podlewać kwiatki w ogródku. Pou tez może tyć. U mojego chłopaka ubrałam go w strój żabki, wygląda słodko ;D Jednak na dłuższą metę, gra nudzi, przynajmniej nas. Gierki są proste i nudne, choć początkowo wydawały się ciekawe. Obecnie wchodzę raczej tylko by go nakarmić, umyć, podlać kwiatki i rzucić mu piłeczką. Tyle. Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Evolution232 |
Dodany dnia 13.10.2013 15:02
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 50 Dom: RavenclawPunkty: 209 Ranga: Mol książkowy Data rejestracji: 11.10.13 |
Była kiedyś gra na androida (nawet nadal jest), w której mamy do dyspozycji różne postaci i ich różdżki. Gra strasznie słaba, bo jedyne co można było wyczarować to Lumos (uruchamiała się latarka) i jeszcze jakieś 2 czary. Ogólnie nie polecam. Znacie jakieś gry na androida związane z Harrym? Edytowane przez Christina dnia 08.02.2014 20:35
|
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 13.10.2013 19:36
|
![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Evolurion232, ja niestety żadnej nie znam. Przyszła kolej na mnie... Na początek rozpisze się o mojej ulubionej grze: o serii Angry Birds. Z tej serii najbardziej lubię Angry Birds Star Wars, jedynkę. Podoba mi sie, że jeden ma miecza, drugi strzela, trzeci robi kaboom itd ;p AB Star Wars 2 mi nie pasuje. Ok, lepsza graficznie, ale inne bardziej beznadziejne postacie. Reszta też jest jak najbardziej git. Posiadam również pewne zamiłowanie do gry, która również jest dziełem Rovio, mianowicie Pad Piggies. Kocham patrzeć, jak te świnie budują te beznadziejne maszynki a potem sama je budować : D Kolejną aplikacją jest stary, doby Pou. Najbardziej tam podoba mi się minigierka Sky Jump. Ciągle dochodzę do kosmosu z planetami :< Ja chcę do prawdziwego nieba! Moja koleżanka u mnie na fonie tam doszła. Tam są same chmurki i taka furteczka z tęczom <3 Dobra, dalej. Subway Surfears. lubię tą grę. Cóż o niej pisać? W ostatniej aktualizacji nie podoba mi się ten strażnik i pies... Ale za to deska dyniowa fajna, zbieram na nią )No, i oczywiście SpeedX 3D. nie wiem, co tu pisać, po prostu uwielbiam to i tyle ;p Choć na tablecie mi nie działała... Ale mam na telefonie, i to wciągnęło ta apke na moją listę najlepszych gier ;p Ostatnią pozycję na Największym Top zajmuje... Happy JUmp! <3 Zawsze ma ochotę poskakać "skaczącą galaretką" (tak nazywamy tą grę z koleżankami). Na tablecie mam sporo nakupowanych galaretek/babeczek, natomiast na telefonie tylko 2. Jak mi się coś przypomni, to dopiszę :3 Edytowane przez Christina dnia 08.02.2014 20:35
![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 23.11.2013 15:38
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 6 Postów: 1255 Dom: HufflepuffPunkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
I (h) Android Moimi najulubieńszymi grami są Pou and Angry Birds. Wściekłe ptaszki i Pou chyba każdy więc nie ma sensu tłumaczyć o co w nich chodzi :> Smutam, że nie ma tak fajnych gier na Javę :<< kocham juliettę115 Przez pomyłkę zrobiłem to specjalnie. ![]() Ach, ta Łapka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny użytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jesteśmy żyrafami, które urodziły się nad przepaścią :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 08.02.2014 18:05
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Odradzam ściągania Pou egg - ta gierka jest tak beznadziejna i tak wciągająca za razem, że aż nie wiem, co mam myśleć. Angry Birds czy Pou to już klasyki. Ja uwielbiam za to bardzo prosta i mało pojemną gierkę - zgadywankę marek samochodów. Doszło do tego, że założyłam osobny zeszyt na odrysowywanie i zapisywanie wszystkich marek, aby tylko zdobyć jak najlepszy wynik. Istnieją odpowiedniki z zespołami, grami. Edytowane przez Christina dnia 08.02.2014 20:36
Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Sheeby |
Dodany dnia 08.02.2014 19:38
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 512 Dom: HufflepuffPunkty: 5239 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.13 |
Okej, ja mam androida tylko na tablecie i nie pobieram żadnych gier. Jak mi się nudzi na przerwach to idę do koleżanek z klasy z androidem i biorę i cisnę w minionki, co biegną przez przeszkody, albo w subway surfers. Okej, ale ostatnio oszalałam na punkcie jednej gry. Flappy Bird okropna gra, niszczy życie, dosłownie. Każdy przy niej wyładowuje emocje, wścieka się, rzuca telefonem, krzyczy, przeżywa, tweetuje o tym, nienawidzi jej, a tak czy siak non stop gra. Jedyna rada ode mnie: jeżeli chcesz zacząć w nią grać; NIE RÓB TEGO. Polega ona sobie na tym, że jest ptaszek (dla mnie to jak latające gówienko wygląda, ale whatever) i lata, przelatując przez takie tuby co były w mario. Nie może dotknąć bo leci na dół i od nowa. Mój rekord to walone 10, ale kuszę na 4 co chwilę. Nie mam tej piekielnej gry na swoim tablecie/telefonie więc cisnę w nią u przyjaciół. Serio jest okropna i trudna, ale wciągająca. ![]() Julia part smart ![]() |
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 08.02.2014 19:43
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: GryffindorPunkty: 7287 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 13.07.13 |
Sheeb, znam to, mój rekord to 3, ale zatrzymuję się najczęściej po 1 albo 2 xp A zna ktoś Benji Bananas? Jest się małpą, skacze się po lianach, zbiera banany, pobija rekordy itd. nie chce mi się rozpisywać xp ![]() hej |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 08.02.2014 20:38
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Nie mam Androida, tylko iOS, ale większość gier, o których piszecie, jest również na tę platformę. Lubię grać w Angry Birds, ściągnęłam wszystkie możliwe wersje (co nie jest takie łatwe, bo na Apple te gry nie są darmowe, ale co jakiś czas jest np. jeden dzień pobierania danej części za darmo i takim sposobem udało mi się skompletować serię) W Pou też grałam, ale to raczej w wypadku, kiedy nic innego nie było do roboty. Swego czasu nieźle pykałam w Candy Crusha, ale utknęłam na jednym poziomie i się poddałam. ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Lilithin |
Dodany dnia 14.07.2014 22:15
|
![]() Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 12 Ranga: Mugol Data rejestracji: 14.07.14 |
Ja ostatnio ściągnęłam Farm Heroes Saga i drugą Candy Crush czy jakoś tak. Na początku myślałam, że to gry dla dzieci, ale okazało się, że one są naprawdę trudne (od któregoś lvlu). Polecam, fajne gry na logiczne myślenie. |
|
|
|
Blanco |
Dodany dnia 04.01.2015 23:25
|
![]() Postów: 278 Dom: RavenclawPunkty: 341 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 03.01.15 |
Ja akurat dosyć często gram Moge polecić Hill Climb Racing,Traffic Racer,Payback 2 i True Skate (ja pobrałemZa darmo ale pewnie teraz trzeba zapłacić) Hogwart : Jese Blanco, ścigający w drużynie Krukonów GTA V : Blanco 6996 Ś.P (*) e-potter (*) lumos. "Nie jestem ideałem, nie próbuje nim być ale nikt nie będzie mówił mi jak i gdzie mam iść..." "Nie szukam ani realności, ani nierealności, ale raczej nieświadomości...." "Tak, tak! Hasztag - nowy Syzyf! Każdy z nas goni ten blask. Złoty znicz, quidditch." |
|
|
|
KHZP |
Dodany dnia 20.06.2016 13:43
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 400 Dom: HufflepuffPunkty: 4582 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.06.13 |
Witam serdecznie! Postaram się nie rozpisywać, ale jako doświadczony gracz Androida i twórca pewnej małej stronki o takich właśnie grach, podejmuję się nie lada wyzwania mówiąc jak najzwięźlej. ![]() Otóż wśród moich ulubionych gier są przede wszystkim liczne platformówki, strategie, zręcznościówki i chyba jak u każdego gry rekreacyjne. Niekiedy znajduję się w betach, a ostatnio załapałem się do zamkniętej alphy. ![]() Zaraz podam kilka moich faworytów, z których konta zawsze zapisywałem na kilka urządzeń, by ich nie utracić i niekiedy wyczekiwałem na nie po kilka miesięcy. Mam nadzieję, że uda mi się was do nich zachęcić, dzięki dzięki czemu może byli byśmy wstanie stworzyć grupy, klany i gildie w grach właśnie ludzi z HPnetu. No dobra, zaraz się zgubię i zapomnę co chciałem napisać, więc przejdźmy do moich ulubieńców: 5. Gry niezależne, rekreacyjne i runnery. Zaczynając od tyłu nie podam konkretnego tytułu, ponieważ jest dużo jak znanych tak i mniej powszechnie ogrywanych gierek. Dobrym przykładem jest "Subway Surfers", które na pewno wszyscy kiedyś mieli wśród ulubieńców, przede wszystkim zaczynając przygody z Androidem. Jest mnóstwo mało popularnych gier, które są klonami tej konkretnej, ale każda wprowadza jakąś nową mechanikę. Tak samo jest z grami logicznymi i wieloma zręcznościowymi. Dla tego każda jest godna uwagi. Moim zdaniem warto sprawdzić każdą grę. Np.: dziś rano znów pobrałem gierkę - "DEUL". Na początku uznałem: "Ale lipa...". Jednak gdy ją sprawdziłem pokazała swoje zalety. Zabawna, dobrze wykonana, ma kilka fajnych mechanizmów, które polecam wam samym sprawdzić. Nią też zamknę moją plątaninę słów. 4. "Modern Combat". Niedawno zainteresowałem się tym konkretnym tytułem. Jak często bywa, gra ładna, grywalna, ale fabuła... szkoda słów. Nic nowego nie wymyślą. Trochę nudne. Ale tryby multiplayer i NIEKTÓRE misje kampanii - z przyjemnością. Wiele opcji zabawy, od broni, przez klasy, po tryby zabawy jak "VIP" lub podstawowe "Free to All". Grę z przyjemnością, pomimo jej wad, polecam. 3. "Critical OPS" Gra, jak dla mnie, jest odwzorowaniem CS'a, tyle że na Androida. Bardzo dobrze dopracowana, przyjemna i choć jak dla mnie ostatnia aktualizacja chatu i celowania jej nie służy jest pomimo wszystko grą idealną w swojej kategorii. Gorąco was zachęcam do sprawdzenia jej. 2. "Clash Royale" Bardzo trudna decyzja. Gra zasługująca na 1. miejsce, ale jej pierwotna wersja jest mi bliższa. Gra od mojego ulubionego studia "Super Cell" jest poniekąd karcianką. A ja takowych nie lubię. Jednak ta jest wyjątkiem (no może poza "Hearth Stone'm " i "Erthquorem", czy jakoś tak). Jest rozbudowana i oryginalna. Odniosła wielki sukces i wciąż jest ogrywana na całym świecie! Poprostu MUSICIE ją zobaczyć i podjąć się tego wyzwania taktycznego. 1. "Clash of Clans" Moim zdaniem najlepsza gra na androida ever. Znany i lubiany gatunek, ale to właśnie od tej gry kradzione są pomysły. Budujemy bazę, wszystko zależy od naszego lvlu i pomysłu. Taktyka, wprawa, koncepcja. Budujesz, bronisz i podbijasz. Walka o surowce w postaci złota i 2 rodzai eliksirów, liczne jednostki i wojny między klanami. Dla mnie gra IDEALNA, a wciąż sensownie udoskonalana.Zatem koniec mojej listy. Coś jeszcze miałem napisać, ale zapomniałem... Może innym razem. Pozdro, Puchon KHZP P.S. Do nr. 5 pozwolę sobie dodać jeszcze "Rayman Adventures" P.P.S. Wszędzie znajdziecie mnie jako KHZP. A w numerach 2. i 1. zapraszam do "PolskaMoc". Poza tym, jak wspomniałem wcześniej, proszę o info. tu, w PW, lub bezpośrednio w grach, jeżeli tylko ktoś chciałby poprzeć inicjatywę założenia klanu "HPnet". Pozdro, Puchon KHZP /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dawno mnie tu nie było. Trochę śmiesznie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ ![]() ![]() Ja i HPnet: od 14.06.2013 10:41 - na zawsze! ![]() Olśniewający swym uśmiechem KHZP ![]() Dziękuję! ![]() Moje arcydzieła: FF: 1. Na plaży. 2. Cukierki. 3. Wróżba z przeszłości Artystycznie: 1. Borsuk - wyszywanka. ************************************************************* NAJMROCZNIEJSZY OBSZAR MOJEGO PODPISU ![]() <p align="justify"> </p> ************************************************************* |
|
|
|
KHZP |
Dodany dnia 07.07.2016 14:39
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 400 Dom: HufflepuffPunkty: 4582 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.06.13 |
Mam nadzieję, że ktoś poza mną będzie tu w niedługim czasie pisał... Ale chciałbym dodać jeszcze kilka kolejnych gierek. Tap My Katamari Dziwna gierka, która polega na... klikaniu. Typowy klikacz, ale z nową (przynajmniej dla mnie) mechaniką. Jesteśmy jakimiś azjatyckimi stworkami i pchamy kulkę, do której lepi się... WSZYSTKO. Warta zobaczenia i dobra na nudę. Polecam, ponieważ ma dużo achivmentów do konta google.Enterchained Mi się podoba, ale wiem, że nie każdy lubi nadmiar jaskrawej krwi. Naciągana brutalność, ale mi się podoba sama rozgrywka. Jesteśmy gladiatorem skutym z innym. Zmieniamy ekwipunek zdobywany w misjach i walczymy współpracując z komputerem z wrogami, których jest mnóstwo. Jest wiele opcji, mimo pozorów, taktycznych. Polecam tę grę i zachęcam przynajmniej do przetestowania jej grywalności. King Tongue Bardzo fajna zręcznościówka. Wcielamy się w jedną z czterech małp i walczymy z... bananami! Poruszmy się przeciągając małpę jej kameleonowym jęzorem i manewrujemy jak najszybciej używając różnych ataków i zdolności specjalnych. Zachęcam do zagrania, bo choć proste z pozoru i graficznie zrobione dla dzieci, to poziom trudności przede wszystkim pod koniec zaskakuje niezwykłą prędkością, ilością wrogich bananów i wymaganiami do zdobycia koron króla małp. Rewelacyjnie się przy tym bawię. To na razie tyle. Będę kolejne z fajniejszych gier w miarę często dopisywał, mając nadzieję, że ktoś poza mną wzbogaci ten temat... Pozdro, Puchon KHZP Pozdro, Puchon KHZP /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dawno mnie tu nie było. Trochę śmiesznie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ ![]() ![]() Ja i HPnet: od 14.06.2013 10:41 - na zawsze! ![]() Olśniewający swym uśmiechem KHZP ![]() Dziękuję! ![]() Moje arcydzieła: FF: 1. Na plaży. 2. Cukierki. 3. Wróżba z przeszłości Artystycznie: 1. Borsuk - wyszywanka. ************************************************************* NAJMROCZNIEJSZY OBSZAR MOJEGO PODPISU ![]() <p align="justify"> </p> ************************************************************* |
|
|
|
| Mateo3 |
Dodany dnia 25.12.2017 07:37
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 25.12.17 |
To zależy jaki gatunek Z wyścigowych mogę polecić CSR 2, Racing Rivals Ze strategicznych polecam COC (Clash of clans) oraz Clash of Kings |
|
|
|
| klaudar |
Dodany dnia 26.04.2025 07:26
|
![]() Postów: 22 Dom: Brak przydziału Punkty: 101 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.07.21 |
U mnie najczęściej to Animal Crossing Pocket camp i Pokemon Home, chociaż to nie do końca gra, ale lubię się tam wymieniać na pokemony. Od siebie polecam też stronę https://gamingdoj... Można tutaj znaleźć wiele polecajek na to co warto jest popykać Edytowane przez klaudar dnia 29.04.2025 08:10 |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Gryffindor

Slytherin

Ravenclaw
)
Hufflepuff

Moge polecić Hill Climb Racing,Traffic Racer,Payback 2 i True Skate (ja pobrałem