Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pan Śmierci
13.06.2025 15:06
Wesołego geja Hopsa hopsa Wrozka

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
11.06.2025 21:25
hello trochę pobudzam forum :)

Nieustraszony Gryfon
09.06.2025 16:00
Dzień dobry!

cierń krzyża
05.06.2025 16:24
Duszek

Wzór do naśladowania
30.05.2025 10:29
Syriusz32, jeszcze wszystkich nie widziałam, ale jestem pewna że colour i gender swapy są niepotrzebne. Na tomiast widziałam Golden Trio i całkiem dobrze wybra- chwilą jaki kolor oczu ma Harry?

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39458 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikalosiek13

Posiada 34226 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Uprawiacie jakieś sporty? Jeśli tak, to jakie?
Prefix użytkownikapandi887
Ja w wieku 12 lat trenowałam karate ale jakoś po zdobyciu brązowego pasa to wszystko się skomplikowało. Po wypadku skończyłam z karate a zajęłam się siatkówką i tak ze zwykłej gry w szkole przeniosłam się do klubu. I to będzie około 3 lat.
images4.fanpop.com/image/photos/23400000/Fan-Art-Slytherin-harry-potter-23453211-500-400.png

A jeśli chcecie zdobyć
Druhów gotowych na wiele,
To czeka was Slytherin,
Gdzie cenią sobie fortele.
Więc bez lęku, do dzieła!
Na głowy mnie wkładajcie,
Jam jest Myśląca Tiara,
Los wam wyznaczę na starcie!

www.kino.ketrzyn.pl/kino.ketrzyn.pl/wp-content/uploads/2012/05/AVENGERS-3D-02.jpg

Loki is beyond reason, but he is of Asgard, and he's my brother.
He killed eighty people in two days.
He's adopted.

Prefix użytkownikaGinnyHermiona1
Trenuję szermierkę. Kiedyś pływałam, ale nie lubię pływać na czas, wolę rekreacyjnie. A szermierka to coś co lubię. Co prawda wymaga dużo pracy, wytrwałości i czasu, ale podoba mi się.:D No, i mam sporo treningów, więc czasem trudno wyrobić się i ze szkołą i z treningami.
Edytowane przez Prefix użytkownikaGinnyHermiona1 dnia 29.02.2016 11:50

Prefix użytkownikaMatees
A ja trenuję piłkę nożną i jestem zarejestrowany w PZPN. Moja drużyna zajmuje 4 miejsce w lidze junior b jezyk Prócz tego trenuje koszykówkę, ale to co innego bo w drużynie szkolnej nie w klubie :D

Prefix użytkownikaBlanco
Kiedyś trenowałem piłkę nożną ale zrezygnowałem z niej z powodu kontuzji, jakiś czas później zapisałem się na gimnastykę sportową, z której zrezygnowałem przeprowadzając się do innego miasta. Od wakacji trenuję lekkoatletykę (dokładnie biegi) i czuję,że to jest naprawdę to ;)
Hogwart : Jese Blanco, ścigający w drużynie Krukonów

GTA V : Blanco 6996

Ś.P (*) e-potter (*) lumos.

"Nie jestem ideałem, nie próbuje nim być ale nikt nie będzie mówił mi jak i gdzie mam iść..."

"Nie szukam ani realności, ani nierealności, ale raczej nieświadomości...."

"Tak, tak! Hasztag - nowy Syzyf!
Każdy z nas goni ten blask.
Złoty znicz, quidditch."

Prefix użytkownikaPadida
Uaktualniam swój post :)
Teraz pływam. Jestem w moim kochanym klubie Delfinie Love Kocham to, mogę pływać cały czas. I pływam pięć godzin tygodniowo, czyli całkiem sporo. Cieszę się z tego, poznałam nowych ludzi, z którymi zdążyłam się już całkiem zaprzyjaźnić i znaleźć wspólne zainteresowania. Jest coraz wyższy poziom, wyższa poprzeczka, coraz lepsze wyniki i większa konkurencja. Adrenalinka jest i dobrze Love

A rekreacyjnie uwielbiam narty, rolki, łyżwy <3 Ooo, i narty wodne! Byłam tylko 3 godzinki, niestety. Ale ogólnie fajnie :)
zapodaj.net/images/71a1c7d3890e6.png

hej

Prefix użytkownikaFantha Ameria
Jeżdżę konno od prawie dwóch lat.Niedługo prawdopodobnie pojadę na swój pierwszy rajd jeździecki (Kilkugodzinna jazda w terenie,zwykle parami z mapką.Masz określony czas na przejazd od punktu do punktu oddalonych od siebie o kilkadziesiąt kilometrów.).Poza jazdą konną chodzę na siłownię,odbijam piłkę do tenisa od ściany,jeżdżę na rolkach,łyżwach,nartach i rowerze.Ogółem staram się żyć jak najaktywniej,choć czasem nie wychodzi...
Od cnót Gryfonów kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów chroń nas Slytherinie!
Harry to fajny chłopczyk, troche niedorozwinięty umysłowo. Posiada wiele przyjaciół, wrogów, adidasów, fanek i włosów(na głowie). Lubi machać do kamery i karmić gumochłony.
www.zbierak.pl/static/img/gotowe/08600444b2200c86c7d874ebf75c0458.jpg

Prefix użytkownikaInga Clinton
Tenis ziemny i stołowy,
Jazda konna,
Pływanie,
Karate,
I na koniec mój ulubiony sport:
Spanie
xD
naforum.zapodaj.net/thumbs/9274c9d6c552.jpg

imageshack.com/a/img923/3857/utQs1H.gif

#TeamMafia
Valkyrie

Prefix użytkownikahermiona03
GinnyHermiona1 napisał(a):

Trenuję szermierkę. Kiedyś pływałam, ale nie lubię pływać na czas, wolę rekreacyjnie. A szermierka to coś co lubię. Co prawda wymaga dużo pracy i wytrwałości i czasu, ale podoba mi się.:D

Świetnie! Ja również ćwiczyłam lecz zrezygnowałam bo nie odpowiadała mi godzina treningu. Mogę wiedzieć w jakim klubie trenujesz? Może kojarzę ten klub

W tym momencie oczywiście pływanie, koszykówka, siatkówka ale również gimnastyka i akrobatyka. Oczywiście nie mogę zapomnieć o tym że jestem długo dynstansowcem. I rzecz jasna i oczywista w swoim świecie całkiem nieźle latam na miotleHarry
Edytowane przez Prefix użytkownikahermiona03 dnia 18.09.2015 19:45

brak
Prefix użytkownikaMattitjah
Najpierw trenowałem piłkę nożną. Z biegiem lat przerzuciłem się na Street Workout i MMA. Potem doszedł jeszcze boks. I w końcu ostatecznie trenuję K1/Boks/Zapasy i regularnie uczęszczam też na siłownię. Plus oczywiście zażywam mnóstwo odżywek. =D
Cóż, pochwalę się zdjęciami. ;)
imageshack.com/a/img910/9008/yuyCV4.jpg

imageshack.com/a/img908/5952/wjLRzl.jpg

Królestwo męstwa i odwagi - GRYFFINDOR

imageshack.com/a/img907/4110/ukBse7.jpg

Gryffindor jest najbardziej rozrywkowym Domem w Hogwarcie. Odbywają się tu najlepsze imprezy oblewane piwem kremowym. Tańce trwają do białego rana. Gryfoni są również mistrzami psikusów. Mamy pokolenia kawalarzy! Nie zapominajmy także o naszych świetnych graczach Quiddicha. Niejeden, po nauce w zamku, dostał propozycję dołączenia do jakieś popularnej drużyny. Z Domu Lwa wywodzą się również potężni magowie, słynący z inteligencji i siły. Jednym z nich jest Albus Dumbledore.

imageshack.com/a/img908/8494/5tPpCT.jpg

Prefix użytkownikaGinnyHermiona1
Mogę wiedzieć w jakim klubie trenujesz?

Trenuję na AZS AWF Warszawa.
A może w Ravenclawie''
Zamieszkać wam wypadnie
Tam płonie lampa wiedzy,
Tam mędrcem będziesz snadnie

img4.wikia.nocookie.net/__cb20070628120519/harrypotter/pl/images/b/b8/Ravenclaw.JPG

Prefix użytkownikaScarllet
Przede wszystkim siatkówkę.
Moja przygoda z tym sportem zaczęła się kiedy miałam 8 lat a mój najstarszy brat wtedy szedł do 2 gimnazjum i również trenował siatkówkę. Kiedyś razem z mamą poszłam na jego mecz i tak zafascynowana zaczęłam przychodzić na prawie każdy jego mecz, przy okazji okupując telewizor kiedy tylko jakiś leciał w telewizji. W końcu w czwartej klasie dostałam się klasy sportowej i zaczęłam trenować i tak już zostało, że teraz kiedy jestem w technikum nadal uwielbiam siatkówkę i nadal ją trenuje :D

Kolejnym to Jazda Konna. Pierwszy raz na konia wsiadłam w wieku 12 lat i wtedy coś tam próbowałam się nauczyć. Ale rodzice stwierdzili, że za drogo i przestałam jeździć po chyba dwóch miesiącach. Parę lat temu jedną ze stadnin odkupił mój wujek i po namowie rodziców zaczęłam tam przychodzić. Przez pierwszy rok tylko pomagałam mu w pielęgnacji koni, ale trzy lata odważyłam się po raz kolejny usiąść w siodle i od tamtej pory zaczęłam trenować.

Oprócz jazdy konnej i siatkówki to taniec towarzyski. Co mnie podkusiło? Na balu klas trzecich tańczyłam jak jakaś kaczka i stwierdziłam, że chyba chce się nauczyć jakoś bardziej zawodowo do studniówki. I w końcu się zmotywowałam i zapisałam do szkoły tańca i tak o to od 2 lat poprawiam swoje umiejętności taneczne.

Jeszcze pływanie, ale to bo lubię. W żadnej drużynie, ani nic nie jestem jezyk

Prefix użytkownikaMargaret Black
Kiedyś tam... dawno kiedyś, trenowałam siatkówkę. Nie dlatego bo byłam w niej jakoś wyjątkowo dobra, czy byłam wielką fanką, ale moja starsza siostra chodziła na treningi dobre sześć lat, więc oczywiście musiałam pokazać, że nie jestem gorsza :) Ale sport raczej nie jest dla mnie - mam astmę i słabą kondycję - więc już po kilku miesiącach zrezygnowałam.

Lubię ping-ponga. Gdyby ktokolwiek wpadł na pomysł organizacji treningów - z całą pewnością bym się zapisała. Ale póki co, wolę nie męczyć się czymś w czym nie mam możliwości być najlepsza.

Chociaż może zapisałabym się na piłkę ręczną? Przecież każda drużyna potrzebuje bramkarza :)
"Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3

fotowrzut.pl/tmp/upload/LAZ7TDN4S6/1.jpg

38.media.tumblr.com/97de7821b60974f267e375a8ba4e020f/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo2_500.gif

38.media.tumblr.com/68c3b191b188cf262e85d3ef6054652c/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo1_500.gif

38.media.tumblr.com/98d076184641ee1621b78f416e1f8f12/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo4_500.gif

Żeby nie było żadnych wojen
W naszym kraju
(Wysłuchaj nas panie.)
Żeby głód nie dotknął
Nas
(Wysłuchaj nas panie.)
Żeby nikt nie cierpiał
Gdy patrzę
(Wysłuchaj nas panie.)
Żeby wrogowie nasi
Zdechli
(Wysłuchaj nas panie.)
Amen.

33.media.tumblr.com/834207459bc174af59f3eacac5f1de3f/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino1_250.gif 33.media.tumblr.com/4ce2001dc16f7fed2e9d96475972eb0c/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino3_250.gif
38.media.tumblr.com/e56f382fe73c78ea91462221e53b3caf/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino4_250.gif 38.media.tumblr.com/bf633d910ec03872138ce7d92881dadf/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino2_250.gif

To ja
Człowiek agresywny
Ze strachu
Przepełniony nienawiścią
Z bólu
Żyjący samotnie
Z obawy
Szydzący ze słabszych
Z niepewności
Uśmiechający się
Ze zmęczenia
Plujący jadem
Z zazdrości
Zły
Bo przeżarty żalem.

24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo2_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo3_250.gif 24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo4_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo7_r1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo8_r1_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo9_r1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo10_r1_250.gif

Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest xD

fotowrzut.pl/tmp/upload/RV6SW7S0UM/1.jpg

Drugie miejsce to ciągle podium xD

www.harry-potter.net.pl/images/articles/margaret.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/margaret.png

oi66.tinypic.com/2505h13.jpg

"Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu."

Prefix użytkownikaKeira Karkarow
Kiedyś pływałam w klubie pływackim, później jednak przestałam cokolwiek ćwiczyć (poza jazdą konną)i tak zostało aż do zeszłego roku. W zeszłym roku stwierdziłam, że pora się wziąć za siebie, zaczęłam jeździć na rolkach, nawet trochę biegać, a w czerwcu zapisałam się na pole dance, w którym się absolutnie zakochałam.
"Someone let the doors open,
Who left me outside?
I'm bent I'm not broken,
Come live in my life.

All the worlds left unspoken
All the pages I write
On my knees and I'm hoping
That someone holds me tonight.
Hold me tonight..."

Prefix użytkownikaVestanaros
W ubiegłym roku zakochałam się w koszykówce. Nie poprzez obejrzenie jakiegoś sportowego anime, czy tam przez ulubioną drużynę. Po prostu mega pokochałam ten sport, tą piłkę, jej dźwięk uderzenia o boisko lub panele mojej szkolnej sali gimnastycznej.
Może nie szło mi jakoś wybitnie dobrze, ale mimo wszystko co najmniej raz w tygodniu szłam pograć sobie na boisko przed domem. Później zapisałam się na treningi, gdzie poznałam kilka naprawdę świetnych przyjaciół. Chodziłam na nie pół roku, ale później moja sytuacja finansowa dała o sobie znać.
Mimo wszystko nadal mega kocham ten sport i nie żałuję czasu poświęconego na treningi.
We live alone.
We die alone.
Everything else is just an illusion.

66.media.tumblr.com/2b45e8cbf8ec6dbdb031842528f06aae/tumblr_nywrweIIxS1s307p6o1_500.gif

Prefix użytkownikaMarcus Clinton
Kiedyś zawodowo grałem w piłkę nożną, zacząłem tą przygodę jakoś w wieku 5 lat. Niestety przez poważną kontuzję kolana w wieku 16 lat musiałem skończyć z boiskiem. W międzyczasie grałem też w koszykówkę i czasami biegałem a różnych szkolnych maratonach, ale to czysto rekreacyjnie. Obecnie bardzo często jeżdże na rolkach i łyżwach no i rowerze :D to mój ulubiony środek transportu :D
Po prostu Marcin

images82.fotosik.pl/1011/7aa87cb1da994ba8med.jpg

Takie cudo dostałem <3

i.imgur.com/0u16lZe.png

imageshack.com/a/img923/4417/HkXkFm.gif

Takie miłe słowa mnie spotkały Love

i.imgur.com/QrjCRNM.png

Mój ranking najcudowniejszych nóg!

1. Edyta!

images92.fotosik.pl/319/9827bac25b48a187med.jpg

2. Livka!
Tu cenzura zdjęcia

3. Scarlett!

images90.fotosik.pl/319/42d14ae8e08607d7med.jpg
https://zapodaj.n...83bd62.jpg

Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać
Love
imageshack.com/a/img922/6528/dy1EEC.gif

Edyta <3 Moja motywatorka!
imageshack.com/a/img924/2810/KzL3IE.gif

United <3
imageshack.com/a/img923/9488/ketnkt.gif

Śląsk!
imageshack.com/a/img921/3372/6I8rgn.gif

You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same.

imageshack.com/a/img924/953/bciSei.gif

"Śmierć będzie ostatnim
wrogiem, jaki będzie pokonany"

imageshack.com/a/img923/8085/HrtRvj.gif

imagizer.imageshack.us/v2/xq90/921/HZ1lIM.jpg

"Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. "
-
Edyta Górniak

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: