Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Uprawiacie jakieś sporty? Jeśli tak, to jakie?
|
|
![]() |
Dodany dnia 25.01.2015 12:08
|
![]() ![]() Postów: 46 Dom: ![]() Punkty: 261 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 23.12.14 |
Ja w wieku 12 lat trenowałam karate ale jakoś po zdobyciu brązowego pasa to wszystko się skomplikowało. Po wypadku skończyłam z karate a zajęłam się siatkówką i tak ze zwykłej gry w szkole przeniosłam się do klubu. I to będzie około 3 lat. ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Więc bez lęku, do dzieła! Na głowy mnie wkładajcie, Jam jest Myśląca Tiara, Los wam wyznaczę na starcie! ![]() Loki is beyond reason, but he is of Asgard, and he's my brother. He killed eighty people in two days. He's adopted. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.02.2015 21:32
|
![]() ![]() Postów: 103 Dom: ![]() Punkty: 293 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 07.02.15 |
Trenuję szermierkę. Kiedyś pływałam, ale nie lubię pływać na czas, wolę rekreacyjnie. A szermierka to coś co lubię. Co prawda wymaga dużo pracy, wytrwałości i czasu, ale podoba mi się.![]() Edytowane przez ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.02.2015 21:41
|
![]() ![]() Postów: 81 Dom: ![]() Punkty: 1080 Ranga: Prefekt Naczelny Ravenclawu Data rejestracji: 06.02.15 |
A ja trenuję piłkę nożną i jestem zarejestrowany w PZPN. Moja drużyna zajmuje 4 miejsce w lidze junior b ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.02.2015 13:42
|
![]() ![]() Postów: 278 Dom: ![]() Punkty: 341 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 03.01.15 |
Kiedyś trenowałem piłkę nożną ale zrezygnowałem z niej z powodu kontuzji, jakiś czas później zapisałem się na gimnastykę sportową, z której zrezygnowałem przeprowadzając się do innego miasta. Od wakacji trenuję lekkoatletykę (dokładnie biegi) i czuję,że to jest naprawdę to ![]() Hogwart : Jese Blanco, ścigający w drużynie Krukonów GTA V : Blanco 6996 Ś.P (*) e-potter (*) lumos. "Nie jestem ideałem, nie próbuje nim być ale nikt nie będzie mówił mi jak i gdzie mam iść..." "Nie szukam ani realności, ani nierealności, ale raczej nieświadomości...." "Tak, tak! Hasztag - nowy Syzyf! Każdy z nas goni ten blask. Złoty znicz, quidditch." |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.02.2015 16:27
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: ![]() Punkty: 7287 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 13.07.13 |
Uaktualniam swój post ![]() Teraz pływam. Jestem w moim kochanym klubie Delfinie ![]() ![]() A rekreacyjnie uwielbiam narty, rolki, łyżwy <3 Ooo, i narty wodne! Byłam tylko 3 godzinki, niestety. Ale ogólnie fajnie ![]() ![]() hej |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.09.2015 10:27
|
![]() ![]() Postów: 52 Dom: ![]() Punkty: 159 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 21.08.15 |
Jeżdżę konno od prawie dwóch lat.Niedługo prawdopodobnie pojadę na swój pierwszy rajd jeździecki (Kilkugodzinna jazda w terenie,zwykle parami z mapką.Masz określony czas na przejazd od punktu do punktu oddalonych od siebie o kilkadziesiąt kilometrów.).Poza jazdą konną chodzę na siłownię,odbijam piłkę do tenisa od ściany,jeżdżę na rolkach,łyżwach,nartach i rowerze.Ogółem staram się żyć jak najaktywniej,choć czasem nie wychodzi... Od cnót Gryfonów kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów chroń nas Slytherinie!
Harry to fajny chłopczyk, troche niedorozwinięty umysłowo. Posiada wiele przyjaciół, wrogów, adidasów, fanek i włosów(na głowie). Lubi machać do kamery i karmić gumochłony. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.09.2015 10:31
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 835 Dom: ![]() Punkty: 7802 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 08.02.15 |
Tenis ziemny i stołowy, Jazda konna, Pływanie, Karate, I na koniec mój ulubiony sport: Spanie ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.09.2015 19:40
|
![]() ![]() Postów: 172 Dom: ![]() Punkty: 513 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 29.08.15 |
GinnyHermiona1 napisał(a): Trenuję szermierkę. Kiedyś pływałam, ale nie lubię pływać na czas, wolę rekreacyjnie. A szermierka to coś co lubię. Co prawda wymaga dużo pracy i wytrwałości i czasu, ale podoba mi się. ![]() Świetnie! Ja również ćwiczyłam lecz zrezygnowałam bo nie odpowiadała mi godzina treningu. Mogę wiedzieć w jakim klubie trenujesz? Może kojarzę ten klub W tym momencie oczywiście pływanie, koszykówka, siatkówka ale również gimnastyka i akrobatyka. Oczywiście nie mogę zapomnieć o tym że jestem długo dynstansowcem. I rzecz jasna i oczywista w swoim świecie całkiem nieźle latam na miotle ![]() Edytowane przez ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.11.2015 17:45
|
![]() ![]() Postów: 44 Dom: ![]() Punkty: 130 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 24.10.15 |
Najpierw trenowałem piłkę nożną. Z biegiem lat przerzuciłem się na Street Workout i MMA. Potem doszedł jeszcze boks. I w końcu ostatecznie trenuję K1/Boks/Zapasy i regularnie uczęszczam też na siłownię. Plus oczywiście zażywam mnóstwo odżywek. =D Cóż, pochwalę się zdjęciami. ![]() ![]() ![]() Królestwo męstwa i odwagi - GRYFFINDOR ![]() Gryffindor jest najbardziej rozrywkowym Domem w Hogwarcie. Odbywają się tu najlepsze imprezy oblewane piwem kremowym. Tańce trwają do białego rana. Gryfoni są również mistrzami psikusów. Mamy pokolenia kawalarzy! Nie zapominajmy także o naszych świetnych graczach Quiddicha. Niejeden, po nauce w zamku, dostał propozycję dołączenia do jakieś popularnej drużyny. Z Domu Lwa wywodzą się również potężni magowie, słynący z inteligencji i siły. Jednym z nich jest Albus Dumbledore. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.02.2016 11:48
|
![]() ![]() Postów: 103 Dom: ![]() Punkty: 293 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 07.02.15 |
Mogę wiedzieć w jakim klubie trenujesz? Trenuję na AZS AWF Warszawa. A może w Ravenclawie'' Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.11.2016 13:15
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 661 Dom: ![]() Punkty: 8343 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Przede wszystkim siatkówkę. Moja przygoda z tym sportem zaczęła się kiedy miałam 8 lat a mój najstarszy brat wtedy szedł do 2 gimnazjum i również trenował siatkówkę. Kiedyś razem z mamą poszłam na jego mecz i tak zafascynowana zaczęłam przychodzić na prawie każdy jego mecz, przy okazji okupując telewizor kiedy tylko jakiś leciał w telewizji. W końcu w czwartej klasie dostałam się klasy sportowej i zaczęłam trenować i tak już zostało, że teraz kiedy jestem w technikum nadal uwielbiam siatkówkę i nadal ją trenuje ![]() Kolejnym to Jazda Konna. Pierwszy raz na konia wsiadłam w wieku 12 lat i wtedy coś tam próbowałam się nauczyć. Ale rodzice stwierdzili, że za drogo i przestałam jeździć po chyba dwóch miesiącach. Parę lat temu jedną ze stadnin odkupił mój wujek i po namowie rodziców zaczęłam tam przychodzić. Przez pierwszy rok tylko pomagałam mu w pielęgnacji koni, ale trzy lata odważyłam się po raz kolejny usiąść w siodle i od tamtej pory zaczęłam trenować. Oprócz jazdy konnej i siatkówki to taniec towarzyski. Co mnie podkusiło? Na balu klas trzecich tańczyłam jak jakaś kaczka i stwierdziłam, że chyba chce się nauczyć jakoś bardziej zawodowo do studniówki. I w końcu się zmotywowałam i zapisałam do szkoły tańca i tak o to od 2 lat poprawiam swoje umiejętności taneczne. Jeszcze pływanie, ale to bo lubię. W żadnej drużynie, ani nic nie jestem ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.11.2016 13:49
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 215 Dom: ![]() Punkty: 9854 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.07.15 |
Kiedyś tam... dawno kiedyś, trenowałam siatkówkę. Nie dlatego bo byłam w niej jakoś wyjątkowo dobra, czy byłam wielką fanką, ale moja starsza siostra chodziła na treningi dobre sześć lat, więc oczywiście musiałam pokazać, że nie jestem gorsza ![]() Lubię ping-ponga. Gdyby ktokolwiek wpadł na pomysł organizacji treningów - z całą pewnością bym się zapisała. Ale póki co, wolę nie męczyć się czymś w czym nie mam możliwości być najlepsza. Chociaż może zapisałabym się na piłkę ręczną? Przecież każda drużyna potrzebuje bramkarza ![]() "Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby nie było żadnych wojen W naszym kraju (Wysłuchaj nas panie.) Żeby głód nie dotknął Nas (Wysłuchaj nas panie.) Żeby nikt nie cierpiał Gdy patrzę (Wysłuchaj nas panie.) Żeby wrogowie nasi Zdechli (Wysłuchaj nas panie.) Amen. ![]() ![]() ![]() ![]() To ja Człowiek agresywny Ze strachu Przepełniony nienawiścią Z bólu Żyjący samotnie Z obawy Szydzący ze słabszych Z niepewności Uśmiechający się Ze zmęczenia Plujący jadem Z zazdrości Zły Bo przeżarty żalem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest ![]() ![]() Drugie miejsce to ciągle podium ![]() ![]() ![]() ![]() "Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu." |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.11.2016 15:52
|
![]() ![]() Postów: 697 Dom: ![]() Punkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Kiedyś pływałam w klubie pływackim, później jednak przestałam cokolwiek ćwiczyć (poza jazdą konną)i tak zostało aż do zeszłego roku. W zeszłym roku stwierdziłam, że pora się wziąć za siebie, zaczęłam jeździć na rolkach, nawet trochę biegać, a w czerwcu zapisałam się na pole dance, w którym się absolutnie zakochałam. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.11.2016 16:18
|
![]() ![]() Postów: 86 Dom: ![]() Punkty: 241 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 17.09.16 |
W ubiegłym roku zakochałam się w koszykówce. Nie poprzez obejrzenie jakiegoś sportowego anime, czy tam przez ulubioną drużynę. Po prostu mega pokochałam ten sport, tą piłkę, jej dźwięk uderzenia o boisko lub panele mojej szkolnej sali gimnastycznej. Może nie szło mi jakoś wybitnie dobrze, ale mimo wszystko co najmniej raz w tygodniu szłam pograć sobie na boisko przed domem. Później zapisałam się na treningi, gdzie poznałam kilka naprawdę świetnych przyjaciół. Chodziłam na nie pół roku, ale później moja sytuacja finansowa dała o sobie znać. Mimo wszystko nadal mega kocham ten sport i nie żałuję czasu poświęconego na treningi. We live alone. We die alone. Everything else is just an illusion. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.02.2018 22:02
|
![]() ![]() Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: ![]() Punkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Kiedyś zawodowo grałem w piłkę nożną, zacząłem tą przygodę jakoś w wieku 5 lat. Niestety przez poważną kontuzję kolana w wieku 16 lat musiałem skończyć z boiskiem. W międzyczasie grałem też w koszykówkę i czasami biegałem a różnych szkolnych maratonach, ale to czysto rekreacyjnie. Obecnie bardzo często jeżdże na rolkach i łyżwach no i rowerze ![]() ![]() Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |