Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
17.05.2025 18:31
Koriola, Chodzi Ci o Fantastyczne Zwierzęta? Wszystko wskazuje na to, że odeszły w zapomnienie dla Warnera i więcej części nie będzie, ze względu na bardzo słabe wyniki 3 części.

Pracownik departamentu
17.05.2025 00:50
Koriola, w sumie to nie wiem, nikt tego dawno nie sprawdzał. A masz pomysł na jakąś nową? To mogłabym spróbować dodać

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
16.05.2025 11:16
Wrozka

Wzór do naśladowania
13.05.2025 10:36
Czy może te ankiety na boku działają? Głupek

Wzór do naśladowania
13.05.2025 10:36
Cieszmy się że strona jeszcze działa. Wiadomo czy coś się dzieje z serią filmową FF?

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39458 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Pływanie
Prefix użytkownikaYourSmile
Pływanie

Haha, po pierwsze - umiecie pływać? xp Lubicie pływanie, czy raczej woda Wam nie sprzyja? Już jedna osoba się przyznała, że uprawia ten sport i ma na swoim koncie nawet medale, ale mamy jeszcze kogoś? Przyznać się! ;p A może po prostu lubicie się w wodzie po prostu zrelaksować...

Prefix użytkownikamonciakund
Haha, po pierwsze - umiecie pływać? xp Lubicie pływanie, czy raczej woda Wam nie sprzyja? Już jedna osoba się przyznała, że uprawia ten sport i ma na swoim koncie nawet medale, ale mamy jeszcze kogoś? Przyznać się! ;p A może po prostu lubicie się w wodzie po prostu zrelaksować...

Pływać potrafię (bo jak nie umieć pływać, trenując skoki do wody), ale pływam raczej rekreacyjnie. Woda nie jest mi obca, przez żeglarstwo, które ubóstwiam <3 Ale to raczej do pływania się nie zalicza...
confessionsofasomedaysomebody.files.wordpress.com/2015/01/ga-mer-and-christina-dancing.gif

- - -
The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die.
- - -

31.media.tumblr.com/1ca838daf1b7baf7bf54202eafbe7917/tumblr_mr7lzbBN7k1rv3froo1_500.gif

- - -
Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are.
- - -

66.media.tumblr.com/tumblr_l9mktjSej61qaao9mo1_500.gif

---
Nad przepaścią, tegoż roku
Żyraf masa się w amoku
Rodzi. Pamięć ludzka jest
Zawodna, mimo tego fiest
Tysiące, z tej okazji,
Ku jej chwale od Abchazji
Aż po Nordkapp wspominacie.
"Czyjej chwale?", się spytacie.
Jak to czyjej? Monci* naszej.
Gryfa córce, redakcyjnej
Na tym świecie ambitniejszej
Od niej nie ma. Tu rysunek,
Tam malunek i do tego
Social media. Wizerunek
Hp-neta tam kreuje, ego
Strony reperuje. Szczerze,
Bardzo, bardzo szczerze mówiąc
Człek orkiestra, żywa gwiazda.
Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj.
Koniec, basta - taki mus i
Żyraf pasta.

---

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_pedzel.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021adminnaj.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-adminpieklo.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021wydarzenie2.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/moncia.jpg

Prefix użytkownikafuerte
Kwestia tego, co ktoś uważa za "umiejętność pływania". Bo ja umiem, ale tylko żabką i grzbietem coś tam, ale niezbyt dobrze. Inna sprawa, że pływać nienawidzę, a będąc sześć lat w sportowej klasie basen miałam. W liceum zresztą też, ale olałam totalnie i ocena poszła w dół. W podstawówce jeszcze jako tako lubiłam i chodziłam sobie po szkole popływać, ale w gimnazjum mi obrzydło do reszty i po prostu nienawidzę. Wody się raczej nie boję i na jakichś wakacjach sobie coś tam pływam, ale żeby mnie to jakoś uszczęśliwiało... Żyć bez tego też mogę, więc luz. Nie do końca rozumiem, co jest fajnego w pływaniu w tę i z powrotem : (.

zapodaj.net/images/d147bde5b4314.png

media.giphy.com/media/WS6ABEVwTwWew89CHo/giphy.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzab2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najart2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladrym2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnewsfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladcarymowfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzabawniejfuer.jpg

http://lastfm.pl/user/justyskag
Prefix użytkownikagne
Żyć bez tego też mogę, więc luz. Nie do końca rozumiem, co jest fajnego w pływaniu w tę i z powrotem : (.

Pływanie odpręża i jest mało męczące w porównaniu do np. biegania. Poza tym woda daje cudowną swobodę ruchów, bo można wyrabiać najróżniejsze rzeczy mając gdzieś grawitację. Może i pływanie w tą i z powrotem nie jest zbyt emocjonujące, ale mi wystarczy, że czuję, że jestem w wodzie. :D

Prefix użytkownikaAnciol
Nie umiem pływać kompletnie. Jestem zupełnie zatapialna. Jak kamień. Nic nie da. Ale nie przeszkadza mi to specjalnie. Zdecydowanie wolę wejść sobie do wody w jeziorze niż do basenu. Bardzo nie lubię basenów. Czuje się niekomfortowo w wodzie stojącej (w jeziorze chociaż paruje, pada, coś się jej dzieje).
Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3

Wiersz autorstwa łośka <3

Anciolu, piękny i wspaniały,
kimże ja przy Tobie jestem,
taki niedojrzały...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszczą Cię.
Odpowiedz na to pytanie,
czy życie razem nam dane?
Oddaj mnie rentę swę*,
a szepnę Ci do ucha,
Kocham Cię!

*rentę swę - użyte tu celowo

,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43.
Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D"

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/wladca_rymow.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/wladca_rymow.png

Prefix użytkownikaulka_black_potter
Jako, że mam pod domem dwa jeziera, a i do morza blizutko to wstydem byłoby nie umieć pływać. Nauczyłam się jakoś w wieku 9 lat, dzięki rękawkom i temu, że tata rzucał mnie na głęboką wodę, więc musiałam się ratować.
Pływać bardzo lubię - żabka i kraul to moje ulubione style. Na grzbiecie też ujdzie, ale wtedy jakoś szybciej się męczę.
Na basenie byłam bardzo dawno temu, ale wiem, że nie lubiłam na niego chodzić. Brzydziłam się grzybica na kafelkach, która mnie przytłaczała, chociąz możliwe, że jej tam nie było, haha. Zdecydowanie wolę jezioro. Byleby miało czyste dno. Wtedy moge pływać cały dzień.

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownika_Kamyk_
Ja trochę umiem pływać :/ żabka, na placach i jakieś moje specjalne metody xD dziwię się jak ludzie mogą pływać jak delfin O.O
OTO NAJPRZYSTOJNIEJSZY HPNETOWICZ

oi67.tinypic.com/x5qlau.jpg

CUD!

Toph?xD

oi61.tinypic.com/xe0603.jpg

38.media.tumblr.com/9ed94d85e72b100c05d60f02d88e7e96/tumblr_nfu62xzYp61u47lcno2_r1_500.gif

W Hufflepuffie możesz być kim chcesz,
A nie kim musisz być.

media.giphy.com/media/ib6ODgiEUUhiw/giphy.gif

jestem Puchonem, więc jestem tylko sobą. Tyle w temacie.

Czy to złe? Że jestem sobą? Że nikogo nie udaję? Jestem sobą, a to sztuka.

fc07.deviantart.net/fs70/f/2012/150/0/e/hufflepuff_don__t_care_by_ununununium-d51q4lz.jpg

oi61.tinypic.com/25sq0bb.jpg

"I got my feet kicked up and it's a quarter to four
Nothin' to do so I just stare at the floor
Well maybe I will try to sneak into the Ravenclaws' place for once
'Cause it seems like such fun and
they're just so uptight and
I could make excuses
But the truth is they'd all probably just blow
'Cause after all I'm just a Hufflepuff, Just a Hufflepuff

I try to keep a low profile during the war
I'll leave the fighting up to the Gryffindors
'Cause man they sure like to be heroes
But not me, you see
'Cause it don't seem like fun and
it just seems crazy man,
I could make excuses
But the truth is they'd all probably just blow
'Cause after all I'm just a Hufflepuff
Just a Hufflepuff

It's hard to be the outside lookin' in through glass
When everyone is praisin somebody else, some other class.
And even though I may not have the brains or the brawn
I'm loyal to the ones that matter to me,
'cause it's just the right
thing and, it's just how I am and I won't make excuses,
'cause the truth is that I'll do just enough,
'cause after all I'm just a Hufflepuff.
I am just a Hufflepuff"

I nie mówcie jakiej jesteście płci kiedy nie chcecie pokazać swojej mordy Wrozka ~ ulka_black_potter

Kurde...No coś na pewno umiesz xD UMIESZ NIC NIE UMIEĆ! ~ Mist

_Kamyk_, chyba Ci zakosze zdjęcie z podpisu xD (do własnego podpisu :3)~ Syriusz32

BLANCO, CHCĘ BYĆ MINISTRANTEM, ciul z tego, że jestem niewierząca. ~ Cookie

Wykorzystywanie chłopca w łazience jest nie na miejscu ;< ~Alette

[center]Kamyk = Amber Hufflepuff(żółć w godle)=Gold ~ Blanco

_Kamyk_, szkoda mi Cię Przepraszam Mam podobno serce z kamienia, ale mi tak smutno :< Ale może to dlatego, że z kamienia^^~ gne

Jestem dumny, że jestem Puchonem.

You might belong in Hufflepuff, where they are just and loyal, those patient Hufflepuffs are true and unafraid of toil.

38.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao1_250.gif38.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao2_250.gif

38.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao3_250.gif38.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao4_250.gif

33.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao5_250.gif33.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao6_250.gif

38.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao9_r1_250.gif33.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao10_r1_250.gif

38.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao11_r1_250.gif33.media.tumblr.com/tumblr_mbu7c9HWNt1qa3emao12_r1_250.gif

i.imgur.com/RM8ioJs.gif

Ziemia, Ogień, Powietrze, Woda

fc01.deviantart.net/fs70/f/2012/084/d/9/the_legend_of_korra___bending_intro_by_aragnael-d4tvy1i.gif

"Każdy ma jakąś fobie."

img2.wikia.nocookie.net/__cb20130908171929/cartoonnetwork/images/0/0f/Ghostfreaks_Tendrils.PNG

Hufflepuff <3
i58.tinypic.com/kbrfyo.jpg

Prefix użytkownikaIzuniaGinny
Siemka. Ja nie umiem pływać. Kilka razy jeździłam ze szkoły żeby się nauczy, niestety nie ma pozytywnego efektu. Pluskać się w jeziorze lubię ale tylko to :D

Prefix użytkownikaUpadly Aniol
Pływać lubię, kocham nawet, uwielbiam po prostu. Chodziłem na basen od IV klasy szkoły podstawowej. Nauczyłem się w mig. Mijały kolejne lata i jakbym przez wrodzone lenistwo nie zrezygnował, to miałbym za sobą już dawno kurs nurkowania poza Polską w 'egzotycznych wodach'. Mleko rozlane...Woda to mój żywioł, wypływam śmiało na środek jeziora/zalewu/rzeki, kocham tę atmosferę stopniowego oddalania się od brzegu. Jest jakiś dreszczyk, są emocje...Jako Wodnik nie wyobrażam siebie nieumiejącego pływać. Dla mnie to coś oczywistego, jak jazda na rowerze, jak zasznurowanie buta, jak oddech. Najlepiej pływało mi się nad jeziorami ( Czarne, Białe, Zagłębocze ), Bałtyk, no i baseny wszelakiej maści - Darłówko, kąpielisko w Ustce - cud, miód, malina ...Rozmarzyłem się. To taki zdrowy sport, wszystkie mięśnie pracują, i kondycję można podreperować. Uwielbiałem żabką pływać, delfin jako jedyny sprawiał mi trudności. Grzbietem też w sumie fajnie, ale wolę zawsze przodem. No i samo nurkowanie - uczucie niesamowite.
24.media.tumblr.com/tumblr_m8xhishKur1qhr8kmo1_400.gifauto.img.v4.skyrock.net/7396/7977396/pics/160621264.gif

Prefix użytkownikaPadida
Ja tu jeszcze nie pisałam? ;ooo

Nie wiedziałam, że są tu osoby, które tak samo jak ja kochają/bardzo lubią pływać <3
Chociaż ja tak na otwartej wodzie to tylko nad Białym czasem w wakacje, bo głównie pływam na basenie, tak jako "sprinterka" można powiedzieć.
Pływam od małego, bo byłoby dziwnie gdybym nie pływała, skoro tata i wszystkie siostry umieją. Na razie uzbierałam 3 brązowe i 2 srebrne medale, chociaż byłyby 4 brązowe, ale z jednych zawodów nie dostałam.
Mam teczkę z dyplomami, bo trochę się ich w sumie uzbierało. A teraz jeszcze doszłam do klubu pływackiego, więc będę trenowała 3 godziny tygodniowo no i więcej będzie zawodów.

A skoro już tu piszę, to proszę o kciuki w niedzielę, mam klubowe zawody, taki miting pływacki. :)
zapodaj.net/images/71a1c7d3890e6.png

hej

Prefix użytkownikadobrosia1
Co do pływania, trenowałam (jeśli można to tak nazwać) od 2 do 3 klasy. Nauczyłam się całkiem dobrze pływać, mam nawet kartę pływacką. Ale po prostu tego nie lubię. Potwornie boję się nurkować, czy nawet zanurzać głowę, bo myślę, że utonę. Brr. Wolę basen nić jezioro. Ale podziwiam pływaków, lubię oglądać zawody w pływaniu. Mój kolega ma 12 lat i zdał na żółty czepek.(Tak tradycyjnie. Ileś tam basenów i coś tam jeszcze). Dla mnie to jest nieosiągalne i mogę o tym tylko pomarzyć. To tyle
oi60.tinypic.com/2ppir7t.jpg

MÓJ RUDZIELEC!
[img]oi60.tinypic.com/2zem3d0.jpg
[/img]
Slytherin górą! ^^

oi62.tinypic.com/2d593n.jpg

i60.tinypic.com/14cqr6t.jpg

Prefix użytkownikaLunatyczka
_Kamyk_ napisał(a):

Ja trochę umiem pływać :/ żabka, na placach i jakieś moje specjalne metody xD dziwię się jak ludzie mogą pływać jak delfin O.O

Kamyk ty kłamco, a podobno "Kamienie nie pływają" (cyt. Kamyk) xD

Ja nie umiem jakoś dobrze pływać, ale lubię. W dzieciństwie nie pływałam dużo (w zasadzie mało) i "nauczyłam" się nie dawno, do tego mam problem z robieniem tego całkowicie pod wodą. Bardzo bym chciała się w tym podszkolić, bo uwielbiam wodę i to brdzo fajny sport. Będę próbować... ;)

Prefix użytkownikaKeira Karkarow
Umiem. Kiedyś pływałam w klubie pływackim KS Laguna Toruń, głównie w monopłetwie, a więc delfinem :). Mój ulubiony styl to oczywiście delfin, poza tym kraul. Nie cierpię pływać żabką. Później poszłam do liceum, gdzie miałam obowiązkowy basen, do tego masę korepetycji, więc z treningów zrezygnowałam. A w liceum, jak to w liceum, najważniejsze było to, że mam wyglądać idealnie, więc na basen nie chodziłam, żeby móc w domu się pomalować i ułożyć włosy (miałam coś na podobę irokeza). Poza tym, od chloru zaczęły mi wypadać włosy, a to mi się bardzo nie podobało. Teraz pływam bardzo rzadko, raz na jakiś czas pójdę na basen.
"Someone let the doors open,
Who left me outside?
I'm bent I'm not broken,
Come live in my life.

All the worlds left unspoken
All the pages I write
On my knees and I'm hoping
That someone holds me tonight.
Hold me tonight..."

Prefix użytkownikabatalion_88
Od V klasy podstawowej chodziłem 2x w tygodniu na zajęcia z nauki pływania. Nauczyłem się dosyć szybko, choć delfina nigdy opanować nie mogłem. Byłem specjalistą od żabki, kolega od kraula. Mieliśmy też jechać na kursy z nurkowania. Dobre to były czasy, ale ja się zawsze jakoś szybko zniechęcam. Nad jeziorem, morzem, zalewem, rzeką czuję się jak przysłowiowa ryba w wodzie. Chociaż nadal staram się zachować ostrożność i rozsądek, bo o wypadek niedługo. Za dużo znałem kolegów, którzy przez szarże po alkoholu tracili życie. Jednak basen dla zdrowia jak najbardziej. Kochałem też na obozach i koloniach Parki Wodne - te zjeżdżalnie i inne atrakcje - coś pięknego ,**.
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix użytkownikaAlizu
Niby coś tam umiem, ale bardzo niewiele. Gdy się uczyłam. bardzo bałam się otwierać oczy pod wodą. Tak, miałam gdzieś głębokość, temperaturę czy długość basenu - najgorsza zawsze była woda wpływająca do oczu. Gdy w końcu przyszły mi na ratunek gogle złamałam nogę. A potem jakoś już nie chciałam uczyć się pływać, ponieważ musiałabym ćwiczyć z maluchami, albo za zimno, albo boli mnie brzuch... I tak, koniec końców umiem pływać tylko żabką
Czy wy właśnie uprawiacie medytacje dla par?

Prefix użytkownikaEmilyWright
Ja trochę słabo, ale pływam. No i tylko żabką. W te wakacje się trochę szkoliłam, bo tata brał mnie tam, gdzie nie miała gruntu pod nogami i trzeba się było ratować xD Próbowałam też trochę pieskiem, ale ruszałam się jakoś dziwnie w kółko, więc nic mi to nie dało. Ogólnie lubię wodę, ale nurkowanie mnie przeraża. Koleżanka kiedyś próbowała mnie uczyć, ale po prostu nie mogę zanurzyć się tak, żeby nic nie wystawało poza powierzchnię, nie mogę i już! xD Aż mi się coś robi, jak patrzę na brata, który robi fikołki pod wodą. Brr.

Także umiem pływać tylko żabka i to na krótkie dystanse, ale umiejętności jakieś są Tak

PS. Nie wiem, czemu cały czas piszę "ale" xD
funkyimg.com/i/2w1an.jpg

Prefix użytkownikaBumSzakalaka
Uwielbiam pływać Love Mam takie szczęście, że moja szkoła wymaga umiejętności pływania, dlatego też co tydzień jestem na basenie. Bywa, że jeżdżę na zawody w sztafecie. Na indywidualne jakoś nigdy nie miałam odwagi, za duży stres. To chyba mój ulubiony sposób męczenia organizmu :D Do samej nauki przystąpiłam już w podstawówce i nie wyobrażam sobie nie umieć pływać. To bardzo przydatne. Poza tym to idealna alternatywna ćwiczeń rehabilitacyjnych, których potrzebuję :D

03.01.2019 r. -
Pogromca Parchatego Trolla
www.harry-potter.net.pl/images/articles/bum.png

W Hogwarcie: Madison Dixie
www.harry-potter.net.pl/infusions/hogwart/images/avatars/ao9yo2no.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkombum.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkom20201.jpg

_____________________~*~_____________________

- I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587.
- My name is OLIVER QUEEN.

66.media.tumblr.com/4363f636607b153051dee48f88fc8d96/tumblr_pi5gvmEQ8N1vq3qe1o2_540.gif
data.whicdn.com/images/216550281/original.gif

- Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem?
- Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej.

i.pinimg.com/originals/77/1c/bf/771cbf249ac2523f149efe9619045a26.gif

BumSzakalaka

Przyjaciółko ma najdroższa!
Pisać wiersze sprawa "prosta"
W dniu miłości coś wypada,
Prawie głowa mi odpada...
Gdzieś zniknęłaś, takie życie..
I na pewno nie w Madrycie.
Nasz rysunek gdzieś zgubiłem,
Jestem Ci go jednak winien.
Szkoła chyba cię wykańcza,