Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Co Ci w kieszeni gra - czyli pochwal się dzwonkiem
|
|
![]() |
Dodany dnia 01.08.2015 10:21
|
![]() ![]() Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: ![]() Punkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
W swojej karierze miałam kilka dzwonków, między innymi Smoke On The Water, Kashmir i Highway To Hell. Ulubione kawałki się zmieniają, a wraz z nimi zmieniają się też moje dzwonki. Aktualnie (od roku) w kieszeni gra mi Master of Puppets czcigodnego zespołu Metallica. Muszę się też pochwalić sygnałem, który mój telefon wydaje w przypadku nadejścia SMS-a. Jest to pierwszy dźwięk jednego z moich ukochanych utworów Pink Floyd - Echoes. Budzikiem jest moja mama, a ona wydaje różne dźwięki. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.12.2015 13:26
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
To skomplikowane. W Nokii z Windowsem nie jest tak łatwo ustawić swój własny dzwonek. Trzeba jakieś potwierdzenia rodziców i tam inne pierdoły. Dlatego też mam jaką firmową melodyjkę Nokii. ;-; Zanim wymieniłam telefon na ten szmelc, to zawsze moim dzwonkiem była piosenka GD&T.O.P. - ZUTTER. 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.06.2016 19:09
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3688 Dom: ![]() Punkty: 45321 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
A ja już długi czas czyli jakieś 2 dni mam Like a Virgin - Madonny, ale już kiedyś go mialam ![]() ![]() Co do budzika to tylko coś wbudowanego ![]() ![]() ![]() ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.03.2017 05:09
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: ![]() Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
W życiu nie podejrzewałem, że kiedykolwiek wypowiem się w tym temacie ![]() (a tak na marginesie, to dużo tu postów bez 3 linijek ; ) - dobra. To nikt pewnie nie zgadłby jaki ja mam dzwonek (zresztą nie tak dawno ustawiony) - a mam Sumptuastic - Bo Mam Ciebie - super <3 Może ten rodzaj muzyki kompletnie do mnie nie pasuje, ale mi ten kawałek naprawdę się podoba ^^ Jeszcze przed chwilą (w zasadzie do niedawna) posiadałem dzwonek Ich Troje - Za ten papieros - taki utwór znanego nam zespołu. Także batalion bez politycznych rapsów w telefonie - cud ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.03.2017 08:38
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: ![]() Punkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Haha, zabawny temat. Ja od dłuższego czasu mam motyw z Toma i Jerry'ego i jestem bardzo zadowolona z tej decyzji, zawsze się uśmiechnę jak ktoś do mnie dzwoni ![]() Kto wie, może następne będzie Loony Tunes? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.03.2017 09:18
|
![]() ![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: ![]() Punkty: 33397 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
widzę, że dodałam tutaj post w listopadzie i od tego czasu nic się nie zmieniło. zazwyczaj jest tak, że jak ustawie sobie jakąś melodię, piosenkę to mam ją bardzo, bardzo długo. ![]() także u mnie wciąż: Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.03.2017 09:18
|
![]() ![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: ![]() Punkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Ja od paru lat w rolach dzwonka mam piosenki Michaela Jacksona. Pierwsza była chyba Dirty Diana, potem Smooth Criminal itd. Lubię je na dzwonek bo mają fajne muzyczne wstępy. Teraz mam polską piosenkę Jak nie my to kto, budzi ona ciekawe reakcje ludzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |