Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Sprzedawca prac domowych
03.02.2025 19:39
cześć moje Potterowe demony! jak leci? ja siedzę teraz w domu i robię za pełnoetatową pielęgniarkę, moja mama złamała biodro i leży w łóżku

Pracownik departamentu
30.01.2025 18:10
Ale stypa

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Żywy worek treningowy
11.01.2025 19:37
nowa okołopotterowa książka

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39456 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Zobacz temat
Drukuj temat
Seria - Prison Break
Skeniol
Witam "Prison brek-skazany na śmierć" to film, który bardzo lubię. Obejrzałem 2 sezony i czekam na 3 sezon. 14 września premiera. Jakie są wasze wrażenia? Mi się bardzo podoba ;)
Edytowane przez Prefix użytkownikaXeri dnia 26.11.2013 20:38

Prefix użytkownikaNatalka184
Wiedziałam że to będzie hit, kiedy pierwszy raz zobaczyłam zapowiedź w polsacie... jednak zrozumiałam że tak wspaniałego serialu nie można obrzydzać sobie beznadziejnym tłumaczeniem jakim raczy nas ta stacja. Zdecydowanie lepiej ogląda się to w oryginale... teraz jestem już po 1. odcinku 3 sezonu i nie mogę się doczekać drugiego. Ten serial wciąga niczym odkurzacz, ale jest to bardzo przyjemne uczucie. Mam jednak nadzieję że poprzestaną na 3 sezonach i nie zepsują nam smaku... i liczę na to że zakończenie nie będzie szczęśliwe:D
"I've got some skeletons in my closet too.
One of them wears a dress."

Best serial ever:

img211.imageshack.us/img211/9669/middleug3.jpg

Miss Bagwell
Najlepszy serial na ziemi!!!!:D
Wszystko jest w nim genialne; fabuła, akcja, aktorzy i scenariuszB)
Po prostu ciacho:D
Najbardziej ze wszystkich postaci tam występujących lubię T-Baga...właśnie od niego pochodzi moja kswya. Co prawda to morderaca ,ale jest w nim coś takiego co przyciaga uwagę i chce się na niego patrzeć.
Niezły jest też agent Mahone.; ma facet łeb i ciekawą przeszłość.
Edytowane przez Miss Bagwell dnia 26.10.2007 10:31
Bjork

www.totalmusicmagazine.com/interviews/bjork_1.jpg

All Is Full Of Love

You'll be given love
you'll be taken care of
you'll be given love
you have to trust it

maybe not from the sources
you've poured yours
into
maybe not
from the directions
you are
staring at

twist your head around
it's all around you
all is full of love
all around you

all is full of love
you just ain't receiving...

Siobhan Donaghy

3.bp.blogspot.com/_vGxu95Ycrow/R1KrsnBY_jI/AAAAAAAAASo/DBetTxwp2DY/s320/ghostsalbum300.jpg

Ghost

Full mug my friends certainly familiar
Ah, hear that glitch say search the orbs

Tree-ann said it his seize the circus
Ram's wool that cause way a cricus

Full mug my friends certainly familiar
Warmy funny Anna say say maluska

Sworn under an oath to war

Phwoar so spirit smother me in
Ah, hear that glitch fought and ought

Fuel full fat her glass of milk
Warm sitting here, sitting in bed

Fever Ray

If I Hard A Heart

This will never end cause I want more
More give me more give me more
This will never end cause I want more

If I had a heart I could love you
If I had a voice I would sing
After the night when I wake up
Ir17;ll se what tomorrow brings

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

Dangling feet from window frame
Will they ever ever reach the floor

Cushion filled with all I found
Underneath and inside just to come around

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

www.thelineofbestfit.com/wp-content/media/2010/01/TheKnife.jpg

The Knife - Heartbeats

One night to be confused
One night to speed up truth
We had a promise made
Four hands and then away

Both under influense
We had demons in
To know what to say
Mind is a razorblade

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no

One night of magic rush
The start of simple touch
One night to push and scream
And make believes.

Ten days of perfect tunes
The colors red and blue
We had a promise made
We were in love

Prefix użytkownikamimid
Uwielbiam ten serial. Cały czas trzyma w napięciu... Postaci są supper... Poprostu odjazdowy serial. Mam nadzieję, że 3 sezon nie będzie ostatni xDDD
Tylko wkurzyłam się, że Sara umarła... Trochę głupio zrobli odgrywała ważną rolę.

Prefix użytkownikaZona Valdzia
Kocham ten serial! On mną zawładną xD Kocham go bardziej niż serie książek o HP xP I zgadzam sie z lenne że zasługuje na oskara. Mam jak narazie 14, chyba, odcinków na dvd, i całą ścianę plakatów. Jestem z siebie dumna ^^.
edit:
Miss Bagwell wiedziałam! Ja wiedziałam od początku! Kurde, zmieniam nick zaraz na Tibagowa, albo co xD
Edytowane przez Prefix użytkownikaZona Valdzia dnia 22.12.2007 18:39

hemcia
Ten serial......ubóstwiam! x] Szczególnie tego przystojnego Michaela xDD Nie mogę już sie doczekać 3 serii. to najlepszy serial po słońcem razem z Lost xP Zgdzam się z dziewczynami powyżej. Oskara mu dać! xDD

hemcia, jak nie możesz sie doczekać to właź na www.theprisonbrea... i ściągaj odcinki 3 serii xD ja tak zrobiłam, bo bym nie wytrzymała jak bym miała czekać do jesieni, aż będzie w tv lecieć ^_
a co do trzeciej serii to mi niezbyt do gustu przypadła (jak narazie). Dla mnie to kiit -.= 1 i 2 były świetne, ale too...
Edytowane przez Prefix użytkownikaZona Valdzia dnia 27.12.2007 17:29

klaudusiaaa
Ja obejrzałam II serie i wrażenia są niesamowite...Hah, dosyć dawno je oglądałam. A po obejrzeniu kilku odcinków I serii, po prostu zaniemówiłam^^ Wojtuś, mój jakże kochany, starszy brat, ściągnął mi całą serię i obejrzałam ją w jedną noc:D II oglądałam także dzięki Wojtusiowi, ale regularnie^^ Codziennie po tyle odcinków ile się dało:D Hmm...a zauważyliście, że "Prison break" - "Skazany na śmierć" to Lincoln? Więc dlaczego to o Wentworcie więcej się mówi? xD A jego tata jest czarny, a ja lubię murzynków^^ Ale nie zauważyłam, aby Went był mulatem...

Tomek eh, rewelacja to to nie jest. Już dawno o tym czytalam..
klaudusia a no zauważyłam ^.^ cały serial się kręci, no przynajmniej się kręcił jak dotychczas wokół Lincolna a o Mike'u wiecznie w gazetach piszą. To jest dla mnie ciut dziwne.

klaudusiaaa
Hah, Żono Valdzia, mnie to też dziwi, a niektóre moje znajome nawet denerwuje^^ Tomek...ehh, nawet jeżeli zaznaczyłeś, ze to spoiler i tak to przeczytałam xD Leciałam po kolei czytając wszystkie komentarze, no i trafił się taki jeden, krótki i o innym kolorze. A że lubię czerwony, to przeczytałam go xD Hmm...szkoda, że się dowiedziałam co będzie w III sezonie, ale pewnie o tym niedługo zapomnę xD

Klaudusia mnie równierz to nederwuje ^.^ wogóle, żeby tu jego (Wenta) fanek nie obrazić, ale co one w nim widzą? Ja już wole Lincolna choć przypomina mi ciut, wyrośniętą małpę xD

Mirru
Fenomenalny serial, fenomenalna obsada. Gdy zaczynam oglądać, zapominam o całym świecie. Kiedyś myślałam, że to LOST zasługuje na miano najlepszego serialu. Ale potem obejrzałam Prison Break i "Zagubieni" od razu poszli w odstawkę.
"Skazany na śmierć" oczarował mnie dołowanie wszystkim. Poczynając od fabuły, a na scenarzystach kończąc. Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale przeżywam każde wydarzenie z tego filmu, jakbym go doznawała na własnej skórze. Gdy sobie przypomnę np. chwile przed tym, jak Linca mieli stracić... brrr.
Oczywiście postacią bez wątpienia najlepszą, do tego najefektowniej i najbardziej pomysłowo wykreowaną, jest mój kochany Theodore "T-Bag" Bagwell. Robertowi Knepperowi należą się pokłony za to, co zrobił. Po za tym, dzięki niemu mam ksywkę xD W gronie moich znajomych to ja najlepiej wykonuję numer z kieszenią! :lol: Nie bójcie się mnie, ale T-Bag w spódnicy (chociaż w spodniach, bo spódnic nie trawi) to ja, buhahaha. Tak, w przyszłości zapewne zostanę psychopatką ;) Only take this pocket!
Teddy jest wykopany w kosmos i w porównaniu z resztą bohaterów, oczywiście również boskich, to on jest tą Gwiazdą Betlejemską xD
Edytowane przez Mirru dnia 31.12.2007 18:55
Oh Voldemort,
If there's one thing I want you to bring me for Christmas this year,
It's to make Harry Potter disappear.
Lots of love,
D. M.

www.mirru.blog.onet.pl - "The Curse Breakers" by me.

Get on the train, fish. Get on the train.

HermionaBlack
Serial rewelacyjny!!! ogladalam pierwsze dwa sezony po 2 razy ;] a teraz jestem w trakcie ogladania 3! oj dzieje sie dzieje... ale nie koniecznie wszystko tak jakbym chciala...

Aktorzy rewelacyjni! Z Wentem Millerem na czele! Jest po prostu boski... mmm...
ten jego wzrok... ale dobra nie rozpisuje sie na ten temat, bo meska czesc uzytkownikow bedzie sie irytowala... :o

Mirru masz racje -> Teddy jest wykopany w kosmos Tak po prostu mnie rozbraja :lol:

echhhh... kocham Prison Break'a! to najlepszy serial wszechczasow TakTakTak
Edytowane przez HermionaBlack dnia 31.12.2007 19:59

-To bardzo wzruszające, Severusie -powiedział z powagą Dumbledore. -A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca?
-Jego losem? -wykrzyknął Snape. -Expecto patronum! [...]
-Przez te wszystkie lata?...
-Zawsze...

Mirru ja protestuje!!!! LIBERUM VETO!!!!!!! xD
T-bag jest móji tylko mój! Nieoddam za cholere!! :lol: Na mnie wołają Tibagowa w gronie znajomych ^^"
Mirru skoro go tak ubuswiasz to powiedz mi: ile ty masz jego zdjęć na komputerze?? xD

Mirru
Cóż, na mnie oficjalnie wołają T-Bag (nie tylko dlatego, że mam cięty język). To chyba lepiej, prawda? Oczywiście pod kątem "ksywa ksywą" ponieważ karierę mam zamiar robić w prawie karnym, a nie w więzieniu. ;)
Z faktu, iż pan Bagwell jest u mnie od jakiegoś czasu głównym obiektem ubóstwiania, ilość jego zdjęć, w jakiej posiadaniu jestem w tym momencie, jest dosyć trudna do określenia. Mam nadzieję, iż książki na ten temat nie piszesz i nie zawiedziesz się, jeśli takowej liczby ci nie podam.
Dlaczego? Cóż, w szalonej pogoni za moja nową manią nie mam czasu na takie rzeczy, jak przeliczanie jego zdjęć, w których posiadaniu jestem. Poza tym jestem zdania, że o tym, jak bardzo lubi/ ceni (chociaż akurat w przypadku Teddy'ego trudno jest mi użyć tego wyrazu) się daną osobę, wcale nie decyduje ilość jej zdjęć, jaką mam na komputerze. Uważam raczej, iż chodzi tu o poznawanie jej postawy, charakteru, historii, zrozumienie dlaczego postępuje tak, a nie inaczej, a nie uczenie się na pamięć twarzy. (Oczywiście dodajmy do tego, że Robert Knepper to jeden z moich ulubionych aktorów)
PS- pisze się T-Bag, nie T-bag. W końcu drugi człon jego przezwiska pochodzi od nazwiska (ja rymuję, hyh).
Oh Voldemort,
Lots of love,
D. M.

Mirru
Wiem, co masz na myśli, też oglądam 3 sezon ;) Osobiście jestem wstrząśnięta tą ofiarą śmiertelną, zwłaszcza, iż była to jedna z moich ulubionych postaci. Co do komplikujących się spraw... no z odcinka na odcinek robi się coraz ciekawiej. Szkoda, że ta seria ma tylko 13 odcinków, ale daje to poważne nadzieje na sezon 4 :)
Edytowane przez Mirru dnia 07.02.2008 17:49
Oh Voldemort,
Lots of love,
D. M.

chimer
serialik wymiata wszystkie inne sensacyjne! Po prostu gratulacje dla ludzi, którzy na tym serialem pracowali i pracują! Gratulacje również należą się aktorom, którzy świetnie "udają".
Nieobecność w dniach:
07.03, 08.03, 09.03 :(:(

Gryffindor moim domem jest!!

Przyjaciele:
~Nacia1234
^ZgreD
~Justaa
^Evi-Lyn
~chimera
^Norie-14

Chcesz należeć do nich?? Wystarczy, że napiszesz do mnie na PW, a na pewno znajdziesz się w śród tych niesamowitych ludziów^^. ^^.

Oto moja koffana dziewczyna: KLIK ^^

Prefix użytkownikasusan
To mój kolejny ulubiony serial! :D
Podobają mi się w nim wszyscy bohaterzy! Oczywiście najbardziej Michael! ;)
Przeżywam każdy odcinek razem z nimi! :)
Wielka kinomanka!

friendsofdoom.com/gz/img/post/rev/2007-12-23-SweeneyTodd_hardcover.jpg

Hermiona1334
Też oglądam ten serial.Myślę,że Michel i Sara będą razem.Nie wiem czy wiecie ale w czwartek o 20:00 będzie nowy odcinek:D.
"Wyglądasz bardzo zdrowo Potter,więc wybacz mi,ale nie zwolnię cię z obowiązku odrobienia pracy domowej.
Chyba żebyś umarł,wtedy możesz śmiało czuć się zwolniony"
"Będziemy na tyle silni,na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi na ile będziemy podzieleni"
"Co ma być to będzie a jak już będzie to trzeba się z tym zmierzyć"

www.huncwots-world.blog.onet.pl
Hermiona_Montez
jedno słowo- KOCHAM! jest niesamowity... Każdy odcinek lepszy jest od poprzedniego, więcej się w nim dzieje, bardziej trzyma w napięciu... Aktorzy są boscy- szczególnie Went (MIchael) i Marshall (LJ). Scenariusz jest dziełem mistrza... Mimo nielicznych błędów i tak uważam, że jest idealny... Niecierpliwie czekam na następny sezon... pozdro dla wszystkich fanów!!!! :*:*
Mam dwie wielkie miłości:

-Prison Break
gfx.filmweb.pl/n/PrisonBreakN.jpg
-Harry Potter
www.jeffpidgeon.com/uploaded_images/harry-potter-and-the-goblet-of-fire-20050330083040439-000-755904.jpg

Która jest większa... Zbyt trudny wybór

...Miej trochę wiary...

,,Skazany na śmierć" serialem wszech czasów!... Każdy odcinek intryguje bardziej niż poprzedni... i jak tu go nie kochać??

Michael and LJ/ale oni śliczni.. jezykP
www.popartuk.com/g/l/lgfp2018+wentworth-miller-is-michael-schofield-tvs-prison-break-poster.jpg
www.popartuk.com/g/l/lgfp2018+wentworth-miller-is-michael-schofield-tvs-prison-break-poster.jpg

www.3rbe.com/vb/upload/11/2496_1164548855.jpg

HM--- ,,fanka Harry'ego, kochanka SKAZANEGO"!!

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: