Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Seria - Prison Break
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.08.2017 18:33
|
![]() ![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: ![]() Punkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Nie oglądałam jeszcze piątego sezonu, ale słyszałam, że jest dobry. W sumie to jest ciekawe, bo w czwartym podobno Michael umiera, ale nie wiem, bo do tego też jeszcze nie dobrnęłam. Fajnie by było, gdyby nakręcili szósty sezon, ale chyba raczej się na to nie skuszą, chociaż może będzie zaskoczenie. Ogólnie to chciałabym wrócić do postaci T-Baga, nie lubię tego dziada jak jasny piernik i mam pytanie, czy tylko ja mam takie odczucia? ![]() ![]() ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.08.2017 12:27
|
![]() ![]() Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: ![]() Punkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
T-Bag to kozak. Wiadomo, że zboczeniec i takie tam, ale jednak według mnie zagrał jedną z najlepszych postaci. No i też jakiś kunszt aktorski też musiał posiadać skoro zagrał tak rewelacyjnie. Prison Break to walka o przetrwanie chyba każdego z więźniów i nie tylko. Bo policjanci i agenci byli przekupywani, tak jak na przykład Mahone. Dostał zadanie, które musiał wykonać i nie miał od tego żadnego odwrotu. I jeszcze idealne wpasowanie jego nałogu do scenariusza. Człowiek na głodzie zrobi wszystko żeby zdobyć towar. Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.08.2017 12:44
|
![]() ![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: ![]() Punkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Prawda, podziwiam aktora wcielającego się w T-Baga, bo odwzorował go genialnie. Niemniej jednak za każdym razem, jak to oglądam, to łudzę się, że ta menda w końcu wykituje. Ogólnie to dla mnie Mahone był ciekawym człowiekiem, ale mega wkurzającym i przeginającym. Nie doszłam jednak do końca jego wątku, więc tutaj nie będe się wypowiadać, bo nie bardzo wiem, jak skończył. W ogóle, to chciałabym poruszyć też wątek Veronici Donovan. Bardzo ją lubiłam, chociaż na początku mnie denerwowała trochę, potem się przyzwyczaiłam i miałam nadzieję, że będzie z Lincolnem, a tu kicha, nie żyje. Myślicie, że jej śmierć była potrzebna? Dla mnie to było takie trochę zapełnienie dziury w końcówce sezonu i tyle. ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.08.2017 20:30
|
![]() ![]() Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: ![]() Punkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
A mnie Veronica denerwowała od pierszego odcinka i miże zabrzmi to trochę okrutnie, ale ja się cieszyłem, że zginęła. Jej postać według mnie nie była, aż tak potrzebna i jak dla mnie jej rola była potem przedłużana na siłę. No i inteligencją chyba nie grzeszyła, bo wchodząc do domu brata pano vice mogła zadzwonić po zaufanych ludzi. Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.08.2017 20:34
|
No, może tak, ale chyba tutaj to za bardzo była zaaferowana tym, że może oczyścić Linca ze wszystkich zarzutów. Niestety, nie pykło. W sumie ten brat pani vice był okropnym bucem, ja nie rozumiem, jak bardzo trzeba nie mieć kręgosłupa moralnego, żeby aż tak się upodlić i żyć w ukryciu. Ogólnie cały spisek z nim w roli głównej jest dla mnie kompletnie beznadziejny, nie rozumiem go ani trochę. Aż mi się przypomniał D.B. Cooper (czy jak się to tam pisze). Lubiłam tego miłego starszego pana z miłych puchatym kiciusiem. On chyba najmniej zasłużył na śmierć, no bo kurczę, chciał uciec dla córki i to było takie mega. Jeden z niewielu wątków, który uwielbiałam. W sumie całą jego historię uwielbiałam, nieźle się skubany zamaskował. Aż chyba włączę sobie odcinek. ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.08.2017 21:15
|
![]() ![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: ![]() Punkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
co do T-Baga zgodzę się z Marcusem. ogólnie go nie lubiłam, i były momenty, że mnie obrzydzał, ale dodawał takiego pazura, i ogólnie człowiek nigdy nie wiedział czego się może po nim spodziewać, dodatkowo aktor zagrał go wręcz perfekcyjnie. nie życzyłam mu nigdy śmierci, i mega się cieszyłam, że wrócił w piątym sezonie, niby odmieniony, ale wciąż był sobą, miał to coś. co do postaci tej całej Weroniki bardzo się cieszyłam, że umarła. laska mnie totalnie irytowała. a jak wyszło, ze pchała się do Michaela to już w ogóle ją skreśliłam. taka głupio mądra. jednak uzupełniała fabułę. uważam, ze ten serial miał wiele ciekawych postaci. nikt nie był do końca biały, ani czarny. każdy miał jakąs historię. żadna śmierć mnie nie bolała. jedynie Michaela, ale jednak żyje więc. ![]() ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.09.2017 22:56
|
![]() ![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: ![]() Punkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Oesu, pierwsze sezony spoko, piąty to jest jakaś masakra. Nuda, nuda, nuda plus idiotyczne dialogi, nielogiczne sytuacje, Lincoln, który znalazł sobie kolejną laseczkę, no bo czemu nie : d. I cały ten wątek 'udawałem martwego, żeby was chronić' just wtf ![]() >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |