Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Gimnastyka
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.05.2014 17:03
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 532 Dom: ![]() Punkty: 10892 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.05.13 |
GIMNASTYKA Chciałam was zapytać co sądzicie o gimnastyce? Kojarzy wam się z obcisłymi wdziankami i niezbyt wam pasuje taki sport, czy może lubicie, ale tylko w rozgrzewce? Może ktoś trenuje? Ja osobiście kocham gimnastykę (h). To chyba mój ulubiony sport i marzę o tym, by uprawiać go zawodowo. Trenuję już bardzo długo, (chociaż nie tak, jakbym chciała) i wkładam w to dużo wysiłku. Wyrażam ogromny podziw do gimnastyczek, trzeba mieć w siebie sporo siły, by to robić. Poza tym gimnastyka sprawdza się w każdym sporcie, pomaga i wpływa lepiej na zdrowie (jak inne sporty), ale też kości są bardziej "elastyczne" i zmniejsza to możliwość złamania, jeśli można tak powiedzieć (napisać). Czekam na wasze opnie ^_^ |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.05.2014 17:22
|
![]() ![]() Postów: 764 Dom: ![]() Punkty: 9768 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.03.14 |
Ja również, jeśli chodzi o rodzaje sportów, preferuję gimnastykę. Ale tak naprawdę, tylko rzeczy typu akrobacje (ale bez przesady). NIENAWIDZĘ zwisu na drążku. Tak samo, nie podchodzi mi stanie na głowie. Ale na rękach, jak najbardziej. Lubię taki dreszczyk ekscytacji, kiedy coś, np. gwiazda mi wychodzi. Poza tym, uwielbiam tańczyć, a z tańcem trochę wiąże się gimnastyka, a to podbija stawkę. ![]() MÓJ RUDZIELEC! [img] ![]() [/img] Slytherin górą! ^^ ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.05.2014 17:41
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 532 Dom: ![]() Punkty: 10892 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.05.13 |
dobrosia1 napisał(a): ....Poza tym, uwielbiam tańczyć, a z tańcem trochę wiąże się gimnastyka, a to podbija stawkę. Mam podobnie, gimnastyka pomaga mi w tańcu, akrobacje, szpagaty i inne figur nieziemsko potrafią oddać uczucia, a większość tego wymaga np. balet ^_^ |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.05.2014 21:02
|
![]() ![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: ![]() Punkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
To ja kiedyś trenowałam gimnastykę, ale sportową. I muszę przyznać, że wiele mi to dało (jako jedyna w klasie umiem zrobić salto). A jeżeli już mówmy o gimnastyce artystycznej (można to tak nazwać?), to nie jest moja bajka. Na występy trzeba mieć tony makijażu, kilogramy brokatu i jeszcze wstążki. Jednym słowem, dla mnie: ble. Tańce też mnie jakoś nie kręcą. Koniec. ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.05.2014 10:10
|
![]() ![]() Postów: 764 Dom: ![]() Punkty: 9768 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.03.14 |
Na występy trzeba mieć tony makijażu, kilogramy brokatu i jeszcze wstążki. Jednym słowem, dla mnie: ble. Możesz mieć w jakimś stopniu rację, ale nie zawsze tak jest. No, tylko w przypadku dorosłych. Poza tym, zależy na jaką nauczycielkę się trafi. ![]() MÓJ RUDZIELEC! [img] ![]() [/img] Slytherin górą! ^^ ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.07.2014 13:58
|
![]() ![]() Postów: 8 Dom: ![]() Punkty: 19 Ranga: Mugol Data rejestracji: 26.06.14 |
Ja trenowałam przez około pół roku ( amatorsko). Uwielbiam ten sport chociaż raczej nie jest dla mnie. W każdym razie bardziej lubię go oglądać w telewizji. To piękny sport i bardzo podziwiam gimnastyczki![]() Trzeba wiele odwagi, by stawić czoło wrogom, ale tyle samo męstwa wymaga wierność przyjaciołom.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.08.2015 19:24
|
![]() ![]() Postów: 52 Dom: ![]() Punkty: 159 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 21.08.15 |
Lubię gimnastykę,aczkolwiek nic bardziej ambitnego nie potrafię zrobić.Choć nie powiem,chciałabym. Od cnót Gryfonów kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów chroń nas Slytherinie!
Harry to fajny chłopczyk, troche niedorozwinięty umysłowo. Posiada wiele przyjaciół, wrogów, adidasów, fanek i włosów(na głowie). Lubi machać do kamery i karmić gumochłony. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.07.2018 23:44
|
![]() ![]() Pochwały: 14 Postów: 1886 Dom: ![]() Punkty: 28403 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Amatorsko trenowałam przez prawie dwa lata, z jakąś tam pomocą w-fistów, ale niestety wszystko jest już zaprzepaszczone. Występów od początku nie brałam pod uwagę, wszystko robiłam dla siebie. Bezproblemowo robiłam szpagat, przejścia w przód i tył, mostki na 3 różne sposoby (ze stania, leżenia, przykucu), stanie na rękach, itd. No ale zaczęły się bóle, lekarz wykrył wrodzoną wadę kręgosłupa, więc zabawa skończona :/ ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |