Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Eurowizja
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.01.2015 08:53
|
![]() ![]() Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: ![]() Punkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
A ja uważam, że ta piosenka jest beznadziejna. Nie rozumiem Eurowizji. Uważam, że takie rzeczy nie powinny istnieć. Każdy słucha tego, co lubi. Nie wiem, co nasza drużyna tam robiła. I nie chcę wiedzieć. ;/ ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.03.2016 21:50
|
![]() ![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: ![]() Punkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Miśki, jak Wasz tegoroczne typy? Wśród popowej nijakości (przeważnie) idzie wyłapać kilka perełek, a największą, przynajmniej dla mnie, jest reprezentantka Ukrainy. Ta piosenka to czysta magia, chociaż pierwsze skojarzenia raczej krążyć będą wokół konającej kozy niż dzieła sztuki, ale cóż, ta się własnymi prawami rządzi. Na drugie miejsce bym wepchnęła utwór z Estonii, bo barwa głosu wykonawcy to jest miód na mą duszę którą tym miodkiem ostatnio mocno maltretuję. Za mocno... No i się cieszę niezmiernie, że Szpak będzie w imieniu Polszy gdakał, bo od castingów X-Factora go uwielbiam i życzę jak najlepiej. Co do perspektywy wygranej to ja bym była sceptyczna, ale dosyć wysoką lokatę mamy szansę wywalczyć https://www.youtu...C7E19yz23g https://www.youtu...Uq8TAweZnw https://www.youtu...jup9PJ25LM Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.03.2016 17:58
|
![]() ![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: ![]() Punkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Ja ogromnie się cieszę, że w tym roku na Eurowizji będzie nas reprezentował właśnie Michał Szpak. Słucham go od dość dawna, chłopak ma naprawdę fantastyczny, czarujący głos a do tego ciekawą osobowość i nietypowy wygląd. Osobiście uważam, że jego wokal sprawdził by się jeszcze lepiej w innych gatunkach muzycznych, jednak "Color of your life" jest idealną piosenką na Eurowizję. Uważam, że ma duże szanse i mocno trzymam kciuki! Jeżeli chodzi o moje typy, to zdecydowanie znajduje się w śród nich Barei z "Say Yay", Lighthouse X oraz Jamala. Wszystkie te piosenki są świetne, tak jak niemalże wszystkie tegoroczne propozycje. Chodź do konkursu jeszcze trochę, jestem ogromnie ciekawa, kogo zobaczymy w top 5 ![]() ![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.03.2016 18:39
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: ![]() Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Pojęcia najmniejszego nie mam kim jest pan Michał Szpak i co zaśpiewa. Wyczytałem gdzieś tylko, że Edyta Górniak ponownie próbowała reprezentować Polskę na Eurowizji, ale jak widać nie będzie jej to dane. Od wielu już lat Eurowizja dla mnie jest takim światopoglądowym festiwalem, gdzie piosenka, talent i sam utwór schodzą na dalszy plan. Nadal pamiętam panią/pana? Conchitę z brodą i zwycięstwo dzięki głosom jury. No cóż, może w tym roku będzie trochę inaczej? W ogóle to ocenianie jest też takie nie do końca obiektywne. Pamiętam jak Ich Troje zaśpiewali po niemiecku, i dzięki temu mieli najwięcej punktów z Niemiec i Austrii (zajęli wtedy siódme miejsce). Z kolei panie udające lesbijki czyli zespół Tatu punkty dostawały od Litwy, Łotwy, Białorusi czy Ukrainy. No bo język zbliżony, a i sympatie wówczas nie były tak napięte. Moim skromnym zdaniem reprezentanci poszczególnych krajów powinni śpiewać w ojczystym języku, bo chyba początkowo w tym festiwalu chodziło o jakieś tam "promowanie" kraju, a jak co drugi wykonawca będzie nucił po angielsku, to dla mnie trochę się sens tego konkursu rozmydla. Oczywiście będę tam trzymał przysłowiowe kciuki za pana Szpaka, ale nie żebym śledził z zapartym tchem to liczenie głosów. Nie wiem czemu, ale w ogóle nie widzę Polski w gronie faworytów. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.05.2016 13:03
|
![]() ![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: ![]() Punkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
Już po pierwszym półfinale i cisza? Nikt się nie odezwał? Ogólnie stwierdzam, że tegoroczny poziom jest bardzo niski. W zeszłym roku nuciłam sobie kilka piosenek, teraz w głowę zapadła mi tylko jedna (i jest moim faworytem, ale o tym później). Mam nadzieję, że drugi półfinał będzie miał coś więcej do zaoferowania. Co do Szpaka, to piosenkę ma bardzo fajną. W sumie to ją też jestem w stanie sobie ponucić więc jest spoko. To "Ooooo o" wpada w ucho, więc da się zapamiętać. Mam tylko nadzieję, że stylistycznie pójdzie bardziej w rockowca niż w kobietę. Bo facet z długimi włosami już był i wygrał. A fajnego rockmena dawno nie było. Moim największym rozczarowaniem jest Rosja, która po prostu zerżnęła pomysł na piosenkę z zeszłorocznego "Heroes". Naprawdę nie wiem co powiedzieć. To jest poniżej jakiegoś poziomu. Mój faworyt w tym roku co Cypr. Przyznam, że dość często moje typy faktycznie wygrywały, więc mają teraz +10 do szczęścia ![]() Podoba mi się sposób prowadzenia tegorocznego konkursu. CIekawym motywem jest to, że prowadzącym został zeszłoroczny wygrany. Nie przeciągają, jest całkiem śmiesznie i przystojnie ^^. Na koniec dodam, że tak, wiem, że cały konkurs jest już pewnie rozwiązany, ale ciii ;D CYPR!!! ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.05.2016 16:13
|
![]() ![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: ![]() Punkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Hej ho! Zastanawiam się, co myślicie o tegorocznej Eurowizji i występie naszego kandydata. Widzieliście całość? Ja przyznaję się bez bicia, że nie. Nie ogarniam więc, jaka jego tegoroczna konkurencja i jest coś, na czym można zawiesić... ucho? Może coś polecacie ; )) No ale widziałam występ Szpaka i naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył. Bez szału, ale bez wstydu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.05.2016 16:46
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
A mnie występ naszego rodaka w ogóle nie zaskoczył. Od początku byłam źle nastawiona, bo słyszałam tą piosenkę już wcześniej i do samego końca przy takim nastawieniu pozostałam. Jego inglisz nie był perfekt i to mnie trochę denerwowało. Kompletnie mi się nie podobało i zauważyłam, że tylko mi, bo każda osoba, z którą rozmawiałam o występie Szpaka-Ptaka (dzięki Al ![]() ![]() 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.05.2016 19:34
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2830 Dom: ![]() Punkty: 34144 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Polecam Australię, ot taki popowy numer, który łatwo wpada w ucho. Całkiem spoko i laska umie zaśpiewać to na żywo. Na pewno wygra Rosja, tutaj nie mam żadnych wątpliwości. Australia będzie na drugim miejscu, a na trzecim Ukraina. Polska w połowie stawki może wyląduje, jeśli jurorzy dadzą Szpakowi w opór głosów. Faktycznie z jego występem siary nie było, chociaż coś początek mu nie wyszedł. A jeśli chodzi o jego angielski, to i tak jest o niebo lepiej. Na krajowych to on dopiero kaleczył... :V ![]() Always ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.05.2016 20:29
|
![]() ![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: ![]() Punkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
Rosja nie wygra, bo nie chce robić Eurowizji u siebie. A Australia będzie wysoko, ale raczej nie na drugim miejscu. Bez przesady, nie mają sąsiadów, kto będzie na nich głosował hahah. Zresztą nawet jak wygrają, to muszę zrobić show w Europie, więc pewnie też im się nie będzie chciało. Ja wam mówię, CYPR! ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2016 03:21
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2830 Dom: ![]() Punkty: 34144 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Cypr? Beznadzieja, nawet zbytnio nie kojarzę... A o wygraną Rosji idę w zakład. Ktoś chętny? ;> ![]() Always ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2016 15:02
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Ja mogę się założyć. :> Rosja nie zasługuje na wygraną, mogli się bardziej postarać i wysłać kogoś lepszego. Ja bym przewidywała wygraną właśnie Cyprowi. Dobrze sobie poradzili. 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2016 18:50
|
Przekonamy się za kilka godzin ;p Tutaj nie chodzi o to kto jak sobie poradził, tylko czy piosenka wpada w ucho i jest show. A Rusek wpisał się w te wymagania idealnie. Jedynie jurorzy mogliby coś ewentualnie namieszać, ale myślę, że nie do tego stopnia, by pozbawić Rosję wygranej... Ja sam wolałbym, żeby wygrał ktoś inny, ale to nierealne. Może gdyby mu się znowu spadło z tej ścianki w trakcie finału, to by coś pomogło reszcie ;p ![]() Always ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2016 19:18
|
Jeśli by sobie nie poradzili, ich piosenka nie wpadłaby w ucho. Są o wiele lepsze od Rosji. Mi osobiście nie przypadła, ale mój głos jest tutaj mało znaczący. W każdym razie okaże się kto wygra. :> 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2016 19:29
|
Tam się łośkiem przejmujesz, on nie wie co prawi. Pewnie pogadał chwilę z Sefem i ten mu namieszał w główce ;p Wieczorem będziemy pić szampana, a on będzie ocierał łzy flagą Rosji ;p ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2016 19:36
|
Od razu, że się przejmuję :s Lubię czytać jego dyskusje, ponieważ są zawsze zabawne ![]() Mam nadzieję, że ktoś z nas w ogóle wygra ten zakład, bo zamykamy się tylko na dwa kraje, a jest ich multum ![]() 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2016 19:47
|
Wiem co prawię ;p Co roku oglądam Eurowizję i zdradzę wam, że w ostatnich latach nie pomyliłem się ani razu co do zwycięzcy. W tym nie zamierzam łamać tej dobrej passy. Cypr będzie jeszcze dalej niż Polska ;d ![]() Always ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2016 19:55
|
Nikt nie może wiecznie wygrywać ;p I ja też w większości przypadków mam rację, więc jest pół na pół ;D A ja mam jeszcze Bum po mojej stronie, to już w ogóle ;p A tak na marginesie to Australia serio będzie wysoko, myślę że pierwsza 5 na bank. ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2016 19:57
|
![]() ![]() Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: ![]() Punkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
ej proponuję zakład nie tylko na słowa ![]() ![]() ![]() nie oglądałam wcześniej, ale finał obejrzę, nie dla nich a z ciekawości kto z Was wygra ![]() Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? ![]() ![]() ![]() ![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 ![]() ![]() Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2016 19:58
|
Ja tam mogę łośkowi oddać, przyjdzie Andrzej i i tak mu zabierze hahahh x) W ogóle chciałam zrobić minizadanie (takie jak Jadek na Oscary), ale mi się odechciało w przedbiegach hahah ![]() ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2016 20:02
|
A więc mamy jeszcze publikę ![]() ![]() losiek, napisałeś, że wolałbyś żeby ktoś inny wygrał. A więc kto jest Twoim faworytem? :> 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |