Logowanie
Instagram
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
monciakund
7)
ania919
8)
ulka_black_potter
9)
losiek13
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Nasze odkrycia muzyczne
|
|
![]() |
Dodany dnia 16.12.2020 15:13
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 157 Dom: ![]() Punkty: 3644 Ranga: Hogwarcka gwiazda Quidditcha Data rejestracji: 01.07.20 |
Nie mam zbytnio jak podać linków, wiec po prostu się pochwalę, co nowego znalazłam w tym roku: Kwiat Jabłoni - cała twórczość. Optymistyczna, na ważne tematy, jednak nadal radosna. Uwielbiam to, że każda piosenka mówi o czym innym i niemal czuć tą muzykę całym ciałem. Spokojna, trochę folk. Avicii - słuchałam i wcześniej, ale nie całej twórczości. Teraz przesłuchałam większość piosenek, ale nadal moje top 3 to: Wake Me Up, Lonely Together, The Nights. Imagine Dragons - cała twórczość. Uwielbiam każdą ich piosenkę, bez względu na popularność. Polecam praktycznie wszystkim, znajdziecie coś dla siebie. Daria Zawialow - album rHelsinkir1;. Czysta energia niszcząca wewnętrznego leniucha. Męskie Granie - edycje: 2020 (można mówić różne rzeczy, ale mi się bardzo podoba), 2019, 2018, 2017, 2016, 2014. Czysta energia cześć 2. Brodka - piosenki: Granda, Wszystko czego dziś chcę (cover oryginału Izabeli Trojanowskiej, jakbym miała zaśpiewać coś na The Voice Kids to to). Bastille - piosenki: Pompeii, What You Gonna Do?. I to koniec oczywistości. W tym roku poza tym, przestawiłam się zupełnie w innym kierunku - na muzykę... japońską. Bardzo przyjemne brzmienie mają piosenki: Silhouette - KANABOON, Baton Road - KANABOON, Peace Sign - Kenshi Yonezu, Odd Future - UVERWORLD (tu polecam remix jednego z youtuberow, lepszy niż oryginał). Dodatkowo, z soundtracków jednego z anime polecam You Say Run - majstersztyk. A tu lista sporadycznych piosenek w różnych językach: Gdybym Wiedział - Mrozu Diamant til Kull - Kaisers Orchestra Aura - Mrozu Kids arenr17;t Alright - Offspring Titanium - Sia Jedna Taka Szansa na 100 - Strachy na Lachy Geronimo - Sheppard Shotgun - George Ezra Kilka westchnień - Karaś/Rogucki Boom - X Ambassadors Renegades - X Ambasaadors Sky Full Of Stars - Coldplay More Than You Know - Axwell x Ingrosso Counting Stars - One Republic Rescue Me - One Republic I Lived - One Republic. Hunger - Florence and The Machine Ship to Wreck- Florence and The Machine. Wiem, dużo, ale no co? Muzyki nigdy dość. Siemka wszystkim, tu Rachel!
Uwielbiam Pottera, mangi i inne takie sprawy. Jak ktoś ma jakies pytania, pytajcie. Nie gryzę. jestem cholernym czytaczem Mam mnóstwo pomysłów, których nie kończę. Ulubione anime i mangi: 1. My Hero Academia/Danganronpa 2. Noragami 3. Code Geass 4. Naruto 5. Mob Psycho 100 Super postaci i ich Tapety, utworzone przez marmar9903 z reddita: ![]() :midoriya - deku: ![]() :uraraka: ![]() :iida: ![]() :bakugo: ![]() :todoroki: ![]() :kirishima: ![]() :kaminari: ![]() :asui: ![]() :tokoyami: ![]() :sero: ![]() :jiro: ![]() :yaomomo: ![]() :mina: ![]() :kendo: - najlepsza ![]() :monoma: ![]() :tetsutetsu: ![]() :hatsume: |
|
|
themarkwilkinson |
Dodany dnia 20.05.2022 07:27
|
![]() ![]() Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 16 Ranga: Mugol Data rejestracji: 10.05.22 |
Zawsze słucham mojej ulubionej muzyki, kiedy gram na automatach online. Heavy metal, rock, jazz i trochę K-popu to moje ulubione gatunki. Lubię 'Through the Fire and Flames' zespołu Dragonforce, 'Master of Puppets' zespołu Metallica i 'Fancy' zespołu TWICE. References: https://www.youtu...tG_EEfpasM https://www.youtu...obBdrfUMzU https://www.youtu...OHB85vDuow |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |