Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

najdroższa
29.11.2023 12:10
skoro już sobie piszemy, gdzie spadł śnieg, to jestem w Radomsku i też jest dużo śniegu, pozdrawiam

najdroższa
29.11.2023 12:08
o właśnie, coś trzeba opędzlować

Specjalista ds. sprzedaży
29.11.2023 10:04
Jutro smieciozarcie!

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Alette

Posiada 59641 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 57219 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45329 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 43981 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 38926 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36759 punktów.

10) Prefix użytkownikalosiek13

Posiada 34144 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Czyj macie charakter?
Prefix użytkownikaCatherine Black
Ron - to lenistwo jeśli chodzi o szkołę
Hermiona - ale uwielbiam czytać i dowiadywać się tego co mnei interesuje, no i zawsze jakoś miałam farta w szkole
Huncwoci - uwielbiam psikusy
Ginny - mieszanka jej nieśmiałości z początku i jej charakterku kiedy była strasza :D

Prefix użytkownikaRue Riddle
Ja jestem hybrydą.
Draco ok. 35% - Tutaj może tego nie widać, ale w realu jestem wredna i sarkastyczna jak kogoś nie lubię, wydaję się bez uczuć ale tylko z pozoru i ogólnie się jakoś z nim utożsamiam:D.
Hermiona ok. 30% - Uczę się w miarę dobrze i jestem spostrzegawcza, potrafię szukać szybko informacji i jestem molem książkowym.
Ron ok. 20% - JESTEM LENIWA i to straszliwiexD No i kocham słodyczeLove
Luna ok. 15% - Jestem oryginalna, introwertyczna i taka... ekscentryczna. Inna.
Edytowane przez Prefix użytkownikaRue Riddle dnia 14.06.2017 17:03
Sen też jest bardzo wartościowy, a na pewno bardziej niż edukacja zdalna ~ CoSieDzieje
16.04.2020

Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna że w Hogwarcie trafiłabym Slytherinu. Szczerze jednak mówiąc, jestem hybrydą, mianowicie Krugonką xD
Wprowadziłam emotkę "Wiedzma" zamiast słowa "poszło", odnośnie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowało sb Cwaniak
(No dobra, nie zrewolucjonizowało, ale i tak jestem z tego dumna xD)

Moja HPnetowa twórczość Wizard

Fanarty:
Meropa Gaunt
Trytonka
Chiński Ogniomiot
Molly Weasley
Hagrid i Aragog
Hagrid i Sfinks

Fan ficki:
Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdziały.
Moja seria o początkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdział.
Moje drabble o... A zresztą sami się przekonajcie :D

Artykuły:
Patriotycznie, czyli artykuł o Ravenclawie.
Ten artykuł o Wiktorze Krumie pisałam razem z Lorką - pozdro! Wino
A w tym wydaniu Proroka odpowiadałam za rozrywkę:D W tym też ;p

A tu są takie (nie)miłe rzeczy o mnie z sb Starstruck

Ostatnio przychodzę tu nie dla punktów, tylko aby z tobą pogadać ~ potterkking

Oczywiście, że to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle

Chociaż ja tam ubóstwiam twoją trytonkę i twierdzę, że jest najpiękniejsza Love ~ Bad wolf

Witaj księżniczko rozrywki Kapelusz ~ Prorok Niecodzienny

Biorę przykład z najlepszych :D (czyt. Ciebie) xD ~ AdersYooo

Mówiłam Ci kiedyś, że mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, miła kulka puchu xD ~ ulka_black_potter

Ona jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciętych ripost, to z nią wszystko możliwe xD ~ Bad wolf

Jesteś świetną męską postacią Cwaniak ~ Angelina Johnson

Uważaj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny strażnik HPneta! ~ Livka
(Moja nowa fucha Cwaniak )

Rue na władcę Hogwartu! ~ Angelina Johnson

No chyba już widzę kto będzie miał Hogwardzkiego Awardsa xD ~ Roksolana Delakur
(Nie miałam)

Facepalm
Ale wiesz co? lubię Cię za ten Twój nieogar xD
~
gordian119

Są tacy ludzie, którym się nie odmawia, a ty jesteś jedną z takowych Chmurka ~ Roksolana Delakur

Awwww <3 jesteś jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka

Jeny, co to się zadziało, żeby ktoś poprawiał Rue Riddle xD ~ BumSzakalaka

Jesteś tak wyrodna, że ciotka Petunia już bardziej kochała Harry'ego niż ty swoje dzieci xD ~ MorfinGaunt

I mistrzowski tekst Adersa:
Jak można nie pić, jak tu wchodzisz. Ja tego na trzeźwo nie zniosę... xD ~ AdersYooo

A oto niezbity dowód na moją fajową fajowatość i śmiesznośćCwaniak
- Uwielbiam Cię xD
- Za co? Cwaniak
- Za twoje teksty xD

By Shanti Black Love

A to jest po prostu śmieszne Śmiech
Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrraśny. Taki ponury i nieociosany, męski... zostaw kluchę Neville'a i bierz Bułgara! ~ Angelina Johnson

Nie sprowadzajcie Rue na złą drogę... może będą z niej ludzie! ~ ulka_black_potter
... Dzięki, ulka xD

- Pff, Krukoni są wredni ~ Didi Malfoy
- Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte
Eyebrows

- Rue jest łatwa do wołania xD ~[color=#0000ff] Roksolana Delakur[/color]
- Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krańcu Polski reaguje Wrozka~ [color=#ffff00]CoSieDzieje[/color]

Moja HPnetowa rodzinka :D
Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybliźniaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa Dłoń (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka).
Może kiedyś też tu trafisz? :tanczy:

A to rysunki z dedykacją dla mnie, autorstwa Ewki Potter Serce
Podziwiajcie Ksiazka

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/screenshot_2017-08-03-10-10-43-1_1.png

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/screenshot_2017-08-04-15-51-26-1-1.png

A to od Klaudii Lind Love
Czyż nie wspaniałe? Starstruck

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/img_20171008_173442-952x699_t2.jpg

A tutaj, moi Szanowni Państwo widzimy wielkie dzieło utalentowanej Zireael Wizard
Piękne i już Motylki

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/r0tb14.jpg

i.postimg.cc/BZR8pL9C/hermiona.png

Prefix użytkownikakospirre
Kiedyś chyba wypowiadałam się w tym temacie, ale nie zaszkodzi odtworzyć własnych myśli :D Jestem pewna, że postaciami, do których najbardziej pasuję jest Luna Lovegood oraz Remus Lupin. Jestem typem samotnika, krążącego gdzieś myślami w własnym świecie, posiadającym swój własny, mały świat. Bezwarunkowo poświęcam się pasji i wolę trzymać się na uboczu, z dala od hałasu i większych grup ludzi. Mimo to tak jak Lupin, zawsze gotowa jestem okazać pomoc tym, którzy jej potrzebują, wysłuchać każdego kto ma jakikolwiek problem.

Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg.

orig00.deviantart.net/56d0/f/2016/049/9/c/output_byfnba_1__by_scourgemangastudios-d9s7qxh.gif

64.media.tumblr.com/63ddd495dff33ec7c8f44e35801573be/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo1_500.gif

orig00.deviantart.net/56d0/f/2016/049/9/c/output_byfnba_1__by_scourgemangastudios-d9s7qxh.gif

infj|aquarius|xvii|ravenclaw

~~~
there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life
~~~

64.media.tumblr.com/16e929c292fef1869760e896884cf51c/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo2_500.gif

Natka Potter, Lilyatte

Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3

Takoizu
A to dobre pytanie! Nigdy nie zastanawiałam się do którego z charakterów mogłabym się przyrównać. Wydaje mi się, że mogłabym mieć trochę z Ginny - nie jest w centrum zainteresowań, uczy się całkiem nieźle (a przynajmniej nigdy nie było wzmianki o tym żeby uczyła się źle), ma swoich znajomych z którymi się trzyma i zawsze staje w obronie przyjaciół. Wydaje mi się też że mam coś z ogólnej cechy ślizgonów, nie wiem czy mogę się do któregokolwiek przyrównać, ale zdecydowanie odznacza mnie spora ambicja (czasem zbyt duża) xD.
33.media.tumblr.com/4389ee5493c85321bd37937172d5c1a0/tumblr_n2hmj3ZZNl1tqs1heo1_250.gif

Prefix użytkownikagordian119
Ja już tu kiedyś pisałem, w sumie to niewiele się od tamtego czasu zmieniło, ale mógłbym odświeżyć swoją wypowiedź. No to... ja też jestem hybrydą xD Co w sumie nic dziwnego...
Dumbledore - do niego chyba jestem najbardziej podobny, zwłaszcza, jeśli chodzi o stosunek do ludzi. Staram się być osobą bardzo ciepłą, dawać wszystkim drugą, trzecią, czwartą, dziesiątą i sto pięćdziesiątą szansę, jeśli tylko ten ktoś na to zasługuje (a zasługuje każdy, kto tylko jest szczery w swoich intencjach), ale jednocześnie boję się konfrontacji, wolę jej unikać, choć może z nieco innych powodów, niż on. Lubię też uciekać do swojego świata filozoficznych rozmyślań.
Hermiona - z nią to ja normalnie mógłbym się hajtnąć xD mamy bardzo podobne charaktery, ja też uwielbiam błyszczeć (choć tej akurat cechy lepiej nie podzielać z partnerem xD), uwielbiam się popisywać swoją wiedzą, zawsze próbuję być najmądrzejszy, niełatwo mnie przegadać, zawsze mam rację, nawet wtedy, kiedy jej nie mam, ale w sumie to jestem oddany swoim przyjaciołom, zrobiłbym dla nich wszystko, nie jestem tylko (niestety) taki bystry, jak ona.
Ron - jestem leniwy xD ale tu nawet nie o to chodzi. Bardziej o to, że utożsamiam się z jego uczuciami, problemami. Też się czuję wiecznie przez wszystkich pomijany, niekochany, nierozumiany, zawsze od wszystkich gorszy.
Tonks - jej walka o Lupina bardzo mi się podoba, sam (jak wierzę) tak bym postąpił.
Witam was, moi drodzy,
w krainie czarów!

www.harry-potter.net.pl/images/articles/gordian.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najpow2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-powazny.png

i.imgur.com/Jy8q3a1.jpg

s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/12/d8/e5/12d8e53b202c07dd261102bf53ad10c5.jpg

A jeśli chcecie zdobyć
Druhów gotowych na wiele,
To czeka was Slytherin,
Gdzie cenią sobie fortele.

Posycz sobie, mała żmijko
Wij się, żmijko, wij
Bądź milutka dla Gordiana
Bo cię przybije do drzwi!

pobierak.jeja.pl/images/3/5/8/235806_coachingowe-brednie.jpg

Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen

i.imgur.com/Ki6Z5wP.jpg

Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) :D
i.imgur.com/GnXvW0r.png

W Hogwarcie:

Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018)
Prefekt Slytherinu 2017/2018

Bruno Boccanegra (od 8.07.2018)

Prefix użytkownikaSam Quest
Ja mam charakter po mojej mamie, ale trochę domieszki ojca mam. W niektórych rzeczach jestem podobna do babci (mamy mamy), a z wyglądu jestem jak mój łysy dziadek (tata taty).
Nie wiem czy to jest charakter w Potterach, ale myślę, że najbardziej pasowałaby jakaś randomowa Krukonka, która ma łysego dziadka, do którego jest podobna.
i.imgur.com/T8lLRQU.png

Ściana uznania i miłości

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/d5.png

Daniel Radclffe to mój crush
Nie kłam, że go nie znasz
Harry'ego Pottera zagrał
niektórych nawet nabrał,
że ma oczy koloru zielonego
a tak naprawdę są niebieskiego
"Tak jak Ron" - woła Ulica
dziewczyna pięknego lica.
Potteromaniak z niej na schwał
i nie jest to żaden wał.

Daniel Radcliffe to mój crush
Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz
Z zarostem mu do twarzy
O takim Danie każda Samica marzy.

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/3_t2_2.jpg

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Czy to słońce, czy to deszcz
W moich myślach on wciąż jest
Myślę o nim nieustannie
Nawet gdy się kąpię w wannie

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nie wiem jak się to zaczęło
Lecz gdy serce moje drgnęło
Cała byłam zakochana
I tak kocham tego Dana

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nigdy o nim nie zapomnę
Nawet jeśli spotkam bombę
Jest to miłość jednostronna
Ale źle to nie wygląda

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

wiersz by Elizabeth_

i.gifer.com/5lP2.gif

media1.giphy.com/media/Cw4JIAsQHweeQ/source.gif

Ściana chwały

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-redaktor.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-materialy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-prorok.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkom20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20201.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydpro2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/adminlenkrico.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_najzabawniejszy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/auor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najlepszy_newsman.png
zapodaj.net/images/5e3ae3d9098f9.jpg

Anastazja Schubert
No to ja podobnie jak inni wyżej, powiedziałabym, że jestem hybrydką.

Określiłabym siebie r03;jako mieszaninę Hermiony i... Seamusa.
Hermiona przede wszystkim kojarzy mi się z poszerzaniem swojej wiedzy na każdym polu, ale też z aktywizmem - WESZ może nie był ważnym wątkiem, ale jednak się pojawił, zresztą nie czarujmy się, Harry sam nie ogarnąłby Gwardii Dumbledore'a. Pod tym dwoma względami ja i moje studia oraz dodatkowe aktywności w życiu pasują.

Z drugiej strony czuję w sobie nutę Seamusa. Był głośny, dużo gadał i było go wszędzie pełno. A przynajmniej tak mi się kojarzy z filmów, w zasadzie nie pamiętam czy w książce też był tak przedstawiony. Patrząc na same te cechy to też jestem cała ja. Gadam bardzo dużo, może nawet czasem za dużo, zdarza się, że irytacja mnie zjada od środka, a mimo to z wieloma osobami staram się żyć dobrze. No i wszędzie mnie pełno. Nawet w pandemii mnie "pełno" online jezyk

ramsey
Ja z kolei wybiorę jakiegoś nauczyciela Duże oczy Mysle, że taki Severus Snape mógłby do mnie pasowac. Wiele tajemnic, złożoności i silnych uczuć, brak w nim jednoznaczności. jednoczesnie jest w tym wszystkim taki... monulantalny. Ale byślę, że gdybym nim był to jednak zachowywałbym się trochę inaczej, może byłbym mnie ponury Czarodziej

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: