Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Czapki beanie/krasnal z napisami Harry Potter - hit czy kit?
|
|
potterka89 |
Dodany dnia 16.10.2014 21:42
|
![]() ![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 40 Ranga: Charłak Data rejestracji: 20.09.14 |
Hej ![]() Co sądzicie o modnych czapkach beanie typu krasnal- wiecie to te hipsterskie czapki na jesień i zimę (czarne najczęściej) z napisami albo różnymi znakami - można je nosić tak żeby stały z "grzybkiem" albo wisiały z tyłu. Mnie się podobają ![]() A, że kocham Harrego Pottera chciałam sobie kupić właśnie taką czapkę z jakimś napisem z Harrego Pottera i znalazłam w internecie sklep- SHOCK share&block i chciałam Wam polecić go bo mają super rzeczy z Harrego http://shock.com....heads/36/2 ![]() ![]() Podoba Wam się jakaś? Edytowane przez Smierciojadek dnia 22.09.2015 13:35 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 16.10.2014 22:26
|
![]() ![]() Pochwały: 39 Postów: 3410 Dom: ![]() Punkty: 36755 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 14.05.09 |
Jeju, miałam taką czapkę. Pudrowy róż, żadne tam napisy - kosztowała mnie kupę kasy i była przecudna. Niestety, zgubiłam ją : DDDD ![]() ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.10.2014 07:31
|
![]() ![]() Postów: 116 Dom: ![]() Punkty: 468 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 08.09.14 |
Ja też taką mam, ale bez napisów. Taka czarna. Naprawdę wspaniała. Wygodna, ładna i ciepła. Super! Dzięki za linka, już planuję kupić sobie jedną bluzę ![]() Wiem, że powinnam umieścić w innym temacie, ale czy http://shock.com.... taka bluza z białym zamiast czarnym napisem? Edytowane przez ![]() ![]() Do boju, Slytherin do boju! - Czasem trzeba się poświęcić. Bez względu na to, co może z tego wyniknąć. I to tylko po to, by wywołać malutki uśmieszek na kogoś twarzy. - Nie żałuj umarłych, Harry. Żałuj żywych. I to tych, którzy żyją bez miłości. - Prawda to cudowna i starszliwa rzecz, więc trzeba się z nią obchodzić ostrożnie. - Jeśli chcesz poznać człowieka patrz, jak traktuje podwładnych, a nie równych sobie. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.02.2016 21:32
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: ![]() Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Czapka jak najbardziej mi się podobała. Może i bym w takiej sobie kiedyś tam pochodził, ale w ogóle nie noszę czapek bez względu na porę roku. Jednak z tym Avada Kedavra , czarna wydaje się spoko. Jednak wolałbym raczej mniej znane zaklęcie na nakryciu głowy. Dajmy na to czarna, ale z napisem Expelliarmus . Bluzy już mniej mnie przekonują. Właśnie jestem na "etapie" oglądania i komentowanie zdjęć z częściami garderoby powiązanej z fenomenem HP, i tylko kilka bluz przykuło na dłużej moją uwagę. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.02.2016 23:58
|
![]() ![]() Postów: 128 Dom: ![]() Punkty: 1499 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 29.01.16 |
Świetna czapa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I nawet jak upadnę, to wstanę. A wtedy Ty masz przechlapane! ![]() ![]() Ołtarzyk dla Batalion_88 ![]() O Batalionie, tak ładnie zawsze komentujesz, mój uśmiech wywołujesz..... ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.02.2016 06:50
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Ta czapka pasuje praktycznie do wszystkiego. A szczególnie do spodni. Sama jestem właścicielką dwóch takich czapek z napisami, które nie są związane ze światem Harry'ego. Chętnie jednak weszłabym w posiadanie takowych z nadrukiem jakiegoś zaklęcia. 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.02.2016 09:27
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 62 Dom: ![]() Punkty: 498 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 16.10.15 |
Ja zamawiam sobie taką czapkę, czarną z kocimi uszkami!![]() Niestety linka nie wstawię ponieważ gdzieś mi się zgubił. ![]() Dzięki za linka do sklepu, na pewno skorzystam. ![]() Wiceprezes oraz zastępca rzecznika prasowego ANTYmafi HPneta
"Dziewczynka z zapałkami" W Hogwarcie Betty Lorance Różdżka 11 cali, cis i pióro feniksa Najlepsza piosenki ever ![]() https://www.youtube.com/watch?v=EIpDlqRWFQI https://www.youtube.com/watch?v=D9Mv6gXqADM Jak można tak niszczyć książkę!? ![]() ![]() Mój chłopak ma być *Odważny jak Harry *Sexowny jak Draco *Wytrwały jak Ron *Zabawny jak Fred i George *Mądry jak Remus *Miły jak Neville *Z nosem jak każdy (oprócz Voldemorta) A Ty się pytasz czemu jestem wolna. ![]() ![]() Czarne oczy, czarna dusza Czarne włosy i nos kruczy Zostań fanem Severusa! A on mikstur cię nauczy Jeśli lubisz profesora Albo kochasz tak jak my! To jest bardzo dobra pora By ziściły się Twe sny Elitarny Fan Club Snape'a Dołącz do nas, czaruj z nami! Elitarny Fan Club Snape'a On jest Mistrzem nad Mistrzami! Zamyślony, tajemniczy On jest Always&Forever Z każdym wrogiem się policzy! Ave! Ave! Boski Sever! Śmierciożerca ukochany! Tłustowłosy idol nasz! Profesorze! Pamiętamy! Twoją tajemniczą twarz. Elitarny Fan Club Snape'a Dołącz do nas, czaruj z nami! Elitarny Fan Club Snape'a On jest Mistrzem nad Mistrzami |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.02.2016 11:14
|
![]() ![]() Postów: 165 Dom: ![]() Punkty: 1745 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.10.15 |
Świetna czapa ![]() ![]() Pasuje do wszystkiego właściwie, a kominy są bardzo modne w tym sezonie ![]() Mi też podobają się te czapki, ale chyba jestem już nieco za stara, żeby tak obnosić się ze swoim spotterzeniem. No i czapki, to jedna z rzeczy, którą najczęściej gubię. Jakbym kogoś w takiej zobaczyła, to na pewno bym się uśmiechnęła ![]() ![]() ![]() Pottermore: Slytherin Sekwoja, pióro feniksa, 12 i 3/4 cala, giętka ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |