Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Żywy worek treningowy
11.01.2025 19:37
nowa okołopotterowa książka

Żywy worek treningowy
11.01.2025 19:37

Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami
08.01.2025 09:45
u mnie obowiązkowo pod koniec roku czytanie lub słuchanie całej serii HP

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39456 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Hermiona & Ron
Aberrant
Ja niby się cieszę, ale to takie dziwne troche.
No bo nie wiem dlaczego, ale ja to odbierałam jako takie...hmmm zauroczenie. Znaczy przeczuwałam, że i tak będą razem, ale po prostu...ich miłość to taka śmieszna mi się ciągle wydawała. Bardziej poważnie odbierałam związek HP/GW.

Jasmine napisał/a:
Hmmm, ja od początku książki miałam nadzieję, że w nierozłącznej trójcy nie będzie par. Gorzko się pomyliłam czytając książki i dochodząc do wniosku, że Ron i Hermiona wyraźnie do siebie ciągną. Na początku byłam temu przeciwna... Teraz zdanie zmieniłam. Dobra z nich para - Ron umiał dogryźć Hermionie, ona utemperować Rona xDD

Zgadzam się xD
Jednak mimo wszystko nie wiem co sądzić o tej parze...

Za Ginny tez nigdy nie przepadałam... Ale lepsza Ginny niż Cho. Ooo, tej to nie lubiałam xD

O tak.
Cho jest wyjątkowo nie do przyjęcia. xD
Nie znosze jej.
Harry i Ginny to świetna para moim skromnym zdaniem^^
A Ginny to ja jakoś zawsze lubiałam xD

Mimo wszystko Hrmione i Rona razem da się przyjąć jako parę.
Dzieci mają kochane xD
Edytowane przez Aberrant dnia 03.03.2008 23:38
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

Kiedy myślę i nic nie wymyślę to sobie myślę po co ja tyle myślałem aby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył.
[Dorothy Parker]

Dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę.
[Barbara Streisand]

Jeśli potrafisz śmiać się z siebie - to najlepszy dowód, ze masz poczucie humoru.
[Molier]

Nic tak nie odmładza, jak prawdziwie niedorzeczny kawał. Właśnie najgłupsze prawa natury są najbardziej smakowite.
[Witold Gombrowicz]

Jeśli czasem Polka się Panu Bogu uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!
[Henryk Sienkiewicz]

Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym.
[Phil Bosmans]

img301.imageshack.us/img301/8681/snapetoosexyoq5.gif
Naj, naj:
Norie-14
leśniczówka, terrorystka xD
Mój grzybek^^
Jest niepowtarzalna, uwielbiam z nią rozmawiać (szczególnie o lesie xD). Ma wspaniałe poczucie humoru ;]
Draco i tak jest mój xD
Ania 95
Za nasze skojarzenia^^
Jest po prostu niemożliwa xD
Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać...
I w ogóle... Jest jedną z najlepszych... Kochana Anix ;*
Najlepszy tekst:
"A Rudy je gumki"
( inne na końcu podpisu^^)
miszel14
Szelka xD
Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać.
Ma fajnego (?) sąsiada xD
Myszaaa ;*
pocisk
Obojniaczka taka sama jak ja.
Klub Obojniaków xD
Ma duże poczucie humoru ;]
Qin
Terrorystka, zabawka xD
Fajnie się z nią gada, można z nią pożartować ( bez skojarzeń xD)
Kochana Fiszka ;* ;]
Evi-Lyn
Hmm...
Jest miła, sympatyczna xD
Sama nie wiem za co ją lubię.
KaputDraconis
Za jej troske o moje włosy...^^ Ha! xD Jest powalona...^^ I dobrze xDD
Mateusz Dumbledore
Za genialne teksty, przez które umieram xD
Esey
Za poczucie humoru, świetne teksty, miłe rozmowy^^
inne nie znaczy gorsze, inne znaczy zboczone lesniczowki smiley
Nacia1234
Za to, że zawsze mówi to co myśli, jest ślizgonką, fajnie się z nią gada^^. Lubie ją xDD
Karolcia_potteromaniaczka
Za miłe rozmowy, poczucie humoru... xD ;* Uwielbiam z nią rozmawiać xD
Utilisateur
Utilek^^
Jest miły, można z nim pożartować. ^^
Klaudia@Harry Potter
Fajnie się z nią rozmawia... I... w ogóle jest super xDd

By Ania 95 ! xDD Proszę nie umierać...

Abi i Nori były w lesie! W nocy... w domku... A tu: Domek z piernika!

Abi i Norie oblewały Dzień Kobiet na swój sposób... W domku z piernika

-Abi kocha las. Las kocha Abi. A Abi i Norie są w lesie!

Rudy=Gumkopożeracz

Ja: ja pieje....xDD
Ania:
Kogut!
kura
jajko
płód
nowe życie

"Psze pani, psze pani, bo on je gumki"... buhha Znaczy się gumy...

"A skąd ten wytrysk?"

"Util, nie wiem dlaczego ale twoj avek kojarzy mi sie z pedofilem, ktory chce komus to zrobic przez ekran..."

Zgon... zgony... zgoń go, zgoń...
Dobrze, że nie powiedziałam "zgol go, zgol"... buahah

"A Abi bedzie ogladac Norie"

"Ty nie wiesz co to sa gumki?"

"Ty pedofilu, nie jedz tego dywanu!";( Do Teletubisia - królika)

Abi, od dzisiaj nazywasz sie "Gumeczka"

kasienka930
Myślę, że to super pomysł, aby byli razem ;) Są zupełnie inni, ale przeciwieństwa się przyciągają, prawda? Faktycznie już od dawna przejawiali swoją miłość do siebie (o ile to, co wtedy ich łączyło można nazwać miłością) i cieszę się, że w końcu im się udało. Szkoda, że pani Rowling nie napisała na ten temat trochę więcej. Ale może kiedyś... Kto wie ;)

tia
ciesze sie że są rasem liczyłam na to gdy przeczytałam 4 część i zobaczyłam 2 film pasują do siebie w sam raz tylko żałuje ze niema nic więcej o pozostałych tylko o hermionie, ronie harrym i gini ( też ciesze sie z ich związku )

(Swoją drogą, ja na miejscu Harry'ego zamieszkałbym na Grimmauld Place. Blisko do Ministerstwa, w mieście, obszerny dom, gdzie nie jest tak ciasno jak w Norze, i nie jest rozwalony zaklęciem, jak dom Jamesa i Lily w Dolinie Godryka. Trzeba by tylko poradzić sobie jakoś z tym obrazem matki Syriusza i udobruchać Stworka.) michael112

ty chyba nie czytałeś uważnie tej książki bo stworek już jest udobruchani i zmienił swoje nastawienie
Harry Potter galactik football
opowieści z narnii
US5
Jonas Brotchers

szkoła- Hogwart
dom- Gryfindor
rok nauki- 5
animag- Sowa
patronus- Lew
właścicielka:
sowa-Will
smok walijski zielony-Feluś
członek:
KPAD
GD

Santino
bardzo się ciesze, że są razem...we wcześniejszych częściach książki Ron był mało wrażliwy i źle traktował Hermione mimo tego iż mu się podobała dopiero w siódmej części się zmienil na lepsze...myślę, że jest to bardzo udana para...

Susan Thomas
Zgodze się z tobą santino ,ze ron w pozostalych czesciach nie był wrażliwy.Ale można sie domyslić ,ze będzą razem.Ale koniec ksiązki byl super i dobrze ze Ron i Hermiona są malżeństwem.
I z nich jest udana para tylko szkoda ,ze to juz ostatni tom ksiązki bo bardzo chciala bym dowiedzieć się co z NIMI będzie:D

Nie zapytasz- nie dostaniesz. A jak już zapytasz to nie gwarantuję, iż dostaniesz.
carolinca92
W zasadzie to już od pierwszego tomu można było zauważyc między nimi taką dziwną więź. Wiadomo, że potem to różnie między nimi bywało, a myślę tu o Krumie i Lavender Brown, często też nie mogli się ze sobą dogadac, ale dodało to tylko jeszcze więcej uroku do efektu końcowego. Ja też zgadzam się z Santino, że Ron był mało wrażliwy w stosunku do Hermiony i nawet ją trochę lekceważył, ale moim zdaniem wynikało to z tego, że chciał w sobie stlumic ból i gniew, który wywołany był tym, że Hermiona nie dostrzegała jego uczucia. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło :) Hermiona i Ron to moja ulubiona para w Harrym. No może jeszcze Tonks i Lupin. W kazdym razie wolę Rona i Hermionę niż Harry'ego i Ginny.
Carolinca

Prefix użytkownikaStefa
Hermiona i Ron? Nienawidzę tej pary! Co to za ironia losu, żeby taka mądra i urocza dziewczyna bujała się w tym rudym przygłupie? Okropność. Dla mnie najwspanialszą parą byłaby Hermiona i Harry. Obydwoje myślą o życiu poważnie, potrafią zmierzyć się z przeciwnościami i mądrze myśleć. Harry sam wyznał, że kocha Hermionę jak siostrę. Gdyby to było coś więcej... Ron powinien być z Luną, a Ginny... z nikim, ruda wiewiórajezyk
"A więc zabij mnie Voldemorcie, z ochotą powitam śmierć! Tyle że moja śmierć nie da ci tego czego szukasz... jest tyle rzeczy, których nie pojmujesz..."

MarlenQa
Ahh..rzeczywiście. Chciałam, żeby Hermiona była z Ronem. Oni byli najbarzdiej udaną i dopasowaną parą w całej książce. Zwłaszcza w siódmej części, czułam, że bd razem. Ron się nią tak cały czas opiekował, przytulał itd.
''W Gryffndorze kwitnie męstwa cnota, króluje odwaga i do wyczynów ochota'' :)

hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg

hogsmeade.pl/button/userbar-gryffindor.jpg

Arry
To było do przewidzenia, że tak się może skończyć. Hermiona od dawna kochała się w Ronie, chociaż nie zawsze to okazywała. Ron tak samo. Ron zawsze był zazdrosny o Hermione gdy w pobliżu był jakiś inny chłopak, nawet o Harrego potrafił być zazdrosny.
Nie wiem co sądzić o tej parze, bo w ciągu tych wszystkich ich lat szkolnych nie tworzyli pary, chociaż mogli, ale nie chcieli. Harry i Ginny zaczeli ze sobą chodzić w szóstej klasie.
Nie mam nic przeciwko tego, że ich przyjaźń narodziła się w miłość , bo to było do przewidzenia, czasami tylko żałuje, że nie był to jednak Harry, ale on jest z Ginny ;P
[Obrazek usunięty przez administratora.
Maksymalna szerokość obrazków: 400px.]

Jestem dziewczyną, aby nikogo nie zmylił mój nick.
Dziękuje.

Imperius
Mi się ta para nie podoba Ron i Hermiona nie pasują do siebie. Zbieżność charakterów i w ogóle inny styl. Ron nie specjalnie uzdolniony czarodziej, inteligencją nie grzeszy i ma poczucie humoru jego rola to tylko wprowadzenie Harry'ego do świata czarodziejów i wspieranie Harry'ego (psychiczne) i raz uratował mu życie wyciągając go z wody. Hermiona uzdolniona niezwykle inteligentna dziewczyna to ona z Harrym była mózgiem wszystkich operacji. Dlatego nie pasują do siebie.
Trzeba być bardzo dzielnym,
by stawić czoło wrogom,
ale tyle samo męstwa wymaga
wierność przyjaciołom
www.mediarodzina.com.pl/img/but_hp.gif

http://www.fotka.pl/profil/kowall55/
Prefix użytkownikaUpadly Aniol
Wątki miłosne i włosy to jedyne co mi w życiu nie wyszło ;p

Nie wiem czy pasowali czy nie... No jak to właściwie stwierdzić. Skoro miłość jako uczucie jest czymś tak subiektywnym, to nie wiem czy jest nawet sens podważać decyzję Rowling. Zakochali się, ożenili, mieli dzieci...Koniec Party Love - pasować to może silnik do kosiarki i krawat do koszuli, ale jak mowa o żywych ludzikach, to tu nie ma sztywnych wyznaczników. Miłość nie wybiera podobnież...
24.media.tumblr.com/tumblr_m8xhishKur1qhr8kmo1_400.gifauto.img.v4.skyrock.net/7396/7977396/pics/160621264.gif

Prefix użytkownikaAna_Black
Nie wyobrażam sobie, żeby Ron i Hermiona nie mieliby być razem. Ok, są przeciwieństwami, ale przeciwieństwa się przyciągają. Ich związek świetnie się uzupełnia - z jednej strony spokojna i mądra Hermiona, z drugiej zabawny i wyluzowany Ron. Gdyby mieli podobne charaktery, to ich związek byłby nudny. Do Harry'ego Hermiona w ogóle mi nie pasuje. Nie potrafiłabym wyobrazić ich sobie razem. Nie wspominając o tym, że Harry nigdy nie spojrzał na nią inaczej niż na przyjaciółkę.
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_potteromaniak_ana_black.png

Loki: Dość tego! Wszyscy stoicie niżej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzę się, aby pomiatał mną...
Hulk: Wielki mi bóg.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/04/Thor-1429558677.gif

33.media.tumblr.com/8caebe0f50235ec3d8997bfacbf114c6/tumblr_n9g5j564Fx1skiebmo1_400.gif

Hulk ziewać ~ Łapa

25.media.tumblr.com/tumblr_m8z9tyv7qg1rpcea3o3_250.gif

Uwielbiam też jak dostajesz szału i zamieniasz się w tę wielką zieloną bestię..

i1217.photobucket.com/albums/dd398/MiyakoHiteya/Tumblr%20pics/thanks.gif

static.tumblr.com/04db463ca2c0ae5f8ab6f1ad512f6aed/adptjxj/OfVmwe80a/tumblr_static_tumblr_mdh7ruogcd1qmccp7o2_r3_250.gif

31.media.tumblr.com/6f73dc5f8974e16664b596cf79053647/tumblr_inline_n7jsc9ns7i1rqfizb.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m835m1wVOX1qk04hlo1_500.gif33.media.tumblr.com/70cd59c666abdc6ae0e12a5fcbbfbe96/tumblr_nm0zn7iBiG1qzxanao1_400.gif

Zdradzę ci moją tajemnicę. Zawsze jestem zły.

33.media.tumblr.com/5274675726286bc0a424d856c26df680/tumblr_inline_nnqxmemBsb1rqgtqi_500.gif

33.media.tumblr.com/020ea28e37d4be3b8867fdbd58514a96/tumblr_inline_nnmre4l6ZH1tpfg2f_500.gif

Nieźle. Chcą mnie zamknąć w metalowym pudle i zanurzyć w wodzie. Nie. Jest gorzej niż myślałem.

25.media.tumblr.com/tumblr_m42wevvwnM1qaon7qo2_500.gif

No bo czym jesteśmy? Zespołem? Nie, nie, nie. Mieszanką wybuchową niosącą chaos.

38.media.tumblr.com/cda9ac059ee51a9d1a478f66c1293c31/tumblr_inline_nrcijhheTW1rbyvbg_500.gif

Nie bądź jeleń, nie fikaj.

media.giphy.com/media/jo43sGvtnNEdO/giphy.gif

Matka wie że ukradłeś jej szaty?

38.media.tumblr.com/tumblr_m5tuqzaljl1rqlfp9.gif

- Jarvis, znasz przypowieść o Jonaszu?
- Traktowałbym ją raczej jako metaforę.

- Thor walczy na 6.
- Nie zaprosił mnie?

24.media.tumblr.com/tumblr_m6rmf3RHqe1qismt6o1_500.gif

Co, stawaliście na siusiu?

www.gifmania.pl/Animowane-Gify-Komiks/Obrazki-Animowane-Iron-Man/Iron-Man-64217.gif

Niech wyskakuje z ciuchów. Przenoszę imprezę do was.

static.tumblr.com/2xsmasw/vQqm3rjpb/iron_man.gif

Weź mnie nie strasz. Co to było, robił mi usta usta?

i.imgur.com/k75NyyH.gif

Phil? Ale on ma na imię Agent!

31.media.tumblr.com/tumblr_m4ldk2Fzvu1qci7ofo1_250.gif

J.A.R.V.I.S: Dostępne 400% mocy.
Iron-Man: Dzięki.

25.media.tumblr.com/tumblr_mcc45djkA11qe8pkxo1_500.gif

Nie gniewam się, pączuszku. Masz niezły prosty.

cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2014/10/Avengers-Hulk-Buster.gif

Ta wiedźma miesza ci w głowie. Jesteś od niej silniejszy, mądrzejszy. Jesteś Banner.

33.media.tumblr.com/598337ea881bd60b366a9350ecc80373/tumblr_nmq7kewjJN1s3y9slo4_500.gif

On jest szefem. Ja tylko za wszystko płacę, wszystko buduję i dbam żebyśmy byli cool.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/04/iron-man-14-1428067620.gif

Stark! Potrzebny jest plan ataku!
Mam plan: atakować!

static.comicvine.com/uploads/original/0/2532/3509642-tumblr_mxs289cxyq1qddteyo1_500.gif

static.tumblr.com/sr7nemf/VyTm9fw51/tony5.gif

38.media.tumblr.com/bab5ebf21d2c082caa6a03346f7c5480/tumblr_mhobkiz5Lx1ra5vgio2_500.gif

rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA1LzAzLzY1LzExLjgzYTJlLmdpZgpwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/db896365/5ab/11.gif

media.giphy.com/media/11dMtvmKPLrwCk/giphy.gif

b1.pinger.pl/5b4fd557bea774512fc3600d1ec2946c/Captain-America-Thor-fight-togeth.gif

- Ja bym sobie odpuściła, to faceci nie z tego świata, bogowe czy coś.
- Bóg jest tylko jeden! I głowę dam, że tak się nie ubiera.

i.annihil.us/u/prod/avengersmovie/captainamerica/mainsite/images/grid/animgifs/falcon_pre.gif

- No jasne. Złoty chłopiec w złotej zbroi. Co zostanie jak ją zdejmiesz?
- Geniusz, miliarder, playboy, filantrop. A co? (...) A kto jest [prawdziwym bohaterem]? Ty? Jesteś wynikiem eksperymentów na ludziach. Tyle w tobie bohatera, ile zmieściło się do probówki.

Zabijesz mnie? Ustaw się w kolejce.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/02/thor-hammer-1424957797.gif

Kto znajdzie ten młot
i okaże się go godny
posiądzie moc Thora.

38.media.tumblr.com/tumblr_m745zkaPTf1ru1wbho2_250.gif

Thor: Loki może i jest nieobliczalny, ale jest Asgardczykiem i moim bratem.
Natasha: Zabił 80 ludzi w ciągu dwóch dni.
Thor: Był adoptowany.

- Nie będę z tobą walczył bracie.
- Nie jesteśmy braćmi.

33.media.tumblr.com/209f4f4410f874b5b0a45a2f302c5cc4/tumblr_inline_namnsenSv51s0g87j.gif

Piekło rozbrzmiewa jękami jego ofiar.

i31.photobucket.com/albums/c355/543210-BOOM/THEYMOVEWHENIFLAIL/thorsaysapprovesmashingly.gif

- O, kontratakują.
- No wiesz, młodzi są.
- Do stu piorunów, szanuj mowę ojczystą
- Długo mi tego nie wybaczą.

33.media.tumblr.com/tumblr_m726hykhNm1rsy50k.gif

To bardzo, bardzo ciekawa teoria, ale ja mam prostszą. Nie jesteście godni.

moargeek.com/wp-content/uploads/2015/05/avengers-age-of-ultron-not-worthy.gif

- A jakby wsadzić młot do windy? Uniesie ją.
- Winda nie jest godna.

37.media.tumblr.com/32e00153d10200c13549d960c6f4901c/tumblr_n3zy3tiV8g1s00jsao5_500.gif

Zobaczyłem coś we śnie. Muszę to wyjaśnić. Tutaj się nie da.

c3.thejournal.ie/media/2015/07/tumblr_m726xuq0701rsy50k.gif

- Jak tam kosmos?
- Kosmos ma się dobrze.

24.media.tumblr.com/tumblr_m068saHsv51qjowpro1_500.gif

- I myślisz, że możesz mi zaufać?
- Nie ufam ci. Matka ci ufała. W przeszłości. Nawet mimo naszych ciągłych sporów. Zawsze miała nadzieję, że gdzieś w tobie nadal jest iskierka mojego brata. Ta nadzieja już nie istnieje i już cię nie chroni.

38.media.tumblr.com/tumblr_m726h5gMYu1rsy50k.gif

Mojego życia... Tato, nie nadaję się na króla. Będę bronić Asgardu i innych światów do ostatniego tchu... ale nie mogę tego robić z tronu. Mimo swego szaleństwa Loki rozumiał władzę w taki sposób, jakiego ja nigdy nie osiągnę.

sg.uploads.ru/t/R7Gmd.gif

O nie, będę żył wiecznie i będę cały z plastiku.

media.tumblr.com/cd46d5daafada989ad40aea7c2c3e434/tumblr_inline_mi34jgE5MN1qz4rgp.gifmedia.tumblr.com/cc910e990f52449283e0d4d0e8f21cde/tumblr_inline_mi34jqIXQ01qz4rgp.gif

Kto okaże się godzien moc młota posiądzie. Bez jaj, stary, to sztuczka.

25.media.tumblr.com/tumblr_m70w64YzEX1qap9q7o4_500.gif

Rekalibracja kognitywna... Zdzieliłam cię w czaszkę

ic.pics.livejournal.com/swing_set13/12737011/55389/55389_original.gif

Mam go spowolnić? Czy wyślesz mu więcej sparingpartnerów?

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/03/hawkeye-5-1425321334.gif

Lepiej wydaj rozkaz, bo zaczynam mu kibicować.

33.media.tumblr.com/tumblr_m72im12cSA1rsy50k.gif

Have you ever had someone take your brain and play? Pull you out and stuff something else in? Do you know what it's like to be unmade?

img2.wikia.nocookie.net/__cb20130503063353/yakuza-mob-roleplay/images/9/97/Dom12.gif

Przerabiałem hipnozę. Nie lubię.

Stoimy w obliczu globalnej katastrofy.

38.media.tumblr.com/3b8b9b2d4f7cccded3b74b21640d60d6/tumblr_noesmkmmwK1unm9tpo8_500.gif

Hej malutki. Słonko już zachodzi.

i.imgur.com/QC8H4.gif

Cicho blaszak, ja nie mam rakiety w tyłku.

media.tumblr.com/tumblr_m7knw0jsiG1rsy50k.gif

- Steve nie lubi takiego słownictwa.
- A kopnąć cię w tą...

www.btchflcks.com/wp-content/uploads/2015/05/dirtyenough.gif

Nie jest taki zły, tylko trochę nerwus. Drugiego takiego nie ma na całym świecie. Wszyscy lubią wygrywać, a ten mój facet robi co może by walki uniknąć, bo wie że walkę wygra.

31.media.tumblr.com/tumblr_m21w9stkuY1qzcnvbo1_500.gif

- Co ci się śniło?
- Że jestem Avengersem, że jestem kimś więcej niż tylko posłuszną maszynką do zabijania.

media.tumblr.com/tumblr_m8t9g54ohv1r4z8sp.gif

Kocha to się dzieci, ja mam u niego dług.

imagesmtv-a.akamaihd.net/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/03/tumblr_ndvjpwRlwc1tv7tl2o2_r1_500-1427726593.gif

media.comicbook.com/uploads1/2015/03/whoisthatguy-128089.gif

screencrush.com/files/2015/03/scargif.gif

33.media.tumblr.com/0bf4d02e0594b534906a358fe2f02b38/tumblr_nek98zQdbM1r7gbeko2_r3_500.gif

33.media.tumblr.com/22bbd2537043876693c912e900e12a44/tumblr_no6rv9KAyk1qzo8iho1_500.gif

media.tumblr.com/tumblr_md3e07f3FK1qbqdfc.gif
38.media.tumblr.com/8421e9efc8073ab5c8bdf9c3faeaade6/tumblr_inline_nnpocxNuQz1t6nbgh_500.gif

25.media.tumblr.com/a7f43fdf07ea25a182b8d20740226546/tumblr_mfe2lrjn8H1qf2m9lo1_250.gif

38.media.tumblr.com/ab802d7120eb8e51306a5adf808d78c9/tumblr_inline_myuk6e2PAN1s3776n.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m8yttoyTqS1qm5bjko1_250.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m54ddygy381qjpi22o1_500.gifppss.kr/wp-content/uploads/2015/07/f.gif

33.media.tumblr.com/c0407e20203ddd67bc15db95bb2706b4/tumblr_n5lpkzcZnv1qhktavo10_250.gif

Wstąp do T.A.R.C.Z.Y, poznaj dalekie kraje, niezwykłych ludzi... i zabij ich.

www.wired.com/wp-content/uploads/2015/04/CoulsonAvengers.gif

static.tumblr.com/ed25722d40fad1805ab02855f04aa360/elphmmj/Wtvmgpbnd/tumblr_static_i_wear_my_sunglasses_at_night.gif

Ja się nie pocę. Ja błyszczę.

31.media.tumblr.com/9dd2a523cef1e34137b5a471094db1d6/tumblr_mmp2h2mHCS1qbbseto1_500.gif

Thor mógłby choć raz przysłać boga sprzątania po sobie. Na pewno ma jakąś magiczną miotłę.

37.media.tumblr.com/c2e3d4fdc72dba6261336613f19a30bc/tumblr_n4tlo7dxgF1qb9jcko1_250.gif

33.media.tumblr.com/12b97139bb8b966f9fb41650603166c4/tumblr_inline_no0so47yL71sm8bid_500.gif

Zawsze nosisz whisky?

auto.img.v4.skyrock.net/6087/91026087/pics/3249892288_1_15_d52LXUOb.gif

Ten dom miał wytrzymać siłę Hulka.

24.media.tumblr.com/845a6d2d998aa2e4613727c8151247b4/tumblr_n5jnrfXPwm1qe3p9bo1_500.gif

- Jak nas znaleźli?
- Zaprosiłem ich.

jlnelson73.files.wordpress.com/2014/05/tumblr_inline_n10d7gus6a1soew1g.gif

Nie poddam się. Odzyskam Skye i T.A.R.C.Z.Ę, ale jeep od Eddiego to za mało.

37.media.tumblr.com/6310f8400e6138491b9bfc00fc738779/tumblr_n5jnfpk75W1qc80zxo2_250.gif

Nasza kiepska opcja. Grant Ward.

media.tumblr.com/29e7e2bab8256ae80cdeceea5d966683/tumblr_inline_n5bjkjLMTH1qgp297.gif

Bez ciebie nie ma T.A.R.C.Z.Y.

33.media.tumblr.com/f32a1a7b82bf7b4ab15b9b3c1d61a57a/tumblr_mwwxs1tDEI1t0xz7jo1_500.gif

- Służysz Coulsonowi czy T.A.R.C.Z.Y?
- To to samo.

38.media.tumblr.com/e41aa5eda1d20c19304a141413501cc2/tumblr_ndhppazWXT1qgqr0ho3_500.gif

Kogo jak kogo, ale Coulsona nie zlikwidujesz.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/80/2d/df/802ddf8eb51aa2bbf1476a3dc1239415.jpg

Dyrektor T.A.R.C.Z.Y zawsze ma tajemnice.

Nie wierzę w strach. Wierzę w zaufanie.

33.media.tumblr.com/2e004bd58b351590cd67506bed27fd24/tumblr_nrcqtaemyD1uq32vbo1_500.gif

31.media.tumblr.com/30de7b1e7495569e3bfbb5e94fa6cf69/tumblr_n4gtq0mhRB1qea60lo3_250.gif

31.media.tumblr.com/6c8af00d33ef73aa7d922e19aa4ac240/tumblr_mv9simIVX31qko9h3o2_250.gif

25.media.tumblr.com/3c8f088cedb454c18665f8394567eda9/tumblr_mv9simIVX31qko9h3o4_250.gif

media.giphy.com/media/2wYQhcMdUqCdO/giphy.gif

25.media.tumblr.com/0c9d9826babe9ac4483dc683b0a90a58/tumblr_muqn6l7tn01rt5ctno2_250.gif

I was able to hack S.H.I.E.L.D. from my van. You're gonna show me something new.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/29/34/a3/2934a3f25256ceb3e9cfec921cae3f8c.jpg

Nie byłam w waszym durnym "S.H.I.E.L.D. Hogwarcie".

overmental.com/wp-content/uploads/2015/01/skye-whattheybecome-gif3-26555.gif

38.media.tumblr.com/6a257e4505f56537505f33cb838b7625/tumblr_nm3xi3OkMp1qllhdno1_500.gif

static.tumblr.com/4203ff72c14d9dfa97d0d4593639af87/rxidj0f/YaCn1jhvg/tumblr_static_grant.gif

2.bp.blogspot.com/-eNovJZT1dcA/VWSf3EPqdzI/AAAAAAAAA3M/9YEBe2PJ6XQ/s400/agent%2Bcoulson.gif

Nie jestem dobrym człowiekiem, Skye.

38.media.tumblr.com/0c0bf09a073873c7d92bfe4d03acdbfd/tumblr_n4wh54tCbo1s0gqfgo2_250.gif
.

Long time to see.

media.giphy.com/media/z6EYJDY5kNfxK/giphy.gif

Jestem Agent Grant Ward.

31.media.tumblr.com/6fd59c719f4fad54a2c44eda3d62fadf/tumblr_mto8bjzffS1r8wqbxo1_500.gif

fictionfg.files.wordpress.com/2014/07/tumblr_n4msy4npe61rearvyo3_250.gif

37.media.tumblr.com/5866af3cec36e72245dea883d587848e/tumblr_n2anh0sV9V1t0xz7jo1_250.gif

33.media.tumblr.com/4a50944b27b8516769d1108ce1218ee6/tumblr_n4yt41nUAI1qhaefjo3_250.gif

media0.giphy.com/media/7oNP9r2ufABqg/200.gifmedia2.giphy.com/media/HYkf6aeiMoQQo/200.gif

38.media.tumblr.com/1c632dcd5147fffccaed7b16cce775e9/tumblr_n6sqzxr3wX1r3ud65o1_250.gif

30.media.tumblr.com/53acd9557e266ab537df86f31560fd42/tumblr_n5qilbFp1S1rjh2ymo5_250.gif

38.media.tumblr.com/034bc44c710b3b6fb461015e0ec03f9b/tumblr_n3z608svmK1sjoo39o2_500.gif

Jeśli to jeszcze aktualne, to poproszę tego drinka.

static.tumblr.com/06e31c3fee384da90a7c942b546c2974/wactdjh/E0zmsd6em/tumblr_static_thor__j_arrival.gif

- Żołnierzyk. Postać nie z tej epoki.
Ale za to z tej planety.

38.media.tumblr.com/tumblr_m3dayw74jm1qapy9o.gif

Nigdy nie chciałem tronu. Chciałem być równym tobie.

33.media.tumblr.com/0d4eb97a2737d90cd5c8739b99506f35/tumblr_mgwfq32ZEW1ra8x1ao12_r1_500.gif

- A ty co? Błyskawic się boisz?
- Nie darzę miłością tego, co zwiastują.

- Chcesz zabrać mi ukochaną planetę w odwecie za rzekomą zniewagę? Nie. Sprawuję nad nią opiekę.
- No rzeczywiście, wspaniale się nią opiekujesz. Ludzie wyżynają się milionami, a ty palcem nie kiwniesz. Zaprowadzę tu porządek. Kto mnie powstrzyma?

thats-normal.com/wp-content/uploads/2013/05/madness01.gif

- Jesteś potworem.
- O nie. Potwór jest wśród was.
- A, Banner. To twój plan.

media.tumblr.com/tumblr_m9mucrxQ311r1sleg.gif

Że urodziłem się by zostać królem.

33.media.tumblr.com/4bfe4e0d17e71f8d0656496a1758b1ce/tumblr_inline_my9xl60oPO1qzu49c.gif

No dobrze. To może wolisz kogoś ze swoich nowych przyjaciół? Wydaje się, że jesteś do nich podobny. No i to jest o wiele lepsze! Mój strój jest taki sobie. Ale ile niesie ze sobą cnót! Jakiż to wielki zaszczyt! Czuję, że aż szaleję od sprawiedliwości. Chcesz usłyszeć mowę o prawdzie, honorze i patriotyźmie? Boże chroń Amer...

Zaufaj mojemu gniewowi.

Nie zrobiłem tego dla niego.

Uuuu. A była już na wyciągnięcie ręki. Dzięki Tesseractowi mogliście mieć władzę, nieograniczoną moc. A wy co? Ciepło i światło dla wszystkich ludzi? Dopiero przekonacie się, co znaczy prawdziwa władza.

25.media.tumblr.com/tumblr_m3qqfxEAxa1r5r8duo2_250.gif

Przynoszę wam dobrą nowinę. Czeka was wyzwolenie.

pobierak.jeja.pl/images/d/0/7/146491_avengersi-tancza-tancza-tancza.gif

orig09.deviantart.net/7874/f/2012/247/8/7/avengers_adorable_eyes__gifs_faster_gif__by_lokigodofmiischief-d5djwoi.gif

38.media.tumblr.com/tumblr_m8rcl1kffW1rqd9vio5_500.gif

38.media.tumblr.com/bc3f0dd2dc0bba787cced4437e1ebea7/tumblr_mxcwx2V3o61qhct03o3_500.gif

cdn.natemat.pl/63aec486743540661bf43b7c41f917fe,981,0,0,0.jpg

Nie miałem prawa cię winić. Wiem, że chciałeś mi pomóc, chronić mnie. Od tego są przyjaciele.

Możemy żyć z godnością - nie możemy z nią umrzeć.

Człowiek jest najgorszym źródłem prawdy o sobie.

Wszystko się zmienia. To nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi.

Prefix użytkownikaAndi Miller
Według mnie, jest to najlepsza para w całej serii! Prawie od początku mieli się ku sobie. W ich przypadku idealnie sprawdzają się dwa powiedzenia: ,,Kto się czubi ten się lubi'' oraz ,,Przeciwieństwa się przyciągają''. Twierdzę, że idealnie się uzupełniali i naprawdę się kochali.
"Śmierć będzie ostatnim wrogiem który zostanie pokonany."

media.tumblr.com/tumblr_lort0v2oUE1qdg4o1.gif

i.imgur.com/YzsbuS1.jpg

s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/49/85/3a/49853a57ce4ebbdc6bb4520f02fd3943.jpg

s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/82/10/50/821050feb36c73c723ff61cbb8a8f794.jpg

s-media-cache-ak0.pinimg.com/600x315/28/29/e5/2829e5b97eedda725ae12e4c11ff3493.jpg

s-media-cache-ak0.pinimg.com/600x315/c4/f8/0e/c4f80e3be689747d14f5775926bce025.jpg

Jestem miłą ślizgonką.
Jestem leniwą puchonką.
Jestem tchórzliwą gryfonką.
Jestem nieoryginalną krukonką.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/e3/ac/8b/e3ac8b36e48896c21959b9c17bb032a2.jpg

The need for intelligence to be cunning!

s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/5d/a9/7d/5da97dc74b8155c7a0d4f5de9d076a5b.jpg

s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/fe/d8/ed/fed8ed6fbb43138cb5f984eba9de5126.jpg

"We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to action. That's wo we really are."

~Sirius Black

Prefix użytkownikaWioletta
najgorsza para zaraz po Harrym i Ginny.
dla mnie to totalna pomyłka. nie mogę uwierzyć, że dwie tak zupełnie różne osoby mogą tworzyć parę. oni się nigdy nie mogli dogadać. dla mnie to niemożliwe.
zawsze kibicowalam Harremu i Hermionie. byłam zawiedziona, ze jednak Hermiona i Ron. nie mogę tego znieść.
tak samo jak absurd Harry i Ginny pewnie tylko dlatego, ze to siostra Rona. wcale jej nie zauwazal a tu nagle wielka miłość
tę pary są zrobione dla mnie tak aby po prostu były .

Prefix użytkownikaRazowaPanda
Uwielbiam. W każdym razie Hermiona moim zdaniem dużo bardziej pasuje do Rona niż Harry'ego czy - o zgrozo! - Draco.

Hermiona i Harry są ze sobą blisko. Bardzo blisko, ale zawsze widziałam w nich tylko (i może aż) rodzeństwo. Martwili się o siebie jak rodzeństwo, dbali o siebie jak rodzeństwo. Nie widziałam w ich relacji miejsca na miłość romantyczną.

Natomiast Hermiona i Ron w moim odczuciu najzwyczajniej w świecie do siebie pasują. Pokłócą się, obrażą śmiertelnie, ale gdy trzeba skoczą za sobą w ogień, a Ron pomimo tego, że jest jaki jest, bardzo kochał Hermionę. Oboje są uparci, potrafią być wybuchowi, ale i tak później się pogodzą. Zresztą, reakcja Hermiony na odejście Rona w Insygniach Śmierci (i te jego próby złagodzenia konfliktu z Hermioną po tej nieprzyjemnej sytuacji) mówi wszystko. Dość nietypowa para (no jak to tak, najważniejsza bohaterka nie jest z najważniejszym bohaterem? :D), lecz z pewnością dobrana, mimo wszystkich wad.

Prefix użytkownikaNatka Potter
Wioletta Snape napisał(a):

tak samo jak absurd Harry i Ginny pewnie tylko dlatego, ze to siostra Rona. wcale jej nie zauwazal a tu nagle wielka miłość
tę pary są zrobione dla mnie tak aby po prostu były .

Moim zdaniem Harry bardzo dobrze zauważał Ginny i jest to jedna z moich ulubionych par.
Dobra, ale nie o tym temat. Co do Hermiony i Rona - nie ubóstwiam tej pary, ale nic do niej nie mam. Prędzej widziałabym Hermionę z którymś innym Weasleyem. Jednak i tak wolę ten parring niż Dramione.
zapodaj.net/images/e3ed400370e7d.png

Jedyna taka Kiślowa Księżniczka!

funkyimg.com/i/2JV6T.png

Witam w moim podpisie!

Lilyatte <3 kospirre <3 Lav <3

Lilyatte - moja najukochańsza, najwspanialsza pyra oraz współpracownik Józef. Loffciam Cię, ziemnioku! <3

kospirre - teraz mój ukochany matołek wrócił i może zostanie! <3 Kochana towarzyszka długich rozmów. Proszę mi się więcej nie gubić! <3

-lavender-, najlepszy, najwspanialszy i najukochańszy ludź na tej planecie i poza nią, który olał stronę, ale i tak jest najlepszy! <3

owls.ovh/upload_files/001NatkaPotter.jpg

"Natka, ty jesteś tak pozytywna, jak wyniki dopingu u Ruskich" - Wika Herondale.

Wierszyk o mnie:

Jest sobie na HPnecie dziewczyna,
ona Natka się nazywa.
Zbiera punkty zawzięcie,
i zdobyła już 4 miejsce!
Goni mnie ciągle i chwali,
takiego zachowania nikt nie zgani.
Można na niej polegać,
i miłość swoją przelewać.
Czasem trochę po marudzi,
ale kto by się zapamiętaniem tego trudził.
By Wioletta.

10 powodów, za które kocham HPneta:

1. Na sb można porozmawiać o wszystkim. Dosłownie. Chociaż czasami tylko po 22.
2. Zawsze znajdzie się ktoś, kto ci pomoże. A przynajmniej spróbuje. Zazwyczaj.
3. Za wspaniałych użytkowników, jesteście kochani! <3
4. Za reklamowanie pewnego... interesu Only, zakładu pogrzebowego "Czy to już?" oraz wszystkie inne dyskusje.
5. Za genialną redakcję, która wspaniale się spisuje. Szczególnie Krico.
6. Za przelewanie mojej miłości na Kath oraz za różowego pacana, który (chyba on) dał mi na chwilę kolorowy nick.
7. Za kochane awarie sb, które dają możliwość nowego ciułania pościków <3
8. Za błędy ortograficzne niektórych userów, które mogę poprawiać <3
9. Za tematy do rozmów w realu. Co z tego, że nikt mnie nie słucha ani nie rozumie.
10. I za wszystko inne.
Dziękuję HPnecie! Love Love Love

Wiersz o mnie (autorstwa Shanti Black)

Najlepsza na HPnecie
Oraz w całym naszym świecie
Jest Natka Potter.

Powinna być SA tej strony,
Werdykt jest postanowiony
To Natka Potter

Pomogę jej Angelinę wykopać
Ewentualnie w lesie zakopać
Natce Potter.

Będzie szefem wspaniałym
Królować będzie nad HPnetem całym
Natka Potter!

Wierszyk Wiki Herondale dla prefektów:
Już otwarta kolejna furtka Twej kariery,
Zniknęły wszelkie do Twej samorealizacji bariery.
Już możesz rozwinąć swoje skrzydła
I oby nowa praca tak szybko Ci nie zbrzydła.
Mam nadzieję, że niedługo sama awansuję
A dziś właśnie tego Ci serdecznie gratuluję!

"Nadzieja jest jedyną rzeczą, silniejszą od strachu"

s5.ifotos.pl/img/ajpg_sssxeah.jpg

"The Hanging Tree"

Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man they say who murdered three.
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met at midnight in the hanging tree.

Are you, are you
Coming to the tree
Where dead man called out for his love to flee.
No stranger would it be

Are you, are you
Coming to the tree
Where I told you to run, so we'd both be free.
No stranger would it be

Are you, are you
Coming to the tree
Wear a necklace of rope, side by side with me.
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree.

Diabelska szósteczka:
s5.ifotos.pl/mini/punktypng_sqeehea.png
Szczęśliwa siódemka:
s10.ifotos.pl/mini/screen-po_aprpphp.png

I szalona trójeczka:

s10.ifotos.pl/mini/pkt-3333p_arxswsq.png

Prefix użytkownikaWioletta
Moim zdaniem Harry bardzo dobrze zauważał Ginny i jest to jedna z moich ulubionych par.

zauważył w 6 części. i też dla mnie w sumie tak nagle. dla mnie ta para jest naciagana. ale każdy ma swoje zdanie.

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: