Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Planowanie Akcji w Hogwarcie!
|
|
Zireael |
Dodany dnia 09.07.2021 21:30
|
Pochwały: 5 Postów: 766 Dom: Gryffindor Punkty: 12754 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 14.07.14 |
Mi to obojętne Uważaj, komu się narażasz, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie po Ciebie mafia.. Jeśli bóg, to tylko jeden Prawdziwy rycerz powinien się w swoim życiu wykazywać pięcioma cechami: 1. Hojnością 2. Mądrością 3. Walecznością 4. Honorem 5. Współczuciem przede wszystkim jednak.. ...powinien pozostawać w naszych sercach bez względu na wszystko Jak gdyby jedynym właściwym czasem życia była przeszłość... MOJA KAPLICZKA *Wyznawczyni Borszewicza!* szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę gdzie szewc chodzi w butach gdzie jak cię widzą to dzień dobry szukam świata w którym człowiek człowiekowi człowiekiem *** czasem chciałbym zostawić to wszystko i ta głupia nadzieja że mam coś jeszcze do zostawienia *** *Orędowniczka Happysad!* Bo wszystkie drogi stąd Prowadzą na tory Wszystkie drogi stąd Na kolejowy most.. Już do Ciebie biegnę Ile w płucach mam sił Chociaż patrzę przed siebie I nie widzę nic Tak często Cię widzę Choć tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choć tak często Cię mam Na końcu języka I już się modlę Do spadających gwiazd Bo mi brakuje ciepła Twych rozchylonych warg Hej Ja przed Tobą się rozbieram Zrzucam zmięte brudne myśli I przed Tobą umieram Chore serce otwieram Bez znieczulenia O, udupienie totalne Niewiasty nosisz imię Ile Cię trzeba dotknąć razy Żeby się człowiek poparzył Koncerty: - festiwal, Poznań; pierwsze zetknięcie z zespołem - festiwal, Swarzędz; deszcz; znałam prawie każdą piosenkę - Poznań; pierwszy zamknięty koncert; ~zmęczony~<3 *Wierny członek Overwatch!* ]Bohaterowie nigdy nie umierają. Zhakować można wszystko.. i wszystkich. *Od lat na liście rezerwowej Avengersów!* - Żołnierzyk. Postać nie z tej epoki. - Ale za to z tej planety. - Dość tego! Wszyscy stoicie niżej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzę się, aby pomiatał mną... - Wielki mi bóg. - Tu holograficzny sobowtór Tony'ego Starka. Nagraj wiadomość. - To pilne. - To nagraj się pilnie. O, włamanie! *Winter is coming..* Jeśli dostaniesz jakieś imię, przyjmij je, uczyń swoim, a wtedy już nigdy cię nim nie zranią. Ten, kto boi się przegrać, już przegrał. Mój ukłon w stronę starych, cudownych bajek Mulan - za pokazanie, że bycie sobą jest najważniejsze<3 Planeta Skarbów - bo nauczyła wierzyć we własne siły<3 Zakochany kundel - za zaszczepienie w sercu tej bezinteresownej miłości<3 Herkules - za udowodnienie, że ciężką pracą można osiągnąć wszystko<3 Alladyn - nauczył, że powinno się podążać za marzeniami<3 Tabliczka cytatów! Strach nauczy się mnie bać ~Dotyk Julii Miłość - zabije Cię i jednocześnie Cię ocali ~Delirium Piekło jest puste, a wszystkie demony są tutaj ~William Shakespeare Usta twoje: ocean różowy. Spojrzenie: fala wzburzona. A twoje szerokie ramiona: Pas ratunkowy... ~Portret Niektórzy twierdzą, że bogów nie ma i po śmierci jest jedynie pustka. Ja już poznałem tę pustkę, nie boję się umrzeć ~Wiedźmin: Dziki Gon - Jesteś psychopatą. - Wolę określenie "człowiek z wyobraźnią" ~Szeptem -Chcesz posiąść moje ciało? -Chciałbym z nim zrobić wiele rzeczy, poza tą jedną.. ~Szeptem Kpop to styl życia ~Stałem w drzwiach garderoby i patrzyłem na członków zespołu, wiedząc, że nie mogę do nich dołączyć. Przepraszam.. Naprawdę chciałem wyjść na scenę. Na scenę, która jest moim życiem. Dziękuję wam i... kocham was...~ ~Nawet jeśli języki są różne, muzyka pozostaje ta sama~ ~Mam parę nóg na których mogę stanąć, nawet gdy upadnę osiem razy~ Avatar: Legenda Aanga + inne animopodobne rzeczy - No coś Ty.. Ja to zrobiłam? - Tak. Właśnie awansowałaś z wariatki na świruskę. Moje gratulacje! - Pij sok z kaktusa, jest bardzo mokry! Nic nie jest bardziej mokre od tego soku!! - Kto to jest Zuko? - To taki jeden facet w kucyku, który nas goni. - Co masz do kucyków, kucyku? - To jest wilczy ogon wojownika! - Nienawidzę cię stryju, śmierdzisz! - Chyba tak nie powiedziałeś? - Tak, powiedziałem.. Zemsta to tylko piękne słowo, które zwyczajnie usprawiedliwia samolubne czyny. Lepiej zostać zranionym niż ranić innych. Dobrzy ludzie będą szczęśliwi na przekór wszystkiemu. Możesz o mnie mówić, ile chcesz, ale nie waż się powiedzieć słowa o moim barcie! Gry, do których chętnie wracam: - Heroes (III najlepsza) - Wiedźmin - Civilization (głównie IV) - Overwatch - Skyrim - Battlefield - Leauge of Legends - Uncharted - Tomd Raider Jeśli chcesz pogadać o grach, uderzaj do mnie Członkini redakcji czwartego, piętnastego i szesnastego numeru Proroka! |
|
|
Only Dream |
Dodany dnia 10.07.2021 22:29
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 848 Dom: Hufflepuff Punkty: 9544 Ranga: Ponury Żniwiarz Data rejestracji: 22.08.15 |
I jak i jak? Kiedy i gdzie ta imprezka? Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: Włóczykij#5998 HPnetowy Ciastkarz prezentuje: Dzisiejsza gablotka ciasteczek! I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way. Właściciel(ka) pierwszej w czarodziejskim świecie linii sklepów erotycznych. Już niebawem otwieramy nową filę na Nokturnie! Współwłaściciel(ka) zakładu pogrzebowego Czy to już?. O szczegóły pytać na sb. Wybierz się z nami w tą ostatnią podróż! |
|
|
louise60 |
Dodany dnia 13.07.2021 09:50
|
Pochwały: 2 Postów: 74 Dom: Hufflepuff Punkty: 2677 Ranga: Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami Data rejestracji: 18.11.19 |
Grabarz, zacznijmy my bo inaczej nigdy nie dojdzie do tej imprezy |
|
|
Only Dream |
Dodany dnia 13.07.2021 15:05
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 848 Dom: Hufflepuff Punkty: 9544 Ranga: Ponury Żniwiarz Data rejestracji: 22.08.15 |
To tylko powiedz mi gdzie i co to ma ostatecznie być. I kim mam tam wbijać Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: Włóczykij#5998 HPnetowy Ciastkarz prezentuje: Dzisiejsza gablotka ciasteczek! I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way. Właściciel(ka) pierwszej w czarodziejskim świecie linii sklepów erotycznych. Już niebawem otwieramy nową filę na Nokturnie! Współwłaściciel(ka) zakładu pogrzebowego Czy to już?. O szczegóły pytać na sb. Wybierz się z nami w tą ostatnią podróż! |
|
|
louise60 |
Dodany dnia 13.07.2021 19:17
|
Pochwały: 2 Postów: 74 Dom: Hufflepuff Punkty: 2677 Ranga: Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami Data rejestracji: 18.11.19 |
http://www.harry-...e-h52.html Zaczęłam w lodziarni, bierz postać którą tam chcesz i reszta też niech wbija. W trakcie wątku niech wyniknie, co robimy. |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |