Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Kogo lubicie bardziej
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.07.2015 18:00
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: ![]() Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Zdecydowanie Narcyza Malfoy. Nie była tak zepsuta do szpiku kości, bezwzględna, i nie torturowała innych. Sadystka Bellatrix była stokroć bardziej zła. Narcyza Malfoy vs Severus Snape ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.03.2017 23:34
|
![]() ![]() Pochwały: 26 Postów: 3198 Dom: ![]() Punkty: 32797 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
oczywiście, że wybieram Albusa, bardzo go lubię więc nawet się nie musiałam zastanawiać. Albus Dumbledore vs. Harry Potter ![]() ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() ![]() ![]() Obecnie: w Hogwarcie: Colleen Parker różdżka: 9 cali, czarny bez, włos z ogona testrala czarodziej: czystej krwi Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. ![]() Może w Gryffindorze, .Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota ![]() "Dom Godryka Gryffindora cieszy się szacunkiem świata czarodziejów od bez mała dziesięciu wieków..." -Minerwa McGonagall do Gryffonów ![]() Nadchodzi czas, kiedy będzie trzeba wybrać między tym co dobre, a tym co łatwe. ![]() Wioletta Snape i jej ołtarzyk uwielbienia Severusa Snape: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam Zbuntowanego Anioła. <3 ![]() ![]() ![]() Brenda i Dylan. <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoła Uczuć ![]() ![]() ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji od 14.06.2017! <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.03.2017 21:11
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: ![]() Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Też Albus Dumbledore, bo Potter to zarozumialec i łamie regulamin szkoły ![]() Lucjusz Malfoy vs Bellatrix Lestrange ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.03.2017 21:26
|
![]() ![]() Pochwały: 26 Postów: 3198 Dom: ![]() Punkty: 32797 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Bellatrix wolę ją niż jego. ona chociaż była prawdziwa, a nie zakłamana jak Lucjusz. Bella vs. Luna ![]() ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() ![]() ![]() Obecnie: w Hogwarcie: Colleen Parker różdżka: 9 cali, czarny bez, włos z ogona testrala czarodziej: czystej krwi Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. ![]() Może w Gryffindorze, .Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota ![]() "Dom Godryka Gryffindora cieszy się szacunkiem świata czarodziejów od bez mała dziesięciu wieków..." -Minerwa McGonagall do Gryffonów ![]() Nadchodzi czas, kiedy będzie trzeba wybrać między tym co dobre, a tym co łatwe. ![]() Wioletta Snape i jej ołtarzyk uwielbienia Severusa Snape: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam Zbuntowanego Anioła. <3 ![]() ![]() ![]() Brenda i Dylan. <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoła Uczuć ![]() ![]() ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji od 14.06.2017! <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.03.2017 21:31
|
Luna <3 Pozytywnie zakręcona, kochana dziewczyna i lojalna wobec przyjaciół. Bella to psychicznie chora sadystka i fanatyczka Ron Weasley vs Lee Jordan ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.03.2017 21:46
|
Lee, miał zabawną osobowość. lubiłam jego komentarze podczas meczy, a Ron to dla mnie tak i typowy kretyn. ![]() Lee vs. McGonagall ![]() ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() ![]() ![]() Obecnie: w Hogwarcie: Colleen Parker różdżka: 9 cali, czarny bez, włos z ogona testrala czarodziej: czystej krwi Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. ![]() Może w Gryffindorze, .Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota ![]() "Dom Godryka Gryffindora cieszy się szacunkiem świata czarodziejów od bez mała dziesięciu wieków..." -Minerwa McGonagall do Gryffonów ![]() Nadchodzi czas, kiedy będzie trzeba wybrać między tym co dobre, a tym co łatwe. ![]() Wioletta Snape i jej ołtarzyk uwielbienia Severusa Snape: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam Zbuntowanego Anioła. <3 ![]() ![]() ![]() Brenda i Dylan. <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoła Uczuć ![]() ![]() ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji od 14.06.2017! <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.03.2017 22:00
|
Mimo wszystko Mcgonagall - w końcu opiekunka Gryffindoru ;p Bez komentarzy Lee Jordana można się obyć Rubeus Hagrid vs Artur Weasley ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.03.2017 22:25
|
Hagrid, jakoś średnio lubiłam Artura chociaż w sumie. nie, nie Hagrid. Hagrid vs. Severus Snape ![]() ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() ![]() ![]() Obecnie: w Hogwarcie: Colleen Parker różdżka: 9 cali, czarny bez, włos z ogona testrala czarodziej: czystej krwi Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. ![]() Może w Gryffindorze, .Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota ![]() "Dom Godryka Gryffindora cieszy się szacunkiem świata czarodziejów od bez mała dziesięciu wieków..." -Minerwa McGonagall do Gryffonów ![]() Nadchodzi czas, kiedy będzie trzeba wybrać między tym co dobre, a tym co łatwe. ![]() Wioletta Snape i jej ołtarzyk uwielbienia Severusa Snape: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam Zbuntowanego Anioła. <3 ![]() ![]() ![]() Brenda i Dylan. <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoła Uczuć ![]() ![]() ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji od 14.06.2017! <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.03.2017 22:30
|
Oczywiście, że wolę Severusa Snape'a. To w końcu mój ulubiony bohater serii - od pierwszego tomu ^^ Vincent Crabbe vs Pansy Parkinson ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.03.2017 22:33
|
Crabbe, bo zrobił coś pożytecznego, i sam się zabił hahahha Crabbe vs. Draco? ![]() ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() ![]() ![]() Obecnie: w Hogwarcie: Colleen Parker różdżka: 9 cali, czarny bez, włos z ogona testrala czarodziej: czystej krwi Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. ![]() Może w Gryffindorze, .Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota ![]() "Dom Godryka Gryffindora cieszy się szacunkiem świata czarodziejów od bez mała dziesięciu wieków..." -Minerwa McGonagall do Gryffonów ![]() Nadchodzi czas, kiedy będzie trzeba wybrać między tym co dobre, a tym co łatwe. ![]() Wioletta Snape i jej ołtarzyk uwielbienia Severusa Snape: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam Zbuntowanego Anioła. <3 ![]() ![]() ![]() Brenda i Dylan. <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoła Uczuć ![]() ![]() ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji od 14.06.2017! <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.03.2017 23:05
|
Draco, bo przynajmniej miał coś w tej głowie ;p Syriusz Black vs Nimfadora Tonks ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.03.2017 23:08
|
Syriusz jakoś Tonks nigdy nie polubiłam za mocno. ![]() Syriusz vs. Lupin ![]() ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() ![]() ![]() Obecnie: w Hogwarcie: Colleen Parker różdżka: 9 cali, czarny bez, włos z ogona testrala czarodziej: czystej krwi Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. ![]() Może w Gryffindorze, .Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota ![]() "Dom Godryka Gryffindora cieszy się szacunkiem świata czarodziejów od bez mała dziesięciu wieków..." -Minerwa McGonagall do Gryffonów ![]() Nadchodzi czas, kiedy będzie trzeba wybrać między tym co dobre, a tym co łatwe. ![]() Wioletta Snape i jej ołtarzyk uwielbienia Severusa Snape: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam Zbuntowanego Anioła. <3 ![]() ![]() ![]() Brenda i Dylan. <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoła Uczuć ![]() ![]() ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji od 14.06.2017! <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 01.04.2017 02:18
|
Wolę Lupina, bo nie znęcał się na Severusem w Hogwarcie i nie był tak arogancki i zarozumiały. Trelawney vs Flitwick ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 01.04.2017 21:15
|
Trelawney chociaż oboje są mi obojętni to postawie na nią bo była jakaś. Trelawney vs Molly Weasley? ![]() ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() ![]() ![]() Obecnie: w Hogwarcie: Colleen Parker różdżka: 9 cali, czarny bez, włos z ogona testrala czarodziej: czystej krwi Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. ![]() Może w Gryffindorze, .Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota ![]() "Dom Godryka Gryffindora cieszy się szacunkiem świata czarodziejów od bez mała dziesięciu wieków..." -Minerwa McGonagall do Gryffonów ![]() Nadchodzi czas, kiedy będzie trzeba wybrać między tym co dobre, a tym co łatwe. ![]() Wioletta Snape i jej ołtarzyk uwielbienia Severusa Snape: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam Zbuntowanego Anioła. <3 ![]() ![]() ![]() Brenda i Dylan. <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoła Uczuć ![]() ![]() ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji od 14.06.2017! <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 01.04.2017 22:12
|
Molly Weasley, bo dobrze gotowała, a Trelawney tylko chlała kuchenne sherry Harry Potter vs Hermina Granger ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.04.2017 23:18
|
Hermiona, ponieważ bardzo ją lubię. Skradła moje serce. Jedna z lepszych postaci. Hermiona vs Ron ![]() ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() ![]() ![]() Obecnie: w Hogwarcie: Colleen Parker różdżka: 9 cali, czarny bez, włos z ogona testrala czarodziej: czystej krwi Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. ![]() Może w Gryffindorze, .Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota ![]() "Dom Godryka Gryffindora cieszy się szacunkiem świata czarodziejów od bez mała dziesięciu wieków..." -Minerwa McGonagall do Gryffonów ![]() Nadchodzi czas, kiedy będzie trzeba wybrać między tym co dobre, a tym co łatwe. ![]() Wioletta Snape i jej ołtarzyk uwielbienia Severusa Snape: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam Zbuntowanego Anioła. <3 ![]() ![]() ![]() Brenda i Dylan. <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoła Uczuć ![]() ![]() ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji od 14.06.2017! <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.04.2017 15:09
|
![]() ![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: ![]() Punkty: 43981 Ranga: Uzdrowiciel Wypadków Przedmiotowych Data rejestracji: 20.07.14 |
coraz krótsze te uzasadnienia ![]() Hermiona, ponieważ była zdecydowanie bardziej ogarniętą i zaradną życiowo osobą niż Weasley. Dodatkowo posiadała wiedzę w bardzo szerokim zakresie na różne tematy i nie obrażała się o byle co jak Weasley. Poza tym stała się jedną z najbardziej inteligentnych osób w Hogwarcie. James Potter czy Artur Weasley ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.04.2017 15:10
|
James to zarozumialec jakich mało na świecie. Przekonany o swojej wyjątkowości, znęcający się nad innymi, przemądrzały. Dlatego wolę o wiele bardziej Artura - pomocnego, lojalnego, tolerancyjnego, lubiącego mugoli, zasadniczego. Edytowane przez ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.04.2017 18:14
|
bat, popraw swój post. ![]() McGonagall. uwielbiam jej postać. to naprawdę mądra, pomocna, i dobra kobieta, i czarownica. miała dobry charakter, można było jej zaufać, bo zawsze była skłonna pomóc. McGonagall vs. Snape ![]() ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() ![]() ![]() Obecnie: w Hogwarcie: Colleen Parker różdżka: 9 cali, czarny bez, włos z ogona testrala czarodziej: czystej krwi Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. ![]() Może w Gryffindorze, .Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota ![]() "Dom Godryka Gryffindora cieszy się szacunkiem świata czarodziejów od bez mała dziesięciu wieków..." -Minerwa McGonagall do Gryffonów ![]() Nadchodzi czas, kiedy będzie trzeba wybrać między tym co dobre, a tym co łatwe. ![]() Wioletta Snape i jej ołtarzyk uwielbienia Severusa Snape: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam Zbuntowanego Anioła. <3 ![]() ![]() ![]() Brenda i Dylan. <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoła Uczuć ![]() ![]() ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji od 14.06.2017! <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.04.2017 20:52
|
Oczywiście, że wolę Snape'a, bo w końcu to mój ulubiony bohater całej serii. McGonagall co prawda jest opiekunką Gryffindoru, ale jej jakoś sympatią wielką nie darzę. Jest w porządku, ale bez szału. Snape tajemniczy, odważny, zna czarną magię, mistrz eliksirów, ironii i sarkazmu. <kurde, Shanti ![]() Neville vs Luna ![]() ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |