Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Z którymi postaciami chcieliby¶cie siê przyja¿niæ?
|
|
| nataliapop |
Dodany dnia 22.08.2007 11:59
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 10 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 134 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 29.06.07 |
Ja chcia³a bym siê przyja¿niæ z Harrym, Ronem, Hermion±, Hagridem, Tonks, Cho, Lun± wieloma innymi postaciami. OCZYWI¦CIE 0% ZNAJOMO¦CI ZE ¦LIZGONAMI Edytowane przez Smierciojadek dnia 22.09.2015 13:47 |
|
|
|
| Lara |
Dodany dnia 25.08.2007 20:38
|
![]() Postów: 90 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1032 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.06.07 |
Z Bellatrix, dlatego, ¿e wszyscy sie jej bali, mia³a prawie taka w³adze jak Voldemort, no i mog³aby mnie nauczyæ parê sztuczek ![]() Poza tym Syriusz, byl zabawny i lubi³ ryzyko tak jak ja. Na pewno ¶wietnie by¶my sie dogadali. Ponadto równie¿ z Malfoyem. |
|
|
|
| LunaMadness |
Dodany dnia 31.08.2007 22:53
|
![]() Postów: 60 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 135 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 29.08.07 |
Oczywi¶cie najfajniej by³oby siê zaprzyja¼niæ z bli¼niakami. Fancy being a part of a Weasley sandwich? Tak! Och, gdybym nawet by³a ¦lizgonk± pomaga³abym im kolorowaæ rzeczywisto¶æ. Gdyby przysz³o mi siê urodziæ w tym starszym pokoleniu, to chcia³abym siê zaprzyja¼niæ z m³odym Snapem. Gdzie byli jego przyjaciele, gdy mu dokuczano? Tylko Lilly stanê³a w jego obronie, a ¦lizgoni? Jak zwykle dbaj± tylko o w³asne d...y. Edytowane przez Limonka dnia 08.01.2008 22:51 Sirius Black: Escaped Azkaban, Evaded Dementors, Outwitted Ministry, Killed by drapery.
|
|
|
|
| Serpensortia |
Dodany dnia 02.11.2007 15:18
|
![]() Postów: 42 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1198 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 24.09.07 |
Hmmm... Z Remusem- za jego stoicko¶æ i opanowanie. Z Draconem- ten typ tak ma, a jak to kocham Za paskudny charakter, ¶lizgoñsko¶æ i angst.Z Severusem- mê¿czyzna z charakterem, talentem i mrocznymi zakusami... I'm loving it~! ![]() ¦lizgonka, Snaperka, Lupinistka, Malfoy'istka.
* Totally obsessed Snupin fangirl! * 'The right song can turn an emperor into a laughing stock, can bring down dynasties. A song can last long after the events and people in it are dust and dreams are gone.' |
|
|
|
| Mirru |
Dodany dnia 08.11.2007 17:57
|
![]() Postów: 40 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 135 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
Czujê, ¿e znalaz³abym wspólny jêzyk, a mo¿e i nawet nos z Draco Mam... jakie¶ takie dziwne przeczucia, ¿e w³a¶nie tak by by³o *rotfl*. Poza tym, najbardziej chcia³abym zaprzyja¼niæ siê z bli¼niakami Weasley. Dodajcie mie do nich, a Hogwart d³ugo nie postoi. Na trzeciej pozycji znalaz³aby siê Luna. Ja te¿ jestem marzycielk±. Oh Voldemort,
If there's one thing I want you to bring me for Christmas this year, It's to make Harry Potter disappear. Lots of love, D. M. www.mirru.blog.onet.pl - "The Curse Breakers" by me. Get on the train, fish. Get on the train. |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 10.11.2007 12:17
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2954 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Na pewno z Draconem, bo bym go zjad³a..._to znaczy nie w sensie,_¿e siê na niego najara³am, tylko lubiê takie wredne osoby, bo mo¿na siê z nimi ostro k³óciæ... B) Ale skuma³bym siê te¿ z Lun±..._dwie odlotowe dziwaczki..._ co za duet! :D Edytowane przez Limonka dnia 08.01.2008 22:56 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| nieztejbajki |
Dodany dnia 06.02.2008 16:52
|
![]() Postów: 52 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 238 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 28.12.07 |
Z blizniakami albo ze Snape'm. Fred i George, nigdy bym sie z nimi nie nudzila ![]() A Severus, moja ukochana postac wiec trudno sie dziwic. /brak polskich znakow, kiedys poprawie/ ` limited edition of me. 'A wówczas pozdrowi³ ¦mieræ jak starego przyjaciela i poszed³ za ni± z ochot±, i razem , jako równi sobie odeszli z tego ¶wiata' |
|
|
|
draconka_ |
Dodany dnia 24.03.2008 12:13
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 14 Dom: SlytherinPunkty: 315 Ranga: Najsprytniejszy wsród ¦lizgonów Data rejestracji: 23.03.08 |
Malfoy. ;> uwielbiam jego... z³o¶liwo¶ci. jego wynios³o¶æ, ahh. gdyby¶my siê spotkali... niemal¿e czytaliby¶my sobie z my¶li. ;> z Hagridem te¿ mog³abym siê zakolegowaæ. pokaza³by mi smoki. ^_____^ i Krumem, bo wydaje siê byæ ciekawy. ;> ![]() powiedzmy, ¿e chwilowo nie wiem ku czemu ma to s³u¿yæ, tak wiêc nic sensownego nie napiszê. (; ______________________ ![]() "Od odwagi Gryfonów, od kretynizmu Puchonów, od wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów, chorñ nas Slytherinie!!! |
|
|
|
| __Cameron__ |
Dodany dnia 24.03.2008 18:37
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 303 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 401 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 15.03.08 |
Z trójc±. Mog³abym napewno. Dracona lubiê, a nawet bardzo, ale przyjacielem nie by³ by dobrym, sory. No i bli¼niacy. Ze wzglêdów raczej oczywistych. Przechadzaliby¶my siê we trójkê po zamku z map± Huncwotów w rêku... robiliby¶my sobie jaja z nauczycieli...
|
|
|
|
| Adela |
Dodany dnia 26.03.2008 15:21
|
![]() Postów: 112 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 197 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 25.02.08 |
Oczywi¶cie z Fredem i Georgem! To w pierwszej kolejno¶ci. Potem jest Lee i dru¿yna: Alicja, Angelina, Oliver. Chêtnie zapozna³abym siê tak¿e z Tonks i Syriuszem. Oraz, czemu nie... ze Snape'em! |
|
|
|
| Hermiona1334 |
Dodany dnia 16.04.2008 19:23
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 77 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 787 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.03.08 |
Z Hermion± Granger i Ginny Weasly, no i oczywiscie z Harrym.Z Hermion± dlatego,¿e jestem do niej podobna je¶li chodzi o charakter,tak jak zreszt± jestem podobna do pozosta³ej dwójki.Troszczê siê o przyjació³ jak Harry i jestem mi³a jak Ginny
|
|
|
|
| karolakhp |
Dodany dnia 18.05.2008 09:38
|
![]() Postów: 110 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 529 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.08 |
Hmmm... najchêtniej zaprzyja¼ni³a bym siê z dwoma rudzielcami Fredem i Georgiem. Po prostu ubustwiam te dwie postacie. Lubiê takie osoby z takim charakterem no i z nimi na pewno bym siê nie nudzi³a ;d. Mo¿e jeszcze z naszym nie powtarzalnym trio a jako¶ tak. Hmmm nie wiem kto jeszcze Nevill Luna Cho zale¿y od tego w jakim by³a bym w domu . "-... A teraz zwracam siê do ciebie, Harry Potterze. Pozwoli³e¶ by twoi przyjaciele zginêli za ciebie,zamiast
otwarcie stawiaæ mi czo³o. Bêdê na ciebie czeka³ w Zakazanym Lesie. Przez godzinê.Je¶li siê tam pojawisz,je¶li siê nie poddasz, bitwa znowu rozgorzeje,ale tym razem ja sam ruszê do boju, Harry Potterze odnajdê ciê i ukarzê ka¿dego mê¿czyznê,kobietê i dziecko, którzy bêd± próbowali ukryæ ciê przede mn±.Masz godzinê" ^^^^ "-By³e¶ taki dzielny. Nie móg³ mówiæ. Poch³ania³ j± wzrokiem,my¶l±c,¿e móg³by tak staæ i patrzeæ na ni± wiecznie. Tylko patrzeæ,nic wiêcej. -Jeste¶ ju¿ blisko-powiedzia³ James.-Bardzo blisko.Jeste¶my ciebie tacy dumni. -Czy to boli ? To dziecinne pytanie wymknê³o mu siê z ust, za nim zdo³a³ je powstrzymaæ. -Umieranie?Nie,w ogóle nie boli- odrzek³ Syriusz-To takie co¶ jak za¶niêcie, tylko jest szybsze i ³atwiejsze. -A on bêdzie chcia³ zrobiæ to szybko. ¯eby ju¿ by³o po wszystkim-odezwa³ siê Lupin. -Nie chcia³em,¿eby¶cie umarli- powiedzia³ Harry,a te s³owa te¿ wyrwa³y mu siê bez udzia³u woli.-¯adne z was. Przepraszam..." ^^^^ "-Zostaniecie ze mn±? -Do samego koñca-odrzek³ James. -Nie zobacz± was ? -Jeste¶my czê¶ci± ciebie- powiedzia³ Syriusz.-Nikt inny nie mo¿e nas zobaczyæ. Harry spojrza³ na swoj± matkê. -B±d¼ blisko mnie-szepn±³. I wszed³ w mroczny las." ^^^^ |
|
|
|
NavHeera |
Dodany dnia 18.05.2008 12:53
|
![]() Postów: 137 Dom: HufflepuffPunkty: 221 Ranga: Pomocna d³oñ Data rejestracji: 14.05.08 |
Mog³abym siê zaprzyja¼niæ z Hermion± (choæ nie wiem jak d³ugo bym z ni± wytrzyma³a. Z Cho, ale jakby by³a w lepszym humorze. Z bli¼niakami! Chyba najbardziej chcia³abym siê z nimi zaprzyja¼niæ. Zero nudy. |
|
|
|
| Graupka |
Dodany dnia 08.06.2009 16:57
|
![]() Postów: 12 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 74 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 07.06.09 |
Do³±czyæ do paczki Malfoya, tzn on i jego dwa gorylki, nie chodiz mi o wianuszek prowadzony przez Pansy .. ; ] . Chcia³abym siê zadawaæ z Malfoyem dla czystej sadysfakcji : D .Nawet gdyby w mojej obecno¶ci je¼dzil po Ronie, Hermionie i Potterze to uzna³abym to raczej za fajne, dopiero potem jakies wyrzuty. mroczny, tajemniczy, nieprzystêpny, inteligentny, cyniczny, wredny. : )
|
|
|
|
| LadyofLake |
Dodany dnia 27.02.2010 20:41
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 3289 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 28.12.08 |
Nie mogê siê zdecydowaæ i wybraæ, czy chcia³abym chodziæ do Hogwartu jako starsze czy m³odsze pokolenie. Je¶li chodzi³abym jako pokolenie starsze, chcia³abym przyja¼niæ siê z Huncwotami i odwalaæ z nimi te wszystkie ¶mieszne numery (niekoniecznie zwi±zane ze znêcaniem siê nad Severusem - za ka¿dym razem, gdy by³abym w pobli¿u, nie pozwala³abym Jamesowi i Syriuszowi nad nikim siê znêcaæ). My¶lê, ¿e mog³abym siê kumplowaæ z Lily Evans i Dorcas Meadows. Bardzo kusz±c± wersj± wydaje siê równie¿ przyja¼ñ z m³odymi ¦miercio¿ercami, np. z Lucjuszem Malfoyem. Ale jak siê nad tym g³êbiej zastanowiê, dochodzê do wniosku, ¿e zdecydowanie wolê jego jedynego potomka. 'Mimo to kocha³a go nadal, bo - po raz pierwszy w ¿yciu - pozna³a, co to wolno¶æ. Mog³a go kochaæ, choæby mia³ siê o tym nigdy nie dowiedzieæ, nie potrzebowa³a jego pozwolenia, by niepokoiæ siê tym, co ludzie knuj± przeciwko niemu. To w³a¶nie by³a wolno¶æ - czuæ to, czego pragnê³o jej serce, nie bacz±c na to, co pomy¶l± inni.' - Paulo Coelho, 'Pi±ta Góra'
![]() (c) pottermoviesandbooks.blog.onet |
|
|
|
plump_ginewra_17 |
Dodany dnia 14.04.2013 20:10
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 94 Dom: GryffindorPunkty: 2067 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 27.03.13 |
Tak najbardziej to z Hermion±, ona jest super my¶lê, ¿e by³yby¶my dobrymi przyjació³kami. No i oczywi¶cie z Harym, rodzin± Weasleyów, Syriuszem, Zgredkiem i gólnie z tymi "dobrymi", bo szczerze nie mam pojêcia na czym mia³aby polegeæ moja przyja¼ñ z np. Draco;p Zbyt ona piêkna, zbyt m±dra zarazem, zbyt m±drze piêkna, st±d isÂtnym jest g³azem.
|
|
|
|
Katie _Bell_ |
Dodany dnia 01.05.2013 11:37
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 4 Postów: 42 Dom: GryffindorPunkty: 519 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 23.01.13 |
Najlepsza przyjació³ka Harry'ego Pottera. Uwielbia czytaæ ksi±¿ki. Jest najlepsz± uczennic± w Szkole Magii i Czarodziejstwa, nale¿y do Gryffindoru. Uzyska³a bardzo dobre wyniki z SUMów. ¯ona Ronalda Weasleya (od VII czê¶ci, spodoba³ jej siê ju¿ w V klasie, w dodatku z wzajemno¶ci±). Ma z nim dwoje dzieci: Rose i Hugona Weasleyów. Lubiê ja dlatego bo jest m±dra i lubi czytaæ tak samo jak ja . !!! Katie _Bell_
"Je¶li s±dzisz, ¿e w dobie komputerów sztuka czytania zanik³a, zw³aszcza w¶ród dzieci, to niezawodny znak,¿e jeste¶ MUGOLEM!" :czarodziej Moim hobby jest czytanie . Moje ulubieone ksi±¿ki to : Melissa De La Cruz - ca³a seria o b³êkitnokrwistych , J.K.rowling - Harry Potter |
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 24.05.2013 18:36
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1254 Dom: SlytherinPunkty: 9381 Ranga: Dystrybutor s³odyczy Weasleyów Data rejestracji: 11.04.13 |
Chcia³abym siê zaprzyja¼niæ na pewno z Tonks, Lupinem, Syriuszem, Draconem Malfoy'em, Harry'm, Hermion±, Fredem, George'm. To chyba wszystko ;3. Nie, jeszcze Neville, Pansy Parkinson i Luna "Dobra, marudo, nie marud¼ ju¿ tak, bo zamarudzisz mnie na ¶mieræ." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
Sheeby |
Dodany dnia 25.05.2013 22:08
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 512 Dom: HufflepuffPunkty: 5239 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.13 |
Och, kocham ten temat. Jakbym by³a w Hogwarcie, to chcia³abym siê zaprzyja¼niæ z Ginny. Tak, wed³ug tego co Ron mówi³ jest gadatliwa, tak jak ja i w ogóle lubiê t± postaæ. Ale chcia³abym te¿ siê zaprzyja¼niæ z Lily Evans. Tak to te¿ jest super. Albo z Lily Potter lub Albusem Potter. To dopiero by³oby super ![]() Ale Ron i Hermiona te¿ mog± byæ <3 Najlepiej to chcia³abym z ca³ym zakonem feniksa. <3 ![]() Julia part smart ![]() |
|
|
|
Werka3481 |
Dodany dnia 16.07.2013 18:52
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 5 Postów: 73 Dom: SlytherinPunkty: 383 Ranga: Najsprytniejszy wsród ¦lizgonów Data rejestracji: 02.01.12 |
Chêtnie zaprzyja¼ni³abym siê z jakim¶ maniakiem quidditcha (jak Wood) i z kim¶ kto zawsze potrafi rozbawiæ do ³ez jak Fred, George i Lee Jordan, który przekona³ mnie komentowanie meczów "Zag³uszanie bólu na jakiœ czas sprawia, ¿e powraca ze zdwojon± si³±"
|
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

draconka_
Slytherin

.
Hufflepuff