Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Z którymi postaciami chcielibyście się przyjażnić?
|
|
| nataliapop |
Dodany dnia 22.08.2007 11:59
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: 134 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.06.07 |
Ja chciała bym się przyjażnić z Harrym, Ronem, Hermioną, Hagridem, Tonks, Cho, Luną wieloma innymi postaciami. OCZYWIŚCIE 0% ZNAJOMOŚCI ZE ŚLIZGONAMI Edytowane przez Smierciojadek dnia 22.09.2015 13:47 |
|
|
|
| Lara |
Dodany dnia 25.08.2007 20:38
|
![]() Postów: 90 Dom: Brak przydziału Punkty: 1032 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.06.07 |
Z Bellatrix, dlatego, że wszyscy sie jej bali, miała prawie taka władze jak Voldemort, no i mogłaby mnie nauczyć parę sztuczek ![]() Poza tym Syriusz, byl zabawny i lubił ryzyko tak jak ja. Na pewno świetnie byśmy sie dogadali. Ponadto również z Malfoyem. |
|
|
|
| LunaMadness |
Dodany dnia 31.08.2007 22:53
|
![]() Postów: 60 Dom: Brak przydziału Punkty: 135 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.08.07 |
Oczywiście najfajniej byłoby się zaprzyjaźnić z bliźniakami. Fancy being a part of a Weasley sandwich? Tak! Och, gdybym nawet była Ślizgonką pomagałabym im kolorować rzeczywistość. Gdyby przyszło mi się urodzić w tym starszym pokoleniu, to chciałabym się zaprzyjaźnić z młodym Snapem. Gdzie byli jego przyjaciele, gdy mu dokuczano? Tylko Lilly stanęła w jego obronie, a Ślizgoni? Jak zwykle dbają tylko o własne d...y. Edytowane przez Limonka dnia 08.01.2008 22:51 Sirius Black: Escaped Azkaban, Evaded Dementors, Outwitted Ministry, Killed by drapery.
|
|
|
|
| Serpensortia |
Dodany dnia 02.11.2007 15:18
|
![]() Postów: 42 Dom: Brak przydziału Punkty: 1198 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 24.09.07 |
Hmmm... Z Remusem- za jego stoickość i opanowanie. Z Draconem- ten typ tak ma, a jak to kocham Za paskudny charakter, ślizgońskość i angst.Z Severusem- mężczyzna z charakterem, talentem i mrocznymi zakusami... I'm loving it~! ![]() Ślizgonka, Snaperka, Lupinistka, Malfoy'istka.
* Totally obsessed Snupin fangirl! * 'The right song can turn an emperor into a laughing stock, can bring down dynasties. A song can last long after the events and people in it are dust and dreams are gone.' |
|
|
|
| Mirru |
Dodany dnia 08.11.2007 17:57
|
![]() Postów: 40 Dom: Brak przydziału Punkty: 135 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
Czuję, że znalazłabym wspólny język, a może i nawet nos z Draco Mam... jakieś takie dziwne przeczucia, że właśnie tak by było *rotfl*. Poza tym, najbardziej chciałabym zaprzyjaźnić się z bliźniakami Weasley. Dodajcie mie do nich, a Hogwart długo nie postoi. Na trzeciej pozycji znalazłaby się Luna. Ja też jestem marzycielką. Oh Voldemort,
If there's one thing I want you to bring me for Christmas this year, It's to make Harry Potter disappear. Lots of love, D. M. www.mirru.blog.onet.pl - "The Curse Breakers" by me. Get on the train, fish. Get on the train. |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 10.11.2007 12:17
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Na pewno z Draconem, bo bym go zjadła..._to znaczy nie w sensie,_że się na niego najarałam, tylko lubię takie wredne osoby, bo można się z nimi ostro kłócić... B) Ale skumałbym się też z Luną..._dwie odlotowe dziwaczki..._ co za duet! :D Edytowane przez Limonka dnia 08.01.2008 22:56 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| nieztejbajki |
Dodany dnia 06.02.2008 16:52
|
![]() Postów: 52 Dom: Brak przydziału Punkty: 238 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.12.07 |
Z blizniakami albo ze Snape'm. Fred i George, nigdy bym sie z nimi nie nudzila ![]() A Severus, moja ukochana postac wiec trudno sie dziwic. /brak polskich znakow, kiedys poprawie/ ` limited edition of me. 'A wówczas pozdrowił Śmierć jak starego przyjaciela i poszedł za nią z ochotą, i razem , jako równi sobie odeszli z tego świata' |
|
|
|
draconka_ |
Dodany dnia 24.03.2008 12:13
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 14 Dom: SlytherinPunkty: 315 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 23.03.08 |
Malfoy. ;> uwielbiam jego... złośliwości. jego wyniosłość, ahh. gdybyśmy się spotkali... niemalże czytalibyśmy sobie z myśli. ;> z Hagridem też mogłabym się zakolegować. pokazałby mi smoki. ^_____^ i Krumem, bo wydaje się być ciekawy. ;> ![]() powiedzmy, że chwilowo nie wiem ku czemu ma to służyć, tak więc nic sensownego nie napiszę. (; ______________________ ![]() "Od odwagi Gryfonów, od kretynizmu Puchonów, od wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chorń nas Slytherinie!!! |
|
|
|
| __Cameron__ |
Dodany dnia 24.03.2008 18:37
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 303 Dom: Brak przydziału Punkty: 401 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 15.03.08 |
Z trójcą. Mogłabym napewno. Dracona lubię, a nawet bardzo, ale przyjacielem nie był by dobrym, sory. No i bliźniacy. Ze względów raczej oczywistych. Przechadzalibyśmy się we trójkę po zamku z mapą Huncwotów w ręku... robilibyśmy sobie jaja z nauczycieli...
|
|
|
|
| Adela |
Dodany dnia 26.03.2008 15:21
|
![]() Postów: 112 Dom: Brak przydziału Punkty: 197 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.02.08 |
Oczywiście z Fredem i Georgem! To w pierwszej kolejności. Potem jest Lee i drużyna: Alicja, Angelina, Oliver. Chętnie zapoznałabym się także z Tonks i Syriuszem. Oraz, czemu nie... ze Snape'em! |
|
|
|
| Hermiona1334 |
Dodany dnia 16.04.2008 19:23
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 77 Dom: Brak przydziału Punkty: 787 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.03.08 |
Z Hermioną Granger i Ginny Weasly, no i oczywiscie z Harrym.Z Hermioną dlatego,że jestem do niej podobna jeśli chodzi o charakter,tak jak zresztą jestem podobna do pozostałej dwójki.Troszczę się o przyjaciół jak Harry i jestem miła jak Ginny
|
|
|
|
| karolakhp |
Dodany dnia 18.05.2008 09:38
|
![]() Postów: 110 Dom: Brak przydziału Punkty: 529 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.08 |
Hmmm... najchętniej zaprzyjaźniła bym się z dwoma rudzielcami Fredem i Georgiem. Po prostu ubustwiam te dwie postacie. Lubię takie osoby z takim charakterem no i z nimi na pewno bym się nie nudziła ;d. Może jeszcze z naszym nie powtarzalnym trio a jakoś tak. Hmmm nie wiem kto jeszcze Nevill Luna Cho zależy od tego w jakim była bym w domu . "-... A teraz zwracam się do ciebie, Harry Potterze. Pozwoliłeś by twoi przyjaciele zginęli za ciebie,zamiast
otwarcie stawiać mi czoło. Będę na ciebie czekał w Zakazanym Lesie. Przez godzinę.Jeśli się tam pojawisz,jeśli się nie poddasz, bitwa znowu rozgorzeje,ale tym razem ja sam ruszę do boju, Harry Potterze odnajdę cię i ukarzę każdego mężczyznę,kobietę i dziecko, którzy będą próbowali ukryć cię przede mną.Masz godzinę" ^^^^ "-Byłeś taki dzielny. Nie mógł mówić. Pochłaniał ją wzrokiem,myśląc,że mógłby tak stać i patrzeć na nią wiecznie. Tylko patrzeć,nic więcej. -Jesteś już blisko-powiedział James.-Bardzo blisko.Jesteśmy ciebie tacy dumni. -Czy to boli ? To dziecinne pytanie wymknęło mu się z ust, za nim zdołał je powstrzymać. -Umieranie?Nie,w ogóle nie boli- odrzekł Syriusz-To takie coś jak zaśnięcie, tylko jest szybsze i łatwiejsze. -A on będzie chciał zrobić to szybko. Żeby już było po wszystkim-odezwał się Lupin. -Nie chciałem,żebyście umarli- powiedział Harry,a te słowa też wyrwały mu się bez udziału woli.-Żadne z was. Przepraszam..." ^^^^ "-Zostaniecie ze mną? -Do samego końca-odrzekł James. -Nie zobaczą was ? -Jesteśmy częścią ciebie- powiedział Syriusz.-Nikt inny nie może nas zobaczyć. Harry spojrzał na swoją matkę. -Bądź blisko mnie-szepnął. I wszedł w mroczny las." ^^^^ |
|
|
|
NavHeera |
Dodany dnia 18.05.2008 12:53
|
![]() Postów: 137 Dom: HufflepuffPunkty: 221 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 14.05.08 |
Mogłabym się zaprzyjaźnić z Hermioną (choć nie wiem jak długo bym z nią wytrzymała. Z Cho, ale jakby była w lepszym humorze. Z bliźniakami! Chyba najbardziej chciałabym się z nimi zaprzyjaźnić. Zero nudy. |
|
|
|
| Graupka |
Dodany dnia 08.06.2009 16:57
|
![]() Postów: 12 Dom: Brak przydziału Punkty: 74 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 07.06.09 |
Dołączyć do paczki Malfoya, tzn on i jego dwa gorylki, nie chodiz mi o wianuszek prowadzony przez Pansy .. ; ] . Chciałabym się zadawać z Malfoyem dla czystej sadysfakcji : D .Nawet gdyby w mojej obecności jeździl po Ronie, Hermionie i Potterze to uznałabym to raczej za fajne, dopiero potem jakies wyrzuty. mroczny, tajemniczy, nieprzystępny, inteligentny, cyniczny, wredny. : )
|
|
|
|
| LadyofLake |
Dodany dnia 27.02.2010 20:41
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydziału Punkty: 3289 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 28.12.08 |
Nie mogę się zdecydować i wybrać, czy chciałabym chodzić do Hogwartu jako starsze czy młodsze pokolenie. Jeśli chodziłabym jako pokolenie starsze, chciałabym przyjaźnić się z Huncwotami i odwalać z nimi te wszystkie śmieszne numery (niekoniecznie związane ze znęcaniem się nad Severusem - za każdym razem, gdy byłabym w pobliżu, nie pozwalałabym Jamesowi i Syriuszowi nad nikim się znęcać). Myślę, że mogłabym się kumplować z Lily Evans i Dorcas Meadows. Bardzo kuszącą wersją wydaje się również przyjaźń z młodymi Śmierciożercami, np. z Lucjuszem Malfoyem. Ale jak się nad tym głębiej zastanowię, dochodzę do wniosku, że zdecydowanie wolę jego jedynego potomka. 'Mimo to kochała go nadal, bo - po raz pierwszy w życiu - poznała, co to wolność. Mogła go kochać, choćby miał się o tym nigdy nie dowiedzieć, nie potrzebowała jego pozwolenia, by niepokoić się tym, co ludzie knują przeciwko niemu. To właśnie była wolność - czuć to, czego pragnęło jej serce, nie bacząc na to, co pomyślą inni.' - Paulo Coelho, 'Piąta Góra'
![]() (c) pottermoviesandbooks.blog.onet |
|
|
|
plump_ginewra_17 |
Dodany dnia 14.04.2013 20:10
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 94 Dom: GryffindorPunkty: 2067 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 27.03.13 |
Tak najbardziej to z Hermioną, ona jest super myślę, że byłybyśmy dobrymi przyjaciółkami. No i oczywiście z Harym, rodziną Weasleyów, Syriuszem, Zgredkiem i gólnie z tymi "dobrymi", bo szczerze nie mam pojęcia na czym miałaby polegeć moja przyjaźń z np. Draco;p Zbyt ona piękna, zbyt mądra zarazem, zbyt mądrze piękna, stąd istnym jest głazem.
|
|
|
|
Katie _Bell_ |
Dodany dnia 01.05.2013 11:37
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 4 Postów: 42 Dom: GryffindorPunkty: 519 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 23.01.13 |
Najlepsza przyjaciółka Harry'ego Pottera. Uwielbia czytać książki. Jest najlepszą uczennicą w Szkole Magii i Czarodziejstwa, należy do Gryffindoru. Uzyskała bardzo dobre wyniki z SUMów. Żona Ronalda Weasleya (od VII części, spodobał jej się już w V klasie, w dodatku z wzajemnością). Ma z nim dwoje dzieci: Rose i Hugona Weasleyów. Lubię ja dlatego bo jest mądra i lubi czytać tak samo jak ja . !!! Katie _Bell_
"Jeśli sądzisz, że w dobie komputerów sztuka czytania zanikła, zwłaszcza wśród dzieci, to niezawodny znak,że jesteś MUGOLEM!" :czarodziej Moim hobby jest czytanie . Moje ulubieone książki to : Melissa De La Cruz - cała seria o błękitnokrwistych , J.K.rowling - Harry Potter |
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 24.05.2013 18:36
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1254 Dom: SlytherinPunkty: 9381 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 11.04.13 |
Chciałabym się zaprzyjaźnić na pewno z Tonks, Lupinem, Syriuszem, Draconem Malfoy'em, Harry'm, Hermioną, Fredem, George'm. To chyba wszystko ;3. Nie, jeszcze Neville, Pansy Parkinson i Luna "Dobra, marudo, nie marudź już tak, bo zamarudzisz mnie na śmierć." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
Sheeby |
Dodany dnia 25.05.2013 22:08
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 512 Dom: HufflepuffPunkty: 5239 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.13 |
Och, kocham ten temat. Jakbym była w Hogwarcie, to chciałabym się zaprzyjaźnić z Ginny. Tak, według tego co Ron mówił jest gadatliwa, tak jak ja i w ogóle lubię tą postać. Ale chciałabym też się zaprzyjaźnić z Lily Evans. Tak to też jest super. Albo z Lily Potter lub Albusem Potter. To dopiero byłoby super ![]() Ale Ron i Hermiona też mogą być <3 Najlepiej to chciałabym z całym zakonem feniksa. <3 ![]() Julia part smart ![]() |
|
|
|
Werka3481 |
Dodany dnia 16.07.2013 18:52
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 5 Postów: 73 Dom: SlytherinPunkty: 383 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 02.01.12 |
Chętnie zaprzyjaźniłabym się z jakimś maniakiem quidditcha (jak Wood) i z kimś kto zawsze potrafi rozbawić do łez jak Fred, George i Lee Jordan, który przekonał mnie komentowanie meczów "Zagłuszanie bólu na jaki czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą"
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Slytherin

.
Hufflepuff
Gryffindor