Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Rubeus Hagrid
|
|
ania919 |
Dodany dnia 03.04.2017 15:36
|
Pochwały: 11 Postów: 1228 Dom: Ravenclaw Punkty: 38932 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
Na pewno był ważną postacią w życiu Hermiony, byli przyjaciółmi, pomagali sobie nawzajem, ale nie przesadzałabym, Hermiona dałaby sobie doskonale radę bez Hagrida, nie byli znowu jakoś bardzo ze sobą związani. Największa wada Hagrida? Pewnie to, że nie potrafił dochować tajemnicy, łaatwo dało się wszystko z niego wyciągnąć, wystarczyło go odpowiednio podejść. Największa zaleta? To, że wiernie walczył po stronie Dumbledore'a, dla przyjaciół gotów był poświęcić wiele, miał dobre serce. No i był półolbrzymem co ułatwiało mu walkę gdyż większość zaklęć po prostu się od niego odbijało. Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 03.04.2017 16:04
|
Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: Hufflepuff Punkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
A ja myślę, że trochę był sługą, ślepo zapatrzonym w Dumbledorea. Nie mówię, że to źle, ale tak było. Tak jak Voldemort miał np. Bellatrix. Co do roli Hagrida w życiu Hermiony, nie doszukiwałabym się jakiegoś wielkiego wplywu. Byli przyjaciółmi, pamiętali o swoich urodzinach itp, ale na tym tyle. Jak każdy człowiek miał wady, nie tylko gadulstwo, ale też naiwność, która mogła być zgubna dla bliskich mu osób. Ale przecież miał wiele zalet: dobre serce, nie oceniał pochopnie ludzi, pomagał innym, dbał o zwierzęta. Sarahis |
|
|
Roksolana Delakur |
Dodany dnia 03.04.2017 16:28
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 435 Dom: Ravenclaw Punkty: 7863 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 12.08.16 |
Teraz jak popatrzę trochę z innej strony, to Paula ma rację co do tego, tylko wiesz, na początku skojarzyłam to sobie jak z takim niewolnikiem i Panem dla którego on nic nie znaczy, a jak wszyscy dobrze wiemy dla Dumbledora Hagrid był ważny. Co do stosunków z Hermionów, uważam mniej więcej tak jak wy. Byli bliskimi znajomymi ale nie najlepszymi przyjaciółmi. Według mnie jego największą zaletą było jego delikatne usposobienie i akceptacja wszystkich niezależnie od wyglądu, natomiast wada to za długi język. Skoro już trochę rozwineliśmy temat relacji Hagrida z Dumbledorem, to może wygięcie się na ten temat? Jeśli nie to zachęcam do napisania o swojej ulubionej scenie z gajowym, bądź jakiś cytat? |
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 03.04.2017 18:24
|
Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: Gryffindor Punkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
sama nie wiem co sądzić o postaci Hagrida, mam mieszane uczucia co do niego. nie wydaję mi się by był ważną postacią w życiu Hermiony, bardziej Harry'ego jeśli już, ale to tam swoją drogę. na pewno miał dobre serce, był pomocny, i oddany. można było na nim polegać, ale również był bardzo roztrzepany, gadatliwy. czasami mam wrażenie, ze wynikało to z jego małego rozumu, w końcu na pewno miał coś z olbrzymów. ogólnie chyba go lubię, zawsze wzrusza mnie scena w której to niesie "martwego" Harry'ego.. i ogólnie jest taką ciepłą postacią, te ich wypady na herbatkę, albo jak zrobił Harry'emu ten album. Severusie, jak mogłeś.. WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! Od Klaudka! <3 Od Julki! Izrael! Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 03.04.2017 18:42
|
Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: Hufflepuff Punkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Jeśli chodzi o jego relacje z Dumbledorem to wiadomo, że Hagrid był mu bardzo wdzięczny za pozostawienie go na terenie Hogwartu. Oprócz tego cenił dyrektora Hogwartu za jego mądrość i wielkość. Myślę jednak, że nie do końca było to wzajemne. Dumbledore nie obdarzył i jego 100% zaufaniem. Dlatego pod względem relacji Hagrida z Albusem przyrównałabym to do relacji Harry-Dumbledore. Sarahis |
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 03.04.2017 18:47
|
Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: Gryffindor Punkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
co do relacji Dumbledora, i Hagrida to zgadzam się z Paulą. Hagrid był mu wdzięczny, że ten pozostawił go w Hogwarcie zwłaszcza, ze w tamtym okresie nie miał nikogo, bo jak było w książce ojciec zmarł przed wyrzuceniem go z Hogwartu. myślę, ze był on dla Hagrida troche jak ojciec, zaopiekował się nim, a ten w zamian za to oddał mu swoje serce, i był mu całkowicie oddany. Albus również go cenił, i wierzę, ze naprawdę mu ufał. jednak był człowiekiem tajemnic więc nie na 100%. mogł na nim polegać, było mu na rękę, że żył przy Hogwarcie. Severusie, jak mogłeś.. WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! Od Klaudka! <3 Od Julki! Izrael! Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 03.04.2017 18:51
|
Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: Gryffindor Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Jak sądzicie, czy Hagrid był ważną postacią w życiu Hermiony? Oraz Jaka jest największa wada i zaleta naszego ukochanego Hagrida? Przez te nagrody temat nie zejdzie z pierwszego miejsca do Wielkanocy Hermiona? On dla niej ważny? Pomagała mu z tym Hardodziobem, wylała alkohol jak samotkę (pił sam) nawalał, ale co poza tym? Ona go nie brała tak na serio. W sensie, że pomysły Hagrida były często głupie i absurdalne. Tak jak mówiła, że jak Hagrid mógł sprowadzić olbrzyma i jak wymagał, żeby odwiedzali. Graupa. Dobrze go traktowała, itp. jednak taka przyjaźń poprzez linię Harry - Hagrid Zalety: lojalność, wielkie serce, dobroć, serdeczność. Wady: nadużywanie alkoholu, naiwność, brak bystrości i świeżego spojrzenia, brak odpowiedzialności, gadatliwość, skłonność do wpadania w depresyjne stany, brak znajomości czarowania. Czy był sługą Dumbledore'a? Tak, był mu oddany. Przypomnijcie sobie jak zareagował, gdy Karkarow splunął Albusowi pod nogi w CO. Mało co go nie udusił. |
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 04.04.2017 15:41
|
Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: Ravenclaw Punkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Na początek chciałbym napisać, że Hagrid to jedna z moich ulubionych postaci. Od taki duży puszysty misiek, niegroźny i trochę lekko głupkowaty. Zapewne szczerze oddany Albusowi. Ostatnio w związku z filmem o FZ, zacząłem się zastanawiać dlaczego wyrzucając go ze szkoły zabrano mu różdżkę. We filmie o FZ było wspomniane, że Newt również z niej wyleciał, ale zachował swoją "czarodziejską broń". Może to jakieś niedopatrzenie autorki, a może po prostu czyn Hagrida był o wiele straszniejszy, choć jak wiemy nasz gajowy nic takiego złego nie zrobił. Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 Takie miłe słowa mnie spotkały Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 04.04.2017 15:56
|
Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: Gryffindor Punkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
W sumie to lubiłam Hagrida ale momentami mnie denerwował. Był bardzo naiwny i prostoduszny i mam wrażenie że myślał że źli ludzie nie moga go spotkać, bo wyjawiał obcym tajemnice jak przykładowo istnienie Puszka. Zastanawiam się też dlaczego jego różdżka została złamana skoro Newta wyrzucili a miał swój magiczny badyl. Ale ogólnie był bardzo pocieszną postacią. Ciekawa jestem skąd miał Kła. W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) Bo mogę Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright Magiczna siódemka Magiczna siódemka part II Ciekawa liczba punkcików |
|
|
fuerte |
Dodany dnia 04.04.2017 18:50
|
Pochwały: 30 Postów: 3225 Dom: Ravenclaw Punkty: 57438 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Mnie się wydaje, że sprawa z Hagridem była dość mocno skomplikowana właśnie przez to, że był półolbrzymem. Czarodzieje się go mimo wszystko bali, jako pierwszy kredyt zaufania dał mu Dumbledore. To dopiero on przekonał innych nauczycieli czy ludzi niezwiązanych z Hogwartem, że warto Hagridowi dać szansę. To zabranie różdżki też bym trochę wiązała z tym, że jednak w oczach wielu był niebezpiecznym czarodziejem, w dodatku pół olbrzymem, który nie do końca potrafił się tą różdżką posługiwać. Umówmy się - Hagrida magia jakoś mocno nie interesowała, używał tego swojego parasola tylko wtedy, kiedy to było niezbędne, zresztą na czarach też się jakoś nie znał. Myślę, że nawet jeśli Dumbledore oponował przed łamaniem różdżki Hagridowi, to dla niego samego nie była to jakaś ogromna kara. Jakoś sobie przecież radził. Jego siła tkwiła w charakterze, a nie w umiejętnościach magicznych. |
|
|
Roksolana Delakur |
Dodany dnia 04.04.2017 19:02
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 435 Dom: Ravenclaw Punkty: 7863 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 12.08.16 |
Zgadzam się co do postu wyżej. Jak wszyscy wiemy Hagrida pasjonowały magiczne zwierzęta, smoki, gryfy, a nie czarowanie, czy cokolwiek do czego była potrzebna różdżka. Jednak, nie zaprzeczymy temu, że znał podstawowe zaklęcia i potrafił się nimi posługiwać. Myślę, że Hagrid za bardzo nie lubił używać swego parasola i no cóż, nasz półolbrzym nie miał wybitnej pamięci, więc możliwe, że po prostu zapominał regułki bardziej złożonych zaklęć. Wiemy również, że nie ukończył on Hogwartu, więc jego wiedza była mniejsza. Seria pytanek Widziałam w którymś poście wzmiankę o Kle, proszę powiedzcie co sądzicie o tym zwierzaczku i jak ważną rolę odgrywał dla Hagrida? Zachęcam również tak jak wcześniej, do wypowiedzenia się o ulubionej scenie z tym bohaterem |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 04.04.2017 20:29
|
Hmm myślę, że Hagrid traktował Kła jak przyjaciela. W sumie mieszkał tylko z nim, więc myślę, że sobie z nim rozmawiał, traktował jak członka rodziny. Psy są bardzo mądre i gdy czują taką miłość właściciela, to odpłacają się wiernością. Jeśli chodzi o ulubioną scenę to jest to zdecydowanie scena, gdy gajowy niesie martwego Harry`ego, z pewnością nie jestem wyjątkiem, bo ryczałam na niej jak głupia. Podoba mi się też, że to Hagrid "wnosi" Harry`ego na scenę w pierwszej części, i on kończy tę drogę. Sarahis |
|
|
fuerte |
Dodany dnia 06.04.2017 20:05
|
Pochwały: 30 Postów: 3225 Dom: Ravenclaw Punkty: 57438 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Też uważam, że Kieł był bardzo ważny w życiu Hagrida, ale to chyba jak każde zwierzę. Różnił się od innych jedynie tym, że nie był magicznym stworzeniem. Nie wiem, czy Hagrid - oczywiście poza Norbertem - trzymał jakieś niebezpieczne stworzenia w swojej chatce, ale wydaje mi się, że na towarzysza wybrał też psa, bo ten po prosu nie mógł mu puścić z dymem chaty albo zaatakować w najmniej odpowiednim momencie. A co do ulubionej sceny, to zarówno w książce jak i filmie będzie to dorobienie Dudleyowi świńskiego ogona. Zazwyczaj nie życzę nikomu źle, ale Dursleyom się należał taki kubeł zimnej wody za te wszystkie lata znęcania się nad Harrym. |
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 07.04.2017 18:58
|
Pochwały: 6 Postów: 959 Dom: Hufflepuff Punkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Dla mnie Hagrid od był zawsze sympatyczną postacią z dużym poczuciem humoru. Odkąd pamiętam go lubiłam, m.in za zabawne słownictwo i wielką miłość do zwierząt. Nie wiem czy kiedykolwiek spotkałam osobę, która za nim nie przepadała. Wprowadził Harry'ego do świata magii, wyjawił prawdę o rodzicach Wybrańca oraz wyczarował Dudley'owi ogon prosiaka, następne powody, za które nie można go nie lubić! Uwielbiałam go, uwielbiam teraz i uwielbiać będę! Koniec i kropka! Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki. [ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja... [ ZACIĘCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZAŁ. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany. END OF THE RECORDING. pfp cr: Giulia Valente |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 07.04.2017 19:16
|
Przypomniało mi się, że z ulubionych scen z Hagridem uwielbiam te z Madame Maxime. Uważam, że to było bardzo urocze te ich podchody i flirty no i te uczesane włosy Hagrida i użycie perfum- szczególnie w filmie to było fajnie pokazane. Myślę, że to była taka pierwsza miłość gajowego, i totalnie nie wiedział jak się zachować No i w czwartej części Hagrid trochę odkupił swoje winy z Komnaty Tajemnic, kiedy pomógł Harry'emu w pierwszym zadaniu Turnieju Trójmagicznego. Edytowane przez PaulaSmith dnia 07.04.2017 20:52 Sarahis |
|
|
Roksolana Delakur |
Dodany dnia 08.04.2017 09:04
|
Zgadzam się z wami co do relacji Hagrida z Kłem. Co do mojej ulubione sceny z tym bohaterem jest to niewątpliwie scena z Graupem. Bardziej jednak podoba mi się jej opis w książce. To jak gajowy odnosi się do swojego brata jest piękne i świadczy o jego toperazcji do wszystkich zwierząt i ludzi. Najbardziej wzruszająca scena to ta gdy niesie on Harrego z nakazanego lasu, poprostu łzy same się wyciekają. |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 08.04.2017 10:04
|
Co do Graupa, to.owszem jego podejście do brata ujmujące, ale też, jak w innych przypadkach dotyczących Hagrida, bardzo naiwne. Uważam za wysoce nieodpowiedzialne sprowadzenie Graupa do Zakazanego Lasu. Po pierwsze ze względu na mieszkające tam inne gatunki, które obecność olbrzyma przepędziła z ich domów. Po drugie no halo, obok jest szkoła- uczniowie! No i prośba o opiekę Harry'ego i Hermione, też uważam, że to przegięcie, Graup mógł im zrobić krzywdę, jak Aragog. W takich sytuacjach wychodzi.naiwność i bezmyślność gajowego. Ale nie zmienia to faktu, że go lubię Sarahis |
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 08.04.2017 10:59
|
Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: Ravenclaw Punkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Nie oszukujmy się. Hagrid był bardzo naiwny, ufny i może trochę "inny". Nie chce go obrazić, ale głupiutki. W młodym wieku sprowadził do szkoły Aragoga i chyba myślał, że nikt się o tym nie dowie. Został wkopany, a raczej wykopany przez Voldka z Hogwartu. Też się zastanawiam nad tym jak wpadł w posiadanie Kła. Jest to o tyle zastanawiające, że chyba nigdy nie było to wspomniane. Przypuszczam, że może Kieł był jakimś przybłędą. Znamy dobre serce Hagrida, więc nie zdziwiłbym się gdyby go przygarnął. Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 Takie miłe słowa mnie spotkały Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 08.04.2017 11:04
|
Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: Gryffindor Punkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
W sumie, to też mnie nurtuje skąd Hagrid ma Kła... Znając go pewnie wygrał w karty, jak smoka, ale któż go tam wie... A może dostał go od Dumbledore'a, by nie był samotny jako gajowy? Nie wiem... Co do Graupa to nie było inteligentnym posunięciem trzymanie olbrzyma w Zakazanym Lesie. Odnośnie całego zachowania Hagrida, to wydaje mi się, że wiedział, że on sam jest dobry i przenosił to na innych, zdecydowanie zbyt łatwo ufał ludziom, bo to, że on nie ma złych zamiarów to nie znaczy że inni nie mają... W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) Bo mogę Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright Magiczna siódemka Magiczna siódemka part II Ciekawa liczba punkcików |
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 08.04.2017 11:12
|
Jednak Hagrid to jedna z tych najsypatyczniejszych i najfajniejszych postaci. Gdyby nie on i jego zbyt długi jęzor to Harry zapewne nie dotarłby do tego, że Puszka usypia jakaś tam muzyczka. No i był pierwszym przyjacielem Pottera. Niewątpliwe kochał tego chłopca całym swoim sercem (prawie tak jak swoje potworki). Był jakoś związany z Harrym. A relacja z Graupem? Myślę, że kochał go jak brata, ale sprowadzanie kogoś kto praktycznie nie ma mózgu do Hogwartu to nie był rewelacyjny pomysł. Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 Takie miłe słowa mnie spotkały Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |