Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Czy to, co łączyło Remusa i Tonks, to miłość?
|
|
ania919 |
Dodany dnia 06.08.2017 22:45
|
Pochwały: 11 Postów: 1228 Dom: Ravenclaw Punkty: 38932 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
Myślę, że mieli jakieś eliksiry antykoncepcyjne, ale tak jak mugole czasem zapominają o tabletkach, tak oni mogli zapomnieć o eliksirze. Lub nie mieli go pod ręką, a emocje wzięły górę. Ale w sumie wtedy Tonks mogłaby wypić jakiś odpowiednik tabletki "po". Nie mam pojęcia dlaczego wpadli, może Tonks chciała dziecka i zrobiła to specjalnie. Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. |
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 13.03.2018 17:17
|
Pochwały: 14 Postów: 1886 Dom: Gryffindor Punkty: 28403 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Według mnie nie łączyła ich miłość, a szukanie akceptacji, zrozumienia. Lupin- jako wilkołak- miał niewielu przyjaciół i osób, którym mógł zaufać. A tu pojawiła się Nimfadora Tonks. Jej matka wydziedziczona z rodu Black'ów oraz tata mugol- dziewczyna musiała pewnie znosić wiele docinek ze strony innych czarodziejów. Oboje poznali się w czasie ,,przedwojny", przeczuwając, że stanie się coś złego, więc zapewne żyli chwilą i czując do siebie COKOLWIEK postanowili zaryzykować. Takie jest moje zdanie W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |