Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Postanowienia noworoczne
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 26.12.2016 19:28
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
szczerze mówi±c kiedy¶ robi³am sobie liste z postanowieniami noworocznymi. szybko jednak z tego zrezygnowa³am poniewa¿ rzadko kiedy uda³o mi siê wytrwaæ w tych postanowieniach. od kilku lat tego nie robie, ale mo¿e kiedy¶ znowu zaczne. na razie brakuje mi silnej woli w realizacji postanowieñ. ![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 26.12.2016 19:37
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 140 Dom: HufflepuffPunkty: 1544 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 09.12.16 |
Postanowienia...Nigdy nic sobie nie postanawia³am. Wiem ¿e nie uda³oby mi siê tego zrealizowaæ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 26.12.2016 21:45
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Nigdy nie robi³em sobie postanowieñ noworocznych, bo jako¶ nie mia³em do nich zapa³u. Ale pomy¶la³em ostatnio ¿eby zrobiæ sobie takiego HPnetowe postanowienia. Mo¿e siê spe³ni±. A wiêc: -Chcia³bym dobiæ do 30 tys punktów. Pewnie powiecie, ¿e to nierealne, ale chyba was zaskoczê -Chcia³bym mieæ 11 pochwa³. Bo to moja ulubiona liczba. -Dodaæ swojego 100 newsa. Po prostu Marcin Takie cudo dosta³em <3 ![]() Takie mi³e s³owa mnie spotka³y ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjêcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Og³aszam wszem i wobec, i¿ GiHP to moja siostra bli¼niaczka. Dedykujê jej tego gifa Edki, bo mi siê podoba i jej te¿ musi siê spodobaæ ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 ¦l±sk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "¦mieræ bêdzie ostatnim wrogiem, jaki bêdzie pokonany" "Ka¿dy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak siê sta³o, ¿e moja muzyka odnalaz³a najpiêkniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i warto¶ciowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 27.12.2016 12:40
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Ech, rok temu pisa³em, ¿e nie robiê ¿adnych noworocznych postanowieñ i to siê nie zmieni³o i pod koniec tego ; ) Palenie rzuci³em 31 pa¼dziernika, wiêc odpada ;p (chyba, ¿e znowu zacznê, to fakt - bêdzie jaka¶ zmiana). Co do strony, to nie mam jakich¶ postanowieñ, bo raz jestem i na aktywno¶æ nie narzekam, ale te¿ znikam i nic nie robiê. Co prawda do tej 10 najaktywniejszych na portalu brakuje niewiele punktów i na upartego móg³bym tam wbiæ, ale w jakim celu w³a¶ciwie? ;p Mo¿e wiêcej bêdê czyta³... Mo¿e gdzie¶ sobie w koñcu wyjadê poza Lbn. A mo¿e w styczniu kopnê w kalendarz i tyle to planowanie jest warte ; ) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
-lavender- |
Dodany dnia 28.12.2016 18:33
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 519 Dom: RavenclawPunkty: 12414 Ranga: Mistrz Expelliarmusa Data rejestracji: 20.06.13 |
Ja postanowieñ noworocznych nie mam co roku. Zale¿y, czy mi co¶ do g³owy akurat wpadnie ![]() W tym roku uda³o mi siê spe³niæ wszystkie zwi±zane z HPnetem, z czego jestem bardzo dumna. Wywi±za³am siê równie¿ z jednego z dwóch postanowieñ w codziennym ¿yciu. Z drugiego niestety mi siê nie uda³o, ale mam zamiar próbowaæ do skutku ;D No wiêc w tym roku: - chcê dobiæ do przynajmniej 15 000 punktów na stronie - chcê mieæ 8 pochwa³ - chcê dobiæ do przynajmniej 2 gwiazdek na forum - chcê siê wreszcie znale¼æ w Top10 w zbieraniu punktów dla Domu I takie ju¿ w normalnym ¿yciu: - chcê przeczytaæ 56 ksi±¿ek w ci±gu roku. - chcê pojechaæ na Mistrzostwa ¦wiata w tañcu Trochê tego jest i mam nadziejê, ¿e mi siê uda z tego wywi±zaæ, chocia¿ te dwa ostatnie mog± byæ ciê¿kie do zrealizowania. Jedno jest zale¿ne od wolnego czasu, a drugie od miejsca, w którym odby³a by siê impreza. ![]() Life is better when you dance. ![]() And if the music is good you dance. ![]() Never too tired for it. ![]() ![]() W Hogwarcie Josephine Davis - klik! ![]() Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. ![]() W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() My body is like a rum chocolate souffle. If I don't warm it up right, it doesn't rise. ![]() Did you know that dolphins are just gay sharks? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 28.12.2016 23:01
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Z regu³y nie robiê postanowieñ, albo robiê jakies drobne, bo potem i tak o nich zapominam. Ale jak je spiszê, to mo¿e zacznê siê stosowaæ ![]() Wiêc co nastêpuje na HPnecie: - 20 pochwa³ - 27000 pkt - 25 opublikowanych fifków - 100 newsów - wszystkie gwiazdki na forum ![]() A takie normalnie to: - przeczytaæ co najmniej 30 ksi±¿ek - zdaæ sesjê letni± w pierwszym terminie, bo ciê¿ka - poprawiæ niektóre moje zachowania ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt wa¿ny, ale lubi przypa³y, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicz±ca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogê ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 29.12.2016 00:00
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Dobra, co mi tam HPnet:- dobiæ do 1100 punktów - dostaæ 5 pochwa³ê - zdobyæ wszystkie gwiazdki na forum - dobiæ do 1000 komentarzy - 50 zdjêæ dodanych do galerii - skoñczyæ ff Normalne ¿ycie: - przeczytaæ co najmniej 70 ksi±¿ek - o¶mieliæ siê (ambitnie xp) - spêdzaæ mniej czasu przed komputerem Edytowane przez Liliana2194 dnia 30.05.2017 15:33
![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spo¶ród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 30.12.2016 16:02
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Zesz³oroczne HPnetowe postanowienia do¶æ szybko zrealizowa³am wiêc w tym roku stawiam sobie kolejne * dobiæ do 35 tys pkt * min 3 pochwa³y * byæ adminem przynajmniej rok (czyli do maja) * odwiedziæ £ód¼ (w celach HPnetowych) * odwiedziæ Kraków (jak wy¿ej) To te realne Z tych nierealnych to jeszcze namówiæ Andrzeja lub Sefa to zrobienia czego¶ ¿ebym mo¿na by³o zmieniaæ avatary w Hogwarcie Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 02.01.2017 13:29
|
![]() Pochwa³y: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 09.10.15 |
Ja zazwyczaj nie robiê postanowieñ noworocznych. Jak co¶ chcê zmieniæ to postanawiam zacz±æ od razu, a nie czekaæ na jaki¶ konkretny termin. Wtedy jest wiêksza szansa, ¿e uda siê dotrzymaæ postanowienia. Wiêc postanowieñ w "normalnym ¿yciu" nie mam. A z HPnetowych to dobiæ do 9999 punktów. Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 27.12.2017 21:47
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Ja nadal postanowieñ nie robiê, bo ich nie spe³niam, ale spróbujê tak jak dwa lata temu i rok temu zacz±æ zapisywaæ tytu³y przeczytanych ksi±¿ek, narazie najd³u¿ej da³am radê do kwietnia, mo¿e w tym roku bêdzie lepiej? ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 27.12.2017 21:59
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
hp-net: * dostaæ min. jedn± pochwa³ê * zacz±æ i zakoñczyæ seriê * dobiæ dziesiêæ tysiêcy punktów real: *wst±piæ do harcerstwa *przestaæ przeklinaæ *przeczytaæ ca³± seriê hetalii *dostaæ stypendium na drugie pó³rocze Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODG£OS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzêtu, na którym nagrywam zaczyna³y byæ irytuj±ce. Ekran ¶nie¿y, sztuczna inteligencja resetuje siê, tnie. Zg³oszenia do serwisu dokona³am poprzedniego dnia. Aktualnie staram zaj±æ siê dokumentacj± tej usterki. [ PRZEWINIÊCIE DO POCZ¡TKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcê wiadomo¶ci, która zawirusowa³a system androida. Z powodu pewnego usuniêcia danych z dysku, staram siê przedstawiæ najwa¿niejsze fakty na tej kasecie. Nazywam siê Violet, nale¿ê do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmujê siê g³ównie pisaniem tekstów i grafik±. W wolnym czasie od spe³niania obowi±zków dobrego obywatela HP-neta, zag³êbiam siê w wiekowe artyku³y o warto¶ci historycznej lub udzielam siê w ¶wiecie równoleg³ym, postaci± o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planujê wiêkszy wk³ad w ¿ycie kraju. Uwa¿am, ¿e sztuczna inteligencja... [ ZACIÊCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZA£. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony g³ówna sztuczna inteligencja. Violet nie mo¿e podej¶æ do odbiornika. Zarz±dzenie: wprowadzenie nowego cz³onka spo³eczeñstwa z powody usuniêcia dotychczasowego. Powód usuniêcia: przeszukiwanie. Powód usuniêcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 27.12.2017 22:42
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
W nadchodz±cym roku chcia³bym przede wszystkim prze³amaæ swoje lenistwo Zawiera siê w tym w miarê dobre nauczenie siê ³aciny, zaanga¿owanie siê w ¿ycie naukowe (napisanie jakiego¶ artyku³u, wystêp na konferencji), za ten rok chcia³bym te¿ dostaæ stypendium. No i przeczytaæ trochê wiêcej ksi±¿ek ni¿ w 2017, bo z tym s³abo u mnie by³o w tym roku I mo¿e co¶ napisaæ? Fajnie by by³o co¶ zacz±æ i skoñczyæ jak Pan Bóg przykaza³ Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 01.01.2018 01:27
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Przerzucam na ten rok tych co mi siê nie uda³o rok temu czyli dobicie do 35 tys pkt (ale podnoszê poprzeczkê do 40 tys) i odwiedzenie £odzi Do tego dorzucam komentowanie minimum po³owy materia³ów pojawiaj±cych siê na stronie Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 13.12.2018 13:20
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Na HPnecie mo¿e mi siê uda dobiæ do 25 opublikowanych FF, why not hahaha i nie wiem 45 tys. pkt i 250 newsów. Co do realnego ¿ycia to ju¿ siê zaczynaj± schody, bo: * obroniæ licencjat na 5 * zacz±æ drugi kierunek * wyprowadziæ siê ca³kiem z mieszkania * znale¼æ dobr± robotê * pogodziæ mgr z fizjo z drugim kierunkiem * dobrze siê bawiæ * spotykaæ HPnetowiczów! ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt wa¿ny, ale lubi przypa³y, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicz±ca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogê ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 30.12.2018 13:58
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Ja mam takie jak co roku: *zapisywaæ tytu³y przeczytanych ksi±¿ek I nowe: *Czytaæ jeden ff dziennie (i komentowaæ), opcjonalnie jeden komentarz dziennie (jak siê ff skoñcz±) ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 30.12.2018 14:15
|
![]() Pochwa³y: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 09.10.15 |
A ja nie mam postanowieñ. Jak siê naprawdê chce co¶ zmieniæ to warto zacz±æ od razu, a nie czekaæ na nowy rok, takie robienie postanowieñ noworocznych rzadko siê sprawdza. My¶lê, ¿e w przysz³ym roku przegoniê Ulkê w punktach Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
blad logiczny |
Dodany dnia 30.12.2018 21:14
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 525 Dom: RavenclawPunkty: 10701 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 13.12.14 |
Ja mam jedno bardzo realne postanowienie. Nie zgin±æ w nadchodz±cym roku, w tak g³upi sposób jak mog³o siê to staæ minionego lata, przez po¶piech, robienie kilku rzeczy na raz i nieostro¿no¶æ. Niestety to bardzo ¼le wró¿y mojej obecno¶ci i aktywno¶ci na HP.net i w ogóle w Internecie. B³±d mam zawsze przed sob±.
Wszelkie b³êdy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni. Nie lubiê kuzynów. Uwa¿am, ¿e nale¿y wypêdziæ b³endy z pustymi do puszczy. |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 23.12.2019 20:43
|
blad logiczny, bêdê trzyma³a kciuki ¿eby¶ nie zgin±³ w ¿aden sposób w 2019, ale ta koñcówka mi siê nie podoba ![]() W idealnym ¶wiecie 2019 rok przyniós³by mi tyle samo dobrych filmów ile obejrza³am w tym roku, du¿o fajnych ksi±¿ek i wiêcej czasu na HPnecie. Nie wiem jak to pogodziæ z prac± i szcz±tkowym ¿yciem towarzyskim, ale mogê sobie to postanowiæ, ¿eby by³y trzy linijki ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 23.12.2019 20:53
|
Przeczyta³am mój zesz³oroczny post i widzê, ¿e jakie¶ postanowienia spe³ni³am. ![]() Widzia³am tyle samo, a mo¿e i wiêcej dobrych filmów, przeczyta³am wiêcej ksi±¿ek i zaczê³am drugie ¿ycie na HPnecie ![]() Moje postanowienia na ten rok: - wygranie minimum jednego pucharu przez Ravenclaw - dotarcie do TOP3, - bycie na pierwszym miejscu w podsumowaniu zbieraczy - wygranie jakiego¶ konkursu na HPnecie - kolejne spotkania z lud¼mi HPneta - obejrzenie wszystkich filmów z dinozaurami - powtórzenie LoTR z dwa razy Obym za rok mówi³a, ¿e mam za du¿o pieniêdzy, za fajn± pracê i jestem za chuda. ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 26.12.2019 13:24
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
obejrzenie wszystkich filmów z dinozaurami Kocham to postanowienie, Sam! Ja raczej nie robiê sobie takich konkretnych postanowieñ, ale mam pewne nadzieje zwi±zane z przysz³ym rokiem. Jako ¿e od stycznia zaczynam now± pracê i zmieni mi siê zupe³nie tryb ¿ycia,to chcia³abym przypilnowaæ tego, ¿eby nadal mieæ du¿o treningów, nadal czytaæ ksi±¿ki i ogólnie marnowaæ jak najmniej czasu. Piszê to chyba tylko po to, ¿eby za rok wróciæ do tego posta i albo sobie pogratulowaæ, albo nakopaæ w ty³ek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Gryffindor

Hufflepuff

Ravenclaw

gordian119
Slytherin
Zawiera siê w tym w miarê dobre nauczenie siê ³aciny, zaanga¿owanie siê w ¿ycie naukowe (napisanie jakiego¶ artyku³u, wystêp na konferencji), za ten rok chcia³bym te¿ dostaæ stypendium. No i przeczytaæ trochê wiêcej ksi±¿ek ni¿ w 2017, bo z tym s³abo u mnie by³o w tym roku
I mo¿e co¶ napisaæ? Fajnie by by³o co¶ zacz±æ i skoñczyæ jak Pan Bóg przykaza³ 

jak mog³o siê to staæ minionego lata, przez po¶piech, robienie kilku rzeczy na raz i nieostro¿no¶æ. Niestety to bardzo ¼le wró¿y mojej obecno¶ci i aktywno¶ci na HP.net i w ogóle w Internecie.